Politica

Kujontid og kulturterror

Hvem havde troet, at det var muligt for en stak gadefascister i United Bluff med udriggere til resten af den såkaldte civiliserede verden at terrorisere 100vis af store firmaer hvoraf adskillige multinationale + mediestationer til at rydde forsiden, lovprise dem i interviews, lægge røvslikkende skilte ind på deres corporate websites og forære dem millioner af dollargysser?

Vi så det med LGBT-bevægelsen. Gilette blamerede sig med at lave anti-maskuline reklamefilm for at være politisk korrekt. Altså c’mon, hvor mange kunder derude rager pik- og kussehår af for at være lagenlækre? Er markedet større for barbering af ben og armhuler end for skægvækst?

Så forærede Coca Cola millioner til terrorist- og racistbevægelsen Black Lives Matter. For hvad? I kujonagtig business-angst for at blive ‘straffet’ på salget. Skal vi stærkt gætte på, at sodavandsgiganten har modtaget et simpelt trusselsbrev, en gang gedigen blackmail – no pun intended – hvis ikke, så ...? Og afpresserne kan gøre det med vind i sejlene, for kujoneriet i BigBusiness trender.

Medierne rydder nærmest forsiden derovre for antifa-fascisterne – dem der kalder sig selv for det modsatte end det, de er. Ligesom BLM, der kalder sig for anti-racister, men som de facto, in deed, som de også kalder det derovre, er ærkeracister.

Hvorfor er disse terrorgrupper? – og til disse bør medregnes LGBT’erne, da de udøver sexistisk psykoterror. Al politisk korrekthed er reelt en form for terror, da styrresystemet af korrekthed består i målrettet skyld, skam og frygt. Ja hvorfor? Vi har næsten svaret på spørgsmålet, hvis vi ser på timingen. Det hele handler om det amerikanske valg og præsidenten-på-genvalgs erklærede krig mod globalfascismen. Terroren, det beskidte politiske våben, er finansieret, organiseret og implementeret af præsidentens politiske modstandere. Her menes ikke banalt set det andet parti, selvom demokraterne som et kuppet parti repræsenterer globalismen. Der menes hele udtrækket af det interessentskab og skyggekabinet, der førte valgkamp for Hillary Clinton: datamafianen i Silicon Valley, Hollywood, Wall Street, militærindustrien og medierne.

Gadefascismen er blot en ny bølge af globalist-terror. Den lå allerede på lageret iflølge planen. Den er forberedt i god tid. Det har taget årtier at uddanne hjernevaskede, hjernedøde marxistiske social justice warriors fra de amerikanske colleges for at skabe dette groteske fænomen. 1000vis af lærere uddannet af kulturmarxisterne fra 60’erne har deltaget i projektet, mange af dem uvidende om, hvad det overordnede sigte var. Det samme med BLM’erne. Medlemmerne ved dårligt nok, at bevægelsen er startet af Nation of Islam, der er et stykke CIA-kulturmarxisme. Altså c’mon igen, hvordan er Islam forenlig med marxisme, der totalt fornægter eksistensen af Gud/Allah? Og hvem render rundt og svinger med deres skilte på gaden? Hvide kvinder, der er spyttet ud af college-fabrikken som feministiske fake-frontkæmpere. Altså c’mon for syvende gang, hvordan kan feminisme være forenlig med Islam, der tilslører kvinder og tvinger dem til blive indenfor husets vægge, mens de adlyder deres mand?

Det hele er absurd gadeteater. Logik don’t matter. Det, der betyder noget, er hvorvidt den mindste smule utilfredshed med noget kan mobiliseres som et våben i politisk øjemed.

Har kulturterroristerne forregnet sig? Mht det amerikanske valg er scenariet det samme som forrige valg – og har de overhovedet ikke lært andet, end at det ikke virkede, så derfor må de da sørme-skisme have dobbelt så meget af det?! Intimideringen af den langt større og folkeligt baserede utilfredshed betød dengang, at folk ikke turde indrømme, at de ikke brød sig om hende sækken, den super-arrogante, storkriminelle, magtliderlige kælling, der var med til at kuppe den DNC, politbureauet for demokraterne, og omdanne det til et redskab for Clinton-mafiaen. Så i stedet for at stå frem og udsætte sig for hån, foragt, cancelkultur, social udstødelse og alle de output, som de politisk korrekte fyrede af i fjæset på dem, så gik de stille med det og satte deres kryds ved ham den anden med det sjove hår.

Så hvad kommer det til at ske denne gang? Nøjagtigt det samme, bare meget større! Globalisterne har skruet op for alle håndtagene, og demokraterne kører i overgear for at servicere dem. Da globalisterne, Bill Gates, WHO og det kinesiske kommunistparti rullede deres CoVanVid-19 ud for at skræmme livet af ikke blot amerikanerne, selvom USA var hovedmålet for dette angreb med et beskidt biovåben. Bemærk igen timingen: foråret 2020 kommer den første bølge og medierne ruller nu, som Bill Gates har fortalt dem, anden bølge i stilling, så den ankommer til november, hvor valget finder sted.

Det, der kommer til at ske er – udover at der skrues op for terror, kaos og intimidering på alle fronter – at endnu flere amerikanere og nu også væsentlige dele af de stabile demokratiske vælgere har set, hvad globalisterne har gang i og har fået nok. Når lederne af deres eget parti støtter gadevold, plyndringer, nedlukning af samfundet og afvikling af politiet, så knækker snoren. Demokraterne går stærkt ind for afvæbning af befolkningen og afvikling af 2. Amendment i forfatningen, og hvad er resultatet i tider, hvor gadebander har fri adgang til at hærge, plyndre og ødelægge: at deres købes/sælges våben som aldrig før! Hvad havde de tænkt sig i den korrupte top? Myndigheden forråder og svigter befolkningen, og så regner de med, at folk bare dukker nakken og ruller om på ryggen? I et nation, der er har dannet sig selv i en frihedskrig med det Britiske Imperium. Altså c’mon igen-igen!

Folk i stort antal er vågnet op til virkeligheden. Ikke den fulde-fæle virkelighed, men dele af den. Globalisterne har undervurderet modstandskraften. Marxisterne har glemt deres eget dogme med, at tryk avler modtryk, for de mente, at det kun gik den ene vej. De lever i et ideologisk paradigme fra forrige årtusind, de tumler rundt i en 100 år gammel bagskid. BLM har ingen support blandt størstedelen af USA’s sorte befolkning, og se nu, hvad de har gjort: 40% af den sorte befolkning har nu tænkt sig at trykke på Trump-knappen, hvilket ville være utænkeligt for 10 år siden. De har indset, at demokraterne har omklamret og misbrugt dem som stemmekvæg, og nu gider de ikke længere være zombie-køer.

Muligvis har også de multinationale i deres ynkelige og kujonagtige røvslikkerangst forregnet sig? Hvad nu, hvis der danner sig en global trend med ikke at forhandle eller købe Coca Cola, fordi selskabet har støttet horder af voldsmænd, der med myndighedernes godkendelse smadrer og plyndrer små forretninger … der ellers har solgt Coca Cola. Det ville i så fald ikke være den eneste grund til ikke at drikke deres fluidum, da det har en pH-værdi på 2.6, hvilket svarer til saltsyre. Noget som kroppen på ingen måde har brug for.

Pas på – flokken kan finde på at løbe i jeres retning.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

En kommentar

  • Firat

    Kære Marcohanuman

    Først og fremmest skal du have ros for alle disse gode artikler. Som er opsigtsvækkende og good and true facts. Men husk islam tvinger ikke kvinder til at være indenfor husets vægge men derimod deres mænd som jeg også ser i min egen kultur. En klog og fornuftig mand som dig burde vide dette. Når det kommer til at adlyde så er det er ikke ensrettet men gælder for begge to. Håber på flere artikler snarest!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.