Poema

Lad de små børn …

Lad de små børn …

Dette er et emne, som de fleste undgår og skyr som pesten.
Det er ganske forståelig, og selv ville jeg ønske, at jeg kunne undgå det.
Det er bare et emne, vi som mennesker ikke længere KAN undgå.
Det er et emne, der ikke længere kan fejes ind under gulvtæppet som et perifært, marginalt emne, der udgør en slags undtagelses-patologi for en minoritet af pervs, som det er synd for, og som nok bare skal tilbydes behandling.
Vi har som væsener, der er så frække at kalde os mennesker, ikke længere retten til at udfolde det privilegium at vende ryggen til emnet, bare fordi det ikke smager særlig godt.

Emnet er ganske simpelthen ikke forstået!

For det første:
Det er ikke forstået i forhold til dets omfang og udbredelse.
For det andet:
Det er ikke forstået i forhold til dets essens og funktionalitet.

Pædofili og alt dets væsen er et STYRESYSTEM

Styresystemets basale psykologiske mekanik består i kompromittering af karriere-personer med hang til magt og de fordele, de kan skaffe sig ved at ‘hænge ud’ med Magten. Har de først accepteret og deltaget i pædofil aktivitet, er de fanget i systemet resten af sit liv, og hvis de prøver at undslippe, kan Magtens Korridorer sørge for, at deres liv og karriere er ødelagt – forever!

Styresystemets basale logistiske struktur er et globalt netværk til fordel for flerstrenget misbrug af børn via trafikkering, seksuelt misbrug, organhøst, slaveri, forsøgsdyrspraksis og satanisk ritualiseret indtagelse af terroriserede og herefter myrdede børns blod kaldet adrenachrome, en næsten ubegribelig form for biologisk-okkult kokainisme på steroider.

Lad være med at prøve at forstå det sidstnævnte, hvis du er ny eller blot tøvende i forhold til emnet. Du skal vide, at det er fuldt forståeligt, at du ligesom jeg væmmes. Det er bare ikke fuldt tilgiveligt ikke at ville se det i øjnene – så kom ind i kampen og tag en intro-tur med Paul Joseph Watson:

At investere 13:52 minutter på en hel masse grundlæggende information, tror jeg godt du kan afse.

*

Jeg går ud fra, at du har orienteret dig grundlæggende i emnet, og ovenstående link giver dig mulighed for det. Paul Joseph Watson komprimerer over 20 forskellige kilder i sin speedsnakkende spørgerunde, så du kan gå videre herfra, hvis du ønsker. Eller går vi videre her.

Formålet med at beskæftige sig med emnet er ikke at snave rundt i sensationaliske perversiteter, hvilket ville være at mime systemet. Du er allerede indforstået hermed, for ellers ville du ikke læse dette. Du er sandsynligvis snarere i besiddelse af en provokeret vrede, og lad os sammen tage vare på den og sørge for, at den bliver dirigeret i den rigtige retning.

For et par år siden kom den hollandske finansmand Ronald Bernard ud af en depressiv krise efter at have løsrevet fra et dybt traumatiserende liv i de høje cirkler i finansverdenen, hvor han beretter om, at pædofili er stærkt udbredt:

En af Bernards hovedpointer er, at det er langt mere udbredt blandt magteliten, end de fleste har nogen anelse om, og at karakteren af fænomenet er satanisk-kultisk-rituelt.

Hedgefond-manager og Palm Beach multimillionær Jeffrey Epstein tilbød rige og magtfulde amerikanere et ganske særligt ferieophold på sin private ø i Caribien. Han indfangede helt unge piger fra skrøbelige miljøer og tilbød dem penge for at stille sig til rådighed for misbrug:

https://www.youtube.com/watch?v=spkcvkgsoIg

Epstein fik en dom for pædofili, en latterlig lav dom, og efter et par måneder var han fri igen. Manden har totalt ødelagt dusinvis af unge pigers liv. Da man ransagede hans ø, var der noget, der lignede et tempel der. Men blot et sporadisk kendskab til pædofilirelateret praksis ved man godt, at der er foregået andet end voldtægt her. Døde børn sladrer ikke.

Bill og Hillary Clinton tilbragte adskillige ‘ferier’ på hans ø. Skuespilleren Robert de Niro er sat i forbindelse med teenage-prostitution. Brødrene John og Tony Podesta har fingrene langt nede i Pedogate og Pizzagate, som man prøvede at skubbe ind under tæppet som svindel. Podesta-brødrene er blevet sat direkte i forbindelse med mordet/bortførelsen af Madeleine McCann, og de var i Spanien på samme tid.

I Hollywood er det helt sygt fat.

Skuespilleren Johnny Depp er sat i forbindelse med noget, der er endnu værre. Vi husker en film, hvor han spillede Hunter S. Thompson kaldet Fear and Loathing in Las Vegas. Thompson er sat direkte i forbindelse med snuffmord, og som han udtalte i et TV-interview ‘I like to shoot’, og Depp har efter sigende lignende tendenser. Skuespiller og instruktør Roman Polanski bedrev sex med mindreårige, og se blot, hvordan det politisk korrekte establishment bla i form af Maryl Streep stiller sig op og indigneret forsvarer den stakkels mand. Ligesom hun i øvrigt stillede op og hyldede mega-perv Hillary Clinton under valgkampen. Andre Hollywood-skuespillere som Corey Feldman, Jodie Foster, Mel Gibson, Keanu Reeves, Isaac Kappy og Elijah Wood har talt offentligt om det. Igen andre skuespillere og mediepersoner har fået ubehageligt projektørlys i hovedet: Kevin Spacey, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Charlie Sheen, Seth Green og Stephen Spielberg.

Spielberg hævdes af Isaac Kappy og Crispin Glover at have voldtaget Heather O’Rourke, der var den lille pige i Poltergeist, analt så hun døde af det som 12-årig. En Hollywood-jøde med samvittighed afslører en anden uden samvittighed. Indrømmet, det kan være et rygte, for vi får det næppe at vide. Eller gør vi, for der er kraftigt røre i vandene for tiden, og netværket er i fuld gang med at blive til trevler, så hvem ved, om der ikke er nogen, der tilstrækkeligt presset angiver Spielberg.

I Hollywoods parallelsystem, musikindustrien, er det lige så galt fat. Børnestjerner og ungdoms-wannabe popstars får i industrien et valg. Spil det syge spil, lad dig misbruge, lad dig design-programmere til at performe i vores okkult-sataniske billedsprog i det medie, der er det nærmeste man kommer på intravenøs indtagelse af neuro-fysiologisk gift – eller glem din drøm om berømmelse. Musik er et potent medie, der går direkte ind i marv og ben. Hvad tror vi lige, en Myley Cyrus, en Lady Gaga, en Britney Spears har måttet æde af lort for at opnå deres status? Og hvorfor myrdede industrien selvbevidste kunstnere som Michael Jackson og Prince? Hvorfor masse-ritualmyrdede industrien i det hele taget stribevis af kunstnere i en alder af 27 – Jones, Hendrix, Joplin, Morrison, Cobain, Winehouse? Probable deniability kan feje det af bordet som drugmisbrug, hvilket man som bekendt har det med at dø af.

Nick Drake, hvor mange kender ham? Hør hans ultrasmukke Riverman med en udsøgt billedside. Om ikke for andet så for at få et åndehuld i dette dystre og iltfattige emne:

Alene i Donald Trumps første 3 måneder in-office blev der indfanget 1700 pædofile. Når vi nu begynder at forstå, at hyppigheden af pædofili er direkte proportionelt med omfanget af magt, og da politikere er mennesker, der er valgt til at håndtere magt – altså i det omfang de er valgt og ikke udvalgt og indsat – så er det 1700 pædofile i denne tidlige periode ikke nødvendigvis high-level udøvere af den ækle kunstart. Men low-level scumbags har det med at bryde sammen og tale over sig, når de i selskab med nogle af de hårdkogte forhørs-officerer i the law enforcement bureaus ser deres usle liv falde fra hinanden. Herved baner de vejen for at indkredse de high-level typer med større ressourcer, der har råd til de dyre advokater. Og med high-level menes der hele vejen til toppen, eksempelvis medlemmer af Bush-syndikatet og Clinton-mafiaen, langt ind i begge partier i Senat og Kongress og alle de institutioner, der kan identificeres som US Deep State. Tidligere CIA-direktør John Brennan har en stak rygter klæbende til sig.

What a creep!

Den russiske præsident Vladimir Putin har stoppet al adoption af russiske børn til USA. Hvorfor? Fordi han via sit efterretningsvæsen har fået klargjort, at de bliver brugt til traffikering, børneprostitution og organhøst. Og hvorfor ønsker Trump at gennemføre opførelsen at en mur som grænsekontrol ved grænsen til Mexico? Fordi han via sine efterretningskilder har fået klargjort, at grænsen har været et kæmpe gennemtrækshul for traffikering, børneprostitution og organhøst + drugtransport, flugtrute for medlemmer af gangsterkartellerne i Syd- og Mellemamerika, uddannede terrorister og bunker af bekvemmeligheds-emmigranter, der skulle bruges til underbetalt arbejde, løntrykkeri og afgivelse af illegale stemmer i forbindelse med demokraternes valgsvindel.

Hvorfor er traffikering med henblik på organhøst så eftertragtet? Fordi der er flere penge i svineriet end drugs! Denne bizarre og perverse handel foregår især i fattige områder af Verden, hvor store mængder af børn er mere … skal vi sige tilgængelig. Der er endog eksempler på, at forældre, der tilstrækkelig trængte socialt og økonomisk, sælger deres børn. Der er jo nok at tage af, well.

I England har pædofili i lang tid været udbredt i The British Establishment. Tidligere premierminister Edward Heath var en kendt pædofil. Monster-freak’en Jimmi Saville – det står direkte malet i hans groteske fjæs! – fik tildelt en ridderordenen af pave Ratzinger og nøgler til britiske børnehjem, så han kunne dyrke sine perversitets-specialer: pædo- og nekrofili. Hans bon-kammerat var ingen andre end Prins Charles, og lad være med at fortælle mig at prinsen, der medvirkede til mordet på sin egen kone, ikke var fuldt vidende og, hvis du spørger mig, fuldt deltagende i løjerne.

I den rådne stat, Danmark, har vi haft både prinser og statsministre med den slags tilbøjeligheder. Fornemmede man et touch af kølighed i dronningens nytårstale?

Vi nævnte Madeleine McCann-sagen, som journalisten Richard D. Hall har gjort en omfattende research omkring. Udover Podesta-brødrene trækker sagen tråde ind i britisk efterretningsvæsen, der forhindrer sagens opklaring og helt op til daværende premierminister Gordon Brown. Det Britisk Imperium har en fin gammel tradition blandt deres indavlede establishment for tilbøjeligheder.

These films are not suitable for under 18

Vi har tonsvis af sager indenfor Den Katolske Kirke. Det må jo gå systemisk galt, når man overlader så mange præster bundet af cølibat med så mange små kordrenge. Men problemet ligger i toppen af kirken, for den har et af de meste udbyggede efterretningsnetværk i Verden, og har vidst om det hele tiden uden at gøre noget, hvilket de så let som ingenting kunne have gjort med deres ubegrænsede ressourser. Jesuitterordenen har med deres gestapo-agtige hypernetværk vidst alt, og den siddende jesuitterpave er fuldt vidende. Han har aktivt medvirket til systematisk cover-up af sagerne.

Som Kirken er pædofili en gammel forteelse med rødder i antikkens kultiske menneskeofringer. Især børn og purunge kvinder var foretrukne at ofre til Baal eller Molok, Den Døende Gud [link]. Hvis vi går og bilder os selv ind, at den slags tilhører hedensk-antik uoplysthed og overtro, bliver vi nødt til at tro om igen, for det er nøjagtigt den samme praksis, vi finder blandt elitære cirkler i dag. Hvis vi tror, at sabbatæisk-kabbalistisk-sataniske ritualer er en saga blot, så er vi meget naive og dårligt informerede. De foregår i dag – og lyslevende ville være et forkert udtryk, dunkelt dødskultisk ville være mere beskrivende.

Inden Donald Trump tiltrådte som præsident og indledte direkte retsforfølgelser af deres netværk, var der forberedt lovforslag om at legalisere pædofili sammen med en række grænseoverskridende og for de allerfleste mennesker fuldstændig uacceptable og kulturforstyrrende perversiteter som nekrofili og kannibalisme. Herregud, vi kan da ikke forhindre folk i at kneppe der nyligt afdøde mormor eller æde deres nabo – hvis naboen nu havde givet lov til det. Det er jo henhørende under privatlivets fred – hvilket de samme hyklere havde været med til totalt at underminere med overvågningskulturen! Forlang ikke konsistent logik og moral fra demoraliserede pervs! Lige for tiden fornemmer man en vis hang til at undgå søgelys og rampelys, da de muligvis fornemmer, at amerikanerne har fået nok.

Hollywood har gennem et halvt århundrede gradvist banet vejen for en accept af det uacceptable. Herregud igen, de er jo ikke onde mennesker, og det de gør er jo ikke slet. De er bare anderledes, og vi må lære at være tolerante, vi må ikke diskriminere minoriteterne, vi skal have mere diversitet, vi skal være seksuelt multikulturelle … Jeg ved ikke, hvad du siger, men jeg siger sammen med den menneskelige del af menneskeligheden stort og buldrende NEJ! Vi skal overhovedet ikke være tolerante, og de kryb, der promoverer og udøver den slags skal inddæmmes og stækkes med de fornødne midler. Hvordan det skal gøres, er der ikke ét svar på. De svært ramte, folk som Epstein, Weinstein, the Clintons skal muligvis hjælpes med at tage billetten. Andre kan nøjes med at blive steriliseret eller kastreret eller få foretaget andre operative indgreb, hvis det kan afholde dem fra yderligere overgreb. Måske indespæring, måske fodlænke, måske nye former for drugs, hvad ved jeg? Ethvert tilløb til klynke-offerroller og socialarbejder-pladder-forståelse overfor dem, som jeg bla har hørt i udsendelser i kulturmarxistiske kanaler som DR og 24/7 bør blankt afvises.

Men der bør skelnes mellem decideret syge individer og det syntetisk-sociopatiske og altså kunstigt skabte fænomen, som er det elitære styresystem. Psykopater har en praksis med at replikere sig selv som sociopater. For disse typer bør der ikke gives normal menneskelig medlidenhed, for det har de fraskrevet sig, da de for egen vinding valgte at gå over den streg, der ikke kan overskrides, the point of no return, og hvor de solgte deres sjæl for magt og ussel mammons skyld.

En kommentar

 • Tony

  Hello

  For some bizarre reason, my previous message to you was not delivered according to a system generate email I have gotten back, so here goes again. It would be fab if you could acknowledge receipt.

  As mentioned in my previous message, I would like to contribute one of my articles on cryptocurrency regulation in the UK that I have written during the course of the past few weeks. I used to work for a couple of big law firms in London and so I have a good handle on cryptocurrency law and I thought that my article would be interesting to your readers.

  I am terribly sorry but I did not have much time to find royalty free images. It would be great if you could add a pretty picture to the blog post.

  I have saved my article inside a Word document on my Google drive:

  https://drive.google.com/drive/folders/1_-tVDcJS3NjR1Tz0bnXse_TebOnhf5Nm?usp=sharing

  I hope your readers will enjoy reading my guide.

  I would be most grateful if you could send me a link to the guide once you have published it!

  I can write a couple more articles as and when I get some more free time – it is crazy busy at work after all the festivities.

  Have a great day!

  Regards
  Tony

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.