Essay

“crazy†bird” ( + particularly the mRNA†injection ! ) wan†s YOU

 

 

 

 

ANNOUNCEMENT :

 

–  another mRNA-injection has been produced in advance by Your local gods, who has already decided, and now officially predicts, that the next catastrophe is “Bird-flu”.   “Comming to a theater near You” . Tickets are reserved for You, by Your local corrupt government, and payed several times in taxes, by You.  Meet the new religion –  a death-cult, with a build-in final solution.

 

 

.

*

.

.

.

Før  “de feje”  kommer

for  “godt”  igang

og udspyer flere ord,

bør de feje

for egen dør,

– blokeret af løgn, tyveri og mord,

med skarpladte våben

og mRNA-forgiftede kanyler,

– men allermest ord

           der fører til mord

.

– ja, mere end det :

           fører til massemord

           genocide …  democide

.

17 millioner !

.

mink eller mennesker ? ,  spørger du,

                      mink OG mennesker   ! ,  svarer hvem,

ikke de såkaldte “ansvarlige”, 

men de som søger

og finder !

.

  stadig ingen fortrydelse,

stadig ingen samvittighed,

stadig flere myrdede

                      og sårede,

begravet i flere løgne,

eller påført ufattelige lidelser,

                        på livstid, uden mulighed for benådning,

for “social tilpasning” og “god opførsel”…

.

” …  and still counting … “

          (  G00gly  Inc.  )

.

.

.

.

 

 

 

 

GMO  ~  mRNA  ~  OMG  !

 

 

 

 

         

Terror  and  Fashion

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

COVID  =   Certificate Of Vaccination IDentification

   –   en  øvelse der  blev  til  virkelighed  

 

  *

 

ID

IOT

I

 

–  teknologi

kan opsummeres

med ét eneste 

fuldt  dækkende  ord:

 

IDIOTI

 

      

 

*

 

 

 

 

     

 

 

 

 

De raske blev gjort til de skyldige af syge myndigheder  –  “skyldige” i en pandemi, som ikke eksisterede. Til gengæld var ødelæggende ISOLATION, LOCKDOWN, PROPAGANDA, misvisende PCR-tests, overgreb i form af trusler, tvang og magtmisbrug, samt generelt krænkelser af grundlæggende præmisser for udfoldelse af liv videnskab og åndsliv på alle områder, virkelig og fuldstændig ødelæggende. Selv opfattelsen af virus som fjende var absurd. Alle levende organismer udgør tilsammen en kompliceret symbiose – dyr, planter, mikroorganismer, svampe, bakterier  OG VIRUS – alle ALLE har deres vigtige rolle og funktion i livets komplekse sammenhæng. INGEN af dem kan undværes. Den der isolerer et enkelt aspekt, som i dette tilfælde virus, og derpå indleder en krig mod det, indleder et angreb mod livet selv. Den der indleder en sådan krig, angriber dermed også sig selv og sine øvrige medmennesker. Det er den klassisk græske fortælling om “hybris og nemesis” – arrogance og ignorance som er dømt til at mislykkes. Livet har været milliarder af år på denne planet – og er kommet for at blive !   

*

*

*

*

        

2024. march   ~   time :   16:22 :

(interviewer):       ”  would either of you ever take any vaccine again ( after this … ) ?    “

( both nurses ):        NO  !

*

*

*

*

 

Medierne forfulgte og udhængte de “uvaksinerede”. De blev beskyldt for at drive pandemien videre frem. Man måtte lede med lup efter kritiske spørgsmål i pressen, som hellere påtog sig det beskidte arbejde som medsammensvoren med magten i et kynisk og velkoordineret overgreb – voldtægt – på hele befolkningen, samfundslivet og liv/eksistensgrundlaget.

Nu vender vinden, måske. Svein Østvik, Heiko Santelmann, Barbro Paulsen, Julie Foss og Mette Kalager er langt om længe kommet til orde på landsdækkende medier  – i selskab med to TV2-journalister som erkender at de har brudt de journalistiske grundpræmisser ved at viderebringe misvisende og direkte usande påstande, samt skjult kendt viden om de faktiske forhold.

De såkaldte “vacciners” påståede virkning eksisterer ikke. Det gør derimod de såkaldte “bivirkninger”, hvor mere end 1200 forskellige virkninger kendes ( fra peer reviewed scientific studies ) – disse er reelt den injicerede vædskes VIRKNINGER – og er den eneste mulige forklaring på den verdensomspændende overdødelighed, som optræder umiddelbart i forlængelse af udrulningen af “vaccinationsprogrammet” – og som fortsætter “ad infinitum” i tiden herefter – uden udsigt til at aftage. Selve virus er også mørkelagt – mest sandsynligt er det fremstillet/modificeret i laboratorium for at opnå såkaldt “gain of function”, dvs større skadelig/dødelig virkning. Dertil skal lægges undertryggende “social engineering” ved indførsel af isolation/lockdown mellem mennesker og hele det civile samfund, gennem påbud om “stuearrest”, adfærdsbegrænsning, ubrugelige mundbind etc. – tvangsindførsel af digital overvågning/kontrol/”sundhedspas” ( hvilket kendes fra Tyskland fra ca 1930-45 ). Endelig har storkapitalen smadret de små selvstændige erhvervsdrivende gennem disse overgreb, og har opkøbt dem for en symbolsk pris – og har derved skærpet den ødelæggende monopolstatus/dominans den i forvejen havde  –  der er tale om firmaer som Vanguard, Blackrock og Statestreet ( søg på Catherine Austin Fitts/rumble )

*

*

*

*

        

 

2020: the entire planet became a giant insane asylum, overnight.

 

 

*

**

*

*P

 

PERSONLIGE  OPLEVELSER OG  VIDNESBYRD  ( DK 2020 – 2022 ): 

 

 

 

”  Tilbage i Marts 2020, begyndte Mette at lyve, Hendes blik var ondt, hver gang hun talte – jeg måtte afspritte alt som hun befalte.  

 

Mine venner blev som gift, – Mette sagde “husk det lille sprit pift” 

 

Jeg savner frihed, glæde og skole, Og glæder mig til at sommerens Kjole – vil omfavne mig på en sommer eng Istedet for at ligge og glo i min seng. 

 

Havde jeg ikke haft en hest at omfavne i ensomheden, – var jeg blevet skør helt ud i evigheden. 

 

Hun gi’r mig glæde, hun gi’r mig tryghed Hendes vrinsk kan forvandle tårer til ømhed. 

 

Nu må det stoppe, I skide psykopater, Der sidder på magtens tinde beskyttet af rigets soldater. 

 

Gi’ mig Danmark tilbage, li’ som i de gamle dage  “

 

 

Freya, 10 år (2020)

 

 

  *

*

*

 

” Jeg anklager… ! “

 

BEMÆRK : “Jer/Jeres”, “I”, “de/dem/deres”, “vi”, “os” og “jeg” må læseren selv tillægge identitet efter eget valg  )

.
I,  selvudnævnte, konstituerede eller udvalgte ledere af “hvis-gud/hvis-nåde/hvis-mandat” –  hvis grandiose selvopfattelse og “visioner” ligner fatamorganaer i ørkenen – og hvis påståede omsorg, manglende empati, dunkle motiver og falske argumenter alligevel ikke er nok :
Ubændigt må I ty til angreb på befolkningen, bortrøve fundamentale forudsætninger for alt liv, med trusler, løgn, tyveri, tvang, vold, straf, bøder og fængsel.
I udsætter vore brødre og søstres frihed, forskellighed og mangfoldighed – vor fælles rigdom – for latter, hån, spot, omvendte kræmmerhuse, gabestok, træhest og andre ydmygelser. Ihærdigt og vedholdende fører I brænde til hadets bål.
– og når I alligevel intet derved opnår, så griber I og Jeres håndlangere til våben og sigter direkte for at dræbe – I skyder først, og spørger aldrig siden.
Ja, VÅBEN siger jeg ! – for Jeres tanker og ord falder som guillotinen og kløver selve folkesjælen – Jeres knyttede næver sigter for at ramme som en kødhammer, der banker mennesker til mørt kød – og fra skydebaner lyder bragene fra hulspidspatroner ( bedre kendt som ´dum-dum´-kugler ) når silhouetter af medmennesker står for skud, ramt lige i hovedet og andre vitale organer. Mens I påstår at ville opretholde orden, øves og trænes der i social- og samfundsmæssig nedbrydning og folkedrab.
“ med det onde vil I gøre det gode “
.

*

.
I er i familie med folk, der endte i galgen efter Nürnbergprocessen – dømt for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.
I ønsker nok at leve længere – “Gid, I længe leve må” – men opfyldelsen kan rumme overraskelser :

I vil blive konfronteret med de ofre som I selv har skabt – men ikke nok med det : I vil blive konfronteret med ofrenes ægtemænd og hustruer – deres børn, børnebørn og oldebørn – deres brødre og søstre – deres forældre, bedste forældre og oldeforældre – deres svigerforældre, svigerbørn, svogre og svigerinder – deres fætre og kusiner, onkler og tanter – deres venner og bekendte, deres kolleger og andre pårørende. 

I  “længe leve må”  i kronisk angst og være tvunget til altid at skulle se Jer frygtsomt over skulderen – da ingen ved hvem der kommer, eller hvordan de vil reagere når de genkender deres bødler.

I længtes i plakat-fuld brandert efter at hænge i lygtepæle til valg, I valgte Jer selv,
nu risikerer I at ønsket bliver opfyldt, men ikke som I havde forestillet Jer.
.
  
An Sigt An  !
.
– havde I blot gemt Jeres ansigter bag masker allerede dengang, inden…
så ville færre genkende Jer, måske
– Jeres masker vil som Narcissos´spejl blive vendt mod Jer selv. Som en djævlehånd, hvis kløer i hvileposition er et låst og gennemborende greb, vil masken aldrig give slip på Jer.

Det er livstid, uden angivet åremål, og uden mulighed for benådning,
– i dette fængsel uden flugtveje, med pælen i kødet, vil I være naglet til erindringens spejlbillede, mens I hensygner og dør.

Ansigtsløse vil I gå rundt som spøgelser, “levende døde” i tomrummet mellem døde og levende.
De levendes børn vil med rædsel, og barnehænder formet som pistoler, pege direkte på Jer :

” Se Mord ( stumt “D” ) – det spøgelse ligner et fjernsyn med arme og ben ! – men hvad er det øverste ? – det ligner en byld på kroppen, eller halsen der har kastet op ! – er det for at dække sår, at der er plaster på  ? ” 
.

*

.
I dømmer fredelige folk, som udtrykker smerte, sorg og vrede over de lidelser Jeres beslutninger og handlinger påfører dem.

I afviser at lytte med hjerte og visdom til hvad de udtrykker, men spidder dem på paragraffer brugt som bajonetter og fører dem til skafottet for at kløve dem med Jeres skarpslebne og tveæggede ord – dømt alene for at bruge andre ord end Jeres tungespaltede fra lovenes og paragraffernes skyggeverden. I dømmer dem, blot fordi de er anderledes end Jer.

Hvem har ret til at dømme ? – vi lever i verdens rige og livgivende lys, mens I må finde Jeres usle mammon og tarvelige næring i skyggernes verden. Vi er alle brødre og søstre, som dagen og natten – men I har glemt Jeres bror eller søster, og glemt at uden dag og nat har intet sin gang på jorden.


Lad os tage Jer på ordet – hvilke ord har I selv brugt ?

Hvadenten vi tager Jeres ord for pålydende, eller fortolker dem udfra livets universelle sammenhæng,
så har I forbrudt Jer mod alt i livet, fra det mindste til det største.

Selv det mindste overgår i betydning, hvad I kan fatte eller præstere.
Selv det mindste i livet, kan I ikke eftergøre – endsige overgå.
Alene hvad I har gjort mod selv det mindste, er et angreb på selve livet.


Forsøg ikke at dække Jer ind under juridiske spidsfindigheder, eller retoriske kunstgreb

– ej heller at bortlede opmærksomheden ved at pege på Jeres nævenyttige håndlangere, der samvittighedsløst har fulgt Jeres uretfærdige love og udført Jeres (an)befalinger.

I  udvælger nidkært Jeres ord og vejer dem på guldvægten; og sælger budskabet som 24 karat, mens indholdet er af langt lavere kvalitet. I lader andre, i Jeres sted, udføre uværdige, usande og uretfærdige(an)befalinger – og fortier og benægter sidenhen alt. I køber billligt og sælger dyrt i livets anliggender.

I gemmer Jer som kujoner bag formørkede tegn og kalligrafiske symboler, som I ikke kan dømmes for – det er jo kun en leg, ikke sandt – men vi kender verden ligeså indgående som I, og kan sagtens følge den usynlige tråd,  afkode og gennemskue Jer.

I vil alle blive holdt kollektivt såvel som personligt ansvarlig hver især, for forbrydelser mod menneskeheden, statsforbrydelse og landsforrædderi. Fremtidens børn vil lære hvorfor det er uafviseligt og veldokumenteret at sammenligne Jer med det værste i historien. I ender på den historiske mødding, i dårligt selskab med rædselsgalleriet af historiens talrige tyranner, faldne engle og deres katastrofer. Der er risiko for at en nyttig mødding ender med at blive en uanvendelig giftgrund.
.

*

.
Vi vælger at leve. Vi vælger os selv og hinanden. Vi lever ALLEVEGNE og til ALLE TIDER. Vi er dem som ER. Vi følger en højere universel sammenhæng. Vi udtrykker vor tro, viden, længsler og håb ligeså mangfoldigt som stjernerne på himlen. Vi følger vore drømme, visioner & kald. Vi er fri, fro og frejdige når vi går, i alle retninger, i en verden uden ende. Vi navigerer ud fra et simpelt princip – et indre medfødt kompas :
Vore tanker, ord og handlinger skal være til gavn for både vor Jord, alle levende skabninger, vore brødre og søstre, og os selv. Vi lærer af vores forfædre, vi kender os selv og hinanden, og vi bestræber os på at vore beslutninger og handlinger skal gavne vore efterkommere.
Vi lytter ikke til Jer, når I ikke lytter til Jer selv og det hjerte og den forstand I er født med. I er ikke ledere, rådgivere eller vejledere, når I hverken kan tage vare på jer selv eller de folk I har aflagt ed om at ville repræsentere. I er ikke vore jævnbyrdige og ligeværdige – fordi I har valgt ikke at være det. I repræsenterer en dødskult. Vi tilhører de levende og frie. Måske vil anstændige læger og psykologer og andre blandt os lægge øren til Jer, have medlidenhed og række Jer en hjælpende hånd – hvis det er muligt. Ellers kan I ryge og rejse hen hvor peberet gror – beskyttet af betalte bodyguards, da I selv har afskaffet sprøjtende peber og andet selvforsvar.
Vogt Jer for betalte bodyguards, for de arbejder kun for betaling – vil nogen betale mere, så er de til salg for enhver, også Jeres fjender.
Sådan kommer hånden og ånden altid tilbage – slår man hånden eller ånden af verden, så slår den igen – rækker man hånden og ånden frem til hilsen, så hilses man igen.

 

.

 

( O.I.  april 2021  –  se mere :   ” fra folkedybet”  =   https://www.nedersteetage.com/fra-folkedybet/   )

 

 

 

 

*

 

*

*

 

Måske er det for optimistisk at håbe på en undskyldning, men det er en form for symbolsk kompensation/undskyldning at det nu i det mindste er kommet frem i den bedste sendetid i landsdækkende medier. Det er helbredende for dem som gik mod strømmen, og har måttet bære tort og svie, stillet til offentligt skue i mediernes æterbårne gabestok,  gennem de sidste tre år.

Idag oplever jeg at mit liv er bedre. Jeg har fået mange nye venner, og omgives af mennesker som er som “sol på en regnvejrsdag”. Det er helbredende og udvklende.

Jeg har i de forgangne 2 år gennem mit arbejde været i kontakt med mange mennesker – og har mødt mange vidnesbyrd og historier om lidelser og skæbnesvangre livsforløb. Jeg ved at injektionernes skadelige og dødbringende virkninger er reelle. Jeg ved at «derude» i den virkelige verden hærges mennesker af magtesløshed, fortvivlelse, anger og fortrydelse, mangel på anerkendelse af deres situation – samt mangel på hjælp. De deltog uden informeret samtykke i menneskehedens hidtil mest omfattende eksperiment, mest skadelige og dødelige – ikke blot et genocide som på verdensplan har kostet et ukendt antal millioner livet, enten ved fatal ødelæggelse af helbred eller gennem direkte pludselig død – ikke blot et genocide, så stort at det alene af den grund næsten ikke er til at fatte, men historiens første DEMOCIDE – depopulation, et forsøg på at ramme menneskeheden hårdest muligt i global skala – gjort på en måde som gør det svært for den enkelte at gennemskue plottet, da det skal ses i sin helhed, henover flere generationer. De mange ofre må som “spedalske i kolonier i Indien” klare sig selv, eller indbyrdes hjælpe hinanden – for der er ingen der fra officielt hold vil have noget med dem at gøre. 

Idag tændes håbet, når stemmer som Svein, Heiko, Barbro, Julie og Mettes kommer til orde, så kendskabet til 3 års mareridt i vågen tilstand kommer til en bredere offentligheds kendskab. Mit håb er at vi ser de tidligste tegn på en reaktion der vil vokse i den kommende tid – og gennem den og de medfølgende processer vil gå en bedre fremtid i møde, baseret på respekt for liv i al dets mangfoldighed, baseret på kærligt, konstruktivt og kritisk samvirke.

.

.

(  frit efter  Guro Høgberg ) 

*

*

*

*

 

Catherine Austin Fitts :  the puppets doesn´t matter – it’ s   a deep state – MACHINE !    *.      

mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer :

 

*

*

*

*

https://steigan.no/2024/02/mrna-vaksiner-forarsaker-hjerne-blod-og-hjerteproblemer/

&

https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-adverse-events-special-interest-multinational-global-vaccine-data-network-gvdn-cohort-study-99-million-vaccinated-individuals/5850484  

(  remove  and you got the full link )         

*

*

*

*

  *

*

*

*

*

 

Uundgåelige spørgsmål, som kræver svar :

.

 

 • Hvorfor ble vi ikke fortalt at Covid 19-viruset ble patentert av Moderna i 2018?
 • Hvorfor produserte Moderna 100.000 Covid-19-vaksinedoser i 2019 før pandemien startet?
 • Hvorfor, mot alle vitenskapelige bevis, ble lockdowns og masker brukt?
 • Hvorfor ble vi ikke fortalt at ‘vaksinen’ ikke forblir i armen, men sprer seg over hele kroppen?
 • Hvorfor ble PCR-testing anbefalt når den ikke er designet for diagnostiske formål?
 • Hvorfor ble definisjonene av «vaksine» og «flokkimmunitet» endret før Covid-19-utbruddet?
 • Hvorfor ble en pandemi erklært når dødsraten i tilfelle var beslektet med influensa?
 • Hvorfor ble det ikke utført tester på genotoksisitet, teratogenisitet og kreftfremkallende egenskaper, og likevel ble vi fortalt at «vaksinen» var trygg?
 • Hvorfor var det ingen skikkelig oppfølging av alle som ble injisert ved bruk av et nytt genterapiprodukt?
 • Hvorfor ble ikke leger og publikum regelmessig påminnet om behovet for å rapportere uønskede reaksjoner på disse nye og eksperimentelle genetiske ‘vaksinene’?
 • Hvorfor ble en «vaksine» anbefalt under en pågående pandemi, som er i strid med grunnprinsippene i vaksinologi?
 • Hvorfor ble en «vaksine» anbefalt for de som hadde overlegen naturlig immunitet?
 • Hvorfor ble en ny genterapi lansert etter tre måneder, i stedet for de nødvendige ti årene?
 • Hvorfor ble vi ikke fortalt at flere mennesker døde i den vaksinerte gruppen enn i kontrollgruppen i Pfizer-studien?
 • Hvorfor ble vi fortalt at Covid-injeksjoner var «trygge og effektive» når bevisene ikke underbygget dette?
 • Hvorfor ble – og blir – motstridende røster fra vitenskap og praktiserende medisin diskreditert, straffet og fengslet?
 • Hvorfor ble leger, for første gang i historien, frarådet å behandle en sykdom, og bedt om å vente på en vaksine?
 • Hvorfor ble tidlig behandling frarådet, mens vi vet at det er det viktigste verktøyet for å håndtere enhver infeksjonssykdom?
 • Hvorfor ble effektive og svært trygge medisiner som hydroksyklorokin og ivermektin miskreditert og til og med forbudt?
 • Hvorfor ønsket ikke produsentene av de nye genterapiene at dataene deres skulle publiseres i 75 år?
 • Hvorfor ble Covid-injeksjoner, masker og lockdowns anbefalt for barn når det var kjent at de ikke var alvorlig rammet og ikke spredte Covid?
 • Hvorfor ble Covid-injeksjonene anbefalt under graviditet, når over 80% av babyene gikk tapt i forsøk da kvinner ble vaksinert i første trimester?
 • Hvorfor ble nødgodkjenning garantert når over 2000 mennesker døde i løpet av de første tre månedene etter vaksinasjonsutrulling?
 • Hvorfor er det ingen vitenskapelig ramaskrik etter at over 3500 artikler har blitt publisert som viser bivirkninger av Covid-19-injeksjonene?
 • Hvorfor tolereres interessekonflikter blant medisinske myndigheter, der FDA, EMA og WHO er 80-90 % finansiert av industrien?
 • Hvorfor var det ingen tilstrekkelig utdanning av leger, pasienter og publikum, og dermed ingen mulighet for informert samtykke?
 • Hvorfor og hvordan ble mediene tatt til fange slik at de bare presset én agenda over hele verden?
 • Hvorfor ble og er effektive behandlingsprotokoller, som har eksistert siden 2020, forbudt og erklært ulovlige?
 • Hvorfor blir vi ikke fortalt om de unødvendige dødsfallene som ble tilskrevet Covid, men faktisk forårsaket av iatrogene tiltak (f.eks. Midazolam, ventilasjon) utført tidlig i 2020?
 • Hvorfor ble den grunnleggende rollen til vitamin D-status, kosthold og mikrobiomet ikke kommunisert, når disse tiltakene kunne ha forhindret nesten 100% av Covid-dødsfallene?
 • Hvorfor ble og er en viss medisinsk prosedyre påtvunget mennesker mot deres vilje, mens Nürnberg-erklæringen tydelig motsetter seg dette?
 • Hvorfor er gevinst ved funksjonsforskning, som den som er knyttet til Covid-19, ikke forbudt over hele verden?
 • Hvorfor brukes fortsatt et mRNA-produkt, når vi vet at mRNA blir inkorporert i det menneskelige genomet, og resulterer i produksjon av andre, ukjente, proteiner?
 • Hvorfor har ikke det mislykkede mRNA-konseptet blitt stoppet, når vi vet at det øker sannsynligheten for at mottakeren får Covid-19, og viser dermed negativ effekt?
 • Hvorfor fortsetter disse produktene å bli anbefalt, når minst 17 millioner mennesker antas å ha dødd på grunn av injeksjonene?
 • Hvorfor er det ingen etterforskning av overflødige dødsfall, og økninger i forekomsten av kreft og hjerteproblemer, etc., som startet i 2021, ikke i 2020? Hva gjør vi når de såkalte helsemyndighetene tar feil og forårsaker umåtelig skade?       

  *

  *

  *

  *

    *

  *

  *

  *

      

 

  ANEKDOTER :

 

”  Adspurgt om hvorfra de informationer kom, som blev lagt til grund for at sætte hele samfundet i undtagelsestilstand, og derved smadre hele det kendte civile samfund i et omfang der kun kan sammenlignes med hvad der skete under den tyske besættelse ml 1940-1945,  svarede fedtklumpen, helt åbenlyst og stinkende som en blotlagt kloak  : ” hvis informationerne kommer fra WHO, er det fint nok for mig ( uden ansvarsfølelse for at sikre at oplysningerne er troværdige )  … spørgsmålet gik derefter videre til WHO ( en større fedtklump omkring et større kloakrør, endnu dybere ned i helvede ) : ” hvis informationerne kommer fra Kina, er det fint nok for mig ( uden ansvarsfølelse for at sikre at oplysningerne er troværdige )  … spørgsmålet gik derefter videre til Kina ( ukendte fedtklumper via ukendte rør tværs gennem jordens allerdybeste glødende flammer ) :  hvis informationerne kommer fra Wuhan, er det fint nok for mig ( uden ansvarsfølelse for at sikre at oplysningerne er troværdige )    .. spørgsmålet gik derefter videre til Wuhan ( privat financierede og kommercielle fedtklumper omkring kanyler, som stikker lodret op fra helvede – som i laboratorier arbejder målrettet på at gøre virus og bakterier så farlige og dræbende som muligt  =  “gain of function” :   hvis informationerne kommer fra laboratoriet, er det fint nok for mig ( uden ansvarsfølelse for at sikre at oplysningerne er troværdige ) ” …. spørgsmålet gik derefter videre til det finansielle/initiativ/ophav  ( selvudpegede fedtklumper omkring en forslugen mønttæller, lige ned i portemonnai’en ) :  hvis pengene løber ind, er det fint nok for mig ( uden ansvarsfølelse for at sikre sig hvor de kommer fra ~ penge lugter ikke ) “.

Herefter kan du indsætte “terror”, “finanskrise”,  ” klimaopvarmning/forandring/CO2 “,  “pandemi/vaccination”,  inkvistionen,  “arvesynd/skærsild/afladsbreve”,  “Nero/Roms brand/kristenforfølgelse” i den ovenfor anvendte skabelon … det er altid den samme skabelon, der anvendes :   iscenesættelse af “totale katastrofer og tilstande” ( arvesynd, jordens undergang, pandemi )  efterfulgt af total-løsninger ( ende(lige)løsninger, øjeblikkelig handling af grænseoverskridende karakter, under udøvelse af magtmisbrug, trussel og vold )  –  alt gennemtvunget med en hast, last og et omfang, der udløser ukontrollabel angst og panik, der gør det umuligt at bedømme situationen sindigt og objektivt…

… and still counting … still more to come …   ”  

*

*

*

*

. . .

  Are You Lost in the World Like Me ?  ( Steve Cutts)

 

*

*

*

*

.

. .

Forhistorie  ~   ” tilbage til fremtiden “  :

 

Det var lykkedes “ en klump fedt omkring et åbent kloakrør, lodret ned i helvede ” at forklæde sig. Den så besynderlig ud; men hvordan skulle den også kende til følelsen af noget menneskeligt genkendeligt – yderligere distanceret gennem et højt embede indsat som rørforlængelse ?. Når man satte en mikrofon hen til fedtklumpen, lød det som menneskelig tale. Men når man lyttede nærmere efter,  gav det ingen mening,  uanset hvilken ende man lyttede til. Det var tilsyneladende det samme ubestemmelige indhold, der kom ud af begge ender.

Det var krigstid.

Rygtet lød, at valget stod mellem våben eller fedt. Det satte fedtklumpen i bevægelse, så det blævrede. Denne blævren forstærkedes gennem kloakrøret indtil det kom buldrende og bragende ud af den anden ende – som tomme tønder der ruller nedad gaden og tager alt med sig i faldet. Jo mere ekkoet overdøvede snakken om krig, våben og fedt – jo mindre mening gav det.

Fedtklumperne samledes, og tog det ene spadestik efter det andet. Der blev længere og længere ned til bunden, mens de larmede stadig mere højlydt. Fedtklumperne trak alle mod et samlet kæmpe hul – og følte sig i faldet tiltrukket af hinanden. De lod sig imponere over deres egen larm,  og var beæret over andres,  og fortsatte ivrigt med at tage flere spadestik, dybere og dybere.

På den måde var der længere til bunden, end nogen havde forestillet sig.

Men alt når før eller siden bunden, enten gennem kloakrør eller buldrende nedad gaden. Fedtklumperne blev omdannet til våben, eller trukket igennem deres egen kloak og serveret som ormeføde, eller endte som uspiseligt harsk fedt i fadebur og fangehul bag lås og slå.

Når talen blandt folk sidenhen faldt på “fedtklumpen omkring det åbne kloakrør … ” ,  lød det hovedrystende :   ” … lige til lukke op og skide i … ”   og    ” … folk havde dengang protesteret, og sat sig til modværge  ”       ligesom befolkningen havde påstået det efter afslutningen på den forrige krig.  ”  … folk havde ikke kunnet overdøve krigsspektaklet ”   og iøvrigt    ” … måtte folk holde deres deltagelse i modstandkampen hemmelig mens krigen var igang, af hensyn til pårørende og andre sikkerhedshensyn    så hemmeligt, at end ikke de selv helt havde erkendt deres betydning som “frihedskæmpere …  før efter … øhh, så at sige … ”   ~   det var også mere sikkert at stå frem og erklære sig som frihedskæmper efter at krigen var afsluttet.

”  …  sådan var det  i  hårde og magre tider ... ” , lød det selvmodsigende fra folk og fedtklumper i kor,    ” … historien gentager sig selv …   det kan man jo ikke gøre noget ved “

Ak ja,  hvorfor mon  ? …

*

*

*

*

. .

*

https://janoberg.me/2024/02/13/i-krig-er-ord-ikke-nok-men-for-konfliktlosning-pg-fred-er-de-nodvendige-statsminister-frederiksen/#comment-13439

https://www.dr.dk/nyheder/udland/mette-frederiksen-om-foerste-spadestik-til-ammuntionsfabrik-i-krig-er-ord-er-ikke-nok

(   fjern    så har du det fulde link  )

*

*

*

*

. . .  

Mosebryg  fra mosekonens dagbog :

 

Fedtklumpen omkring et åbent kloakrør, lodret ned i helvede, 2020, Dk :

.

”  virus …  virus … virus … ”

.

”  vi passer på hinanden … et tab af menneskeliv, er et for meget … tag stikket, til ære for os ... ”

.

–  nogle få tusinde døde af virus, et langt højere antal tusinder døde af den såkaldte “vaccine”, 100 000+ blev ramt/såret/invalideret af andre af “vaccinens” påviste egenskaber/virkninger. –   nedslagtning af 17 mill minke – og udryddelse af et helt erhverv – uden nogen saglig begrundelse *

.

Fedtklumpen omkring et åbent kloakrør, lodret ned i helvede, 2022, Dk : ”  ham-Putin ” …  ”  ham-Putin ” …  ”  ham-Putin ” …   

.

ca 500 000 dræbte ukrainske soldater, 100 000 dræbte russiske soldater, 7 millioner ukrainere på flugt ud af landet …  befolkningstallet i Ukraine dalet, fra 43 mill til 27 mill ” *

.

Fedtklumpen omkring et åbent kloakrør, lodret ned i helvede, 2023/24, Dk :

israelerne har ret til at forsvare sig … ”  40 000 dræbte civile palæstinensere, 100 000 sårede civile palæstinensere, 500 000 ramt af hungersnød m.m.,  ca 2 mill på flugt …  1000+ døde/sårede israelere 

.

jeg er beæret over at tage de første spadestik til nye våbenfabrikker i Tyskland og Danmark … ” *

 

Fedtklumpen omkring et åbent kloakrør, lodret ned i helvede,   2024 … , Dk …. and still counting :

.

” … der kommer mere  af  samme,  eller det der er værre,  fra mig og mine sammensvorne i den kommende tid…  I kommer ikke til at kede Jer …  det lover jeg …  ”       . .. .

*

*

*

*

*

*

*

*

*

. . .  

COVID-19 Tested Our Commitment to Freedom. Three Years Later, We’re Still Failing

    “The remedy is worse than the disease.”—Francis Bacon The government never cedes power willingly. Neither should we. If the COVID-19 debacle taught us one thing it is that, as Justice Neil Gorsuch acknowledged, “Rule by indefinite emergency edict risks leaving all of us with a shell of a democracy and civil liberties just as hollow.” Unfortunately, we still haven’t learned. We’re still allowing ourselves to be fully distracted by circus politics and a constant barrage of bad news screaming for attention. Three years after the onset of the COVID-19 pandemic, which gave world governments (including our own) a convenient excuse for expanding their powers, abusing their authority, and further oppressing their constituents, there’s something being concocted in the dens of power. The danger of martial law persists. Any government so willing to weaponize one national crisis after another in order to expand its powers and justify all manner of government tyranny in the so-called name of national security will not hesitate to override the Constitution and lockdown the nation again. You’d better get ready, because that so-called crisis could be anything: civil unrest, national emergencies, “unforeseen economic collapse, loss of functioning political and legal order, purposeful domestic resistance or insurgency, pervasive public health emergencies, and catastrophic natural and human disasters.” COVID-19 was a test to see how quickly the populace would march in lockstep with the government’s dictates, no questions asked, and how little resistance the citizenry would offer up to the government’s power grabs when made in the name of national security. “We the people” failed that test spectacularly. Characterized by Supreme Court Justice Neil Gorsuch as “the greatest intrusions on civil liberties in the peacetime history of this country,” the government’s COVID-19 response to the COVID-19 pandemic constituted a massively intrusive, coercive and authoritarian assault on the right of individual sovereignty over one’s life, self and private property. In a statement attached to the Supreme Court’s ruling in Arizona v. Mayorkas, a case that challenged whether the government could continue to use it pandemic powers even after declaring the public health emergency over, Gorsuch provided a catalog of the many ways in which the government used COVID-19 to massively overreach its authority and suppress civil liberties: “Executive officials across the country issued emergency decrees on a breathtaking scale.Governors and local leaders imposed lockdown orders forcing people to remain in their homes. They shuttered businesses and schools, public and private. They closed churches even as they allowed casinos and other favored businesses to carry on. They threatened violators not just with civil penalties but with criminal sanctions too. They surveilled church parking lots, recorded license plates, and issued notices warning that attendance at even outdoor services satisfying all state social-distancing and hygiene requirements could amount to criminal conduct. They divided cities and neighborhoods into color-coded zones, forced individuals to fight for their freedoms in court on emergency timetables, and then changed their color-coded schemes when defeat in court seemed imminent.” Truly, the government’s (federal and state) handling of the COVID-19 pandemic delivered a knockout blow to our civil liberties, empowering the police state to flex its powers by way of a bevy of lockdowns, mandates, restrictions, contact tracing programs, heightened surveillance, censorship, overcriminalization, etc. What started off as an experiment in social distancing in order to flatten the curve of an unknown virus (and not overwhelm the nation’s hospitals or expose the most vulnerable to unavoidable loss of life scenarios) quickly became strongly worded suggestions for citizens to voluntarily stay at home and strong-armed house arrest orders with penalties in place for non-compliance. Every day brought a drastic new set of restrictions by government bodies (most have been delivered by way of executive orders) at the local, state and federal level that were eager to flex their muscles for the so-called “good” of the populace. There was talk of mass testing for COVID-19 antibodies, screening checkpoints, mass surveillance in order to carry out contact tracing, immunity passports to allow those who have recovered from the virus to move around more freely, snitch tip lines for reporting “rule breakers” to the authorities, and heavy fines and jail time for those who dared to venture out without a mask, congregate in worship without the government’s blessing, or re-open their businesses without the government’s say-so. It was even suggested that government officials should mandate mass vaccinations and “ensure that people without proof of vaccination would not be allowed, well, anywhere.” Those tactics were already being used abroad. In Italy, the unvaccinated were banned from restaurants, bars and public transportation, and faced suspensions from work and monthly fines. Similarly, France banned the unvaccinated from most public venues. In Austria, anyone who had not complied with the vaccine mandate faced fines up to $4100. Police were to be authorized to carry out routine checks and demand proof of vaccination, with penalties of as much as $685 for failure to do so. In China, which adopted a zero tolerance, “zero COVID” strategy, whole cities—some with populations in the tens of millions—were forced into home lockdowns for weeks on end, resulting in mass shortages of food and household supplies. Reports surfaced of residents “trading cigarettes for cabbage, dishwashing liquid for apples and sanitary pads for a small pile of vegetables. One resident traded a Nintendo Switch console for a packet of instant noodles and two steamed buns.” For those unfortunate enough to contract COVID-19, China constructed “quarantine camps” throughout the country: massive complexes boasting thousands of small, metal boxes containing little more than a bed and a toilet. Detainees—including children, pregnant women and the elderly— were reportedly ordered to leave their homes in the middle of the night, transported to the quarantine camps in buses and held in isolation. If this last scenario sounds chillingly familiar, it should. Eighty years ago, another authoritarian regime established more than 44,000 quarantine camps for those perceived as “enemies of the state”: racially inferior, politically unacceptable or simply noncompliant. While the majority of those imprisoned in the Nazi concentration camps, forced labor camps, incarceration sites and ghettos were Jews, there were also Polish nationals, gypsies, Russians, political dissidents, resistance fighters, Jehovah’s Witnesses, and homosexuals. Culturally, we have become so fixated on the mass murders of Jewish prisoners by the Nazis that we overlook the fact that the purpose of these concentration camps were initially intended to “incarcerate and intimidate the leaders of political, social, and cultural movements that the Nazis perceived to be a threat to the survival of the regime.” How do you get from there to here, from Auschwitz concentration camps to COVID quarantine centers? You don’t have to be a conspiracy theorist to connect the dots. You just have to recognize the truth in the warning: power corrupts, and absolute power corrupts absolutely. This is about what happens when good, generally decent people—distracted by manufactured crises, polarizing politics, and fighting that divides the populace into warring “us vs. them” camps—fail to take note of the looming danger that threatens to wipe freedom from the map and place us all in chains. It’s about what happens when any government is empowered to adopt a comply-or-suffer-the-consequences mindset that is enforced through mandates, lockdowns, penalties, detention centers, martial law, and a disregard for the rights of the individual. This is the slippery slope: a government empowered to restrict movements, limit individual liberty, and isolate “undesirables” to prevent the spread of a disease is a government that has the power to lockdown a country, label whole segments of the population a danger to national security, and force those undesirables—a.k.a. extremists, dissidents, troublemakers, etc.—into isolation so they don’t contaminate the rest of the populace. The slippery slope begins with propaganda campaigns about the public good being more important than individual liberty, and it ends with lockdowns and concentration camps. As I make clear in my book Battlefield America: The War on the American People and in its fictional counterpart The Erik Blair Diaries, the danger signs are everywhere. COVID-19 was merely one crisis in a long series of crises that the government has shamelessly exploited in order to justify its power grabs and acclimate the citizenry to a state of martial law disguised as emergency powers. Everything I have warned about for years—government overreach, invasive surveillance, martial law, abuse of powers, militarized police, weaponized technology used to track and control the citizenry, and so on—has become part of the government’s arsenal of terrifying lockdown powers should the need arise. What we should be bracing for is: what comes next?    

*

*

*

*

. . . . 

ANEKDOTE

.

.

.   Det var i de dage, hvor der udgik befaling om at alverden skulle optælles og indskrives digitalt. Horder af endeløse køer drog mod deres hjemstavn, hvor de lod sig genne ind i folden for at blive optalt og registreret. Folkene tryglede deres ledere om lindring for deres uudgrundelige angst. De bad i kor, så det lød som en brægende flok får, mens de dunkede sig i brystet : ” mit liv, bag maske, daglige forhør, undersøgelser og domsfældelse … min smitte, min syge … min skyld, min skyld, min store skyld …og ubetalelige gæld … en sygdom indtil døden … døden som forløser “. Deres falske profet tog plads foran alteret og vendte dem ryggen under bønnen for at skjule sin latter, der hånligt, spottende og nedladende spyttede deres gud lige op i ansigtet.  Folk blottede deres lemmer og vendte håndfladerne udad, så blodårerne svulmede og gjorde det lettere at tappe dem for donationer:  ” tag vort blod, og skriv med det indviede tegn over vor dør, så dødens engel går forbi i denne frygtelige nat “.  ” vi passer på hinanden ” . 

De som ikke frivilligt afgav deres stemme og årelod deres livskraft, blev forfulgt og indfanget. De blev fastspændt, klynget op, gennemnaglet og fæstnet enten med søm eller kanyler, og rejst til offentligt skue, så alle kunne se de korsformede silhouetter mod aftenlandets nedgående sol. Mens fanger og vogtere i en og samme person fra deres gældsfængsler ( som de kaldte deres  “hjem” eller “dør” ) skreg ud i det tomme rum, fløj djævle og droner omkring med evigt åbne øjne og gjaldede overdøvende:  ” behersk din sjæls ubeherskede trang efter frihed “.

Dødskultens leder og falske profet så med tilfredshed hele verden rødme af udgydt blod, lidelse og rædsel – hørte al den jammer, stønnen og skrigen fra ofrene som sød musik – vejrede kødets angst, sved og lidelse og tiltagende forrådnelse med udspilede næsebor – tog en dyb indånding og smagte på lugtene, som hang tungt i luften, som skarpe krydderier – og mens en tåre kneb sig ud af øjenvigen og trillede ned ad kinden, udbrød af bevægelse:        

*

*

Det er fuldbragt !

 

 

De få der overlevede, og for eftertiden befolkede verden, byggede templer til ære for dødskultens leder og falske profet. De trøstede deres eget afkom med, at denne “dødens forløser” ville komme igen og afslutte sit forehavende.

*

*

*

*

. .      

mRNA-vaksiner forårsaker hjerne-, blod- og hjerteproblemer :

 

https://steigan.no/2024/02/mrna-vaksiner-forarsaker-hjerne-blod-og-hjerteproblemer/

&

https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-adverse-events-special-interest-multinational-global-vaccine-data-network-gvdn-cohort-study-99-million-vaccinated-individuals/5850484

(  remove  and you got the full link )    

*

*

**

*

*

*

                  

  ” … The horizon is so low that even dwarfs make long shadows… ”   

*

*

*

*

         

*

*

*

*

          On Europe’s highest populated mountaintop, Davos,  Switzerland,  3,000 mentally and spiritually dwarfs meet, trying to achieve a higher perspective ~ to ponder why the climate they pollute is so polluted, why the people they impoverish are so poor and why the world they fight over is at war. The World Economic Forum (WEF) is the ruling-class Comic-Con, a fantasy fortress where the 1 percent’s 1 percent can save the world that they are sending to hell.        

*

*

*

*

*

*

*

*

        The 2024 iteration in mid-January offered five days of unadulterated waste of empty space. (All sessions can be viewed at weforum.org.) One session was about “liberating science”; another was about “empowering humans and machines in industry” (empowering machines?). Amid the melting slopes, hundreds, including “ecopreneurs”, arrived on carbon-spewing private jets to hear skiing equipment CEOs talk about the challenge of “alpine economies at +2°C”.  

*

*

*

*

       

*

*

*

*

        This year’s conference theme is called   “Rebuilding trust”. And who wouldn’t trust Ronald W. Hovsepian, CEO of Indigo Agriculture. “For so long, we’ve taken advantage of those natural resources and not put that into the economic equation”, he told attendees on 17 January. “So we do look at it and we include it in the way we look at the markets and how we’re going to tie together a number of the players to bring the value chains to life as part of that overall journey.” That sentence sure was a journey. Davos coincides with the release of British charity Oxfam’s annual report on global inequality. The 2024 issue, Inequality Inc.: A Gilded Age of Division, estimates that, in the last four years, the wealth of the world’s five richest men more than doubled to US$870 billion, while the poorest 5 billion are even poorer than they were in 2019.        

*

*

*

*

*

*

*

*

          “The sharp increase in the cost of food and other essentials that began in 2021 has become a grinding new reality for many families across the world as they try to buy oil, bread or flour without knowing how much they can afford this time, or how hungry they and their children will have to go today”, the report notes. Meanwhile, at US$190 billion, the combined annual profits of oil and gas companies are triple their pre-pandemic average. Luxury goods profits have doubled—evidenced by      the suits, watches, jewellery and handbags opulently displayed at Davos. Women, by the way, made up 28 percent of all attendees, which conference organisers said is really good for a creepy old-boys’ club and “marks a significant milestone in the 54-year history of the annual meeting”. The point of the WEF appears to be demonstrating that the rich live, quite literally, in a different part of the atmosphere. According to swissinfo.ch, up to 5,000 Swiss armed guards were deployed to protect the conference. That’s called rebuilding trust one hotel-rooftop-sniper at a time.        

*

*

*

*

 

*

*

*

*

          Architects of Israel’s mass slaughter in Gaza lined up at the conference buffet. Israeli President Isaac Herzog, US Secretary of State Antony Blinken and European Commission President Ursula von der Leyen all spoke about the democratic, rules-based order. In the same week, a Palestinian doctor in Gaza told Al Jazeera about having to amputate his own daughter’s leg without anaesthetic. On 19 January, attendees were safely, soundly and warmly “anticipating the Middle East in 2024”. The region is a century-long victim of the West’s rapacious competition to secure oil, gas and trade routes. Now that it’s teetering on the edge of general war, Davos-goers wondered how they might extract even more profits from the place. That was a common theme at the conference’s more serious sessions. Capitalists don’t solve problems; they anticipate them. They try to keep pace with the “risk environment” created by their own blind profiteering. If the Congo introduces child labour restrictions in its cobalt mines, how badly will margins be affected? If Taiwan is invaded and millions are vaporised in a nuclear war, where will be the next happening place for silicon chip production? When will interest rate hikes finally lift the unemployment rate and reduce the heat on wage bills? But for many, the WEF was about getting down to brass tacks. The talks, delusionally self-serving as they were, were a flimsy pretext for getting the world’s shiniest shoes into the same building and under the same tables. “Ask almost anyone who is here, and they will tell you—some freely, some coyly—that their chief purpose in Davos is to get several weeks’ worth of high-level business meetings and networking done in three to five days”, Hans van Leeuwen, the Australian Financial Review’s Europe correspondent, reported. “I didn’t overhear anyone during my trip discussing climate change, the challenge of artificial intelligence, the likely fate of Ukraine’s resistance to Russia this year, or the world’s economic prospects.” Behind the images projected to the world (was anyone watching?), Davos was capitalism in all its glory. Thousands of executives and politicians wheeled and dealed, wined and dined. An arms deal here, a fossil fuel project there, a tax break on top.        

*

*

*

*

   

*

*

*

*

          Freshly gorged and eyes glazed, they sauntered to another plenary to pretend to listen to think tankers, stakeholders, thought leaders, trendsetters, philanthropists, trustees, advisors, editors, commissioners, directors, professors, consultants, analysts, wonks—an army of grubby bullshit artists waxing and wanking over issues their coked-up audience couldn’t care less about—unless there’s a buck to be made. Show us the money! It is amazing that Thomas Hobbes’ famed war of all against all never broke out on the conference floor. But the wars are always fought by people other than these. The WEF spirit is to revel in what the parasites share in common: a lifestyle, a worldview, a set of economic interests to exploit, pillage and plunder. If you thought the prospect of the whole world going down the capitalist gurgler would provoke a reflective thought or two, think again. The Davos set are doubling down. New far-right Argentine President Javier Milei gave the keynote address, which the Financial Times reports was “met with warm applause”. According to him, there is not a thing wrong with the system: “Talking about a market failure is an oxymoron. There are no market failures … Thanks to free trade capitalism, the world is now living its best moment. Never in all of mankind or humanity’s history has there been a time of more prosperity than today … I would like to leave a message for all businesspeople here … You are social benefactors. You are heroes. You are the creators of the most extraordinary period of prosperity we’ve ever seen.”          

*

*

*

*

*

*

*

*

      These people rule the world. Davos is not a padded cell for Ayn Rand LARPers debating how much heroin in children’s lollipops would maximise marginal utility. It’s real life, just not as we know it.       

*

*

*

*

        

*

*

 

*

*

               

*

*

*

*

            “The Davos Matrix is plugged directly into the mainframe”, Hamilton Nolan wrote in the Guardian about last year’s conference. “The decisions that these people make in their little atmosphere of illusion percolate out into the real world, leaving the rest of us holding the bag as wealth trickles further and further upwards.” Little wonder that polls show all-time low levels of trust in governments and corporations, as capitalists rampage across the globe leaving destruction, poverty and resentment in their wake. “Yes, it’s a volatile, tense world we are living in”, Rio Tinto CEO Jakob Stausholm admitted in a panel discussion on 18 January. “But it’s opportunity rich. And I think the opportunity far outweighs the problems.” That’s the Davos spirit.         

*

*

*

*

     

*

*

*

*

 

 Portæt  af  Klaus  Schwab     (2020)

 

 

Vatpinden snoede sig gennem øregangene

ind magtens mørkelagte korridorer,

hvor tankens stank udskilte secret

– og samlede dér al smuds op

.

Vatpinden samlede sig

i en forestilling om rengøringsvanvid,

tanken om at fjerne alverdens smuds,

og drømmen om at bringe verdensorden ud af kaos

.

– og se,  hvilken forestilling  :

.

Pludselig var Vatpinden allevegne,

den talte som bomuld og vat

gennem medierne,

den jog op gennem næsen

og perforerede blodbarrieren til hjernen,

den podede og dikterede gennem injektioner

selve det menneskelige DNA

.

Vatpinden havde altid en besnærende begrundelse

for at komme helt ind og vende alle indvolde,

i form af smuds, bakterier, virus –

eller andet betændt

og hvem ønskede ikke en smule verdensorden i det tiltagende kaos,

når Vatpinden bød sig til ?  

.

– man kan undre sig over hvordan al den overdrevne altruisme

pludseligt og påtrængende afløste den forudgående hensynsløse grådighed,

gennem umindelige tider  

.

Hvad der holdt Vatpinden tilbage fra at sno sig fra ren-

Görings vanvid til endelig udrensning

må alene skyldes vatpindens egen tilsmudsning undervejs.

*

*

*

*

 

Appendix  ~  Løsordbog for Ordløse :

 

KLAUS   ( tysk )  :   navn,  forstavelse ~ f.eks  KLAUStrophobie

SWAB   ( eng )    :   rensning, podning  ( med f.eks vatpind  )

*

*

*

*

           

*

*

*

*

 

*

*

*

*

*

WEF spiller Vestens triumf

   
Emmanuel Todd, historiker, demograf, antropolog, sosiolog og politisk analytiker, er en del av en døende rase, en av de svært få gjenværende eksponentene for fransk intelligentsia av den gamle skolen – en arving til folk som Braudel, Sartre, Deleuze og Foucault som blendet den unge kalde krigens generasjoner fra Vesten til Østen. De første gullkornene fra hans siste bok, La Défaite de L’Occident («Vestens nederlag») er det mindre miraklet som faktisk ble publisert forrige uke i Frankrike, rett innenfor NATO- sfæren: en håndgranat av en bok, av en uavhengig tenker, basert på fakta og veri serte data, som sprengte hele russofobibyggverket som ble reist rundt «tsaren» Putins «aggresjon».
Emmanuel Todd fokuserer heller på de viktigste årsakene som har ført til Vestens fall. Blant dem: slutten på nasjonalstaten, deindustrialisering (som forklarer NATOs underskudd når det gjelder å produsere våpen for Ukraina); «frysepunktet» i Vestens religiøse matrise, protestantismen, den kraftige økningen i dødeligheten i USA (mye høyere enn i Russland), sammen med selvmord og drap, samt overherredømmet til en imperialistisk nihilisme uttrykt ved besettelse av Forever Wars – evig krig.
  Emmanuel Todds store fortjeneste, som er så tydelig i boken, er å bruke historie og antropologi for å ta det vestlige samfunnets falske bevissthet til psykologens divan. Og det er hvordan han, for eksempel med fokus på studiet av svært spesi kke familiestrukturer i Europa, klarer å forklare virkeligheten på en måte som totalt unnslipper de hjernevaskede kollektive massene som i vest dveler under turbo-nyliberalismen. Det sier seg selv at Todds virkelihetsbaserte bok ikke vil bli en hit blant Davos-elitene. Det som skjer denne uken i Davos har vært utrolig opplysende. Alt er ute i det fri.
Fra alle de vanlige mistenkte – den giftige EU Medusa von der Leyen, NATOs krigshissende Stoltenberg, BlackRock, JP Morgan og diverse honchos (big boss) håndhilser på sitt svette sweatshirtleketøy i Kiev – «Vestens triumf»-budskapet er monolittisk.
Krig er fred. Ukraina taper ikke (min kursiv) og Russland vinner ikke. Hvis du er uenig med oss – i noe som helst – vil du bli sensurert for «hatefulle ytringer». Vi vil ha den nye verdensorden – hva enn dere ydmyke bønder mener – og vi vil ha den nå. Og hvis alt feiler, kommer en prefabrikkert «Disease X», sykdom X, for å ta deg.
 

  ( Pepe Escobar )

*

*

*

*

             

2020: the entire planet became a giant insane asylum, overnight.

 

*

*

   

    .

Everyone needs to understand that the ruling elite in the US are implementing a decision to redefine democracy in a way that eliminates democracy, makes Congress superfluous, voting pointless, and discards the Constitution as an outdated document inconsistent with the power the ruling elite intend to wield over Americans and the rest of the world. The decision has been made to redefine democracy from the will of the people to protecting “the sanctity of democratic institutions.” Precisely, what are “democratic institutions”? They are not the institutions, such as Congress and representative government or the rule of law and an independent judiciary, that we currently regard as democratic institutions. “Democratic institutions” are the institutions of the censorship industry, such as the military/security complex, State Department, NATO, CIA, FBI, IMF, World Bank, NGOs, the Atlantic Council, the Aspen Institute, the presstitutes, Black Rock, JP Morgan/Chase and other of the consensus­building institutions that set agendas and control the narratives. To express disagreement with the consensus these elite institutions build is considered to be “an attack on democracy.” In other words, “democracy” is the property of the elite institutions, and the sanctity of these elite institutions must be protected from the people defined by Hillary Clinton as “the Trump deplorables.” The will of the people is eliminated from the picture. It might surprise you, but universities (Stanford, for example, is fully involved), major corporations especially the tech companies and social media, law schools, medical associations, and governors and members of Congress associated with the WEF accept the redefinition of democracy that excludes the will of the people. They also agree that the Constitution is inconsistent with the power they intend to wield over citizens. As I write the State Department is busy at work obstructing the House of Representatives inquiry into the executive branch’s use of taxpayers’ money to censor what we may hear about Covid, the Covid “vaccine,” election fraud, the Ukraine war, Iran, Russia, China, etc.
It means that suppression will be used to convert the entirety of the Internet and social media into a propaganda ministry serving official narratives. All of the hope that libertarians had of the freedom to speak that the Internet would provide has turned out to be unrealistic.
Soon the alternative and social media will exist only as propaganda sites for the “consensus­building elite institutions.” The disintegration of Western civilization is proceeding so rapidly that I cannot keep up with it even as a full time job. As I reported yesterday the French government has just criminalized medical truth, and WHO is about to do so in May of this year. People will no longer have control over their own health decisions. It can’t happen you say? But it is happening right in front of our eyes. Insouciant gullible Americans are expert at fleeing from unsettling bad news. Thus, they pave their own path to tyranny. Tyranny is easy to establish over peoples who have confidence in their Constitutional rights and integrity of their institutions. The more patriotic the population is, the more susceptible it is to deception and betrayal by government. Try telling patriots what is happening to them, and they will call you a commie for speaking badly about their beloved country.
Christian evangelicals have no opposition to the evil that is engulfing us, because they have been brainwashed that they will escape it by being wafted up to Heaven. The growth of evil is actually their escape from a sinful world into Heaven. The more evil, the sooner their escape. For most of the rest, liberal interventionists and hegemonic neoconservatives have taught that America is exceptional and indispensable, so how can anything go wrong. Combine these awareness­blockers with the fact that uncomfortable truths are a bad news turnoff, and that censorship is being established as a national security matter with the argument that it makes us safe and “protects democracy.” Consequently, the criminalization of truth is rushing ahead. Even the word “truth” is slated to become a hate word that cannot be spoken. Any information that you have saved that helps you to understand the tyranny that is engulfing us should be stored in thumb drives and not in the cloud as all information undermining of the “consensus­building institutions” will be consigned to the memory hole.   
.
.

( Paul  Craig  Roberts )    

*

*

*

*

 

      Important to understand is that there is not one single new or original idea in Klaus Schwab’s so-called Great Reset agenda for the world. Nor is his Fourth Industrial Revolution agenda his or his claim to having invented the notion of Stakeholder Capitalism a product of Schwab. Klaus Schwab is little more than a slick PR agent for a global technocratic agenda, a corporatist unity of corporate power with government, including the UN, an agenda whose origins go back to the beginning of the 1970s, and even earlier.  The Davos Great reset is merely an updated blueprint for a global dystopian dictatorship under UN control that has been decades in development. The key actors were David Rockefeller and his protégé, Maurice Strong. In the beginning of the 1970s, there was arguably no one person more influential in world politics than the late David Rockefeller, then largely known as chairman of Chase Manhattan Bank. 

 

Creating the new paradigm

At the end of the 1960s and into the early 1970s, the international circles directly tied to David Rockefeller launched a dazzling array of elite organizations and think tanks. These included The Club of Rome; the 1001: A Nature Trust, tied to the World Wildlife Fund (WWF); the Stockholm United Nations Earth Day conference; the MIT-authored study, Limits to Growth; and David Rockefeller’s Trilateral Commission. 

 

Club of Rome

In 1968 David Rockefeller founded a neo-Malthusian think tank, The Club of Rome, along with Aurelio Peccei and Alexander King. Aurelio Peccei, was a senior manager of the Fiat car company, owned by the powerful Italian Agnelli family. Fiat’s Gianni Agnelli was an intimate friend of David Rockefeller and a member of the International Advisory Committee of Rockefeller’s Chase Manhattan Bank. Agnelli and David Rockefeller had been close friends since 1957. Agnelli became a founding member of David Rockefeller’s Trilateral Commission in 1973. Alexander King, head of the OECD Science Program was also a consultant to NATO.  [i] That was the beginning of what would become the neo-Malthusian “people pollute” movement. In 1971 the Club of Rome published a deeply-flawed report, Limits to Growth, which predicted an end to civilization as we knew it because of rapid population growth, combined with fixed resources such as oil. The report concluded that without substantial changes in resource consumption, “the most probable result will be a rather sudden and uncontrollable decline in both population and industrial capacity.” It was based on bogus computer simulations by a group of MIT computer scientists. It stated the bold prediction, “If the present growth trends in world population, industrialization, pollution, food production, and resource depletion continue unchanged, the limits to growth on this planet will be reached sometime within the next one hundred years.” That was 1971. In 1973 Klaus Schwab in his third annual Davos business leader meeting invited Peccei to Davos to present Limits to Growth to assembled corporate CEOs. [ii] In 1974, the Club of Rome declared boldly, “The Earth has cancer and the cancer is Man.” Then: “the world is facing an unprecedented set of interlocking global problems, such as, over-population, food shortages, non-renewable resource [oil-w.e.] depletion, environmental degradation and poor governance.” [iii] They argued that, ‘horizontal’ restructuring of the world system is needed…drastic changes in the norm stratum – that is, in the value system and the goals of man – are necessary in order to solve energy, food, and other crises, i.e., social changes and changes in individual attitudes are needed if the transition to organic growth is to take place. [iv] In their 1974 report, Mankind at the Turning Point, The Club of Rome further argued: Increasing interdependence between nations and regions must then translate as a decrease in independence. Nations cannot be interdependent without each of them giving up some of, or at least acknowledging limits to, its own independence. Now is the time to draw up a master plan for organic sustainable growth and world development based on global allocation of all finite resources and a new global economic system. [v] That was the early formulation of the UN Agenda 21, Agenda2030 and the 2020 Davos Great Reset. 

 

David Rockefeller and Maurice Strong

By far the most influential organizer of Rockefeller’s ‘zero growth’ agenda in the early 1970s was David Rockefeller’s longtime friend, a billionaire oilman named Maurice Strong. Canadian Maurice Strong was one of the key early propagators of the scientifically flawed theory that man-made CO2 emissions from transportation vehicles, coal plants and agriculture caused a dramatic and accelerating global temperature rise which threatens “the planet”, so-called Global Warming. As chairman of the 1972 Earth Day UN Stockholm Conference, Strong promoted an agenda of population reduction and lowering of living standards around the world to “save the environment.” Strong stated his radical ecologist agenda: “Isn’t the only hope for the planet that the industrialized civilizations collapse? Isn’t it our responsibility to bring that about?” [vi] This is what is now taking place under cover of a hyped global pandemic. Strong was a curious choice to head a major UN initiative to mobilize action on the environment, as his career and his considerable fortune had been built on exploitation of oil, like an unusual number of the new advocates of ‘ecological purity,’ such as David Rockefeller or Robert O. Anderson of Aspen Institute or Shell’s John Loudon. Strong had met David Rockefeller in 1947 as a young Canadian  eighteen and from that point, his career became tied to the network of the Rockefeller family.[vii]  Through his new friendship with David Rockefeller, Strong, at age 18, was given a key UN position under UN Treasurer, Noah Monod. The UN’s funds were conveniently enough handled by Rockefeller’s Chase Bank. This was typical of the model of “public-private partnership” to be deployed by Strong—private gain from public government. [viii] In the 1960s Strong had become president of the huge Montreal energy conglomerate and oil company known as Power Corporation, then owned by the influential Paul Desmarais. Power Corporation was reportedly also used as a political slush fund to finance campaigns of select Canadian politicians such as Pierre Trudeau, father of Davos protégé Justin Trudeau, according to Canadian investigative researcher, Elaine Dewar. [ix] 

 

Earth Summit I and Rio Earth Summit

By 1971 Strong was named Undersecretary of the United Nations in New York and Secretary General of the upcoming Earth Day conference, United Nations Conference on the Human Environment (Earth Summit I) in Stockholm, Sweden.  He was also named that year as a trustee of the Rockefeller Foundation – which financed his launch of the Stockholm Earth Day project.[x] In Stockholm the United Nations Environment Program (UNEP) was created with Strong as its head. By 1989 Strong was named by the UN Secretary General to head the 1992 UN Conference on Environment and Development or UNCED (“Rio Earth Summit II”). He oversaw the drafting of the UN “Sustainable Environment” goals there, the Agenda 21 for Sustainable Development  that forms the basis of Klaus Schwab’s  Great Reset, as well as creation of the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) of the UN. Strong, who was also a board member of Davos WEF, had arranged for Schwab to serve as a key adviser to the Rio Earth Summit. As Secretary General of the UN Rio Conference, Strong also commissioned a report from  the Club of Rome, The First Global Revolution, authored by Alexander King which admitted that the CO2 global warming claim was merely an invented ruse to force change: “The common enemy of humanity is man.
In searching for a new enemy to unite us, we came up
with the idea that pollution, the threat of global warming,
water shortages, famine and the like would fit the bill. All these
dangers are caused by human intervention, and it is only through
changed attitudes and behavior that they can be overcome.
The real enemy then, is humanity itself.” [xi] President Clinton’s delegate to Rio, Tim Wirth, admitted the same, stating, “We have got to ride the global warming issue. Even if the theory of global warming is wrong, we will be doing the right thing in terms of economic policy and environmental policy.” [xii] At Rio Strong first introduced the manipulative idea of “sustainable society” defined in relation this arbitrary goal of eliminating CO2 and other so-called Greenhouse Gases. Agenda 21 became Agenda 2030 in Sept 2015 in Rome, with the Pope’s blessing, with 17 “sustainable” goals. It declared among other items, “Land, because of its unique nature and the crucial role it plays in human settlement, cannot be treated as an ordinary asset, controlled by individuals and subject to the pressures and inefficiencies of the market. Private land ownership also is a principal instrument of accumulation and concentration of wealth and therefore contributes to social injustice…Social justice, urban renewal, and development, the provision of decent dwellings and healthy conditions for the people can only ‘be achieved if land is used in the interests of society as a whole.” In short private land ownership must become socialized for “society as a whole,” an idea well-known in Soviet Union days, and a key part of the Davos Great Reset. At Rio in 1992 where he was chairman and General Secretary, Strong declared: “It is clear that current lifestyles and consumption patterns of the affluent middle class— involving high meat intake, consumption of large amounts frozen and convenience foods, use of fossil fuels, appliances, home and work place air-conditioning, and suburban housing — are not sustainable.”  [xiii] (emphasis added) By that time Strong was at the very center of the transformation of the UN into the vehicle for imposing a new global technocratic “paradigm” by stealth, using dire warnings of planet extinction and global warming, merging government agencies with corporate power in an unelected control of pretty much everything, under the cover of “sustainability.” In 1997 Strong oversaw  creation of the action plan following the Earth Summit,  The Global Diversity Assessment, a blueprint for the roll out of a Fourth Industrial Revolution, an inventory of every resource on the planet, how it would be controlled , and how this revolution would be achieved.[xiv] At this time Strong was co-chairman of Klaus Schwab’s Davos World Economic Forum. In 2015 on Strong’s death, Davos founder Klaus Schwab wrote, “He was my mentor since the creation of the Forum: a great friend; an indispensable advisor; and, for many years, a member of our Foundation Board.” [xv] Before he was left UN over an Iraq Food-for-Oil corruption scandal, Strong was member of the Club of Rome, Trustee of the Aspen Institute, Trustee of the Rockefeller Foundation and Rothschild Foundation.  Strong was also a director of the Temple of Understanding of the Lucifer Trust (aka Lucis Trust) housed at the Cathedral of St. John the Divine in New York City, “where pagan rituals include escorting sheep and cattle to the alter for blessing. Here, Vice President Al Gore delivered a sermon, as worshippers marched to the altar with bowls of compost and worms…” [xvi] This is the dark origin of Schwab’s Great Reset agenda where we should eat worms and have no private property in order to “save the planet.” The agenda is dark, dystopian and meant to eliminate  billions of us “ordinary humans.” * Note to readers: Please click the share buttons above. Follow us on Instagram and Twitter and subscribe to our Telegram Channel. Feel free to repost and share widely Global Research articles. F. William Engdahl is strategic risk consultant and lecturer, he holds a degree in politics from Princeton University and is a best-selling author on oil and geopolitics. He is a Research Associate of the Centre for Research on Globalization (CRG).

*

*

*

*

Notes

[i] Biographies of 1001 Nature Trust members, Gianni Agnelli, accessed in http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_1001club02.htm

[ii] Klaus Schwab, The World Economic Forum: A Partner in Shaping History–The First 40 Years: 1971 – 2010, 2009, World Economic Forum, p. 15, https://www3.weforum.org/docs/WEF_First40Years_Book_2010.pdf

[iii] Quoted from Club of Rome Report, Mankind at the Turning Point, 1974, cited in http://www.greenagenda.com/turningpoint.html

[iv] Ibid.

[v] The Club of Rome, Mankind at the Turning Point, 1974, quoted in Brent Jessop,  Mankind at the Turning Point – Part 2 – Creating A One World Consciousness, accessed in http://www.wiseupjournal.com/?p=154

[vi] Maurice Strong, Opening Speech to UN Rio Earth Summit, Rio de Janeiro, 1992, accessed in http://www.infowars.com/maurice-strong-in-1972-isnt-it-our-responsibility-to-collapse-industrial-societies/

[vii] Elaine Dewar, Cloak of Green: The Links between key environmental groups, government and big business, Toronto, James Lorimer & Co., 1995, pp. 259-265.

[viii] Brian Akira, LUCIFER’S UNITED NATIONS, http://www.fourwinds10.com/siterun_data/religion_cults/news.php?q=1249755048

[ix] Elaine Dewar, op cit. p. 269-271.

[x] Ibid., p. 277.

[xi] What is Agenda 21/2030 Who’s behind it ? Introduction, https://sandiadams.net/what-is-agenda-21-introduction-history/

[xii] Larry Bell, Agenda 21: The U.N.’s Earth Summit Has Its Head In The Clouds, Forbes, June 14, 2011, https://www.forbes.com/sites/larrybell/2011/06/14/the-u-n-s-earth-summit-has-its-head-in-the-clouds/?sh=5af856a687ca

[xiii] John Izzard, Maurice Strong , Climate Crook, 2 December, 2015, https://quadrant.org.au/opinion/doomed-planet/2015/12/discovering-maurice-strong/

[xiv] What is Agenda 21/2030 Who’s behind it ? Introduction, https://sandiadams.net/what-is-agenda-21-introduction-history/

[xv] Maurice Strong An Appreciation by Klaus Schwab, 2015, https://www.weforum.org/agenda/2015/11/maurice-strong-an-appreciation

[xvi] Dr. Eric T. Karlstrom, The UN, Maurice Strong, Crestone/Baca, CO, and the “New World Religion”, September 2017, https://naturalclimatechange.org/new-world-religion/part-i/    

.

.

 (   F.  William  Engdahl   )

*

*

*

*

*

*

*

*