Essay,  Historica,  Politica

Mafia II

Verden bliver kørt af mafia.
Grundlæggende og overordnet set er der kun to fraktioner:
Dragefamilierne [DF]
Den Sorte Sols Orden [SS]

Hvad man ellers kan hive op fra kælderen, og som katten har slæbt ind, er forgreninger, filialer, supportere, hangouts, håndlangere, netværkere, contracters, lejesvende, wannabes.
Nogle har karakter af loger, andre er blodbånd, klan-netværk, mødefora, syndikater, karteller, hemmelige samfund, efterretningsvæsener, sekter, kulte, kirker, foreninger med særlige medlemskort, nepoter/nepotister, paraplyorganisationer.

De befinder sig alle steder, du kan forestille dig, og en del steder, du endnu ikke har forestillet dig. Nogle gange findes de ikke længere, for de er morfet til noget andet. Mafia flytter sig og skifter ham og hudfarve som en kamæleon, når der er brug for det. Til gengæld kan man finde deres efterladenskaber som den usæd, de har plantet, de giftige strukturer, hvormed de styrer verden.
Vi tager en hurtig flyvetur med stikprøver:

Chabad Lubowitch [DF]
Den Khazariske Mafia [DF]
B’nai B’rith – JDL [DF]
Sanhedrin [DF]
Cosa Nostra – den sicilianske mafia
Comorraen – den napolitanske mafia
Den albanske mafia
P2-logen [SS]
NATO – Otan (de 9 vinkler) [SS]
EU, FN, IMF, WTO [SS]
World Economic Forum [SS]
Det muslimske broderskab
Triaderne [DF]
Yakuzaen [DF]
Chicago Mafiaen
New York Mafiaen
Den russiske mafia Bratva
Det fuldt intakte KGB-netværk
Jesuitterne [SS]
Zionisterne [DF]
Vatikanet [DF] [SS]
Venetianerne
Centralbankvæsenet [DF]
US Deep State [DF] [SS]
CIA, Mossad, NSA, MI5, MI6 [DF] [SS]
Pentagon
Diverse politiske frimurerloger [DF] eller [SS]
IRA [SS]
Rothschild-syndikatet [DF]
The Crown / City of London [DF]

Det er blot et par håndfulde i tilfældig orden, størrelse, karakter og betydning + estimeret eller åbenlys relation til én af de to overordnede mafia-grupperinger. Der kunne skrives – og der ER skrevet digre værker om alle på denne hurtige og ufuldkomne liste. Den opvakte læser = du har mindst fem tilføjelser til listen. Når du tilføjer, så overvej en placering i fødekæden, for det vil være en interessant øvelse.

The Big Pretenders

De siger alle sammen, at de vil gøre noget godt for verden og menneskeheden.
Nogle af dem tror rent faktisk på det, for psykopater mener ikke selv, at de gør noget galt.
De undskylder alle sammen, hvad de gør af ondt, for som de siger: Målet helliger midlet.
Når de lyver, hvilket de gør 24/7/365, så kalder de det for den ædle løgn.
Når de fornægter sandheden siger de: Det er fordi, I ikke kan håndtere sandheden.
Alle sammen vil de kun én ting: Beherske verden.
Da ingen af dem har position, format eller beføjelser til at beherske den samlede verden,
har de indgået aftaler om at dele beherskelsen af verden – kaldet del-og-hersk.

Det er sådan mafia opererer i forhold til rivaliserende mafia.
Mafia har et ufravigeligt i forhold til dens medlemmer: Omertá
Det betyder: Hvis du som medlem nogen sinde taler om, hvad du medvirker til,
så betyder det tilintetgørelse af dig, dit liv og karriere, din familie, fremtid og eftermæle.

Omertá går hånd-i-hånd med nepotisme. Vi gør noget for dig, vi skaffer dig en position, vi skaffer dig del i magten, vi sørger for, at de tjener penge og kan tilfredsstille dine begær. Du gør noget for os, når vi kalder på dig. Du stiller ikke spørgsmål om det legale eller etiske i, hvad vi beder dig om, for det har vi afklaret på forhånd. Og du taler ALDRIG til nogen om det.

Nihilisterne

Vi har på dansk ordet fornægtelse.
På germansk hedder det Vernichtung.
Det betyder tilintetgørelse.
Det er interessant, at tilintetgørelse er det specifikke påbud ifølge Talmud,
efter hvilket de vantro, hedningerne eller som de kalder det: Goyim skal behandles. 
De skal ifølge teksten og påbudet tilintetgøres.

Det er dobbelt interessant, da Holocaust ifølge det verdslige sideskud på Talmud kaldet zionisme
konstant hævder, at jøderne er blevet udsat for netop tilintetgørelse,
mens de selv som kernen i deres såkaldt hellige skrifter prædiker tilintetgørelse.
Zionister er talmudister/kabbalister i hverdagstøj.
Jøder generelt bør ikke føle sig fornærmet over, at den mega-parasit, der har gemt sig iblandt dem, bliver hevet frem fra mørket og skalkeskjulet. Jo før, de får taget om nældens rod, jo bedre.

Fænomenet med at smøre egne ugerninger af på sit offer er et andet kernebegreb ifølge Talmud eller kabbalisme, og det hedder håndspålæggelse.
Det består i vha. et ritual, en magisk handling, at overføre et morderisk overgreb på et offer
til offeret selv, så dette offer nu bærer skylden for overgrebet.
Offeret er nu bødlen og den skyldige, bødlen er nu offeret, der som bekendt altid har ret.

Forfatterne til Talmud er af særdeles tvivlsom herkomst.
Der er stor forskel på den ‘tone’, man finder i denne skriftsamling og blandt orthodokse jøder og deres Torah, som vi kender som det Gamle Testamente.
Det næsten sataniske islæt er udpræget visse steder i Talmud.
Talmudisterne er de satanistisk-kabbalistiske kupmagerne i jødedommen.
Den khazariske mafia, azkhenazim, chassidim, sabbatæerne, Sanhedrin-rådet, Chabad Lubowitch er deres opfølgere og videreførere. 
Zionismen er deres verdslige ideologiske arm. 
Hvilket NB! ikke betyder, at de politiske zionister og dem med slangekrøllerne bryder sig om hinanden, nærmest tværtimod, de kan ikke fordrage hinanden. 

Et lignende religiøst statskup fandt sted i Kristendom og Islam.
Islam er i sit udgangspunkt en sekt indenfor jødedom.
Kristendom er jødedom-light og har INTET med Jesus at gøre men ALT med Paulus at gøre.
Who-ever-that was … (prøv med Josephus Flavius).

Vatikanet er vært for et skummelt hovedkontor for en centralstyret verdensreligion.
Kontorets hensigter og aktiviteter er af en ganske anden natur end den tro 
og det åndelige liv, som menigheden bedriver. Der er INGEN sammenhæng!
Menigheden tror = de ved ikke. Kontoret ved = de ved, at de ikke tror.

Verden er et kompleks af lukkede rum

Disclaimer:
Når vi bruger begreber som fx Vatikanet, så betyder det ikke, at hele Vatikanet er én stor rede for sumprotter. Det betyder, at der findes visse og særlige kredse og operative netværk, der har til huse her. Det samme med FN, der som organisation er så stor, at der sikkert foregår noget livsfremmende et eller andet sted, fordi der sidder idealistiske mennesker, der intet aner om, hvad der i øvrigt foregår.

Verden og dets fordækte styresystem er kompartmentaliseret = opdelt af rum med lås på dørene og skodder for vinduerne, og de, der befinder sig i et rum, har ingen eller kun kontrolleret forbindelse med de, der sidder i rummet ved siden af.

Det samme princip bruges, når nogen ønsker at producere dødbringende våben og sende dem på tværs af landegrænser. Et avanceret våben består af en række forskellige komponenter. De bliver ikke produceret det samme sted. I Danmark bliver der produceret en række komponenter til militærindustrien, mekanisk, elektronisk og kemisk, men der ruller aldrig et fuldt stykke færdigt, samlet og funktionsdygtigt våben ud af en fabriksgarage et sted nord for Søllerød. Derimod bliver der hentet en stak kasser med indpakkede komponenter, der har en eller anden uigennemskuelig betegnelse, eller måske en betegnelse for et stykke civilt udstyr til fx. medicinalindustrien. Katjump! blåt stempel og hurtigt videre. Kasserne lastes på en container og udskibes til et sted i verden, hvor myndighederne ikke ser så nøje på det. Måske er det netop myndighederne for den regering, der har købt våbnet, der modtager de resterende komponenter fra andre steder i verden. 

Jeg har for nylig skrevet, at der produceres biologiske masseødelæggelsesvåben i Danmark. Det har jeg, fordi jeg regner kilden for pålidelig, og fordi jeg regner det for højest sandsynligt. Jeg har imidlertid det hængeparti at finde ud af helt præcist, hvem det er, hvor det foregår, og hvad de producerer. Det kommer.

Case study – Operation Nedlukning

Folk kan være medlemmer af en mafia, uden at de selv ved det. De kan godt fornemme, at der er rare onkler, der kommer og går, og nu holder de bestyrelsesmøde igen, og pludselig kommer der noget lusk op i pressen, men det kender vi ikke noget til, og det er da besynderligt, at ham chefen også dukker op i visse sammenhænge … men ellers er alt, som det skal være. Det kan også være en politisk organisation, hvor alle indretter sig efter en bestemt linje, mens partilederne og deres spindoktorer får direktiver udefra-ovenfra, som de menige medlemmer ingen anelse har om. Deres rolle er bare at klappe i hænderne og blåstemple. Tag fx et kig på Medicinaldemokratiet og Slette-Mette.

Vi har lige haft lejlighed til i de forløbne to år at studere, hvordan politisk mafia opererer. 
Her en elevatorversion:

Hovedkontoret i Basel, World Economic Forum, indkalder ultimo 2019 til konference i New York (Event 201), hvor alle interessenterne og deres håndlangere er inviteret. Der afvikles en simulationsøvelse, hvor en ny coronavirus bryder løs, og der erklæres pandemi. Øvelsen giver nøje direktiver i, hvordan regeringer, myndigheder og medier skal agere, for at kontrollere scenariet og lukke det internationale samfund inkl. nationalstaterne ned via inddragelse af alle civile rettigheder og etablering af militær undtagelsestilstand. 1-2-3 dette er en øvelse, men i marts 2020 blot et par måneder senere sker nøjagtigt det, som øvelsen gennemspillede. Hvilket udelukker tilfældighed eller Det vidste vi sørme ikke noget om eller Så var det sørme godt, vi øvede os i tide. Bullshit – I vidste det hele på forhånd, for det var aftalt spil!
Til stede var et nuværende medlem af den danske regering.

Herefter malkede global-mafiaen ligesom under Finanskrisen i 2008-09 løs på det nedlukkede verdenssamfund og blev rige endnu engang, mens 100.000’er af små virksomheder lukkede ned.

Da historien så var slidt op, og dens rådne og absurde interiøre strittede til højre og venstre, så skiftede global-mafiaen fokus natten over, for nu skulle alle se bort fra fallitboet co-vanvid 19 og hidse sig op over Ukraine. Virus-varianten kommer, vi skal alle dø = vax-vax-vax blev pludselig til russerne kommer igen-igen = frygt-frygt-frygt. Den Kolde Krig er genstartet, og nu skal der lukkes ned for internettet, kommunikation, handel, finans, olie, øst-vest-relationer. 
Igen: De vidste det hele på forhånd, for det var aftalt spil!

Mafiaen opkræver beskyttelsespenge. Hvis du ikke betaler, så kan vi ikke garantere for, at din butik ikke bliver smadret i morgen, kan vi vel? Du frygter, vi leverer ‘sikkerhed’. Er det ikke smukt?

Læs også: Mafia

Her er links til en af de mest dybdegående videoproduktioner til kortlægning af den globale mafia.
Afsnit 1
Afsnit 2

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.