Historica,  Politica

Mafia

Der findes et land, der har været og stadig er styret af mafia. Det er ét blandt mange, men størrelsen og betydningen gør, at vi er nødt til at forholde os til det. Du havde gættet det, vi taler om USA.

Først, definér mafia. Ordet er taget fra den organisation af kriminelle familienetværk, vi kender fra fra Sicilien, men som også findes i den klassiske forventelige form i Napoli, Albanien, Chicago, Colombia, drugkartellerne i Mexico, den russiske mafia Bratva, de kinesiske Triader, den japanske mafia Yakuza, den jødisk-khazariske mafia. Deres aktiviterer indeholdes i en lang liste bestående af prostitution, narkohandel, menneskehandel, organhandel, pengeafpresning, distriktskontrol på tværs af myndighederne, våbenhandel, bestikkelse, mord, Casino-virksomhed, pengevaskeri, og vi kunne fortsætte. ALT, der giver penge i større stil og som kræver ulovlige tiltag kunne kaldes for mafiavirksomhed, men så udvander begrebet, for der er også tale om en organisation styret af et familieoverhoved eller en stammehøvding af en slags. Fagforeningsvirksomhed drevet af pampere, er det ikke mafia? Bare sig Jimmy Hoffa.

Et stykke hen ad vejen fungerer familierne som klaner, der tager vare på deres klanmedlemmer, levninger fra et traditionelt stammesamfund. Men grænsen er tynd, for hvad sker der, det øjeblik et medlem af en klan bliver forulempet af medlemmer fra en anden klan? Så siger det ældgamle moralsæt, at overgrebet skal hævnes. Og selvtægt er som bekendt ikke lovligt.

Hvis vi taler om USA, tænker vi straks på de klassisek mafia-godfathers fra 20’er – 30’erne, Al Capone. Men stilen og organisationsformen er så vidt forgrenet, at den dukker op overalt. Er Banditos og Hells Angels ikke mafia? Er Sverige ikke blevet et paradis for indvandrermafia pga årtiers laden-stå-til-politik? Man kunne måske indvende, at vi blander mafia- og gangsterbegrebet sammen, men organisatorisk er der ingen væsentlig forskel. 

Vi kunne gå videre. Er Den Danske Bank ikke blevet en slags mafiaorganisation med dens mega-pengevaskerier i Baltikum? Er Rothschild-dynastiet ikke bare et stykke beskidt mafia i ekstra stor skala? Karteldannelse og syndikatvirksomhed, er det ikke mafia? Er EU ikke en form for mega-bureaukratmafia? Er Goldman-Sachs ikke en finansmafia, der korrumperede medlemmer af den danske regering i DONG-Energy-sagen? Er WHO ikke blevet til en mafia ejet af medicinalindustrien, Bill Gates og det kinesiske kommunistparti? 

Jamen lille Danmark da, vi er både for små og pæne til den slags. På ingen måde. Det danske landbrug er kørt af en landbrugsmafia med hovedsæde på Axelborg. Spørg bare Lars Lykke. Den danske byggebranche har en lang mafiavirksomhed bag sig. Spørg bare Kaj Wilhelmsen. De danske hospitaler og sygehuse har en kraftig styring fra medicinalbranchen via svingdøren til Sundhedsstyrelsen. OK, der ramte jeg måske ved siden af, for det er ikke mafiavæsen, det er fascisme. Definér fascisme: Når private virksomheder æder Staten, så Staten ikke længere beskytter borgerne mod deres overgreb. Eller rammer vi ved siden af? Husk mafiosoen og fascisten Licio Gelli, der kørte P2-logen i Italien. Jamen hvad så med den Katolske Kirke, eller rettere: Det Hellige Hav = Vatikanet = Curien? Well, er der nogen, der endnu ikke har hørt om sammenfletninhgen af Banco Ambrosiana, Vatikanbanken og den italienske mafia? 

Der tales om mafiametoder, når man ikke har mod til at stemple en organisation som egentlig mafia. En af metoderne er hvervning af unge, usikre, identitssvage personer ved at tilbyde dem en letkøbt selvrespekt. Hvornår var det, street-ordet sejt kom på mode? Selvrespekten er særdeles skrøbelig, for det indebærer altid en form for kompromittering. Man skal begå en forbrydelse for at vise sig værdig til ‘respekten’. Så fanger bordet, og den næste grundprincip træder i værk: Omertà, tavshedsløftet. Hvis det brydes, er man dødsdømt, eller udstødt hvis man er heldig. Er frimurervirksomhed så ikke en form for mafia? I hardcore-logerne er det ensbetydende med døden at røbe logens hemmeligheder eller tale imod dens medlemmer offentligt. 

Er det ikke netop den hvervemetode, som Jeffrey Epstein brugte til at indfange det amerikanske jetset? Når de først de havde givet efter for deres liderlighed og stod listet i hans sorte bog som pæderaster og optaget på video, så rokkede de ikke med ørerne længere. 

I USA for tiden finder vi tre prominente mafiafamilier, som man ikke i daglig tale kalder for mafia. Det gør vi ikke, fordi de har opereret fra og misbrugt deres politiske poster. Vi taler om Bush, Clinton og Biden-familien. De alle har opereret som mafia i et halvt århundrede, og deres dystre familiehistorie går århundreder tilbage. Clinton-parret startede tilbage som guvernørpar i Arkansas. Der var ingen grænser for, hvilke former for tung kriminalitet og svindel, der allerede dengang var i omløb. Bortset fra at Bonnie & Clyde i amerikansk politik endnu ikke kunne gøre det fuldtud fra det Hvide Hus. Bush-familien blev vi opmærksomme på efter 9/11 især pga George Bush’s mistænkelige adfærd ved samme lejlighed. Venstrefløjen havde ingen problemer med at få øje på familiens skumle affærer. Det kneb straks gevaldigt med at få øje på Clinton’erne, Obama’s og Bidens ditto, for de tilhørte jo deres tribe, deres klan, deres kult. Venstrefløjen blev under Obama-administrationen indlemmet i denne mafiavirksomhed, og i Trump-æraen er de trådt fuldstændig ud af skabet som hangouts til hardcore mafiosi. Nu hylder de globalfascismen i alle dens udtræk.

Var det rødfascistiske pampervælde i de såkaldte socialistisk-demokratiske republikker under den kolde krig ikke mafiavirksomhed? Var politbureau-pamperne i Sovjet, Østtyskland, Albanien, Rumænien osv. ikke mafiosi? Klanen var blot udvidet til at omfatte en hel nation, og Godfather var landefaderen, Lenin, Stalin eller Enver Hoxha. Var det anderledes end fascistjuntaerne i Grækenland, Italien, Chile og Argentina? Hvad med den kommunistiske pamperboss, Maduro, der har kørt sit land Venezuela i bund? Rød eller sort, same-same. Er det kinesiske kommunistparti ikke en mega-mafia dømt efter både organisation og metoder? Triaderne eller dragefamilierne er indbegrebet af mafias, og det kinesiske kommunistparti er blot en frontorganisation for disse familier. Er CIA ikke en mega-mafiaorganisation, siden de opfylder samtlige krav til titlen? It walks like a mobster, …

Intern terror er et grundprincip i mafiaer og mafiøse organisationer. Hvad med Saudiarabien, en hel stat ejet af én familie, og hvis udenrigspolitik har bygget på terrorvirksomhed? 

Den måske kommende præsident via storsvindel møder den siddende præsident via kommunistfafiaens jerngreb.

Af de to kandidater i 2020-valgkampen i USA er den ene af dem en mafiaboss. Det vælter ud for tiden med snavs om Joe Biden og hans familie. Demokraterne, deres demagoger og deres korrupte propagandamedier slynger om sig med beskyldninger mod Trump for det samme. Det er desværre for dem sådan, at de aldrig føler trang til at dokumentere deres beskyldninger, for de mener, at det er nok at udslynge dem. De smider en stinkbombe og stikker halen mellem benene. Når stanken har fortaget sig, smider de bare en ny uden at rydde op efter den første. Kan de efterhånden holde stanken af sig selv ud?

Biden-familien har en lang, hæderskronet tradition for … slaveri. Hvis man spidser ører til Sleepy Joe’s udtalelser, skinner hans foragt for sorte igennem (If you don’t vote for me, you ain’t black). En anden familietradition er pædofili. Der er dusinvis af videoklip derude med Creepy Joe, der ikke kan lade være med at rage på små piger for åben skærm? Og så er der deres korruption med milliardbeløb i Ukraine og Kina. Alle medlemmer i familien har en bunke snavs på lager, og senest er der pinlig fokus på Hunter Biden’s affærer med drugs, mindreårige ludere og industrispionage/pengevaskeri. Han har modtaget store beløb for at formidle betalt indflydelse på sin far – pay-for-play. Joe for sin del har på den mest usympatiske facon ladt sin forpinte og inkompetente søn i stikken, og han påstår bare, at han aldrig har diskuteret business og politik med sønnen eller de andre familiemedlemmer. Altså lige indtil crackhovedet glemte en computer i en repair shop med bunker af snavs på, deriblandt emails, der blankt røbede sin fars beskidtheder. 

Det var så her, de herlige BigTech-selskaber, der censurerer løs på de sociale medier, trådte ind og prøvede at jamme historien, men da var katten ude af sækken, og Google-Gestapo fremstår som de digitale mafiosi og pimps, som de er. Ligesom de store mafia-syndikater opfører de sig nu som selve Staten i forhold til borgerne. Og staterne har vist sig magtesløse overfor dem.

Det er ret beset utroligt, at demokraterne for anden gang i træk har kørt en stangkorrupt mafioso-politiker i stilling mod Trump. Har disse typer INTET lært i samfulde fire år? Det viser, at den amerikanske venstrefløj nu er direkte relateret til mafiaorganisationer. Man kan også sige det på en anden måde: det demokratiske parti blev kuppet af mafiosi, der brugte dem som frontorganisation  og dækbillede for deres aktiviteter. Beskidte politifolk som tidl. CIA-direktør, John Brennan, James Clapper og James Comey og Robert Mueller, der kørte en fake undersøgelse, en Adam Shiff, en Nancy Pelosi og en mr. Penguin var de centrale operatører i det nye statskup – der slog fejl gang på gang, men medierne dækkede over dem og undlod at beskrive, HVOR galt det gik. De prøver nu efter valget igen. Og mens vi taler om beskidte politifolk, blev der kørt en lysebrun kvindelig beskidt politikvinde i stilling som vicepræsident for den korrupte tidligere vicepræsident. Kamala Harris var i sin tid som politiadvokat berygtet for at smide sorte i fængsel med livstidsdomme baseret på falske anklager og uden mulighed for appel. Minsandten om ikke også hendes familie har en fin tradition som slaveejere! You can’t make this up!

At Kamala Harris er kørt ind i baghjulet på Joe Biden og er udset af Deep State som den næste præsident er bekræftet af, at amerikanske skolebørn – i hvert fald i skoler i New York, der er domineret af det blå mindset – allerede har lært, at præsidenten hedder Kamala Harris, at hun er 56 år gammel og født i … Hun er udset, fordi hun er villig til at være deres luder. Hun er styrbar og hjernevasket, hun griner overgearet som en hest på de rigtige steder. Hun er en Hillary-light-model, the globalist girl.

Det var selvfølgelig aldrig meningen, at Biden skulle være præsident, for han er dement. Så det var hele tiden meningen, at Kamala skulle smugles ind og overtage lige efter valget. Men det ville kun kunne lade sig gøre ved omfattende valgsvindel og manipulation med informations- og valgapparatet, hvilket viser, at det var en del af planen. Jo mere de skaber sig åndssvage, jo tykkere de lyver og svindler, jo mere de manipulerer, jo mere populær bliver den præsident og -kandidat, der kalder dem ud af hullerne. De mørke magters blinde øje.

Så der var ikke andet tilbage end at svindle. Allerede på valgaftenen og i løbet af natten begyndte de at stoppe med at tælle i de demoraktisk styrede svingstater, så de kunne køre lastbilfulde ind af falske stemmesedler, der allesammen var for Biden. De blå kurver knækkede helt kunstigt opad, og de røde kurver stagnerede, mens medierne straks udråbte Biden til vinderen. Selv TV-stationen Fox News, der ellers har haft en vis nøgternhed, skiftede pludselig stil? Hvem har sat en pistol for panden af dem? Ud med Fox News!

Hele venstrefløjen er altså blevet til en korruptions-kult kørt af mafiosi, der bruger statsapparatet til at skovle magt og moneter ned i egen lomme. Deres netværk af BigTech-hajer, Hollywood-pædoer, medieløgnere, beskidte afdelinger i efterretningsvæsenerne, abort-kødindustrien, det fake-news-industrielle kompleks, det militær-industrielle kompleks, dele af Wall Street, den kinesiske 5. kolonne og alle de andre operatører i den politiske Sump har endnu engang sat alle sejl til. Har disse folk i deres sammenspiste kliker så lært noget i de forløbne fire år? Altså det gik helt galt for dem sidste gang. Det gik galt for dem i mellemtiden. Og hvad gør de så nu? De resonnerer: Det gik ikke sidste gang – det må søren-skisme-da betyde, at vi bare skal have NOGET MERE af samme slags, for vi smurte åbenbart ikke tykt nok på!

Wokeness-kulten, cancel-kulturen, identitetspolitikken, Tech-selskaberne, mediefascismen og den nye skinre venstrefløj har genindført offentlige lynchninger på markedspladsen.

Der må virkelig være noget om snakken. Had gør blind. Korruption ligeså. Venstrefløjen har skabt en hadkult. De har glemt, hvad de mente, at de satte ud efter dengang. De har intet politisk mål andet en helt-hen-i-luften utopier, der aldrig bliver en realitet af den simple grund, at hvilket som helst samfund vil bryde sammen socialt og økonomisk forinden. Tilbage har de kun følelsesenergien, tilbage er der kun hadet. Hadet er det første, man ser i spejlet om morgenen, hadet er en projektion af os selv, for venstrefløjen har mistet sin selvrespekt i takt med, at den mistede grebet om virkeligheden. De troede og tror til det sidste, at virkeligheden er noget, der kan skabes ifølge det kort, de har anskaffes sig over virkeligheden. De er ikke engang pragmatikere længere, for de tilpasser sig ikke virkeligheden. De og deres medier kræver retten til at voldtage virkeligheden.

Italien havde deres korrupte præsidenter – igen en fin, lang tradition fra det romerske imperium. En af dem hed Silvio Berlusconi. I nyere fransk politik har der som minimum været to korrupte præsidenter, Nicolas Sarcozy og Emmanuel Macron. Jeg ville også regne Francois Hollande med grundet hans ageren i Charlie-Hebdo svindelterrorsagen. England har en Great tradition for korruption, og mon ikke Tony Blair sidder med førertrøjen. Interessant i øvrig, at han efter at være blevet smidt ned fra stolen, flyttede til Albanien og hang ud med den største europæiske mafia. Var han på et tidspunkt nervøs for retsforfølgelse for sine krigsforbrydelser?  Den norske statsminister, der var dybt indfedtet i Utøya-massakren, fik senere en fin lakkasket som generalsekretær for udført ugerning. Og hans søn var med på søen den dag – en Joe + Hunter-ting? NATO er intet andet end the mobster goons, der bliver sat ind, når der skal bruges muskler hos globalisterne. De er en terrororganisation, sig bare navnet: Operation Gladio. Hvad lever mafiaen bla af? Drughandel. Hvad har NATO og CIA bedrevet i Afghanistan? Det er ingen statshemmelighed. Men de dumme danske politikere, der stillede soldater til rådighed for virksomheden, så de kunne rende og snuse hale på amerikanerne i Bush- og Obama-æraen og rydde op efter deres endeløse kæde af aggressioner mod lande i udkantsverden, har ingen anelse. Hvad med Anders Fogh Rasmussen, vidste han det ikke? Selvfølgelig gjorde han det, for Anders kunne godt li’ dametøj og små drenge i Ørstedparken efter mørkets frembrud, så Anders var kompromitteret på den særlige Epstein-måde, du ved. Anders’ politiske forbillede var ikke en hæderskronet skikkelse fra sit eget partis fortid men manden, der ødelagde den britiske arbejderbevægelse, skabte New Labour og som Anders Fogh førte sit land ud i krige baseret på løgne.

Hvor går grænsen mellem mafia og alle de andre former for organiseret misbrug af mennesker? 
Vi ved det næsten ikke længere, for det hele er sammenvævet. 
Hvad vi til gengæld burde vide, er at vi ikke kan stole på, at nogen kommer og frelser os fra det hele. 

Nepote

Mafia på højeste plan er de gamle familier, der har fået lov til at køre verden i millenier. Man blev født ind i disse familier, opdraget til at udføre deres magthandlinger og underkaste sig deres ritualer. Der er talt om det såkaldte Sorte Adelskab (the black nobilities). Man kan roligt se scener fra Stanley Kubricks Eyes Wide Shut for sig. På det seneste er der dukket nye navne op for dem: Order of the Black Sun og Chinese Elders + Rothschild-syndikatet. Disse har både rivaliseret og holdt hinanden i skak. Der er gjort rede for deres system i Det globale finansielle system forklaret. De var selv tjenende ånder i det helt store spil og refererede til den svævende trekant med det altseende øje. Denne trekant findes ikke længere, som den var. Den er blevet brudt og dens ledelse er aflivet. Det er derfor Det er derfor, at familierne er røget i direkte krig med hinanden.

Deres plan var at ‘rydde op’ blandt de 7 milliarder ubrugelige grovædere ved en storstilet eugenisk aktion. De mente, at de selv gik fri, for de havde bygget store byer under jordens overflade, hvor luften var ren, hvor der spækket med hi-tech, hvor man levede i luksus, og hvor en skare af tjenende ånder, der var blevet ‘fjernet’ fra overfladen, vartede dem op. Byerne var forbundet af højhastighedstoge, så man på et par timer kunne dukke op ved en af udgangene til oververdenen, der befandt sig i nærheden af centrale storbyer i verden. Deres undersåtter på overfladen, som de var afhængige af, indtil de kunne hive stikket, var blevet stillet i udsigt, at de ville få plads i det underjordiske Utopia som tak for tjenesten. Hvilket var falske løfter, for de ville være blevet aflivet sammen med alle andre.

Hvordan ville de rydde op? Denne mafiøse slyngel har et bud på det.

Insider-info vil vide, at der dannede sig en veludstyret og velunderrettet koalision mod de underjordiske og deres overflade-dwellers. Slangens hoved blev hugget af, og lederskabet af the black nobility blev aflivet. Det skete tilbage i 2012. D. 17 september i år blevet toppen af The Black Sun, den ene af de to tiloversblevne faktioner for Global Deep State, likvideret. For helt nylig – oktober 2020 – blev den tunge beslutning taget at udslette de underjordiske faciliteter. I dag er der kun bunker af støv og skrot, der danner gigantiske sønderbombede sarkofager. Det gælder både de priviligerede beboere og deres tjenerskab, da sidstnævnte aldrig ville kunne integreres blandt jordoverfladens mennesker igen. Beslutningen tog udgangspunkt i undergrunds-breakout-civilisationens forskellige praksis’er, der har været fuldstændig uacceptabel for menneskeheden, men som har fået lov til at fortsætte i meget lang tid. Den omfattende forsvinden af millioner af børn overalt på jorden er direkte forbundet med disse praksis’er. Vi vil i takt med udslettelse af kilden til det sataniske projekt gradvis se den forsvinde på overfladen.

Jeg ved ikke, om du har bemærket det eller tænkt over det? Men de korrupte tjenende ånder på overfladen har altid opført sig på en bizar arrogant og selvsikker måde, som om intet kunne skade dem, og som om de var uovervindelige, ja nærmest udødelige. Nu ved vi, hvor denne arrogance stammede fra. Det var via deres sikre forvisning om, at de ville få plads i Underworld Utopia blandt de frelste og udvalgte. Den mulighed har de ikke længere. Hvad vil de nu stille op, og vil deres arrogance forlade dem omsider? Det skal vi nok ikke gøre os forhåbninger om. Men med slangens hoved bidt af, vil der være en vis chance for, at de vil fjerne sig fra offentligheden og gemme sig af vejen i deres fine mansions, penthouses, tropiske skattely og lystyarchts. 

Lad dem leve deres dekadente, glædesløse luksusliv i deres enklaver bare mure, ståltråd og overvågning. Det er dem, der er i fængsel nu. Men lad dem aldrig mere arbejde sig tilbage på magtens tinder, når kontraoperation en dag – forhåbentlig inden længe – er fuldført. 

It ain’t over till it’s over.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.