Cultura,  Kailo,  Politica

Kære ven, så har vi balladen igen

Følgende er en brev/email til en kær ven, som jeg nu ikke har mulighed for at møde:

Kære ….!

Nå, så har vi balladen igen. Man må ikke gå på restaurant uden coronapas.
Jeg hører til en af de sjældenheder, der har brugt et par hundrede timer på at finde ud af, hvad det er, vi i så fald udsættes for. Læg dertil et par tusinde timer for at finde ud af, hvorfor vi udsættes. På den baggrund har jeg taget den beslutning, at det gør jeg under ingen omstændigheder.

Det gælder både vacciner og tests – jeg har andenhånds kendskab til uafhængige mikroskoptests af de pinde, der bruges, hvilket ikke beskrives som noget kønt syn. Jeg har meddelt dette til min arbejdsplads, hvilket – hvis man spørger ovenfra og ned – medfører en fyring. Det er stadigvæk ingen hemmelighed jf. forrige blogs, at jeg arbejder – et stykke tide endnu, hvor længe? – for den statslige organisation Region Hovedstaden, og der ankommer for tiden masse-emails, at man ikke kan gå på arbejde undtagen hjemmefra, hvis man ikke kan fremvise coronapas.

Ledelse er oven i købet så uforskammet at skrive, at de jo ikke kan kontrollere de ved hver eneste døråbning, så vil de gerne sørge for, at det sker tillidsbaseret. Måske de burde overveje, hvor mange medarbejdere, der stadig har tillid til de øvre ledelseslag og et stykke nedad. I de halvårlige spørgeundersøgelser har disse ledelseslag imidlertid gjort sig immune overfor kritik/evaluering fra de ansatte. De tør simpelthen ikke lade sig evaluere, for hvad nu hvis det viste sig, at jo tættere man kommer til toppen, jo mindre tillid har de i bunden? Derfor er det kun nærmeste ledelseslag, der bliver evalueret, og ham-hende vil du da ikke være for hård ved, vel? Hvis folk alligevel viser fingeren nedad, så gør de bare det beskidte arbejde og smider vedkommende ud under bussen.

Hvis man spørger min nærmeste chef, så har han fuld respekt for mit valg og vil gøre, hvad han kan for at fortolke og afbøde den udmelding, som ledelsen har smidt ud – der i øvrigt er i så tvetydige-snedige vendinger, for at de kan omgås/fortolkes ift. loven. Der sker i DJØF’okratiske sætningsdannelser, hvor de starter med at sige, at der jo ikke er hjemmel for at … og et par sætninger længere fremme men vi forventer, at nærmeste leder lever op til kravet og anser en fyring som ‘en mulighed’ vink-vink med en vognstang. Dette sprogbrug er en form for soft-terror.

Hvis du vil have en uddybning for mit aktive fravalg af tests, vacciner og coronapas, så kommer den her i punktform (den fulde liste er meget lang, så dette er kun elevatorversionen).

 • Det er ikke muligt at afgive informeret samtykke, da man nægter at give den nødvendige information, der er en nødvendig forudsætning for et kvalificeret samtykke.
 • Vaccinerne opfylder på ingen måde de krav, der ifølge internationale standarder gælder for den slags.
 • De er overhovedet ikke vacciner men genmodificering.
 • De befinder sig kun på stadie 3 i testproceduren.
  Det betyder, at folk, uden at det er meddelt, deltager i et masseforsøg.
 • Dette er derfor et brud på Nürnberg-aftalerne underskrevet af alle lande efter 2. Verdenskrig for at forhindre Dr. Mengele-eksperimenter på mennesker.
 • De såkaldte vacciner er skabt, uden at man på noget tidspunkt har isoleret en virus, hvilket er et ufravigeligt krav til en vaccine. Det baserer sig på influenzavira og computermodeller.
 • Fagfolk, der har undersøgt virusen, har konstateret, at den bærer markante karakteristika, der viser, at den ikke er naturlig men kun kan være skabt i et laboratorie.
 • Myndighederne ’glemte’ at fortælle, at de såkaldte vacciner ikke virker. Blot et eksempel: Jeg har en kollega, der har fået alle de jabs, han kunne komme i nærheden af, og som nu er sygemeldt. Årsag: han var bordherre ved et selskab til en dame, der var smittet.
 • PCR-testene har en fejlprocent på over 90% pga. metoden med cirkulering af prøvematerialet – og som også bygger på influenza og computermodeller.
 • Brugen af masker udenfor klinisk sammenhæng, fx. operationsstuer, er ikke alene nyttesløst men skadeligt. Folk tvinges til at recirkulere der egen bakteriekultur, og den livsnødvendige indtagelse af ilt bliver reduceret. PhD/forsker og overlæge Vibeke Mannecke har klart gjort opmærksom på problemet med den sundhedsskadelige non-hygiejne.
 • Det vælter nu ind med meddelelser fra især udlandet om seriøse problemer med de vaccinerede. En undersøgelse i 30 lande viser, at der alle steder er en som minimum 2:1 dødelighed blandt de vaccinerede ift. de uvaccinerede. Altså dobbelt så stor og snarere 3x så stor. I Israel, hvor næsten hele befolkningen er jabbet, er det rapporteret om op til 6x.
 • Problemerne består bla. i hjerteproblemer og blodpropper. Årsag: spikeprotein, der tynger blodcirkulationen og sætter hjertet på overarbejde. Nu vil de vaccinere børn, der er helt uden for farezonen. Det sker med følgende kommentar: Ja vi ved jo ikke, hvordan børn vil reagere, men det kan vi jo ikke vide, før vi har gjort det, vel?
 • Medicinalindustrien vil ikke ud med, hvad indholdet er i vaccinerne, for som de siger: Det er jo beskyttet af loven om fabrikshemmeligheder. Medicinalindustrien fik i 1986 ’immunitet’, så de aldrig kan holdes ansvarlige for indholdet og de skader, en given vaccine måtte påføre folk. De skete efter, at de havde tabt samtlige sager om netop det.
 • Alt dette betyder også, at det universelle lægeløfte er gjort indholdsløst (Først og fremmest: gør ingen skade).
 • Man påstår nu i visse lande, at det er de uvaccinerede, der smitter. Dette er også undersøgt, og både vaccinerede og uvaccinerede bærer smitte i lige høj grad. Det kunne virologerne have fortalt os for længst. Påstanden må derfor betegnes som en mediebåret løgn.
 • Nobelpristager i medicin Luc Montagier siger lige ud:
  Disse nye vacciner er en katastrofe for menneskeheden.
  Det er mrna’et der skaber de såkaldte varianter.
  Folk er omvandrende fabrikker for muterende varianter.
 • At man tvinger folk til at blive vaccineret er et overgreb på den umistelige ret til at bestemme over ens egen krop.
 • Brugen af statistisk materiale er groft misvisende. Blot man har snuset til en coronavirus, er det nu en del af dødsårsagen for en 82 årig (gennemsnitsalderen for folk, der dør med corona) med comorbiditet. Altså: min gamle onkel Emil døde med en byld i røven, men mig bekendt stod der ikke noget om byld-i-røven-relateret i dødsattesten.
 • COVID betyder … hvad? Hvor kommer D’et fra? Det betyder Certification Of Vaccination Identification. Det betyder med andre ord på forståeligt dansk, at hovedformålet er, at folk er vaccinerede, ikke at de er sunde.
  Det næste logiske spørgsmål. burde så være: Hvad er SÅ formålet med vaccinerne? Svaret opnås ved at stille to simple spørgsmål:
  Hvem gavner alt dette – hvem drager fordele af det (qui bono)?
  Hvor flyder pengene, midlerne ressourcerne hen, mens det sker?

Her ankommer hele det politiske spil. Jeg en en bullit-bullshit-liste på hundredevis af kompromitterende oplysningspunkter og har beskrevet det i alle ender og kanter. Blot et enkelt: Selv WHO, en af verdens mest korrupte organisationer (et privat interessentskab ejet af medicinalindustrien, Bill Gates og det kinesiske kommunistparti … der ejer Kina), meldte klart ud fra starten, at disse nedlukninger ville være en katastrofe for især folk i fattige lande. WHO’s formand er en notorisk terrorist (Tedros Adhanon), der myrdede to millioner af sine landsmænd – dem fra den anden stamme i Ethiopien. Alene Bill Gates står til at tjene 6.3 trilliarder $ på sit vaccineeventyr – 6.300.000.000.000! Og da det er $$, så er det x7 i kroner. På den baggrund at tro, at WHO er en upartisk velgørenheds-organisation uden stærkt investeret interesse, er mildest talt naivt. Ikke blot er det naivt, det er uansvarligt og forbryderisk.

I den anden ende af skalaen er der en hel delstat i Indien, der har valgt at gå en anden vej. De bruger en behandlingsform bestående af Ivormectin + to andre komponenter. Vi taler om halvanden hundrede millioner mennesker i et af Indiens tæt befolkede områder, hvor smitten og dødsfaldene er reduceret til noget, der ligner NUL!
Har man helt glemt at tale om behandling og forebyggelse?
Har man glemt, at mennesket er udstyret med en sjov tingest kaldet et immunforsvar?

Hvordan kunne det lade sig gøre, at vi er havnet i en massepsykose / massehypnose?
https://www.nedersteetage.com/massehypnose/
Det har den belgiske professor i psykologi og statistiker, Matthias Desmet, noget at sige om.
Hans analyse forklarer, hvorfor den danske stat og andre stater nu har ledere, der mener, at de har ret til at gøre ting, der kun har fortilfælde i visse regimer, som vi hidtil ikke har ønsket at sammenligne os med andet i form af afstandstagen. Nu opfordres vi så til at sammenligne os med dem som forbillede.

Igen: Nå, så har vi balladen igen. Det er sgu ærgerligt, kære ven. Operation Lockstep, som den hedder, er planlagt – og længe før vi havde lært at sige coronavirus – til at vare fem år. Og som en dansk kvindelig politiker sagde: Den næste, der leger at dette har noget med folkesundhed at gøre, får en flad!

Hvis det nu havde været sommer eller bare forår, så havde jeg bare arrangeret en picknick i det grønne. Men jeg aflyser selvfølgelig vores aftale af ovenstående årsager + et par tusinde andre. Ikke fordi jeg har lyst til det, men fordi jeg har truffet et principielt samvittigheds-valg. Jeg kører hjertens gerne ind til byen en gang i juleferien og tager en lang gåtur på Fælleden medbringende varm kakao og hjemmebagte boller. Og hvis du er en af dem, der skræmt fra vid-og-sans, kan vi jo råve til hinanden på tre meters afstand.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.