Economica,  Essay,  Historica,  Kailo,  Philosophia,  Poema,  Politica,  Scientia

Katalog for videnshungrende

Hvor skal man se sig om efter seriøs, pålidelig info på nettet i disse tider?
Hvem har et bud på hæderlighed med en fuckfinger til korrupt manistream?
Hvem holder stilen og niveauet og undgår de fæleste platheder?

Hvis du, kære læser, er træt at surfe hovedløst rundt, så er denne annoterede guide på 83 unikke og hovedsageligt persondrevne projekter et forsøg værd. Der tilføjes nye links hen ad vejen. Der er guld og hente, og du behøver ikke at kede dig det næste årti. En del links er til videoer på YouTube, men i takt med at cencuren forøges, vil der blive holdt øje med det, og det vil være godt at søge personernes eget site for at få det fulde billede. Det er folk, der arbejder fuldtids med deres research, og en del har valgt at lægge deres interviews o.a. på Patreon, hvor det koster 10 kr. om måneden! Lige til at klare. Det skyldes både finansieringen af det store arbejde men også, at fx YouTube har indført omfattende censur.

Det betyder også, at der er ting og sager i gang for at skabe egentlige alternativer til YouTube og FaceBook. En spådom er, at Tech-giganternes og Google-Gestapos aggressive og fascistoide fremfærd mod ytringsfriheden kommer til at betyde deres død i sidste ende – eller at de bliver overtaget på håndfast vis og holdt ansvarlige for deres forbrydelser og løgne. Altså at det kommer til at gå dem på samme måde som mainstream-medierne.

Politisk analyse og kommentar

Blaze TV

The News and Why it Matters, vært Sara Gonzales, ofte med medvirken af Glenn Beck og en skiftende håndfuld tilknyttet Blaze TV eller løst tilknyttet.

Dustin Nemos

Ung nybagt far, der har valgt at blive full-time blogkommentator. Q-Anon og kristent baseret. Lad dig ikke afskrække, det er en søjle af hæderlighed og solid OpenSource-journalistik.

Jason Goodman

aka Crowdsourse the Truth, undersøgende journalistik når det er bedst. En mand, der gør sit hjemmearbejde men ikke er bange for at gå full monty.

Tim Pool

Ung journalist, skatertype med edge, hos en erklæret demokrat findes der næppe mere kvalificeret kritik af det demokratiske vanvid i United Bluff.

Dan Bongino

Ex Special Forces-politimand, politisk scholar, forfatter – energisk og til tider vanvittigt underholdende politisk kommentar, der går langt ind i kødet på US Deep State.

LondonReal

En af de nye TV-kanaler med potentiale til at blive stor her i tider, hvor mainstream TV- og Nyhedskanaler er panikslagne over tabet af kunder og tillid og derfor aggressivt har invaderet YouTube – der på sin side bliver deres billige ludere og indfører cencur mod alle, som disse TV-mastodonter finder anstødelige. Betalingssite.

X22Report

hvad hedder manden egentlig? David Nezipsode … Med næsten en million abonnenter og mere end 3000 vlogs bag sig er denne anonyme kommentator et flagskib. Stærkt forankret i Q-Anon.

Free21

Startet af Tommy Hansen, en enestående dansk journalist, der valgte at arbejde fra Tyskland, og som skabte et bundhæderligt nyhedsmedie, der valgte at producere til tryksag/pdf. Oversat til mange sprog. Tommy Hansen døde i 2018 uden foregående sygdom. Hmm, tænkte man … I samme periode døde Udo Ulfkotte, redaktør på Frankfurter Allgemeine og whistleblower om, hvordan CIA havde infiltreret og korrumperet tyske medier. Uden foregående sygdom. Hmm, tænkte man også her …

RedPill78

aka The Corruption Detector, Q-Anon-baseret nyhedsoptrevler med et stort netværk.

BitChute

En efterhånden etableret platform for video. Bestemt ikke mainstream, der er revl og krat og også plat til det ekstreme. Ganske mange seriøse folk lægger deres bidrag over i det øjeblik, de bliver ramt af YouTubes censur og demonetarisering.

EdgeOfWonder

En anden ny TV-kanal, der skyder op i disse tider med YouTube-censur og forfølgelse af folk, der ikke dukker nakken. YouTube udfører bit burning – vor tids pogromer. Betalingssite.

Black Conservative Patriot

aka BCP. You’ll love him! Med mindre du har fået besked på at hade Donald Trump og elske Hillary Clinton – og gør som de har sagt til dig. Nej vel …

Vimeo

Der er ikke noget edgy over Vimeo, bare kvalitet. Det er filmskabernes foretrukne platform, da de kører højopløste videoer. Undertegnede er selv gået over til Vimeo til upload af eget materiale, da YouTube bliver mere og mere anspændt.

SGTreport

Infospækket site, Q-Anon-baseret men også interviews og samtaler blandet med videoklip.

TheAnarchast

aka Jeff Berwick er erklæret anarkist og finansmand med et horn i siden på globalismen.

Voltaire Network

aka Thierry Meyssan og venner. Et ægte internationalt geopolitisk site med mange sprogversioner. Bliver ofte læst og citeret af de bedste kommentatorer på nettet pga af dets pålidelighed.

Great Game India

Et indisk site med geopolitiske kommentarer, der er fremme i skoene. Begrebet Great Game hentyder til det britisk-imperiale geopolitiske koncept om at spille Verden som et stort skakspil. Indere har om nogen direkte erfaring med det.

Craig Masons Reasonable Conversation Channel

En af kommentatorerne med konstant reference til Q-Anon. Altid fremført med en elskelig tone – slogan: Let’s be reasonable.

Lionel Nation

Klart en af excentrikerne på nettet, rablende intelligent ordekvilibrist, jurist/advokat, når han rammer den rent, så er det sjovt, men hey – nobody’s perfect. Andre gange for meget.

Sargon of Akkad

aka Carl Benjamin – også på Akkad Daily, britisk kommentator og tidligere UKIP-kandidat, der går i kødet på alt det hykleri, der rører sig i woke-kulturen med et intellekt, der sparker røv. Og ekstremt underholdende.

American Thought Leaders

aka Epoch Times, vært Jan Jekielek, konservativ, afdæmpet og seriøs kanal med meget kompetente gæster.

Viva Frei

aka David Freiheit, en praktiserende advokat, der med jura i baghånden går i clinch med tidens fænomener, speedsnakker.

21stCenturyWireTV

Journalist Patrick Henningsen, Master in International Politics, rejsende i krigszoner, medvært sammen med Mike Robinson og Brian Gerrish på UK Column Live.

dkdox .tv

Der er ikke mange af slagsen i Danmark, men Morten Boriks TV-initiativ må bestemt komme ind i toppen af listen. Som titlen klart siger, er er dkDox ikke en nyhedskanal men en kanal for dokumentarisme.

USAWatchdog

aka Greg Hunter, tidligere news anchor hos ABC og CNN, der så, hvordan mainstream blev korrupt og irrelevant, hvorefter han skabte sit eget nyhedsshow.

LaRouchePAC

Lyndon LaRouche var sin generations klogeste amerikanske politiker. Etablissementet var rædde for ham. Han skabte et af det største private efterretningsnetværk, og det eksisterer stadigvæk i fuld vigør.
Den danske afdeling er:
Schiller Instituttet
.. hvis led Tom Gillesberg var en af de eneste politikere opstillet til kommunal- og folketingsvalg, der vidste, hvad geopolitik var for en størrelse. Hvilket selvfølgelig betød, at han ikke blev valgt ind.

Sott.net

aka Laura Knight-Jadcyk, hvis efterretningsnetværk matcher LaRouchePAC, jesuitterne, CIA, m.m. Et initiativ udover det sædvanlige på alle måder.

Global Research

Oprindelig skabt af den canadiske professor Michel Chossudovsky. Få som han ved, hvad globalisme er for en svøbe, for han har dannet et helt forskningscenter for emnet.

Breitbart News Network

Andrew Breitbart er en journalist med stor pondus. Han har skabt en nedværk som en konservativ modpol i en sump, hvor 99% af mainstream er liberal = venstreorienteret = i dag desværre fulde af løgn.

Solari Report

aka Catherine Austin Fitts, superkompetent finansiel-politisk analyse fra en dame, der har være med i toppen af det amerikanske system men stod af, da korruptionen blev for overvældende.

The Saker

Tidligere russisk efterretningsmand har skabt et site med det ekstra lag af indsigt, som hans fortid giver.

ForTheLoveOfFreedom

aka tidligere top CIA-agent og whistleblower Kevin Shipp, der prikker hul på illusionsboblen.

Robert David Steele

Tidligere CIA-agent, hvis hovedtanke er OpenSourceEverything.

TragedyAndHope

aka Richard Grove, whistleblower der ved et tilfælde overlevede 9/11 og talte ud om de insider-manipulationer, der foregik i ly af eventen. Hans site tager sit udgangspunkt i den berømte bog af professor Carol Quigley, der beskriver det 20. århundredes kabbale.

F. William Engdahl

Sprænglært historiker, der har gennemtrevlet hele det 20. århundrede med sit geopolitiske overblik. Her kommer man virkelig på skolebænken på den fede måde.

Alexandr Dugin

Russisk filosof med stor indflydelse, hovedprojekt: Den Fjerde Politiske Filosofi og Eurasia.

ZeroHedge

Et meget respekteret site for finansiel og politisk kommentar.

Konspirationsforskning

Amazing Polly

Der sidder en ung kvinde oppe i Canada og laver de mest forbløffende efterforskninger af Kabbalens kvababbelser. Få er som hende i stand til at følge et spor og forbinde prikkerne. Truly amazing!

Dark Journalist

aka Daniel Lizt, vaskeægte journalistik med tre vinkler: det officielle narrativ – sml. det alternative narrativ – sml. forfalskningen af det alternative narrativ som modangreb. Bla. en imponerende serie med anlyser af X-teknologien gennem historien. Rudolf Steiner scholar.

Giza Death Star

aka Joseph P. Farrell, her i form af den ugentlige vlog News And Views From The Nefarium, dybdegående analyse af politik, videnskab, økonomi, historie fra en Oxford scholar med fuldstændig ufattelig bogproduktion med som minimum 26 digre og sprænglærde værker bag sig. Virkelig smæk for skillingen med et historisk scope, der er uden sidestykke.

Richard Hall

aka Rich Planet TV, undersøgende journalistik fra England ofte med engelske emner, uovertruffen når han går helt i dybden med emner, som han utrætteligt forfølger i årevis.

SPEAK Projekt

Et unikt projekt med hovedmand Steffen Rowe aka Tank. En kanal med direkte kontakt til den absolutte top i verdens styresystem og til militære efterretningskilder. Medværter i projektet, som det fremtræder på nettet er Dan Lutz, Lisa og Michaele Walker fra Lawful America-projektet.

WakeUpGlobe SE

Michael Oddane har skabt en svensk nyhedskanal med interviews. På sin fine og nænsomme måde får han det bedste frem i sine gæster.

American Empire Exposed

aka Joachim Hagopian, tidligere militærofficer, uddannet på West Point, klinisk psykolog og forfatter til Don’t Let The Bastards Getcha Down. Afsløring af den verdensomspændende netværk af pædofili. Tag ikke fejl af det minimalistisk skrabede website, for der gemmer sig 1000-vis af artikelsider.

LightOnConspiracies

aka Ole Dammegård, gennem mere end 20 år en af de vigtigste stemmer for italesætning af, hvad den globale konspiration går ud på. Dybdejournalistik når det er mest relevant. Jeg mener: manden opklarede mordet på Olof Palme, det kunne svensk politi ikke finde ud af, og Ole forklarer hvorfor i sin bog på 1100 sider Coup d’Etat in Slow Motion.

LewRockwellCom

aka Lew Rockwell, der gennem 20 år har kommenteret verdens gang. Libertarianer, stifter af Mises-instituttet og advokat for den østrigske økonomiske skole.

Judicial Watch

Tom Fitton har som livsværk at gå direkte i kødet på den amerikanske stat og holde den til regnskab for sine gerninger og ugerninger. Hillary Clintons værste mareridt.

David Icke

Take it or leave it, han er ikke til at komme udenom. Hans pionervirksomhed i hele feltet og status som grand-old-man er uantastelig.

Michael Tsarion

Bekendelse: For mig startede det hele med Michael Tsarion. Ingen scholar derude har som MT gjort sin indflydelse. Hele hans metode er for mig at se den ideelle. Han er i dag lidt overset, desværre. Hans vidensfelt er … enormt!

Unslaved Podcast

aka David Whitehead ligger i direkte forlængelse af Tsarion’s arbejde, og de har haft et langt frugtbart samarbejde. På YouTube findes kun enkelte fulde videoer, og resten er teasere til unslaved.com

American Intelligence Media

En genial kanal med en ekstrem dybde, der pludselig gik død december 2019. Materialet findes stadigvæk. Hvad skete der lige her?

RedIce TV

Man kan hævde, at Henrik Palmgren har valgt en særlig politisk vinkel. Men så nemt er det ikke at sætte ham i bås, for omfanget og spredningen af hans kæmpe katalog af interviews er et stykke svensk pionerarbejde.

Paradigmet.Blogspot

Forgængeren for nedersteetage.dk skabt af undertegnede i 2011. Alt materialet er flyttet, og sitet er trygt overladt til ChaosNavigator. Da jeg ikke følger med, kan jeg ikke give det ord med på vejen, men der vil være meget at hente – især hvis man er til fordybelse i de mørke sider af mennesket.

LogosMedia

Tidligere GnosticMedia, aka Jan Irvin med blogs tilbage fra 2006 om esoteriske, politiske, kulturelle og filosofiske emner.

TheCorbettReport

aka James Corbett, OpenSource-journalistik, kommentar fra Japan om Verden.

Historisk/kulturelt

Atlantean Gardens

aka antropologen Robert Sepehr, forfatter med et kæmpe scope, der ikke er bange for at vove sig ud på det dybe vand baseret på livslangt hjemmearbejde.

Stefan Molyneux

Libertariansk filosof, overvejende konservativ tilgang men altid sobert og gennemtænkt, rimelig frygtløs debattør.

Ralph Ellis

En af vor tids mest spændende udenfor-Akademia historikere, den eneste historiker, der i dag har klarlagt, hvem Jesus var! Det har han skrevet 10 bøger om.

Bjørn Andreas Bull_Hansen

Norsk kommentator med en nordisk og historisk vikinge-vinkel på nutiden. Han befinder sig altid et sted i den norske natur iklædt uld.

Sarah Westall

tidligere business woman, der full-time interviewer folk om en bred række emner, der går imod mainstream og the establishment, en del om sundhed

Praveen Mohan

Indisk amatørhistoriker med en vinkel på arkaisk højteknologi og overraskende fund, hvor han rejser rundt på lokaliteterne.

Jay Dyer

Websitet Jays Analysis, filosof, teolog, forfatter til to bøger om Esoteric Hollywood, flittig debattør, tidligere stand-up’er der ikke siden kan lade være.

Joe Rogan Experience

Man må sige om JR, at han aldrig går i ekstremer men bevarer en kritisk-nysgerrig og menneskevenlig distance til sine interviewemner, som han altid har i studiet. Man behøver ikke at være enig med ham for at elske ham. Ikke til at komme udenom.

History Time

aka Pete Kelly Writer, forholdsvis mainstream historielektioner, især oldtids- og middelalder, man føler sig altid klogere.

nedersteetage.dk

Hvor ellers på nettet finder du hele verden set gennem én lup? Er der sten, der ikke er vendt, og som er værd at vende? Er der relevante vinkler, der ikke er afprøvet? Det er lige før, jeg ikke selv tror det.

PragerU

Dennis Prager har skabt noget så unikt som et fuldstændigt online-universitet. Man kan simpelthen tage en uddannelse her.

Sir Roger Scruton

Destingveret britisk filosof, forfatter, foredragsholder og debattør. På sin underspillede måde og med HELE idehistorien i baggagen er han fuldt i stand til at pisse det britiske, politisk-korrekte establishment af kulturforfalskere af.

Videnskab/spirituelt

Theoria Apohasis

aka geniet Kenneth Wheeler, der læser oldgræsk og oldindisk og har forstået Nicola Tesla.

Ladyofthe Labyrinth

aka den norske historie Maria Kvillhaug, historieskrivning på PHD-niveau med en nordisk-spirituel vinkel.

Sadguru

Tidens mest betydningsfuld indiske lærer, enorm autoritet og dyb forankring i sin tradition, altid med et blik for fænomener i nutiden. Og humor!

ThunderboltsProject

Her findes alt om det Elektriske Univers, der er et bud på den egentlige kosmologi, som vi ikke har fået lov til af videnskapismen (scientism). Universet er ikke holdt sammen af tyngdekraft med af elektricitet.

NewEarth

Fra et spirituelt ståsted udforsker Sylvia, en kvindelig amatørhistoriker og -arkæolog fra Bulgarien, den ældste historie om mennesket. Et af hendes hovedkoncepter er det forsvunde rige, Tartaria, og hendes bagland er de to russiske videnskabsfolk og historikere Nicolai Levashov og Anatoly Fomenko.

Richard Grannon

Her er en skarpsindig psykolog, der har gjort sig en del tanker om, hvordan man håndterer narcissiter, psyko- og sociopater, mentalparasiter og -vampyrer.

bionauten.dk

Skulle du ikke være blevet opmærksom på det endnu, så har nedersteetage fået et sideskud med fokus på vitalitet. I en serie interviews – mange er planlagt på ambitionsniveauet – stiller undertegnede sig ikke tilfreds med at analysere The Dark World men eftersøger folk, der kender vejen ud af mørket.

Global Spiritual Revolution Radio and Media Group

Hvis man gik og troede, at en biskop var en kedelig type, så tjek manden her ud. Han ved mere om konspirationer og Deep State end samtlige konspiranoiske æggehoder derude.

What On Earth Is Happening

aka Mark Passio, en mand der rent faktisk har en fortid som satanist og derfor ved som insider, hvad dét går ud på. En spirituel gennemlysning af den nihilistiske verdensorden og i dag en passio-neret advokat for den naturlige verdensorden.

Michael Tellinger

Skaber af et koncept kaldet Ubuntu kombineret med Contributionsism = der er rigeligt af det hele (hvis ikke globalisterne stjal det hele), og samfund bør bygges på, hvad folk kan yde – ikke hvad de har lyst til at nyde.
Derudover har MT forsket meget i præhistorisk højteknologi.

The Health Ranger

aka Mike Adams, der blev bandlyst fra YouTube for at være for sund. Han har sit eget omfattende site, hvor man bla. kan købe ting og sager.

Dr. Mercola

Praktiseret alternativ medicin i form af et livsværk. Lige nu findes der et undersite, der er dedikeret til bekæmpelse af coronavirus. Det kræver blot subscription til et nyhedsbrev.

Dr. Leonard Horowitz

Top-videnskabsmand og læge der valgte at gå andre veje, end den foreskrevne recept. Humanitær visionær, medicinsk forfatter og professionel underviser er de ord, der bruges om ham.

Graham Hancock

Journalist, forfatter, professionel dykker, foredragsholder. Hans seneste bog er på sporet af nøglen til en tabt civilisation. Emnet hører ikke længere hjemme Fantasy-Land, for beviserne hober sig op.

Carmen Boulter

Canadisk filmskaber, videnskabskvinde og underviser ved Universitetet i Calgary har viet resten af sit liv til at udforske The Pyramide Code.

Hugh Newman

H.N. er megalithoman – ikke at forveksle med megaloman, for han er ganske beskeden. Han liv er viet til at udforske resterne af den megalitiske kultur. Det forholder sig ikke helt, som videnskaben fortæller os.

Jordan Peterson

Canadisk professor i psykologi, der har valgt at filme alle sine sine universitetsforelæsninger = a lot! Man skal være gearet til en vis intellektuel udfordring.

Randall Carlson

Amerikanske arkitekt, frimurer af 330, lærer i sacred geometry, selvlært geolog af skolen katastrofister – ikke velset i mainstream, hvor katastrofer nærmest er bandlyst – en form for geologisk darwinisme.

Komik/satire med politisk edge

Owen Benjamin

Alistair Williams

Will Franken

Fælles for disse satirikere er, at de er politisk ukorrekte. De har derfor alle oplevet, hvordan satire og komik er blevet kapret af korrektheden og hvordan de bliver ekskluderet fra de gigs, der er på markedet. Der kan man bare se, satire ER altså farlig, siden magthaverne er bange for den og bekæmper den.

En anden fællesnævner er, at de er rablende morsomme og totalt respektløse overfor tidens bigotteri. Her er mange timers intelligent underholdning.

The Boiler Room

Talk-Radio med værter Hesher og Spohr med skiftende gæster. Selvom det ikke er et rendyrket satirisk site, så er humor en hovedingrediens – humor der ikke fornærmer din intelligens.


Som nogen måske bemærker, går listen – med kun få undtagelser – udenom den for tiden fremherskende skingre anti-Trump’isme. Hvis man er til den slags, er der ikke brug for denne liste, for man kan bare tune ind på hvilken som helst mainstream-kanal, åbne mund og polypper og labbe i sig. Det gælder også Danmarks Radio, der bare skriver af efter BBC, CNN og de globalistiske nyhedsbureauer.

Udover selve mainstream, der er udenfor pædagogisk rækkevidde som ludere for globalismen, så er der også en del alternative og undergrund’ere der er hoppet på vognen. Jeg håber, de hygger sig i selskab med Deep State, Hillary, Google-Gestapo, mafiaen, Wall Street, militærindustrien, pædofilnetværkene, foster- og kød-industrien, kommunisterne i FBI og CIA og dem ovre i Kina. Hvis ikke, skulle de have tænkt på det noget før.

Vis mig dine sym- og antipatier, og jeg skal sige dig, hvem du er i selskab med, hvorefter jeg skal sige dig, hvem du er.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

 • thomas

  denne liste mangler helt Klart disse 3
  crrow777radio.com
  unslaved.com
  markdevlin.co.uk

 • marcohanuman

  Crrow777 har jeg aldrig fattet. Det foregår noger underligt med månen, javist.
  Enslaved er et rigtig godt projekt, men det er et betalingssite, og ingen af de ovennævnte koster penge. De samme gælder markdevlin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.