Poema

NATO – de forenede halluci´NATIONER

  
 
En blitz´ord´krig, en hylende “hyldest” til krigsliderligheden og liggende lig. Nato – de forenede hallucinationer, kommer til dig, hvadenten du vil det eller ej, uden visa, vis´a´vis – kommer med nyt krigslegetøj, ny mode og det sidste skrig af nybagte lig, lige fra helvedets ovne. Gammel og ondt blod – blodrød og bitter vin på nye flasker. Der er ting så alvorlige at man må gribe latteren – som døden må gribe le.

 

 

 

 sø’imperiets virkelighedsforstyrrede projekt

 

 

 

 

 

 NATO – de forenede halluci-NATIONER, hvor natosserne bor. Sammenrottet som rotter sidder de dér i grotter, med ryggen mod lyset og glor. De intet ved, men alting tror – især det værste om “alle andre”. Natosser er (do)minions og dværge, for små til at kunne være i sig selv – så små at de føler sig truet af alt og alle, stort som småt – så lave at de går rundt på larvefødder og slider nosserne af …  for derpå at vælte ud over alle oceaner og bjerge, for som myggelarver og snyltere at æde alt og alle. Hvis de udklækkes, lærer de sig at stikke og prikke, for det meste andre på skulderen – selv udfører de nødigt det beskidte arbejde, men benytter sig flittigt af nyttige idioter som stedfortrædere. Da natosserne ikke selv har nosser, ser de gerne at andre “allierede” tager fat i skridtet, som for dem er “skidtet, der skal skydes og ryddes…” og fejt fejes af vejen. I Nato – de forenede halluci´nationer, er alt dybt og inderligt god´nato. Natosserne tror at livet er sygdom indtil døden, og døden den endelige løsning, dér hvor alle er lige… alt er lig… lig søvnens hallucinerende drømme. Nato – de forenede halluci´nationer, er “Vestens” blodrøde aftenland hvor alt går ned med mus og mand – som når aftensolen synker som et skib i brand, og alle ombord beruser sig i euforiske forestillinger om egen grandiositet, med lidt for meget indenfor vesten. I Nato – de forenede halluci´nationer, er horisonten så lav at selv (do)minions og dværge kaster lange skygger, som de støtter sig til som vaklende gør til krykker. Et sølle søimperium med US´linge og rotter ombord, med alt for meget tilbagestrøget hår i hård modvind, for meget “hjernesvind” og “stiv pik” til at fatte en brik. På røvertogt med druk- og drukne-kurs, vand mellem øerne og intet mellem ørerne. Natossernes sidste dileriske dille er globaliseret livstidsspilde. De finder deres krigslegetøj frem fra det gamle ormeædte gal´skab, og pryder sig med selvudpeget hæder, påknappede ordner og afknappede ølkapsler på de kolde skuldre – og forsøger med førergreb at vride den arme arm i vor galakse om en gal akse. Natosserne bilder sig ind at være “Masters of the Universe” – men er dertil for virkelighedsforstyrrede, afsporede og perverse – og synger som enhver anden krigsliderlig og pervers på sidste vers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epilogue :

 

NATO’s post-Cold War history is that of an organization far past its “sell-by” date. Desperate for a mission after the end of the Warsaw Pact, NATO in the late 1990s decided that it would become the muscle behind the militarization of “human rights” under the Clinton Administration.

Gone was the “threat of global communism” which was used to justify NATO’s 40-year run, so NATO re-imagined itself as a band of armed Atlanticist superheroes. Wherever there was an “injustice” (as defined by Washington’s neocons), NATO was ready with guns and bombs.

The US military-industrial complex could not have been happier. All the Beltway think tanks they lavishly fund finally hit on a sure winner to keep the money pipeline flowing. It was always about money, not security.

 

 

Excerpts from Ron Paul –   (  https://www. )  +  globalresearch.ca/nato-great-new-idea-lets-start-war-china/5818754

&

https://transnational.live/wp-content/uploads/2022/04/10000000_1019317595655767_5872917688440903991_n.mp4

 

&

 

https://rr1—sn-5goeen7y.googlevideo.com/videoplayback?expire=1685200600&ei=eMpxZJvpMpyKp-oPhdy_gAE&ip=182.54.239.62&id=o-AO_BByKD_Qxfg2l01b_W0Gc7G8THAv0LNPhc2mt8xk1s&itag=18&source=youtube&requiressl=yes&spc=qEK7B-fOw_76qrATzUYL0ewgHp5hvPk&vprv=1&svpuc=1&mime=video%2Fmp4&gir=yes&clen=124353086&ratebypass=yes&dur=2856.518&lmt=1685112262052406&fexp=24007246,24350017&beids=24350017&c=ANDROID&txp=6219224&sparams=expire%2Cei%2Cip%2Cid%2Citag%2Csource%2Crequiressl%2Cspc%2Cvprv%2Csvpuc%2Cmime%2Cgir%2Cclen%2Cratebypass%2Cdur%2Clmt&sig=AOq0QJ8wQwIfIL5mrvn6snQutPokbIN42dnnwEsyGA_0cStsRsYqAAIgVfYvrnw7jMu2QnJTJZfNjsv5J9ovY3JsXzKXyEA8AgE%3D&rm=sn-aigesr76&req_id=76dd46de9b82a3ee&ipbypass=yes&redirect_counter=2&cm2rm=sn-uqj-j2ik7s&cms_redirect=yes&cmsv=e&mh=Ae&mip=93.178.188.214&mm=29&mn=sn-5goeen7y&ms=rdu&mt=1685178531&mv=m&mvi=1&pl=21&lsparams=ipbypass,mh,mip,mm,mn,ms,mv,mvi,pl&lsig=AG3C_xAwRAIgQQHiiym3GYG_ajteMQZBe15Q3v0tzdtT9-4nUlTrH34CIDrGt8tvbqZzDX4iC0-wF9ubiMpRYhuH8TPY0HSFJsfS

 

 

 

 

3 kommentarer

 • O=O

  NATO er en UTRO´lig konstruktion : Charter 1 i fundatsen henviser til UN´s charter 1 : ” Fred skabes med fredelige midler… ”

  Den overdøves af krigsliderlige galaner godtfolk og galgenfugle der konstant hyler : flere våben, flere våben ..

  Efter 70 år er US/NATO/EU ikke kommet videre med “fredsbestræbelserne” – US har gennemført 251 millitæroperationer udenfor deres eget territorium siden 1991 – “bivirkninger ?” – “i fredens tjeneste” ?? – – – Lad os vende den om, i sandhedens tjeneste : de 251 millitæroperationer ER virkningen, som en krigsmaskine efterstræber – og det er “lykkedes” gennem 251 millitæroperationer at slå ca 25 mill uskyldige civile ihjel.

  Det vil gå US/NATO/EU ligesom Peter, der hele tiden råbte : Ulven kommer, ulven kommer

  Efter opløsningen af Sovjetunionen og Warzawapagten omkr. 1991 stod den geomillitære balance stadig ved de gamle grænser, uanset opløste unioner og forsvarspagter eller modpartens modsvarende forældede og dysfunktionelle magtstrukturer. Derfor aftalte overhovederne fra den gamle koldkrigsbalance at geomagtbalancen skulle opretholdes. De 14 mellemeuropæiske lande, som ikke længere lå indenfor den opløste Sovjetunion og Warzawapagts grænser fungerede som neutralt territorium, stabiliserende som det også havde været det under den kolde krig. Inspirationen blev hentet fra Sverige og Finland, som havde haft succes med neutral, intelligent, smidig og stabiliserende udenrigspolitik.

  Men US/NATO/EU brød aftalen og muldvarpede sig ind på 11 af de 14 lande i de efterfølgende årtier. Gennem brud/overgreb mod folkelige demokratiske processer, samt gennem terror og bestikkelse og ca 250 millitæroperationer gennem perioden 1991-2018, som US har ansvar for ( dokumentationen findes her: https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R42738 ) – læg dertil adskillige stedfortræderkrige og -operationer.

  I mellemtiden søgte Sovjetunionen medlemskab i NATO ud fra ønsket om at en fælles freds/sikkerhedspolitik for alle involverede lande i det europæiske område, åbent mod de asiatiske landmasser. Første ansøgning kom umiddelbart ifm Stalins død i 1954 – næste gang der ansøgtes om medlemskab i NATO skete ifm Putin i 2004. Begge gange afviste US/NATO/EU uden forhandlinger/drøftelser.

  Mens de fleste synes at begribe hvorfor US følte sig truet da Cuba oprustede i 1962, er det tilsyneladende svært for mange at leve sig ind i at Rusland kan opleve oprustning i Ukraine lige op til de fælles grænser som en trussel – hvilket målrettet er sket siden CIA/MOSSAD-kuppet Ukraine/Maidan i 2014, hvor landets lovligt valgte præsident blev afsat og flygtede ud af landet for at redde sit liv.

  Det giver ingen mening at fokusere ensidigt på Ruslands millitære reaktion uden at sammenholde det med denne destabiliserende udvikling og opbygning af konflikten fra US/NATO/EU´s side. Alle ved Cubakrisen ville have ført til US´s millitære reaktion, hvis ikke konflikten var blevet nedtrappet.

  Det handler overordnet om geomillitære og -politiske balancer, som sikrer at alle lande kan sameksistere. Selvom unionsdannelser og forsvarspagter kommer og går, så består de overordnede magtbalancer – og det varer næppe længe før vi ser flere unionsdannelser og forsvarspagter ende på historiens mødding hvor de retteligt hører hjemme i selskab med al anden råddenskab, som gror ud af det 20. århundredes skygger, af hvidskuret raceoverlegenhed, kolonialisme, krig, diktatur og familie´dynastisk finansvælde.

  Der er ikke brug for gentagelser ( re-volution ) – der er brug for en konstruktiv udvikling for flest mulige ( evolution )

  “there´s enough for everybodys need, but not for everybodys greed ”

  (Mahatma Ghandhi)

 • Dr. Leo Lummerkrog

  Apropos “fredspagter” som skaber krig. Sikkerhed som skaber usikkerhed. Forsvar som fører til genocide/folkemord.

  Det er et primitivt og letgennemskueligt fænomen i tiden :
  NEO-liberalisme ( som ikke er liberalisme, men totalitarisme ), neo-konservatisme ( som ikke er konservatisme, men totalitarisme ), neo-nazisme ( som ikke er ny men gammel nazisme/fascisme = totalitarisme ), neo-kolonialisme ( som ikke er ny men gammel-kolonialisme = totalitarisme ) … “den nye normal”, som hverken er ny eller normal, men ligeså meget ubalance, ulige og uretfærdig som “den gamle normal”

  Alt kaldes NEO-. Alt er det modsatte af hvad det kaldes. Neo (ny, latin) betyder i praksis “alt ved det gamle”, Neo er bogstaver i forkert rækkefølge, og skulle retvisende have været : “ONE” – i den unipolare verden er der kun plads til “én, og kun én” – “ONE, the only ONE” ( og derfor heller ikke plads til “en gud” mere.. ) – i den multipolare verden er der plads til alle, tilmed gamle syge og afdankede sø´imperier.

  I UN er der ca 200 stater repræsenteret – enten skulle det retvisende hedde ” de forenede stater ” – så ville det ikke længere blive forvekslet med de andre “forenede stater”, men netop påpege sammenhængen. Eller også kunne man ifm skift til en multipolar verden understrege det ved at lade planetens ca 2000 nationer være repræsenteret i et mere autentisk ” de forenede nationer ” – og ved samme lejlighed afskaffe sikkerhedsråd og de gamle afdankede imperiers særstatus med vetoret.

  Det ville bane vejen for en fredeligere verden, med plads til snarere flere end færre nationer og folkeslag, plads til natur og millioner af andre levende væsner – i et multifacetteret, energi-overskudsbetonet og stadigt udviklende/ekspanderende univers.

 • Minimalstatsministeren

  Nato afholdt øvelse for anvendelse af undervandsdroner med sprænghoveder i Østersøen i sommeren 2022. Sidenhen sprængtes gasledningerne Nordstream 1 & 2.

  *

  Det giver følgende valg for opfattelse af hvad der skete:

  – enten er Nato ansvarlig for sprængningerne, og må derfor opfattes som den største og farligste internationale terror-organisation i verden

  – eller –

  – “andre må have gjort det…” – hvilket er ensbetydende med at Nato ingen evne og kraft besidder millitært til at forsvare nogen-eller-noget-som-helst, da det i så fald muligt for “andre.. “, for øjnene af det tilstedeværende Nato med fuldt millitært opbud, at gennemføre terroraktionen mod gasledningerne, uden at blive afsløret – – i så fald må Nato opfattes som værende totalt mislykket og inkompetent.

  *

  – uanset hvad man vælger “at tro” – så er det en uomgængelig kendsgerning at Nato under alle tilfælde må opløses og forsvinde fra jordens overflade ( inkl hav og luft ) – i sin fuldkomne afmagt. Nato har i praksis ligget på den historiske mødding siden 1991, sammen med den opløste Sovjetunion og Warzawapagten – i tvivlsomt selskab med alle de andre groteske “unionsdannelser og forsvarspagter”, “fortidsøgler, diktatorer og løsgående monstre (f.eks familie-finans-dynastier)” fra varme/kolde krige i det forrige århundrede.

  *

  Noget andet er om den enkelte er parat til at flytte sig fra en vrangforestilling om at US/Nato “er vor allierede” til en realistisk opfattelse af US/NATO som en fjende/terror-organisation.

  *

  Victoria Nuland udbrød i samtale med Geoffrey R. Pyatt
  i Ukraine ifm med statskuppet i 2014 (Maidan) på dennes spørgsmål :
  ” ..hvad vil EU synes om det (kuppet) ?… ”
  impulsivt replicerede:
  ” FU.. the EU ! ”

  – Bag det iskolde ydre,
  kom den bemærkning fra et hjerte,
  af rustfrit bankende stål !

Skriv et svar