Kailo,  Politica

Systemisk korruption

Den utrættelige og frygtløst-rapkæftede skuespiller, politiske aktivist og taler, Pernille Grumme, har lige fået fingre i en liste over de institutioner i Danmark, der mellem 2005-19 har modtaget betydelige beløb fra Bill & Melinda Gates Foundation.

Jeg tillader mig at bringe listen her:

 • Statens Serum lnstitut, 1. juli 2005: $14.889.455
 • Københavns Universitet, 1. november 2008: $100.000
 • Københavns Universitet, 18. november 2009: $3.484.384
 • Københavns Universitet, 1, november 2010: $100.000
 • Statens Serum Institut, 14. november 2011: $326.293
 • Statens Serum Institut, 2. oktober 2012: $158.739
 • Aarhus, 9. oktober 2012: $135.000
 • Københavns Universitet, 10. oktober 2012: $813.050
 • Statens Serum Institut, 15. november 2012: $551.049
 • Syddansk Universitet, 15.januar 2015: $270.147
 • Statens Serum Institut, 15. april 2015: $100.000
 • Aarhus, 20. december 2015: $85.000
 • Københavns Universitet, 28. september 2017: $758.122
 • DTU, 25. november 2018: $1 .084.000
 • Statens Serum Institut, 3. december 2019: $207.877
 • Maternity Foundation, 19. september 2019: $1.900.100
 • Lægemiddelstyrelsen, 10. oktober 2019: $600.000

Den samlede investeringssum er $25.563.216, som svarer til DKK 160.676.571 efter dagens valuta ultimo 2020.

Hvad er problemet?

En rig fond stiller deres pengemidler til rådighed for ansøgere og har et udvalg, der bedømmer, om de ønsker at give denne støtte. Modtagerne får fondsbeløbet mod at opfylde de betingelser og det formål, de selv har angivet. Nogle fonde blander sig ikke i, hvad pengene reelt bruges til, andre vil gerne have en rapport efter et stykke tid. Videnskabfolk, institutioner, foreninger, kunstnere og alle, der søger fondsmidler, bruger en masse tid og ressourcer på at skrive 100-vis af ansøgninger. Det er sådan det foregår, og ingen kan egentlig sætte fingeren på det.

Det er ikke i fonden som fænomen og i standardproceduren, problemerne opstår. De findes andetsteds: som skjult agenda og som tilsigtet bivirkning. Det sidste er i virkeligheden noget vrøvl, for en tilsigtet bivirkning er vel en virkning, er den ikke? Det er noget der sker, uden at der bliver sat ord på det, og som det efterfølgende er muligt at benægte og kalde for utilsigtet hændelse / virkning = det var ikke os, der gjorde det. Vi her er inde i det medicinal-industrielle kompleks, og det kan sammenlignes med bivirkninger i forbindelse med medicinske præparater. Er de overhovedet bivirkninger, eller er de fra producentens hånd tilsigtede virkninger med et bestemt formål?

For det første: Bill & Melinda Gates Foundation er en del af hele den Bill Gates Enterprise, der i dag er verdens største producent af vacciner og har kontrol med væsentlige dele af sundhedsindustrien – der burde hedde sygdomsindustrien, da den IKKE skaber sundhed men fremmer sygdom iflg. dens busines case. Gates har brugt sine software-milliarder og sin status som en af verdens rigeste mænd til at investere massivt i denne indbringende industri. Det er til gengæld også en betændt industri, og Bill Gates har gennem sit virke under foregivelse af filantropi skaffet sig et seriøst dårligt rygte i de områder af den tredje verden, hvor befolkningerne er blevet udsat for disse vacciner. Folk bliver syge, svækkede og dør.

At disse ‘bivirkninger’ ikke er en utilsigtet hændelse, kan vi vide fra Gates’ egne udtalelser og fra hans forbindelser til de kredse, der har eugenik på deres program. Disse globalistiske kredse har i dag genopfundet måder at tale om eugenik og udøve det, så de slipper udenom at blive stemplet som folkemordere, da eugenikken måtte gå i dække efter i første halvdel af 1900-tallet at være blevet afsløret som netop: organiseret folkemord. Disse folk har fundet deres vej ind i institutioner som FN, hvor de kan operere – som Bill Gates eller the Clinton Foundation – under dække af velgørenhed. WHO er i dag understøttet og dermed ejet og kontrolleret af et interessentskab bestående af Bill & Melinda Gates Foundation, andre dele af medicinalindustrien + det kinesiske kommunistparti.

Hvis nogen studser over, at det kinesiske kommunistparti figurerer i interessentskabet, så har vi skrevet tilstrækkeligt på nedersteetage.com om den forbindelse, så vi dumper bare nøgleordet: Wuhan.

Man bider ikke den hånd …

Det er som sagt ikke fonden som sådan, og det faktum at nogle nyder godt af pengene, der er et problem. Problemet er: Hvad er der i det for pengedonoren / fondsejeren? Det ville man normalt ikke spørge om i forbindelse med fondsydelser, da de må formodes at være clearet til formålet. Men med netop denne og lignende fonde bliver vi nødt til det, da de ikke er velgørenhedsorganisationer men frontdæksler for en gigantisk global business plan med en ganske bestemt agenda.

Der er med andre ord et sekundært men væsentligt problem i at modtage fondsydelser. Det kan bedst udtrykkes som: Man bider ikke den hånd, der fodrer en. Man bliver indsnøret (strings attached). Vi kan også spørge: Qui bono? Hvem har gavn af det, og hvilken gavn har de? Dernæst kan vi sige: Følg pengene! Når den danske regering træffer drastiske beslutninger, der nøje følger anbefalingerne fra et stærkt opbundet interessentskab mellem BigBusiness og teknokommunistisk neo-imperialisme, WHO samtidigt med, at førende danske statsinstitutioner får penge ned i lommen fra det samme interessentskab, så sker der et sammenfald af interesser og dermed en transaktion, der i betænkelig grad minder om korruption, hvoraf bestikkelse = penge ned i lommen blot er et delelement.

Her vil man kunne indvende, at Bill Gates ikke har stillet specifikke krav til de begavede institutioner om særlig opførsel i kølvandet på sin tilsyneladende rundhåndethed. Eller har han? Manden er jo ikke dum, selvom han muligvis bør betegnes som en psykopat. Eller netop derfor, for psykopater er højintelligente individer + iskoldt morderisk-kyniske i en grad, som de færreste mennesker forstår. Selvfølgelig efterlader han og hans organisation ikke sig ikke åbenlyst den slags spor. Vi må imidlertid spørge os selv om, hvad han på det seneste har haft gang i på sin verdensturne til statsledere i en lang række lande?

Globalistiske syndikater som Gates Enterprise sørger altid for at distancere sig fra de dele af syndikatet, der kan fanges med bukserne nede og fingrene i kagedåsen i færd med at begå forbrydelser. De vil i så fald kunne skære dem fra og gendanne dem under et andet navn og udseende. De er som en gigantisk blæksprutte, hvor der gror en ny arm ud, hvis den ene bliver spist.

Så hvad bestod Mr. Gates verdensturné i? Vi kunne stille spørgsmålet til værterne / værtinderne for the Gates-Crashing:

 • Hvad så fru Edderheksen Frederiksen, hvad har den rare onkel Gates lovet dig og din fine sundhedsminister, da han lige kom forbi?
 • Hvorfor vil I ikke ud med den korrespondance, jeres regering har haft med Gates’ WHO som afsæt for at smadre det danske samfund med totalitær-fascistisk nedlukning og påføre DK en ekstraregning på 300 milliarder kr.?
 • Henviste onkel Gates blot til, at han allerede havde spyttet DKK 160.676.571 i danske statsinstitutioner?
 • Hvornår var det at begrebet massevaccination kom op?
 • Sagde onkel Gates noget om, at I skulle hjælpe ham med at løfte sin formue fra at være mange-milliarder til at blive mange-trilliardær?
 • Sagde onkel Gates noget om, hvilke ‘substanser’ hans firmaer havde tænkt sig at pumpe ind i menneskekroppene og den danske befolkning gennem vacciner?

Hvem er vores alle sammens rare onkel?

Én ting er sikkert. Bill Gates er ikke ekspert i offentlig sundhed. Ligesom lederen af WHO, Tedros Adhanon, en notorisk terrorist og folkemorder, har Gates ingen kompetencer indenfor sundhed, og alligevel har han via sin monetære magt formået at møve sig ind som super-konsulent på området.

Terrorist, folkemorder, marxist, svindler

I stedet for at koge det ned på skrift, vil jeg give ordet til James Corbett, der som sædvanligt, når han først går i gang, graver hele historien op og samler tilgængelig viden. Her i en video på to timer, der er værd hvert minut:

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.