Kailo,  Scientia

Pandemonia-detox

Denne post bliver en løbende post.
Den er, som du ser den i dag, og i morgen er der skrevet videre på den.

Formålet er at samle henvisninger sammen, der vil kunne hjælpe de skader på kroppen, der er resultatet af den pågående krig mod menneskeheden – en kujonagtig krig sneget ind ad bagdøren uden en krigserklæring – via den serieforbundne kæde af masseødelæggelsesvåben, der er taget i anvendelse. Da vi ikke her har nogen ekspertise indenfor hverken medicin eller naturlige behandlingsformer, så betragt dette som open source journalistik. Hvilket i så fald må være det modsatte af closed source journalistik, hvor der skrives direkte af efter medicinalindustriens disinformationsmateriale beregnet på at sælge deres produkter i dyre domme og forhindre indsigt i, hvad de påberåber sig som forretningshemmeligheder.

Siden hvornår har noget, som nu bliver gennemtvunget af af regeringer, ret til at kalde sig beskyttet af forretningshemmeligheder?! Det betyder som bekendt – hvis ikke så er det nu – at princippet om informeret samtykke er brudt. Det er det sammen med det navnkundige lægeløfte om: Først og fremmest gør ingen skade. Læg dertil en stribe love, der i god tid forinden er bragt på plads: den amputerede offentlighedslov, terrorloven, påvirkningsloven og pandemiloven. ALLE disse tiltage peger i én retning og ALENE én retning: Et totalitært nationalt-globalt samfund.

Der er ingen garanti for, at de henvisninger, vi her bringer, er 100% effektive og solide. Vi skal ikke være blinde for, at der i alle krisetider findes fribyttere. Derfor råder vi til, at man ser på det med et vurderende blik. Men der findes rent faktisk folk, der har arbejdet seriøst og dedikeret med helbred, ernæring og afgiftning i årtier ud fra et ægte holistisk perspektiv, og som ved en bunke om, hvad de gør og siger. De har hænderne nede i gryden, og der bliver rørt i den for tiden.

Så hvordan skelner man mellem charlataner og de seriøse? Her kan der desværre ikke gives en nem opskrift. Metoden er den samme som med al anden info på og udenfor Internettet: Vurdér, dobbelttjek, sammenlign. Og når vi finder pålidelige og seriøse kilder, så hold fast i dem og tag den derfra.

Lad os springe ud i det. Vi kommenterer og reflekterer undervejs – sorry, can’t help it. Den første henvisning stammer fra mit netværk bestående af netop folk som ovenfor beskrevet:

The Activists Toolbox

Toolboxen indeholder i sig selv en række henvisninger, anbefalinger og metoder til at få de eksperimentelle substanser ud af kroppen og genvinde sit oprindelige immunforsvar. Det handler om en trestrenget strategi:

  • At få det uønskede ud af kroppen
  • At forhindre det uønskede i fremover at få adgang til kroppen – så vidt muligt
  • At restaurere kroppen til dens naturlige tilstand, hvor den er fuldt ud i stand til at forsvare sig selv via sin indre styrke.

Det er interessant og temmelig afslørende, hvordan myndigheder, medier og monopolister har ‘glemt’ at tale om det menneskelige immunforsvar i hele pandemi-aktionen. Og hvis de alligevel brugte begrebet, så var det med den meddelelse, at det menneskelige immunforsvar skam-så-sandelig ikke var i stand til ret meget, og at det krævede hjælp fra DEM. Behøver vi at argumentere yderligere for, at medicinalindustrien SELVFØLGELIG ikke er interesset i, at mennesker bliver naturligt sunde, for så bliver hele deres gigant-businesscase ødelagt. De er interesseret i et syntetisk og kontrollerbart immunforsvar, der kan give livstids-kunder i butikken. Og mens de nu er i gang, så hjælper de andre skumle globalistiske brancher med at skaffe sig adgang til cellerne i den menneskelige krop. Formål: Den tekno-fascistiske globalstat, hvor de overvåger og styrer folks sociale adfærd, privatøkonomi og tankesæt og bestemmer, hvem der skal trives (deres kartel-venner), og hvem der skal dø. De siger det direkte og uden skam:

I fremtiden vil du INTET eje, (= vi ejer alt), og du vil elske det.
Klaus Schwab, World Economic Forum

FoliumPX

Russisk videnskab og forskning har på mange områder været Vestens ditto overlegen. Det betyder ikke, at der ikke foregår tilsvarende avanceret forskning i Vesten, det betyder at det har foregået udenfor radaren, i hemmelig virksomhedsregi og i klassificeret militært regi. Her er de noget i stil med 50 år forud for al videnskab, der har lov til at figurere i offentligheden.

Russerne har derfor en langt dybere forståelse af både fysikken og den menneskelige biologi. Det skyldes det paradoks, at forskning i Sovjettiden ikke var underlagt tunge kommercielle interesser som i Vesten. Der var simpelthen ikke en pokkers masse penge i forskningen, så forskere fik lagt hen ad vejen lov til at gøre, hvad de ville, så længe de ikke fornærmede regimet. Regimet kunne endog se en fordel i det i visse tilfælde, for selvom de officielt ikke havde lov til at tro på mere obskure-esoteriske virkeligheder, da de jo var underlagt den nihilistiske-materialistiske statskult, den marxistiske designer-religion, så kunne de godt se en fordel i det, når de rent faktisk kunne se, at det virkede. Man skal heller ikke glemme, at de jacobinere, de russiske frimurere, der under den provisoriske regering var bestilt til at forberede det bolsjevikkiske magtovertag, i allerhøjeste grad var til det esoteriske-okkulte.

Mystik har altid været en del af den russiske folkesjæl. Det er ældgammelt, og det har overlevet i den russisk-ortodokse kirke. Pointen her er, at dagens emne er ikke mystisk woo-woo, men at russerne er meget åbne overfor den nødvendige viden, der er nødvendig for at forstå det vi ikke kan se. Og hvad vigtigere er: De bedriver ikke nødvendigvis sort magi med det, som de gør i Vesten. Jeg er sikker på, at de russiske efterretningsvæsener kan nogle beskidte tricks, men de bekæmper ikke som i Vesten folks tilgang til det ved at monopol-militarisere det.

FoliumPX er et resultat af denne slags videnskab, og konceptet er skabt af forretningsmanden Babry Oren i samarbejde med videnskabsfolk.

Lav din egen Hydroxychloroquine (HCQ)

En af de remedier, der blev bombet sønder og sammen af medicinalindustriens propagandamaskine, var dette særdeles gennemprøvede og effektive remedie. Det har 30-40+ år på bagen, det er effektivt, og det er ufarligt. Vi siger mange tak til propagandisterne for at være så stereotypt indædte i deres karaktermord på remediet, for så VED VI, at tampen brænder. Hvis ikke et så simpelt tiltag udgjorde en seriøs udfordring til deres trilliard-businescase, så ville de aldrig være så indædte. De røber sig selv BigTime, og folk er begyndt af forstå det.

Sådan laver du Hydroxychloroquine HCQ derhjemme. Dette er kinin-versionen.

Gennem online-forskning er disse nogle af de mulige anvendelser og anvendelser af kinin (foretag din egen research, her gives ingen råd, kun henvisninger)
Kinin har mange anvendelser og virkninger. Det er analgetisk, anæstetisk, anti-arytmisk, antibakteriel, anti-malaria, anti-mikrobiel, anti-parasitisk, antipyritisk, antiseptisk, anti-pasmodisk, antiviralt, antistringent, factericidt, cygint, baktericidt, cygenisk.

Nogle har taget zink og C-vitamin med denne opskrift (det samme som kombineres med ivermectin), for kinin driver zinken ind i cellerne til en hurtigere helingseffekt. Alle kan lave Hydroxychloroquin derhjemme.

Sådan opbevarer du det: det vil holde et par uger i køleskabet eller kan fryses i isterninger og derefter lægges i zip lock-posen i fryseren, som kan holde nogle måneder! Hvilket er super praktisk.

Kinin kan laves af skræl af grapefrugter og citroner, men især grapefrugter. Tag ikke låget af gryden, før den er afkølet helt, da dette vil tillade kininen at slippe ud i dampen, som jeg nævnte i videoen. Du kan søde teen med rå honning eller andet, da den vil være bitter af kinin!

Nogle siger for forebyggende , Tag 1 spiseskefuld dagligt eller med symptomer hver 2 timer. Afbryd så snart du får det bedre. Del dette med dine venner, og lad dem lære, hvordan man laver dette for de mulige sundhedsmæssige fordele.

Location of Uttar Pradesh in India

Der har været en sand hetz mod remediet fra medicinalindustriens side. Allerede det burde fortælle, hvor effektivt det er, for ellers ville de ikke gøre det. Det var præcis det samme propaganda-apparat, der blev kørt i stilling i forbindelse med præparatet Ivormectin, der bruges i en kombination med to andre remedier, og som også har vist sig særdeles effektivt. Japanerne er meget obs på denne behandlingsform, og en læge fremlagde for nyligt på nationalt TV sine resultater med succesfuld behandling af 500 patienter uden en eneste fiasko eller bivirkninger. Den indiske delstat Uttar Pradesh har fuldstændigt udryddet coronavirus på denne måde. Vi taler om en befolkning på 199,812,341 indbyggere (dagens tal, 21 nov 2021), altså næste 200 millioner.

Af størrelsen på delstaten sammenlignet med Indiens samlede befolkning på 1,352,642,280 (dagens tal), altså 1.35 milliarder, kan vi regne ud, at befolkningstætheden er ret stor. Det gør det særligt bemærkelsesværdigt, at de har kunnet gøre det. Det viser også, hvor FULDSTÆNDIGT forfejlet, hele vaccinations-agendaen har været set ud fra begrebet folkesundhed. At den ikke har været forfejlet men succesfuld set ud fra globalisternes syge begrebsverden, er noget ganske andet.

Kraftfuld eliksir til immunitet, generel sundhed og mod vira af 3 ingredienser

Et sted i det slaviske område, og min fornemmelse er, at det er i retning af Balkan, har denne kvinde samlet sunde opskrifter. Husk at sætte oversættelse til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.