Epistel,  Essay,  Poetry

… en rejselysten flåde stævner ud med krigerisk fråde …

 

 … flere krigsskibe i danske farvande .. “Mor Danmark”, den højt besungne gamle beskidte luder, glæder sig over flere krigsskibe i danske farvande, jo flere og større, jo mere ødelæggende  –  ” jo bedre for forretningen “. Krigsliderligheden vil ingen ende tage, undtagen “enderne” og alles tur til at være ” på røven ” – og går hånd i hånd, med kongehus  hurra’råb  barnesind og dannebrogsflag,  med infantilitet  nihilisme og afstumpethed. “Hurra” er oprindelig tartarernes kampråb :  “dræb fjenden”

 

 

 

 

 

fra Esbjerg til Skagen

falder småfolk på bagen,

benovet over (skibs)skroget,

den dødsikre garanti

for mere litani

– noget “de rige”

har indbildt småfolk

at de skal  li´(de):

deres egen undergang

som kanonføde,

i pomp og pragt,

spille helt, helt uden agt,

og dø for en sag

som er så vag

at den ingen gang

(bortset fra undergang)

har på jord,  i den virkelige verden

– dér hvor liv og fryd findes

foruden døden og smerten  “

 

 

 

 

 

 

 


 


  
 
  
  
 
 
 
 

  Mor Danmark :   Sangen om mig selv

      

 

 

 Jeg er en billig luder,

underlagt egne eller andres luner og lyster,

hvis spredte ben, åbne bælter og kælne kyster

flyder som et lystent vådt og bølgende skød    

 

 

Jeg er kolonial-

handel i hjertets anliggender,

vejrer hvad vej vinden blæser

og løfter let og villigt de løse flæser,

jeg køber billigt og sælger dyrt

og holder med alle, holder på alt, under mit skørt  

 

 

jeg tager imod det hårde jern og bølgende blik

fra den uniformerede US’ling,  Mr. Fikumdick

der som et veludrustet krigsskib, en rejselysten flåde,

stryger krigsliderligt med fråde,

henover mit kød, og penetrerer mit skød

– mens affyrede kanoner og missiler knalder løs

befrugtes jeg, og bærer siden nyfødte ofre

hvis barneskrig skyldes frygt og krig,

og andet forræderi  

 

 

Jeg er en gammel luder, med åbne huller og dårlige tænder,

Vulva Dentata, i alle kanter og ender,

– en klump fedt omkring et åbent kloakrør, lodret ned i dynd og helvede     

–  fra den ene ende, til den anden, taler ud af min mund, Mr. Fikumdick,

på et stedmodersmål,

som lægmand, soldat og gejstlig,

minister og konge    

 

 

Ind i munden og ud af enden flyder løgnens sekreter,

som modersmål svøbt i  mudder møl og dekreter,

et kongeligt vadested af mudrede tanker og beskidte handlinger  

 

 

Jeg flyder over, ude af mig selv

som gylle og syrnet mælk,

og spredes over dovne marker, som frugter og lavthængende patter,

– fra Skagen over Dollerup Bakker, til det skarn jeg holder i min favn,

– fra lavt selvværd til storhedsvanvid, fra herreløse hunde og gamle grise

til fisse løs på flise i Kødbyen København,

– til de tabte og svigtede børn mod øst, jeg ikke længere giver bryst :

de forladte og hjemløse vikinger skåninge, hallændere og blekinger  

 

 

Min spaltede tunge taler gennem skammens dobbelte læber,

og udløser mit orgastiske og troløse had,

mens jeg forsmået og forslået flæber  

 

 

Min datter flyder formløst som et dovent bakkelandskab,

halvt kvalt i iltfattigt fjord- og brakvand,

skvulpende, med patter og røv i vandskorpen  

 

 

Min søn er en faderløs og mislykket kælling,

hvis kønsforvirrede attitude og intellekt af skarntyde

mellem ørerne og øerne

formløst blævrer som lunken hjernegrød,

med tungen sprællende ud af munden,

som frådende vredes ord og vælling  

 

 

Gennem historien er jeg nede til tælling

når jeg holder med den som er stærk

under udførelse af udådens værk,

– jeg ligger med Napoleon og giver fransk,

– ej heller kysk når jeg fra Hitler, afvæbnende og kollaborerende, tager imod tysk,

– eller ukritisk, som “butter & bacon”; når det gælder britisk,

fra Elizabeth og Victoria, til Churchill – drama queens and queers – chill and cheers !

– eller af forførende ord, vejledende pistoler og jernhandske

lader mig besnære og undertvinge af det amerikanske,

 

– opstår der pause mellem engelsk, amerikansk, tysk og fransk

lader jeg mig fylde af bitter gammeldansk

 

 

–   jeg er til salg ved ethvert valg,

jeg sælger mit flæsk

og tager imod tørre tæsk  

 

 

Mit eget afkom vil uvægerligt hade

og forlade mig af ren og skær nød,

for andre steder at søge dagligt brød,

 

 

Jeg er ganske ubetydelig og lille

og flydes over af voldtægtens vilde,

– ingen i virkelig nød, end ikke mine børn,

kan klare den tørn

at svømme mod strømmen ind til mig,

de spules heftigt bort mens jeg pules hårdt  

 

 

– mit yngel af ildestedte fædre- og fredløse

må flygte fra økuller, sult og nød

og søge lykken eller løkken andre steder

– tage viking og eventyr ved hornene,

eller her forblive og forbløde med rødgrød og fløde,

og ende sine dage som hakkekød,

“big nothing burger”

“oppustet ballonskipper og borger”

med repræsentation i Folketing, bar røv og Ingenting  

 

 

Dannebrogs flagen er min feltmadras og mit lagen,

med pletvise røde blødninger

og hvide snit på kryds og tværs,

naglet til navlen i midten

– jeg tabte min uskyld og dyd i 1219  

 

 

 

*

 

 

 

Nu er mine søstre Finland og Sverige også på røven,

og søger uden tøven

den samme krigsliderlige levevej som jeg

ja, det er fryd og gammen at være sammen,

og med “ja(vel) og amen”  ligge med Nato i ske  

 

 

 

 

 

 

 

kaloriebomber fra det forrådte bryst

 

 

 

 

*

 

 

 

Kommentarer

 

 

”  Jeg kender Mr. Fikumdick, som jeg levede sammen med, eller rettere under, i Washington, US. Vi stødte på hinanden, da han opsøgte mig med frelsende bombefly og krigsskibe i afslutningen af 2. verdenskrig. Jeg faldt for det selvglade og forfængelige uniformerede væsen, med blankpolerede messingknapper, kasket og røven fuld af hjemmelavede falske penge. Jeg blev stormende forelsket i det blonde bæst, som mindede om min egen far, som en sjælden gang kom og så til os børn hos vor enlige prostituerede mor – altid skide fuld og god for en røvfuld, enten serveret med flad hånd eller andet stift organ i den ene eller anden ende, mens mor blygt så den anden vej. Vi flyttede til det forjættede og forløjede land på den anden side af “dammen”, og havde daglig omgang og samkvem med andre US´linge på de kanter. Idag ser jeg tilbage på vort samliv , som var en endeløs strøm af forførende ord, voldtægt og brutale overfald – utrætteligt udøvet af Mr. Fikumdick selv eller hans allierede US´linger. Det kunne naturligvis ikke holde i længden. Idag er vi skilt, og vore børn, en større flok af eksotiske bastarder og horeunger og deres afkom, er den daglige straf og påmindelse om fortidens mørke, som jeg må leve med. Afkommet og dets handlinger, med afsæt i løgn, tyveri og mord, er den rådne frugt af fortidens synder – en endeløs strøm af psykiske tilfælde, vold og kriminalitet, organiseret og samlet i bander/grupper/agenturer som de kalder “familier” “NGO´er” eller efterretningstjenester. Ugentligt, hvis ikke dagligt, må jeg samle mit afkom op som menneskevrag i fængsler, spille- og hore-buler, narkomiljøer, internationale organisationer, tænketanke, avisredaktioner og bestyrelser i velestimerede transnationale og -kønnede firmaer. Ja, det hænder sågar jævnligt, at de i deres iver selv er opsøgende og banker på min dør, eller sparker den ind, og overfalder, røver og voldtager mig, deres egen mor – uden at de i deres narkopåvirkede sanserus genkender mig, eller erkender hvad de gør. De kender end ikke deres egne mindre brødre eller søstre, som er den forgiftede frugt af disse incestuøse episoder. Også dem voldtager de, naturligvis. Hele min brogede børneflok af menneskevrag, er dog for intet at regne imod de typer man støder på blandt US´linge i Washington eller hvor de nu opholder sig, spredt som kræftmetastaser over hele kloden. Det er virkelighedsforstyrrede, sjæleligt forvredne og notorisk narcissistisk patologiske tilfælde, som får selv kendte og berygtede historiske despoter til at stå i et hyggeonkel-lignende familiært skær. Ja, jeg kan stadig blive forelsket, ikke mindst i disse modne ældre hyggeonkler blandt det 20.århundredes despoter og tyranner, som er endt med at stå i et rosenrødt og romantisk skær i forhold til hvad jeg har oplevet med deres efterfølgere.  “

 

Hilsen fra Clara Litoris, enlig mor til egne børn og børnebørn.

 

 

 

 

 

Henvisning

 

Fredsforsker Jan Øberg ( Oberg ) – ( copy paste hele linien ): https://janoberg.me/2022/05/20/tabeligt-at-finland-og-sverige-gar-med-i-nato-og-ignorerer-bade-de-virkige-arsager-og-konsekvenser/