Economica,  Historica,  Politica

Pyramidens topstykke

Pyramidens topstykke – exopolitik

Jeg har før skrevet om dette emne, vel vidende at en yderst fåtallig del af menneskeheden opsøger viden og læser om emner, der vedrører de vigtigste forhold, man kan forestille sig om livet på Jorden – eller for den sags skyld læser overhovedet udover max 3-linjers sms-stumper, soundbites og skabagtigt fnidder på Fjæsen. Vel vidende også, at flertallet af menneskeheden spilder deres liv på ting, der er bedøvende ligegyldige i den sammenhæng. Sådan er det bare, og så meget desto mere grund til at skrive og tale om det på trods og alligevel. Eller producere talende-hovede-videoer i erkendelsen af, at et flertal af menneskeheden i dag er funktionelle analfabeter, og skal have oplæst deres godnathistorier med tilhørende billeder. Også fint nok, for video-mediet kan visse ting, og så gør vi det bare sådan.

Men i dag skriver vi. Analfabeter kan med sindsro stå af her.

Historien handler om den usynlige top på pyramiden, hvorom der går diverse rygter og teorier. De fleste stopper ved medlemmerne af de hemmelige selskaber og de store bankfamilier. De fleste analytikere inkluderer det militær-industrielt-finansielle kompleks. Centralbankvæsenet og dets styre er lige ved at være mainstream. En del kender til venetianerne, sabbatæerne, den khazariske mafia/zionisterne og jesuitterne – altsammen indenfor scope, hvis man blot gider eller tør gøre et stykke hæderligt hjemmearbejde. Andre inkluderer post-WW2-nazierne og åbner her for viden om det store sorte hul i verdensøkonomien, parallel-under-radaren-økonomien skabt af CIA og mørkemænd med repræsentanter for alle ovennævnte grupperinger.

Begrebet SSP (Secret Space Program) og BreakAway Civilisation er ude i det alternative debatrum. Alle ufologi-fantasmogisterne har frit slag i bolledejen med alt fra formskiftende reptiler, små grå med skæve mangaøjne til overdimensionerede knælere med telepatisk superintelligens, og folk som David Wilcock og Cory Goode kan køre helt ud af en streng med deres CIA-styrede skrøne om blå kyllinger med punkerfrisure – hvis hovedformål har været at forurene SSP-debatten. Det sidste meme er lige til at lukke op og skide i, men de andre typologier synes at være mere bestandige over tid og ikke så nemme at smide i skrotbunken = de har mere substans. Pointen er, at alle kan påstå hvad som helst og bare henvise til, at de har haft en eller anden oplevelse. Nogle har haft en eller anden oplevelse på et bjerg eller i en ørken, hvor der på bekvem vis ikke var andre til stede, mens de fik deres store åbenbaring, hvorefter de vendte tilbage og skabte en ny sekt. Ak ja, det stof som religioner og kulte er gjort af.

Jeg regner derfor heller ikke med, kære læser, at du bare skruer hovedet af kyllingen og æder det følgende råt for usødet. Du kan læse det som science fiction, hvis du har lyst. Du kan slukke på knappen med det samme. Du kan også gå ud og tjekke det efter. Du kan som jeg tage det med et gran salt. Du har ligesom jeg ret til enhver tænkelig attitude til det, og sådan skal det være. Jeg har i øvrigt mere end én attitude, for jeg har ingen mulighed for direkte verificering af oplysningerne men er som du og andre henvist til at bruge min intuition og skelneevne – efter bedste beskub og med forhåbentlig sund skepsis i behold (det antydes hermed, at der også findes usund skepsis).

Verdens tilstand – hierarkiet

Vi springer bare ud i det.
Global militær undtagelsestilstand (global martial law) blev indført af den skjulte top i pyramiden, den med det altseende øje for … 16.500 år siden! Så er det nu, du skal vælge, om du trykker på knappen, for vi er allerede far out.

Der fandt ifølge de ganske få folk, der har haft adgang til pyramidens top, en hændelse sted i en fjern fortid – og det var ikke i en fjern galakse, som der står i rullestriben i starten på en episode af Star Wars. En af de 5-7 stammer, der på det tidspunkt beboede Jorden, tog imod et uimodståeligt tilbud om at komme i besiddelse af visse avancerede våben, så de kunne besejre en anden stamme, som de havde indledt en krig med. Besidderne af disse våben, Dødens Købmænd, tilhørte en anden universel race, som vi kender under navnet Draco fra stjernetegnet af samme navn, og hvorfra de var ankommet.

Disse henvendte sig til den krigeriske stamme med tilbuddet. Betingelsen for ydelsen var imidlertid, at de nye besiddere af avancerede våben indvilligede i at indføre et permanent globalt militærstyre, hvor Dødens Købmænd havde fuld kontrol. Det nærmeste vi kommer med en sammenligning fra vores historiske og konkrete erfaringsfelt er et fascistisk juntastyre eller en New World Order-kommandovej som eksempelvis CFR (Council of Foreign Relations – og hvad står ‘Foreign’ så egentlig for?) eller et hemmeligt logehierarki. Det korte af det lange er, at fra det tidspunkt blev menneskeheden et slavesamfund. Jeg har selv mine ideer om, hvem denne stamme og dens efterkommere var, men det må henligge, til det er nærmere bekræftet.

Denne plan er nedfældet på et dokument, der reproduceret fylder 1.80 x 1.20 meter og som beskriver planen for styresystemet, den betingelsesløse One World Order. Strukturen er nøjagtigt, som pyramiden symboliserer. Alt er strengt hierarkisk, og toppen af systemet forbliver usynlig og ikke-kontaktbar. Don’t call us, we’ll call you.

Da jeg ikke har et billede af dokumentet, bringes her et billede af Marduk-stenen

Formålet med systemet var at høste ALLE ressourcer på planeten. I selve toppen af systemet befandt sig en skikkelse, der bar navnet eller titlen Marduk sammen med to brødre, tre personer i alt. Skikkelsen i midten vil svare til det, som andre har kaldt for Archonen, Lucifer eller Satan, Denne Verdens Konge og andre navne for det kære barn. Herunder befandt sig 21 Forældre (Parents), der hver havde tilknyttet et Konvent (Coven – as in witch coven), der i sig selv var hierarisk. Herunder befandt sig 36-39 andre unavngivne Grupper knyttet til en region på Jorden. Først 6-7 lag under toppen begyndte man at støde på mennesker, som vi kan identificere som de asiatiske Dragefamilier og de tilsvarende europæiske. Kredsen omkring den britiske kongefamilie kaldes fx for Den Blå Dragefamilie (blåt blod – de europæiske nobiliteter), og som det også vil være nogle bekendt, er det kongefamilien, der referer til familierne (Rothschild) og ikke omvendt, da dronningen pænt skal spørge om lov til at træde indenfor bygrænsen til City of London en gang om året. Prins Charles er vældig optaget af, at han kan føre sin slægt tilbage til Vlad Dracul Tepech, der var medlem af Dracul = Drageordenen.

Relief fra Nimrod – Marduk bekæmper Zu med sine ‘tordenkiler’. Interessant i øvrigt, at Rothschild-familien hævder at stamme fra … Nimrod!

Overhovederne i disse familier og forbindelsesledet til the cap stone kalder sig for Pindar og fremstiller sig selv som denne verdens herskere, hvilket de på ingen måde er. Deres opgave i hierarkiet er for det første lavt i forhold til toppen, og for det andet er de bundet på hænder og fødder af deres snævert definerede opgave: at være collectors for fysiske ressourcer på planeten. Alle penge, symbolske papirer eller digitale ditto, der repræsenterer disse værdier og ressourcer går via en central fond, og denne fond har aldrig været i familiernes hænder. De har aldrig været i direkte samtale med toppen af hierarkiet, for de refererer kun til det næste styrende lag over dem. Uanset hvor meget disse Illuminati-familier torturerer, traumatiserer og træner deres afkom i diverse psykisk-okkulte evner, uanset hvor meget blod og speed-adrenalin fra børn og jomfruer, de indtager i deres satanisk-rituelle-komsammen-hyggeaftner, og uanset hvor meget avanceret teknologi, de fodrer sig selv med for at blive udødelige, er de kun dødelige mennesker, og deres magt er begrænset og på retur.

Det foregik i omvendt rækkefølge af Hollywood-scriptet.
Først døde overhovedet, og så brød kaos løs.
Og heller ikke kaos udspillede sig heroisk som på film.

Slangens øverste hoved, Marduk’en døde for et par år siden, og ledelsen af fonden overgik for første gang i verdenshistorien til et rigtigt menneske. Hvis der er nogen, der ønsker at høre menneskets stemme og overbevise sig selv om, at stemmen er yderst menneskelig, samt at intentionerne hos denne person, der går under navnet Kim Possible, er af en ganske anden karakter end hendes forgænger i embedet, så er der mulighed for det.

For eksempel:
Randy Maugans hosts Off Planet Radio Live Deep6ingThe DeepState w Thomas Williams and Kim of Manna W
Q&A with Kim Possible & Thomas Williams 11/9/18
Man skal lige vænne sig til at forstå Thomas W, der er en expat med en stærk Liverpool-accent. Man bør hæfte sig ved, hvad han siger og ikke hvordan. Jeg hæfter mig dog især ved den kvindelige stemmes særlige klarhed.

Kims, trustee’ens beskrivelse af The Dragon Families er, at de har henvendt sig til hende for at få hende til at samarbejde (læs: makke ret). Hun har ene-adgang til at låse op for penge fra hovedtrusten, der hedder Manna World Holding Trust, men hun har lukket for kassen i forhold til parasitterne. Sikkerheden består i en opkobling til en særlig kvantekomputer, der læser hendes rna og dna + læser intention. Hun er udvalgt som trustee, pga 99% ren ‘Eve’, som de siger – vi skal undlade her at gå ud af den streng, men blot referere til at systemet er ikke-hackbart, selvom Dragon-familierne konstant forsøger. De forsøger også konstant bla. via en organisation kaldet Citadel at terrorisere folk, der møder op i banker for at få udbetalt penge fra fonden til velgørende formål. På det seneste har de forhindret via FEMA – et andet Rothschild-organ – at et større beløb blev udbetalt som hjælp til ofrene for orkanen i Florida. Det samme skete med ofrene for de brande i Californien, der stinker langt væk af påsættelse, og hvis vi husker tilbage til Bush-æraen og orkanen i New Orleans, så kender vi den taktik med at sabotere for at hjælp kommer frem. Tænk stjålne-forsvundne midler til genopbyggelsen af Irak og orkanen i Haiti.

Pengepuger-dragen fra Hobitten er et mere passende billede end nuttede Hollywood-drager eller kinesiske lykkedyr

Institutioner som WTO, IMF, IRS, BIS, FED og FN er pt. insolvente, bankerotte, fordi de er forment adgang til deres tidligere arbejdsgivers malkemaskine. IRS, det amerikanske skattevæsen, sender samtlige opkrævede skattedollars videre til Rothschild-syndikantet, ikke én eneste cent kommer amerikanerne tilgode.

Kim fortæller i et af de lange samtaler med enten Tommy Williams fra The Peoples Club eller Tank fra Leak Project om, hvordan hun sad til møder med disse folk hver eneste lørdag i tre år i træk, hvor de bla. brugte tid på at sidde og grine af alle dem, som de havde bedraget samt prale af det omfang af løgne, de var sluppet afsted med + de enorme midler, der var stjålet fra menneskeheden, hvor alene Rothschild-syndikatet har stjålet et beløb i quadrilliard-størrelsen i de 500 år, de har hersket over centralbankvæsenet – blot 1 quadrilliard = 1.000.000.000.000.000 x 7, for det er i $.

Endnu længere nede i hierarkiet begynder man at nærme sig regeringerne og alle deres organer. Som mellemlanding finder vi det, som er kaldt for Deep State med alle dens fordækte organer og forgrenede netværk. Det er det, vi ser flosse helt op i kanterne for tiden, så man nærmest kan kigge helt ind i maven på det – stanken af indvolde er ulidelig! Eksempelvis har den amerikanske præsident en security clearance på niveau 23 hvor der i alt er 49.

Sammen med Marduk’ens afgåen ved døden forsvandt alle såkaldte Forældre og næsten alle Konventer lige under toppen med undtagelse af estimeret et eller to, og de 39 undergrupper samarbejder ikke længere med Dragon-familierne. Ingen af disse underlag i toppen var hjernen bag operationen, for hjernen var bosiddende i Dødens Trio, uberjuntaen omkring Marduk’en. Styrken i et så strengt hierarkisk system er, når det er intakt, svagheden er, når hovedet forsvinder, for så aner kroppen og lemmerne ikke, hvad de skal stille op.

En hane i England ved navn Mike levede i 18 måneder uden hoved

Familierne forsøger for tiden at operere på en fragmenteret plan, som de ikke selv har skrevet endsige haft indflydelse på, og som de kun forstår på et for normale mennesker hi-level need-to-know-basis men i forhold til skaberne af planen og systemet på et low-level. De forstår ikke, hvorfor deres hundekunster og teknikker ikke virker længere, og det er grunden til, at de tér sig besynderligt. Rothschild’erne fx udbyder for tiden deres ejendomme og aktier og sætter deres kunstgenstande til salg i Sotheby’s, for de har ikke adgang til den fond, der førhen finansierede deres ekstravagante livsstil og deres rovdyrkapitalistiske ventures. På en stor globalistkonference i Tyskland for nylig var den korte konklusion, at der ikke længere var et bud på, hvad der ‘var galt med verden’ … men at de i hvert fald var sikre på, at hovedproblemet var klimaet. Javel ja, de klamrer sig nu til et af de meste tyndslidte og skrid-usikre memes på lager. Eliten på skideren.

De har ingen aktuel plan for en sådan situation, hvor de oplever deres værste mareridt i form af kontroltab, og hvor de kan kun snakke om Det Store Reset, hvor de efter deres forældede plan skulle få den amerikanske og den europæiske økonomi til at bryde sammen, flytte deres businesscenter til Østen og med et trylleslag genvinde deres fordums storhed i version 2.0. Men heller ikke i Østen er de længere specielt velkommen, og deres storhed stinker og slår revner.

En ny traktat

Efter den omtalte forhandlingsrække med The Dragon Families fandt gruppen omkring Kim Possible, hvis rigtige navn er Kimberley-Ann Goguen, et smuthul i systemet for at få ophævet kontrakten om Global Martial Law på Jorden. En repræsentant for en af de oprindelige 5-7 stammer på Jorden fremkom med et ønske, som de omsider var blevet enige om: en fredstraktat. Militær undtagelsestilstand omhandler krigstid og kræver krigstid, og denne tilstand har varet ved i 16.500 år. Og hvis du ikke allerede har stemplet marco_hanuman som en freaking nutcase, der er gået rablende gazongas, så er det nu 😉 for med dette ønske henvendte man sig til Rådet, altså selve Rådet som i Star Wars. I dette råd, der enten er specifikt Galaktisk eller Universelt, indgår der repræsentanter for den gruppe, der styrede Jorden med deres militær-stil hierarki, Draco, men der indgår samtidigt 1000-vis af andre grupper, så Rådet godkendte forespørgslen om en fredstraktat på planeten Jorden og dermed ophævelsen af det globale diktatur i toppen af pyramiden.

Det vil med andre ord sige, at de, der forbryder sig mod denne traktat, udsætter sig for indgriben fra UPU – akronymet står for noget i stil med Universal Police Unit, og husk at police/politi henfører til polis, der betyder bystat. Jorden er i exopolitisk sammenhæng at betragte som en lokal bystat. P’et kan også stå for Peace … Hvorom alting er: der allerede er grebet ind overfor ca 150 af de mest hardcore Dragon-familie-mafiosi, der kategorisk nægtede at anerkende traktaten, og som derfor er blevet fjernet – som i aflivet.

Selv om man ikke har ondt af disse folk – fx McCain – der har været håndlanger for ‘familierne’, så vil det være betænkeligt, hvis hele opgøret med Deep State og mafiastrukturen kommer til at foregå for lukkede døre, for så lærer folk ikke at se i øjnene, hvad de har været udsat for – OG frivilligt udsat sig for!

Kan vi verificere den slags udsagn uden videre? Overhovedet ikke, men vi kan med de rigtige briller få en fornemmelse af, at det meget vel kan have noget på sig. Ifølge enhver sandsynlighedsberegning burde vi allerede nu befinde os i den varme version af 3. Verdenskrig. Det har ikke fundet sted, og der har været rigelig lejlighed til det i snart 20 år. Er der nogen, der har interveneret? Var Hillary Clinton store valgflop mod alle odds en intervention?

I stedet foregår der helt bestemt en indre krig med alle til krigen hørende tiltag: udrensning, medieløgne og propaganda-kampagner, magtkampe, politiske mord, handelskrige + en stribe mere eller mindre lokalt baserede krigshandlinger i Udkantsverden. Krigen foregår også i Hitlersk forstand som Den Totale Krig vha miljø og militariseret vejrmodificering, elektronisk krigsførelse (5G og den Store Mikrobølgeovn), vaccineforgiftning, madforgiftning, vandforgiftning, socialt netværksforgiftning, giftig økonomi, giftig jura og lovgivning, etnisk forgiftning (militariseret indvandring), terrorisme og forfalskede events + en hel række perfide tiltag på alle niveauer for nu skal de skide småkryb kraftedderpuleme have hele stalinorglet af giftigheder! Men på trods af den massive front, er vi ikke endnu og mod alle odds udryddet som menneskehed. Hvad foregår der?

Rumvæsenet

Er de så ikke bare i færd med at flytte hele scenariet ud i rummet? Svaret på det spørgsmål er: Det har det været hele tiden. Menneskeheden har alle dage befundet sig i en tilstand, der har været defineret exopolitisk, det er kun vores glemselsprogrammering, der har forhindret os i at forstå os selv som en del af en global, galaktisk og universel sammenhæng.

Det er selvfølgelig bemærkelsesværdigt, at den amerikanske præsident har annonceret implementeringen af en Space Force, men når man annoncerer den slags, så betyder det, at projektet allerede er ude over rampen. Hvad betyder det yderligere?

Det betyder, at der er en klar erkendelse af, at nogen er aktive i rummet, og at disse nogen udgør en trussel. Det kan også meget vel betyde, at disse nogen ikke nødvendigvis er extra-terrestriale, og her er vi tilbage til SSP-fænomenet og det, som Joseph P. Farrell plejer at kaldet post-WW2 Nazi International. Interessant i øvrigt, at national-socialisterne efter krigen blev internationale som bolsjevikkerne men ikke overraskende i betragtning af, at det var de samme Wall Street banksteres og det samme britiske efterretningsvæsen, der skabte og finansierede begge fænomener.

Vi har for nylige set en stribe brande i Californien, der bærer tydelige spor af at være påsatte, og at der er brugt eksotisk teknologi.

Det samme gælder for det militariserede vejrmodificerings-fænomen (geo-ingeneering), der startede tilbage i 50’erne – på samme tidspunkt, som UFO-fænomenet boomede for dernæst at blive kryptiseret og latterliggjort.
Til de af mine læsere, der stadig mener, at den slags ikke finder sted, kan det anbefales at bruge noget tid på Dane Wiggingtons overvældende site geoingenieeringwatch.org. De 10.000’er af artikler, videoer, m.m. levner ikke længere tvivl om, at fænomenet er særdeles virkeligt.

Det samme gælder for 9/11-hændelsen, der bærer præg af, at der indgik eksotisk teknologi, og at selv de zionistiske neocons i US Deep State blev taget med bukserne nede, så Dick Cheney måtte gå under jorden i månedsvis og genskabe de hackede koder. Så hvem var den tredje spiller på banen?

Det samme gælder for den stærkt kryptiserede hyperaktivitet, der foregår omkring Antarktis for tiden, der involverer statsoverhoveder, religiøse ledere, store korporationer fra bla militær- og flyindustrien, m.m.

Det samme gælder tilstedeværelsen af kinesisk rumfart på bagsiden af Månen og billeder af store strukturer, der lige netop rager op over overfladen og mere end antyder et underjordisk – det må hedde et undermånisk understykke.

Månebase – jf Karl Wolfe

Det samme gælder for al den snak om asteroide-minering, for når gælden på planeten Jorden nu er ubetalelig i quadrilliard-størrelse, så må der vel findes hårde ressourcer i form af mineraler og grundstoffer flyvende rundt i rummet.

Det samme gælder for den form for grand-scale mikrobølgeteknologi, der før 5G er blevet brugt til at fremprovokere kraftige vejrfænomener beregnet på at løbe riger og lande over ende fra Haiti til Fukushima.

Så vi har altså en Space War/Star War på trapperne snarere end en jord-til-jordbaseret krig – hvilket desværre og nødvendigvis vil involvere luft-til-jord-angreb. Det er i den sammenhæng vi skal forstå den nyligt istandskudte Space Force. Men se endelig ikke ud i rummet, for det hele er bare et latterligt Trump-stunt, som ingen jo skal tage seriøst! og bare rolig, for Jorden jo flad, så rummet findes jo slet ikke iflg. det herlige neo-katolske, neo-middelalderlige designer-psyop-meme, som Cass Sunstein var mand for at plante blandt æggehoderne i den alternative undergrund. Så fik de travlt med at pille i den, og mens de piller, laver de ikke ballade i relevant sammenhæng men skaber snotforvirring blandt deres egne og lammer deres potentiale for kritisk tænkning.

Militæret

Hvordan er det nu med militæret? Vi taler om Vestens militær i grove træk, hvilket vil sige amerikansk militær + NATO + deres Gestapo-jesuitterorden CIA. Nogen har filosoferet over, om det mon ikke var kredse indenfor det amerikanske militær, der stod bag Donald Trumps indsættelse. Vi taler aldrig om valg i amerikansk sammenhæng, for det ophørte i 1876, da general Rutherford B. Hayes stjal valget fra Samuel Tilden umiddelbart efter borgerkrigen. Siden har ingen amerikansk præsident været folkevalgt.

Der har uden tvivl været kredse i US Deep State og dermed også i militæret, der har været utilfredse med tingenes tilstand, neocon-regimet og udsigten til en full-scale WW3, hvor der ikke ville være body bags nok i hele Verden. Disse kredse har sandsynligvis støttet præsidenten. Men det altafgørende problem har været og er stadigvæk, at militæret er så gigantisk-oppumpet-forslugent, at dets hovedformål stadig er at sørge for, at dets ansatte får løn, og hvis der ikke foregår en eller anden krig hele tiden, så tjenes der ikke penge – og så er der ikke råd til løn.

Det har betydet, at militæret er blevet privatiseret og kommercialiseret.
Det har været årsagen til krige i Syd- og Mellemamerika og i Central- og Østasien, der som Opiumskrigene i 1800-tallet har handlet om drughandel, en af Verdens fedeste forretninger.

Det har været årsagen til de krige – Ukraine, Libyen, Irak – hvor landets guldreserver pludselig forsvandt i kampens hede. Hvorfor har US military været interesseret i Filippinerne og Indonesien? Hvorfor var det så magtpåliggende at sætte sig på Japan efter WW2? Hvad var i øvrigt hovedformålet med Den Russiske Revolution? Svaret er magt, penge, ressourcer og guld – i den størst tænkelige skala.

Formålet med US Military og NATO er det samme som romernes hærtogter – og lad os bare som efterkommere gribe i egen barm – vikingernes togter efter at elementet af selvforsvar overfor frankernes fremmarch var elimineret: udplyndring, BigTime, BigScale. Hvis vi studerer den historie, der ligger bag Ragner Lodbrogs sønners togter – vidste du, at Bjørn Jernside hærgede løs på hele den Iberiske Halvø, og at togterne involverede armadaer på op til 200 skibe? – så ved vi, at formålet var udplyndring, udelukkende. Det var derfor kongerigerne i Nordspanien Galicia, Asturia og Aragon altid havde en stående hær af professionelle veludrustede soldater i modsætning til andre regioner, hvor man blot bevæbnede utrænede bønder med isenkram til lejligheden.

US Military er en sådan plyndringhær. Donald Trump har forsøgt at bestikke dem ved at udskrive/afskrive en masse penge, så de kunne få nyt udstyr. Er det lykkedes ham at vinde dem? Hvis man spørger mine kilder i denne blog, så er svaret nej. US Military og NATO – og hvis vi må tilføje seneste tiltag: den nye Europahær, der allerede har vist sig på gaderne i Frankrig med EU-flag i stedet for franske flag eller NATO-flag (NATO kan ifølge vedtægterne ikke bruges imod de europæiske landes befolkninger) – er en sådan privatiseret lejehær købt og betalt af globalisterne aka The Dragon Families. At soldaterne aflagde en ed ved deres rekruttering om at beskytte deres lands borgere og referere til den siddende præsident, bliver overrulet i samme øjeblik, de bliver truet med ikke at få løn længere.

Fattigdomscirklen

Drage-familiernes ledeste våben mod menneskehedens livsenergi har været fattigdom, sult, sygdom og elendighed. ‘Bivirkningen’ læs: hovedvirkningen ved krig er altid fattigdom, sygdom og elendighed for befolkningen i det krigsramte land. Elendigheden er en dobbelt elendighed, for et elendigt folk har ikke overskud til at gøre oprør mod sin egen elendighed og vil derfor dagligt forstærke den. Sygdom gør folk afhængige af sygdomsskabende medicin, der skaber endnu mere sygdom. Sult gør, at befolkningen producerer flere børn, end der er brug for og grundlag for at opretholde, hvorved sult/hungersnød forstærkes. Fattigdom skaber korruption, skaber misbrug, skaber amoral – skaber mere fattigdom. Fattigdomscirklen er en effektiv nedadgående og selvforstærkende dødsspiral. Som understøttelse har vi nogle af de ledeste ideologier/pseudovidenskaber som darwinisme og termodynamik, der har udpeget dødsspiralen til at være en universel grundlov for selvdestruktion og elendighed – kombineret med med gældsbaseret bank- og pengevæsen.

For yderligere forståelse af den lede mekanisme bag fattigdomscirklen og hvordan, sult er brugt som et masseødelæggelsesvåben, se-og-hør vlog:

Verdenshistorien set gennem et nåleøje

– med en kort fremstilling af Det Britiske Imperiums strategi for folkemord via iscenesat hungersnød. Det fantastiske med det britiske establishment er, at de i virkeligheden ikke skjuler deres agenda, for de er så højrøvede, at de ikke er blege for at storprale af deres historiske bedrifter. De er som rendyrket psykopat-regime for det første overbeviste om deres selvskrevne ret til at gøre, hvad de har gjort og gør. Folkemord og sørøveri er simpelthen legitimt for dem, det er i egen optik deres pligt at udføre det, og derfor gør de det med stolthed. Den ædle løgn er en nødvendighed, for folk kan ikke håndtere sandheden. For det andet har de ingen problemer med at skrive om det, og vi kan læse deres program op gennem 1800-tallet og frem til i dag. De havde imidlertid ikke forudset, at deres interne skriverier ville blive tilgængelige for alle i internettets tidsalder og give bagslag.

Hvad den angelsaksiske OG globale elite ikke havde forudset var, at tæppet ikke som udgangspunkt ville blive hevet væk under dem men over dem. Deres sataniske opdragsgiver gav dem, hvad de opfattede som frihed og privilegier, men de så bort fra i deres megalomane selvbedrag, at de så langt fra var frie. De levede i sus og dus som håndlangere for en overmagt af umenneskelige dimensioner og forestillede sig ikke i deres vildeste og vådeste drømme, at der var nogen ende på et regime så gammelt og så mægtigt. Men så skete det.

Og nu kommer mellemspillet. The Dragon Families forsøger ALT, der har på lager for at forhindre, at de bliver tilsidesat. Som Misundelsens Imperium forsøger de med alle midler at forhindre, at den reorganiserede Manna World Holding Trust udbetaler penge til regeringer og befolkninger og projekter, der er garanteret til gavn for menneskeheden, hvilket er dens kriterium. Problemet er, at der mellem den egentlige indehaver af værdierne og regeringerne og befolkningerne befinder sig et vidt forgrenet og stærkt kontrolleret lag ved navn bankvæsenet. Væsenets teknikaliteter, bagdøre og blokeringer er så omfattende, at det vil tage tid at afmontere. Tænk Danske Bank i Estland på global-steroider. Men ligesom der kun er 52 kort i et kortspil, så er der kun så mange teknikaliteter, der skal afmonteres, før der er hul igennem.

Det er sket, der sker, og det kommer til at ske. Vi lever i unikke tider. Hvad vi er vidne til – hvis vi ikke har så meget søvn i øjnene, at vi ikke bevidner noget som helst – er ikke før set i menneskehedens historie. Altså med mindre bloggeren marco_hanuman er en freaking nutcase, der er gået rablende gazongas, hvorefter du trygt kan se frem til, at Verden bliver til en slavestat.

Men øhh … er det ikke det, den har været hele tiden? Du kan ikke længere, min fætter, komme anstigende med 16.500 år gamle nyheder og for længst selvopfyldte profetier og kalde det for forudsigelser.

 

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.