Historica,  Politica

Vejkryds

Hvad stiller folk og myndigheder op, når fascistbølgen ruller på gaderne?
Det er startet i USA. Det breder sig til England. Det kommer vores vej lige om lidt.

Lukker folk og myndigheder øjnene og venter på, at det nok går over, herregud de skal jo afreagere en gang imellem?
Falder de på knæ i den tro, at så bliver gadefascisterne formildede og holder op med at ødelægge?
Går de ind på terroristernes krav og køber sig … fem minutters ro, men terroristerne mildt forbløffede ser på hinanden, de gjorde det s’gu, hvad skal vi mere finde på?

Vi befinder os lige nu ved et vejkryds med et dobbelt dilemma (mindst).
På den ene front er der det globalistiske power-grab fra covid-operationen.
På den anden front er der horder af hjernevaskede analfabeter, der er sendt på gaden for at ødelægge og hjælpe med at rave magt til sig.
Læg dertil et perfidt angreb på alle individer fra censurfascisterne, Tech-giganterne.

Som vi ved fra historien, som de hjernedøde analfabeter har afskaffet eller har fået ind via forvreden propagandisme, så bliver revolutionshorderne altid likvideret bagefter, for det nye regime, der har brugt dem som murbrækkere og nyttige idioter, skal ikke nyde noget af en ny revolution, hvor de selv bliver målet for omstyrtelse. Det er fuldstændigt standard ifølge det revolutionære blueprint, men det står kun i den manual, der er delt ud i ledelsen. Analfabeterne har fået en manual, ifølge hvilken de bliver kongeligt belønnede for deres feje ‘heltemod’.

Protest og revolution

Der er STOR indre forskel på De Gule Veste og Antifa / Black Lives Matter-fascismen.
Det gælder både motivation, agenda og fremtoning.

De franske protester, som i øvrigt blot startede i Frankrig, men som havde udløbere og forgængere i flere lande i Europa, var en antiglobalistisk protest med superglobalisten Macron som indbegrebet af folkets fjende. Det var samtidigt en anti-EU-bevægelse, for EU repræsenterer de bureaukratiske fat cats, kommissærvældet, oligarkiet. Det var en ægte folkeligt opbakket protestbølge, og i sin fremtoning var den ikke-voldelig – bortset fra at den slags events altid tiltrækker sig opportunistiske grupper, der enten for egen regning ser deres snit til at gå grassat eller (mere sandsynligt) er sendt ind i folkemængden for at kompromittere protesten med Soros-penge i ryggen og bevåghenhed fra CIA og omegn. Altså agents provocateurs. Det lykkedes aldrig rigtigt at overtage folkebevægelsen.

BANG! så kom Covid-operationen med forsamlingsforbud, mundkurv, husarrest og en ny usynlig fjende. Altså behøver vi at skære det ud i pap eller forklare det yderligere: europæerne forsamles på gaderne i milliontal, og så ankommer der et totalitært forsamlingsforbud fra deres regeringer. Samtidigt kører censuren for fuld skrue iværksat af Tech-giganterne aka censurfascisterne aka overvågningskapitalisterne – vi låner lige Shoshana Zuboffs udtryk her men foreslår, at hun tilføjer overvågningsfascisme og overvågningskommunisme i erkendelse af, at de to overfladisk set modsatte fænomener under overfladen er det samme. Kommunisme er fascisme er skabt og finansieret af globalisterne i starten af det 20. århundrede, men markedsført som deres modstandere. Husk at Trotsky’s og Lenins socialisme var International Socialisme = globalisme.

Tilbage til fremtiden. I USA, derimod, var der en del protester mod Covid-operationen og den nedlukning, der truede med at ødelægge livet og økonomien for folk. Men globalfascisterne havde forberedt sig. De var velfinansierede – Soros og co igen – de havde opbakning fra det kuppede demokratiske parti og US Deep State, medierne og Tech-giganterne = censurfascisterne aka hele det anti-trumpistiske Deep-State-sammenrend, der førte kampagne for Hillary Clinton i 2016. Og universiteterne var leveringsdygtige af horder af hjernevaskede medlemmer af den neomarxistiske kult af desillusionerede, nihilistiske utopister, der var liderlige efter at gå på gaden og smadre. Hvad de smadrede var ligegyldigt, lillemors og lillefars butik nede på hjørnet røg med uden at blinke, ingen undskyldning bagefter. Black lives don’t matter shit!

Neo-racisme med omvendt fortegn

Det fører os til organisationen Black Lives Matter, en dybt-dybt racistisk organisation, der har rod i Nation of Islam, Louis Farakhans kult-organisation. Det er en særlig amerikansk tilpasset islamistisk fundamentalisme, en variation af Det Muslimske Broderskab, der indtil videre har afstået fra egentlig terror i større stil, men som nu har fundet en proxy-måde at gøre det på.

Nøjagtig som med Antifa står de for ALT det, de siger, at de er modstandere af. Hvis der ikke er racekonflikter, har de ingen eksistensberettigelse, så de gør ALT for at skabe dem. Nu har de skabt en ny kunstig racismebølge ved at udråbe sig selv til anti-racister. Alle mennesker med hvid hud er deres racisme-mål. Mens USA gennem over et halvt århundrede gradvist har nedtonet og løst den racisme, der engang fandtes, så har BLM nu hældt benzin over det hele og sat ild til. Det er ideologisk vandalisme, en social-psykologisk terrorhandling.

Det er sådan med terrorister, der tager gidsler, at de aldrig stopper før de bliver stoppet. De blev ikke stoppet, og nu helmer de ikke, før de tramper på lig og pisser og skider på alt, der ikke er værd at plyndre. Er det ikke sært, som revolutioner altid slår over i plyndringstogter … tilfældigt? Næppe, for bemærk hvad de revolutionære prædiker som deres utopistiske våde drøm: frit tag selv bord og statsunderstøttet dagdriveri. Død over kapitalismen og ned med kulturen … den kultur, der gennem århundreder har skabt den velstand, som de forkælede fucked-up analfabeter nu plyndrer, og som de aldrig selv ville kunne have skabt. Hvad er de i stand til at komme op med? Distortion-festival i Seattle, vorherre på lokum!

Destruktion og underkastelse følger i revolutionens fodspor. Et særligt bizart og ynkeligt fænomen er den trend, der nu spreder sig i kølvandet på neo-racismen forklædt som anti-racisme. Store virksomheder – og små – organisationer og myndigheder hopper nu på det politisk korrekte røvslikkeri. De skriver saftsuseme skilte på forsiden af deres websites, hvor de angsfyldt (fejt) udøver rituel virtue-signalering, har I set, hvor korrekte vi er, har I hørt hvor skyldige, vi føler os, har I forstået, hvor meget vi skammer os over … hvad var det nu lige, det var … nåå jo, at vi skammer os over vores systemiske racisme, vores toksiske maskulinitet, vores white supremacy, vores klimaskyld-og-synd, vores undertrykkelse af … jeg skal læse de noter, jeg har fået … nåå jo, vores manglende forståelse af, hvor onde vi er. Var det godt nok, chef?

På den anden side – midt i alle de pinlige ynkagtigheder om terrorfremkaldt røvslikkeri, så findes der rigeligt med grinagtigheder. Hør fx denne her seneste twist: Ludvig van Beethoven var i virkeligheden … neger! Ifølge Black Lives Matter og omegn. Og vi må jo ikke sige neger, for det pisser korrektheds-inkvisitionen af, så netop derfor siger vi det (negro på latinske sprog betyder sort, hvad er problemet?).

Behøver vi næsten argumentere, c’mon! Den slags absurditeter kan kun forekomme i tider med maksimal politiceret forvirring og ideologiseret hjernedød. Ingen historiker, musikolog – jeg har selv en uni-grad af cand. phil i musikvidenskab – er nogensinde stødt på noget, hverken på skrift eller billede, der på nogen måde antyder anden etnisk herkomst, udseende eller hudfarve på Ludvig Van.

Men som en begavet kommentator sagde forleden: Skiderikkerne ved da godt, at Beethoven ikke var neger, men den sadistiske fryd over, at de kan tvinge nogen til at dukke nakken og mene det, er nok for dem. Det er et underkastelses-ritual.

LGBT-Antifa

Antifa har rod i LGBT-bevægelsen. Vi taler om endnu en gren af kulturmarxismen, der udså alle potentielt utilpassede minoriteter som militariserede (weaponized) redskaber for destruktion af samfundet og civilisationen. Politisk korrekthed tog de med sig fra kommunisterne – PC betyder simpelthen: loyalitet overfor partilinjen. Det gjorde det dengang, det gør det i dag. Hvor ironisk og dog lige efter bogen er det ikke, da der slap en optagelse ud fra et møde med Bernie-Bros, kampagnelededere i Bernie Sanders valgkampagne, hvor de sidder og udbreder sig om, hvordan Gulag skam ikke var så slemt, som man sagde, og at de efter magtovertagelsen ville være nødt til at sende alle anderledes tænkende i opdragelseslejr, altså dem, de ikke var nødt til at henrette. Ville være nødt til, vi kan godt høre det, ikke? Det er nærmest synd for dem, at de ville være nødt til den slags. Hvilket bringer os til fire af kerneydelserne i kulturmarxisme: offerrollen, elendighedsfilosofien (the philosophy of misery), projektionen og nysproget (new speak).

Hvis der ikke var nogen, Antifaerne kunne udråbe som fascister, så ville de ikke have ben på jord at gå på. Derfor har de grundlæggende udråbt alle, der er til højre for formand Mao som fascister. Projektionen består i, at de selv ER fascistene. Men især tilhængerne af orange-mand-ond er ifølge deres projektion alle sammen fascister og skal sendes til Gulag, når de – the bros – kommer til magten. Inden de bliver sendt afsted, skal de dog have mælkeprodukter med kemikalier i ansigtet, tæves med våde håndklæder, have smadret deres butikker og overdænges med molotovs. Antifaerne er sørme også blevet det nye færdselspoliti, der kan stoppe trafik på motorveje og lukke hele kvarterer ned i de byer, hvor det demokratiske bystyre har valgt at give dem fri legeplads til blå stue. De kan også besætte hele bykvarterer, terrorisere indbyggerne og butiksindehaverne og kalde det for en festival (tænk Distortion). Demokrati = flertalsdiktatur + popularitetskonkurrence. I dag betyder demokrati: Globalisterne styrer medierne, der styrer folket og politikerne, der tror, de styrer sig selv. Demokrati er blevet et illusionsnummer, og vi bør måske begynde at italesætte en ny hybrid ved navn demokratisk fascisme.

Hmm, hvor har vi set visse forbindelser før? New Green Deal, Die Grünen, Klimasvindlen. Ja undskyld, jeg associerer lige lidt her. Stifteren af Die Grünen i Tyskland, Joshka Fischer har et mørkt kapitel i sin fortid som ung revolutionær. Han blev identificeret som en af de gade-rødfascister, der smed en molotiv ind i en politibil og brændte en politimand af – og var efterfølgende i stand til at åle sig udenom ansvaret. Det var tider med Rote Arme Fraktion, Bader-Meinhof og mordet på formanden for de tyske arbejdsgivere. Vi har lignende bevægelser i Italien, hvor De Røde Brigader kidnappede og myrdede tidligere ministerpræsident Aldo Moro.

Også dengang så man det i ledelsen af NATO som en lejlighed til at foretage visse operationer (Gladio). Lige før Covid-operationen blev der afholdt krisemøde i NATO med deltagelse af udenrigsministre m.m. De var ifølge kilder (Ole Dammegård har gennem 20-30 år opbygget sit info-netværk) blevet afsløret lige før udrulningen af en større koordineret serie af terror-handlinger i Europa, og Covid-kampagnen var kun en follow-up, en applikation til terroren – selvom de terroragtige egenskaber også her er ganske tydelige: Pas på, I skal dø allesammen, så derfor er der nu militær undtagelsestilstand, hvor alle afleverer deres civile rettigheder, forever. Man (læs globalisterne) besluttede ved mødet at fortsætte udrulningen af Covid-operationen som plan B og dernæst sende fascist-horderne på gaden.

Det handler selvfølgelig om at kuppe det amerikanske valg i 2020. Men fordi Donald Trump har valgt at sætte sig op imod globalisterne (globalfascisterne), så er konflikten langt større end bare Trump mod Deep State. Konflikten er en Cross Road for hele menneskeheden, for den handler om, hvorvidt vi – som menneskehed og hver for sig som mennesker – har lov til i fremtiden at være … mennesker. Det gælder os, vore børn og børnebørn og generationerne der kommer. Det er fuldstændigt rigtigt, som en plakat med Trump skriver: Det er jer, de er efter. Jeg kom bare i vejen. Den anden rute i vejkrydset er den svære rute. Den kræver, at der bliver trådt på bremsen og drejet på rattet. Det første stykke af sidevejen er bumpy road og nogen har sat fake advarselsskilte op med Road to nowhere, blind vej, lukket pga vejarbejde, osv. Nogen har også fjernet skiltet fra hovedvejen, hvor der stod: Road to Hell.

Det er da den vej, vi skal, vi skal bare køre ind under den rare maskine, den skal nok sørge for vores velbefindende.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.