Essay,  Historica,  Politica,  Scientia

HOAX

HOAX

Der er en særlig psykologi bag et HOAX, et svindelnummer med Stort S.

Det særligt giftige og stærkt vanedannende (kronisk inficering) ved fænomenet er, at der skal to parter til at gennemføre det: bedrageren og den bedragne, og at den bedragne bliver til med-bedrageren. Når den bedragne først er kompromitteret ved at have viderebragt svindlen, er vejen tilbage belagt med skam, ansigtstab og pinlige indrømmelser. Når man først har gentaget bedragets idioti i selskab med ‘andre’ tilstrækkelig mange gange, så klæber det til langt ind under huden. Antropologien bag en HOAX-kult – for HOAX’s er altid kultiske fænomener – er, at disse ‘andre’ er de folk, man ber om at bekræfte ens identitet, klø én på ryggen i gensidig bavian-socialsering – hvis du klør mig, så klør jeg dig, og så behøver vi ikke at tale om virkeligheden.

Symptomet på en HOAX-narkoman, altså en person der er blevet medmisbruger i svindelnummeret på vegne af de, der har skabt svindlen (formidleren af en løgn er lige så god som fabrikanten) er, at han reagerer stærkt anfægtet og personligt fornærmet, især hvis man insisterende efterspørger en logik bag det svindelnummer, han medvirker i. Dette symptom placerer designer-svindel i samme kategori som designer-ideologi og designer-religion.

Reaktionerne viser, at der er ramt en nerve. Der er et bevidsthedslag i den bedragne person, der hele tiden har haft en mistanke om, at den købte vare ikke svarede til varedeklarationen. Du har antydet, at køberen er blevet taget ved næsen, er blevet solgt noget værdiløst junk, OG – hvilket er det værste – at køberen var dum nok til at hoppe på det!

Et gennemført HOAX er ikke kun i stand til at forføre logiksvage eksistenser, men også og måske især folk, der burde være i stand til at tænke. Et HOAX har indbyggede virkemidler, der afmonterer tænkning til fordel for emotionel reaktion.

Et gennemført HOAX virker på samme måde som en computervirus, der aktiverer et overforbrug af processorkraft, sløver systemet og reproducerer sig selv i al evighed. Det er designet til at gå direkte efter folk med et mentalt svagt immunforsvar og allerhelst med en kombination åndelig dovenskab og akademisk arrogance. For hver opblæst intellektuelt uhæderlig meningsdanner, man får ram på, er der en klyngebombe-effekt hos tusinder af intetanende ikke-meningsdannere, der bliver ramt.

Imperiemord
WW1

Startet som et svindelnummer med en enlig politisk fanatiker, der skød en tronarving – men som i virkeligheden var agent for det britiske og franske establishment ledet af den engelske konge, Edward VII og hans frimurernetværk. Krigen blev efterfølgende beskrevet som en kæde af tilfældigheder, for hvis det hele var tilfældigheder, så var der jo ingen, der havde onde intentioner, der var ingen hovedentreprenører bag folkemordet, og ingen kunne derfor anklages og gøres ansvarlige. Det er her, vi finder HOAX-faktoren

Ansvar for WW1 smurt af på Tyskland. Men hov er det så ikke selvmodsigende, for hvis det hele var en kæde af tilfældigheder, hvordan kan Tyskland så få hele skylden? Ét svar er, at der jo helst var nogen, der skulle betale for det, og da Tyskland alligevel var nede med nakken så kunne man lige så godt sørge for, at de aldrig kom ovenpå igen ved at idømme dem en ubetalelig krigsgæld. Et andet er, at tilfældighedsforklaringen var beregnet på at frikende briterne ved at flytte skylden over på tyskerne. En tredje kunne være, at tilfældighedsteorien sucked, og at man godt vidste, at folk ikke købte den, for folk vidste godt, at Det Britiske Imperium havde anstiftet særdeles villede krigen i århundreder, og at ingen var i folks interesse.

WW2

Startet ved et falsk løfte fra briterne til polakkerne om hjælp, hvis de ville starte en krig med Tyskland. Alliance med Stalin og bolsjevikkerne, der i 1917 deltog i et andet HOAX:

Den Russiske Revolution

der både var et imperiemord, et statskup, et folkemord og en økonomisk national-tømning udtænkt af britisk efterretningsvæsen og finansieret af bankmænd i Wall Street.

Ved samme lejlighed røg det 3. kejserdømme, det Østrig-Ungarske kejserrige, hvis tronarving var myrdet af den samme lejemorder, der myrdede den serbiske konge og dronning.

Det 4. Imperium, det Ottomanske Rige, faldt ved et HOAX via en kabbalistisk frimurerloge med forbindelse til britisk efterretningsvæsen kaldet Dönmeh eller

De Unge Tyrkere

der også udførte det armenske folkemord, mens de nu var i gang. Derudover smadredes hele Mellemøsten til det kaos, der stadig prøver at holde sammen på sig selv i dag.

Ansvar for WW2 smurt af på Tyskland. Denne gang var det ikke nødvendigt med tåbelige tilfældighedsteorier, for briterne følte sig sikre på, at propaganda-apparatet var på plads denne gang før-under og efter krigen. At briterne alligevel sad med en lurende tvivl om hæderligheden ved projektet ses ved, at de straks efter krigen gav Winston Churchill et los i røven. De havde fået nok af psykopaten, selvom hans elitære venner beskrev ham som en helt.

Skibsforlis

US. Maine

Skibet sænkes udfor Havanna for at starte den Spansk-Amerikanske krig.

The Titanic … sank ikke, men det gjorde dets søsterskib The Ulympic, der var dybt beskadiget efter to foregående forlis, hvorefter man scorede forsikringspræmien.

Lusitania

En stor Atlant-liner sænket … ikke af den tyske ubåd men af de bomber, der placeret i lasten sammen med tonsvis af våben og ammunition. Formål: at bringe USA ind i WW1.

Pearl Harbor

Angrebet var kendt af alle i inderkredsen af amerikansk militær og regering, og placeringen af Stillehavsflåden var et så logistisk forkert sted, at det kun kunne tjene ét formål: at fremprovokere et japansk angreb for endnu en gang at bringe USA ind i en verdenskrig. Det virkede dengang, så det virkede også efterfølgende.

Tonkinbugten

Et falsk flag hvor et angreb på destroyeren USS Maddox, som aldrig fandt sted, udløste en eskalering af USA’ angreb på Vietnam, hvis delformål var drughandel, en ny opiumskrig, denne gang med centrum i Den Gyldne Trekant.

USS Liberty

Et hi-tech US-spionskib blev bombet af israelerne i Middelhavet nord for Egypten for at de skulle tro, at det var egypterne, der angreb. Formål: det sædvanlige (er det ikke, som om det bliver lidt trivielt i længden): at få USA ind i en storkrig med Egypten, hvor de ville bruge atomvåben. Det virkede dengang, men her gik det galt.

JFK-mordet

En politisk likvidering smurt af på en ensom galning men planlagt og udført af det samlede udtræk af US Deep State fra våbenindustrien, Wall Street, mafiaen, CIA, FBI, zionisterne, Texas-oliemændene, to kommende præsidenter, cubanske dissidenter og lejemordere, drugdealere + alle interessenter i det større HOAX, Den kolde krig. Hvorefter begrebet konspirationsteori blev introduceret, da offentligheden havde gennemskuet, at efterspillet til HOAX’et, Warren-kommissionen, var et cover-up-skuespil med alle de samme medlemmer, der havde medvirket til mordet.

Den kolde krig

Et teaterstykke for at forlænge WW2 og legitimere overfald på Korea, Vietnam (inkl Laos og Cambodia), den beskidte krig i Sydamerika, isralske terroraktioner i Mellemøsten, Operation Gladio-terrorhandlinger i Italien, der kun kunne finde sted i et råddent-giftigt miljø, hvor CIA og Pentagon fik lov til at hærge løs på Jordkloden, mens Vestens borgere sad og puttede sig i frygt for de onde kommunister. Javist var de onde, men de var onde efter planen og TIL VORES FORDEL.

På intet tidspunkt udgjorde den erklærede bussemand og hovedfjende Sovjetunionen en reel trussel, da halvdelen af den russiske befolkning enten var ofret i WW2, døde af følgesygdomme og fattigdom eller havde drukket sig ihjel i vodka pga den ekstreme depression, som kommunismen havde sænket over landet. Det var heller ikke meningen, for meningen var at vi SKULLE VÆRE BANGE FOR, at de var en trussel og ville smide atomvåben i hovedet på os.

Og så må vi heller ikke overse, at teaterstykket solgte så mange billetter, at éntre-indtægterne udløste vanvittige beløb til militæret år-efter-år.

9/11

Fik både tænkende og følende mennesker til ikke længere at tænke men reagere.

Fik Verden ud en serie krige i settlerregimet Israels interesse.

Skaffede ejerne af WTC udløsningen af en dobbelt forsikringspolice.

Startede The War on Terror, der er en amerikansk terrorkrig mod resten af Verden og imod en usynlig fjende, hvorved den absurde krig kan fortsætte for evigt.

Dækkede over insider-trading og destruerede en masse dokumentation om korruption, svindel og andre HOAX’s.

Skaffede USA og CIA adgang til Afghanistan og endnu en opiumskrig, denne gang i De Gyldne Bjerge.

Korrumperede medierne i Vesten i hidtil uhørt grad. Hvis de åd den, æder de nok hvad som helst – og det gjorde de så.

En opfølgning af 9/11-style terror sker, hver eneste gang Vesten udsættes for en nyt terrorhandling – med eller uden anvendelse af crisis actors og sminkede lig. Hvis der kræves masser af lig med kvinder, børn eller unge (Utöya), så er det dét, hvis man kan spare ved bare at holde en øvelse (Sandy Hook, Boston Marathon, …), så er det dét.

Klimaidioti

Et mangeægget sværd af frygtmageri, videnskabskorruption og mafiøse-økonomiske interesser. Med FN’s Klimapanel som løftestang og en gruppe af korrupt-egomane klimaforskere på East-Anglia-Universitetet plantedes data (som de senere destruerede) baseret på forfalskede computer-algoritmer, stærkt selektive filtreringer af måleresultater (hockeystaven) + en allerhelvedes masse penge ned i lommen, spørg klimamilliardæren Al Gore. Det lykkedes spindoktorer og videnskabs-kupmagere at implantere det statement, at drivhusgassen CO2 – som alle træer og planter elsker at leve af – er et giftstof, at koprutter er i stand til at nedsmelte Arktis og oversvømme alle kystområder på kloden, at solare megakræfter, der altid har styret klimaet på Jorden, er irrelevante, og at det er DIN SKYLD! – hvorfor du selvfølgelig kan beskattes på endnu en måde, denne gang af globalisterne og ikke kun din egen regering.

Kategori: Videnskabeligt HOAX.

Fladjords-filosoflop

Et HOAX implanteret af Bill Clintons ‘info-czar’ Cass Sunstein med det formål at afprøve, hvor langt væk fra relevant tænkning man kunne bringe potentielt tænkende mennesker med en etableret hang til at være kritiske overfor officiel videnskab og virkelighedsdesign. I stedet fik de en newage-udgave af mørk, katolsk middelalder at lege med. Mens x-antal potentiel besværlige spørgelystne sad og gokkede den af i deres nye sandkasse, opdagede de ikke, at rummet var blevet kolonialiseret, militariseret og kommercialiseret, at en Break-Away-Civilisation allerede opererede et sted mellem underjordiske faciliteter og det indre- og ydre rum, at kineserne havde landet et fartøj på Månens bagside, hvor der i øvrigt for længst af NASA var taget billeder af industrielle bygningskomplekser, og at Antarktis var blevet genstand for en ny særlig interesse. Hokus-pokus, se den anden vej og vær nyttige idioter for globalisterne.

Tjek den fremprovokerede streng på Facebook, hvor stribevis af HOAX-narkomaner er væltet ud af buskadset for at spilde deres og andres tid og kræfter på fluffy ørkesløsheder. Hvilket jo ER MENINGEN! at de skal gøre, for det er HOAX’ets hovedvirkningsmiddel.

Feminisme og ‘isme-kult

Det er næppe nødvendigt at gentage det, så her skal blot henvises til en nylig skrevet blogpost, hvor et par læsere udviste tydelige tegn på HOAX-narkomani og reagerede nøjagtigt som ovenfor beskrevet: reaktionært-fanatisk – for hvor vover nogen at anfægte mit livslange abonnement på en politisk korrekt designer-religion?!

Feminismen tilhører gruppen af ‘ismer, der alle kommer fra samme grundstamme og er skabt af de samme socialingeniører: kommunisme, socialisme, marxisme, zionisme, kollektivisme, internationalisme, jesuittisk revolutionisme, darwinisme, liberalisme, materialisme, racisme, globalisme, transhumanisme, nihilisme og sabbatæisk-kabbalistisk satanisme. Læg dertil senere tilkomne varianter som kønsracistisk LGBT’isme, kannibalisme, vampyrisme, pædofilisme, nekrofilisme og det, der snart ikke kan blive værre.

Kategori: Ideologisk HOAX.

Libyen og Benghazi

Setup’et = HOAX’et i Benghazi var Hillary Clintons og CIA’s værk. Gaddafi skulle karaktermyrdes og senere myrdes for at en intervention af typen R2P (responsibility to protect) skulle legitimeres. Herefter skulle Libysk olie og vandteknologi okkuperes, og landet skulle tømmes for guldreserver. Libyen skulle ‘balkaniseres’, hvorefter det skulle blive et brohoved for AfriCom, den store militæroperation, der skulle geninvadere det afrikanske kontinent, som klassisk imperialisme allerede havde udplyndret. Herefter skulle Libyen blive til et udskibningssted for våben og terrorister til det næste invasionsprojekt, Syrien. Endelig skulle Libyen være det primære udskibningssted for invasionshære af eksport-immigration, der skulle sprøjtes ind over Europa som et etnisk masseødelæggelsesvåben – George Soros’s værk.

Det har alt sammen fundet sted.

Syrien og ISIS

Den gik i Libyen, hvad kunne gå galt? Assad gassede sit eget folk, ISIS og al Nusra var moderate oprørere, de Hvide Hjelme var en humanitær NGO-hjælpeorganisation, Islam var en terror-religion, Israel var vældig bange for de islamiske fundamentalister, USA hjalp med at bombe de onde terrorister, russerne bombede civilbefolkningen i Syrien … alle udsagn er løgn og HOAX.

Læg dertil indpakningspapiret for hele HOAX’et: medierne i Vesten.

Ukraine

Statskuppet i Ukraine var et CIA og US-NeoCon HOAX, hvor neo-nazister / neo-fascister blev indsat bla via en massakre i Odessa, en nedskydning af et malaysisk passagerfly og mediebårne påstande om en russisk invasion af Krim … altsammen løgn og HOAX. Operationen var funderet for ubegrænsede milliard$$-fondsmidler understøttet af globalistiske tænketanke med adgang til NGO’ere og anstiftere af de såkaldt ‘farvede revolutioner’ som i tidligere Ukraine, Georgien, Serbien og den arabiske verden (Det Arabiske Forår) – George Soros igen-igen.

Videnskabeligt HOAX

Svindel eksisterer i videnskab som i politik og finans – og finans har vi helt udeladt, selvom det nærmest er hovedbanegården for svindel.

Videnskabelig svindel kan være svær at få øje på, men man bliver nødt til at forstå noget om antropologien i videnskaben. Et stort problem er, at forskning ikke er fri. Videnskab koster penge, nogen skal betale, og kunden har altid ret. Det næste problem er, at videnskab er fragmenteret, så det er svært for kolleger at gennemskue, når der er noget galt. Eksemplet med klimasvindlen er illustrativt, for hverken kolleger, medier, politikere eller menigmand havde en chance for at forstå, hvordan en ung videnskab kunne kuppes politisk-ideologisk. Det næste problem igen er, at akademia, de videnskabelige samfund, fungerer som en kæmpestor frimurerloge. Man lærer allerede som studerende, at der findes regler, standarder og no-go’s. Der er normer og krav, der skal opfyldes. Der findes belønninger og straf som et karaktersystem. Der findes autoriteter, og der findes optagelsesritualer.

Som praktiserende akademiker og videnskabsmand findes der et kæmpe gruppepres, der forstærkes jo længere og højere man ‘bliver indviet’ i systemet. Der er rigeligt med eksempler på, hvordan en videnskabsmand, der tillader sig at sige kollegiet imod, kan blive forhånet, latterliggjort og angrebet. Der er en enorm angst i miljøet for at blive udstødt, for det vil betyde, at en kæmpe investering, et livsværk, en hyldemeter af forskningsresultater og publikationer bliver dømt ud, og at en karriere kan være slut.

Angrebenes voldsomhed skyldes, at hvis modsigerens udsagn er rigtige, så føler en hel bunke kolleger sig pludselig truet, for så er deres hyldemeter af forskningsresultater og publikationer og dermed deres karriere på spil. Det bliver lige pludselig underordnet, om manden eller kvinden har ret, for det handler om status og levebrød.

Måske vi et stykke hen ad vejen skal modificere begrebet HOAX eller svindel i forbindelse med videnskab til mangel på nysgerrighed og hæderlighed, stivnet konservatisme og dogmatisering. Processen frem mod noget, der kan kaldes svindel, er en gråzone af gradbøjninger. Grundet overspecialisering og fragmentering af videnskab, kan et dogmatiseret teorikompleks få lov til at hænge i meget lang tid. En dogmatiseret videnskabelig teori eller model bliver først til et HOAX, når den danner baggrund for politisk eller kommercielt plattenslageri, hvor andre end videnskabsfolk har særinteresser i, at videnskaben ikke skal udøve selvkritik og dermed bevæge sig i ‘forkerte’ retninger.

Viden er magt, og der er mange penge i magt. Der kan også være mange penge i uvidenhed. Der findes et industriel-videnskabeligt kompleks.

Darwin

Jamen, handlede Darwin ikke i god tro, og er darwinisme ikke solid videnskab?

Det første er ret tvivlsomt, det sidste kan fuldstændigt afvises.

Darwin var udsendt og hyret af det britiske etablissement, og hans opdrag var at skaffe Imperiet et videnskabeligt fundament for den stærkes ret til udplyndring, folkemord, imperialisme og racisme. Hvis nu Gud – imperialisterne troede i virkeligheden ikke på Gud, da de var nihilister – havde indbygget deres overherredømme, The White Mans Burden, så var det jo deres gudgivne, universelle pligt at undertrykke alle folkeslag, da det var deres ret og i folkeslagenes egen interesse at blive ‘administreret’, for folkeslagene vidste jo ikke, hvad der var godt for dem selv.

Darwin beskæftigede sig aldrig med evolution som et generelt biologisk styresystem. Han observerede en lokal mikro-evolution på Galapagos-øerne, som de ideologiserende darwinister senere generaliserede og ophøjede til et biologisk dogme. Kernen i darwinismen er menneskets oprindelse (On the Origins of Species). Darwin kalder det ‘arterne’, men det handler i virkeligheden om mennesket. Det er derfor, vi har hele palaveren om forholdet mellem neanderthal og menneske og diskussionen om the missing link.

Der er ikke mange andre end Lloyd Pye, der har naglet problemet ned til dets kerne. Han har påvist, hvordan videnskaben har søgt at menneskeliggøre homioiden neanderthaleren til at være det manglende led, hvilket den overhovedet ikke er.

Darwinisme er grundlæggende et HOAX, og hvis du vil vide mere, så tjek et af Lloyd Pyes fremragende foredrag her:
https://www.youtube.com/results?search_query=lloyd+pye+hominids

Hvad mener du i øvrigt om Darwins udsagn om, at ‘der findes 70 menneskeracer og … irlænderne er den laveste race!’ Hvorefter det irske folkemord ankom, som briterne reducerede til ‘kartoffelpesten’. Er det videnskab eller hvad? Er irlænderne en race, eller er de en ‘klasse’ i det britisk-imperiale-globale klassesystem?

Olie

Olie kaldes for et fossilt brændstof. Det bygger på en teori om, at Jorden på et tidspunkt var et kæmpestort organisk drivhus af planter og dyreliv, der er skvattet om i sumpen og har efterladt sig selv som lag af fossiler. Kulstoffet måtte komme et sted fra, og da man kender kulstof fra organisk liv, måtte det være oprindelsen.

Forklaringen har et langt stykke hen ad vejen været et vedtaget dogme, men nu er det jo ikke ukendt, at olie er en af de mest indbringende gesjæfter i verden, så på et vist tidspunkt har tyfonerne i olieindustrien set det som formålstjenligt at støtte op om dogmet, selvom de har vidst noget andet. Hvis olie er rester af organisk liv, må der jo være en definitiv grænse for dets forekomst. Logikken og argumentet er: det findes i begrænsede mængder, det kan blive en mangelvare, og når noget er en sjælden mangelvare, så må det være kostbart, og prisen kan sættes derefter.

Amerikanerne og araberne tømte bare deres oliekilder og nedlagde dem. Russerne gjorde noget andet. De forseglede dem, lod dem ligge i et par årtier og vendte tilbage til dem. Så viste det sig minsandten, at de var fyldt op igen! Ifølge dogmatikken må der gemme sig mange døde dinosaurusser og deres afføring i Jordens indre, hvis det skal kunne lade sig gøre. I Rusland har videnskaben hele tiden været anderledes skruet sammen end i Vesten, hvilket er paradoksalt, da deres politiske system har været stærkt dogmatiseret i 70 år under kommunismen. Der var bare ingen kommercielle interesser i videnskab, så de fik lov til at passe sig selv, bare de stillede sig til rådighed for militære formål, når de var inde på det felt.

I dag er det almindelig kendt i olieindustrien, at begrebet fossilt er noget vrøvl, men da medier og politikere fortsætter med at omtale det som sådan – de har deres grunde – så er det blevet til: et HOAX.

Diamanter

Diamanter er kvindens bedste ven, sang Marylin Monroe. For diamanter var dyre, sjældne og kostbare, og hvis en mand var villig til at gribe så dybt i lommen, måtte han være vild med hende. Derudover havde diamanter også industriel værdi pga deres hårdhed – ligesom guld og sølv pga af deres elektrisk ledende egenskaber.

Der er begået grusomme folkemord for diamanter. Boerne i Sydafrika blev slagtet af briterne, der ville have fat i de diamanter, der lå på deres settlergrund. De Beers sidder i dag med hovedmonopolet på diamantmindedrift.

Diamanter er i øvrigt i familie med olie, da de består af kulstof, der er hårdt presset. Men diamanter er overhovedet ikke sjældne. Der ligger områder af Sydafrika og Namibia, der er indhegnet og skarpt bevogtet, og hvor der findes kæmpe bjerge af diamanter, der ligger til ingen nytte andet end: At fastholde deres sjældenhed. Og det kan kun gøres via et monopol og ved at holde dem ude af markedet.

Den sjældne og kostbare diamant er altså et HOAX, og hvis lageret blev åbnet, ville dens værdi falde til et nulpunkt. I øvrigt har russerne – der var de igen – fundet en metode til at skabe kunstige diamanter med en hårdhed på 10 x, men det er en anden historie.

Tyngdekraft og elektricitet

Tyngdekraften er aldrig blevet forklaret indenfor den newtonske fysik. Kepler var tæt på en forklaring, for han talte om magnetisme skabt af planeternes rotation. Jeg regner ikke med, at der er flere flatulerende flatearth’ere tilstede her, for de røg af karussellen for adskillige afsnit siden.

Læs Ophævelsen af tyngdekraften

Dogmatikken om massers tiltrækning af masser – hvilket aldrig er forklaret – stammer fra Gallilei og Newton. Den amerikanske historiker Webster Tarpley, der har beskæftiget sig indgående med venetianerne og deres velkendte finansielle (Den venetianske forbandelse), deres velkendte politisk-ideologiske (heriblandt religiøse, for de var medskabere af protestantismen) og – hvilket måske er mindre kendt – deres videnskabelige indflydelse, beskriver, hvordan venetianske spindoktorers indgriben fik afgørende betydning for den retning, som disse to kernefigurer i moderne videnskab valgte.

The Venetian Conspiracy – videoforedrag med Webster Tarpley om Oligarkisme. Hvis du har tålmodighed til at høre det igennem, så ved du, hvad jeg taler om, men jeg skal her spare dig for alle de detaljer, der kommer frem.

The Royal Society, det britiske Videnskabernes Akademi, grundlagt i 1660 af sir Christopher Wren fra Gresham College i London, blev den institution, der skabte – is it fair to say? som det hedder på engelsk – moderne videnskab, som vi kender den. Både Ørsted og Bohr var i øvrigt medlemmer sammen med 12 andre danskere, og når man fik skulderklappet fra Selskabet, så var man noget ved den videnskabelige musik. Nullius in Verba står der i selskabets våbenskjold, Take nobody’s word for it, stol ikke på noget, fordi det er sagt, undersøg det selv. Hvis videnskaben efterfølgende havde fulgt sine egne grundprincipper, så ville alt være faldet på plads, men sådan blev det desværre ikke.

Det korte af det lange er: Kepler fik et los i røven af politisk-ideologiske årsager, og eftertiden fik en dysfunktionel fysik med en uforklaret tyngdekraft, der ifølge Newton og elektromagnetisme ifølge Ørsted blev opfattet som to forskellige naturkræfter – hvilket Tarpley antyder skete by design, via politiseret indflydelse. Har vi oplevet noget lignende for nylig? – svar: politiseret og kommercialiseret klimatologi.

THE HOAX ankom i starten af det 20. århundrede, da en videnskabsmand i praksis forenede feltet (unified field theory) – Nicola Tesla, der via eksperimenter og opfindelser beviste, at det var elektrisk-magnetiske kræfter, der styrede det lokale univers. Senere har kredsen omkring Det Elektriske Univers – se thunderbolts.com – dokumenteret, at det Totale Univers er elektrisk.

HOAX’et er den totale fornægtelse af, at det newtonske verdensbillede fra starten af var behæftet med afgørende fejl. Skyldes det blot uvidenhed, at videnskaben ikke dengang var og stadig ikke er klar til en ny erkendelse og et paradigmeskift? Hvis du spørger mig, så er svaret, at de vidste det hele fra 1660, og at videnskaben bevidst blev afsporet, så inderkredsen kunne beholde det hele for sig selv.

Konsekvensen: At vi stadig er afhængige af olie og betaler kassen for det. At krige motiveret af kontrol med oliefelter og og olieledninger har kostet millioner af menneskeliv og kaos i Verden. At klima-HOAX’et overhovedet fik ben at gå på. At vi har en medicinalindustri, der fra starten af var en filial af den petro-kemiske industri. Læs videre

Medicin

Årstallet var 1910, og aktørerne var John D. Rockefeller og Edwin Carnegie, der skabte medicinalindustrien, der vha petrokemi skulle vride armen rundt på lægevidenskab og medicin. De skabte et business-HOAX.

De vidste, at lægekunsten dengang var i færd med at bevæge sig et helt andet sted hen, og at der var igangsat en helt anden revolution, der anskuede den menneskelige organisme som et elektrisk felt. I de næste to årtier var denne revolution ødelagt. Interessant i øvrigt, at bilen som transportmiddel på samme tid bevægede sig i retning af elbilen, men olieindustrien i kollaboration med John Fords bilindustri og eksplosionsmotoren stoppede denne udvikling.

Når man har fordybet sig i Det Elektrisk Univers, er forbindelsen mellem fysik/elektricitet/frekvens og sundhed konstant dukket op. Vi behøver blot at tænke på Royal Rife’s frekvensmikroskop, der både scannede og udsendte frekvenser, der helbredte sygdomme, fx cancer. Og som på mystisk men desværre mønsteragtig vis forsvandt på samme vis som alle de opfindelser fra det 20. århundrede, der anvendte zero-point-energi og en anden fysik end den officielle. Mennesket ER et stykke elektrisk fysik, og de gamle, de vediske og daoistiske medicinere vidste det og praktiserede det.

Lægevidenskaben blev til en bakteriekult. Den vestlige lægevidenskab har det som en ufravigelig trossætning, at de bakterier, der skaber vore sygdomme, er monomorfe, dvs. de forandrer sig ikke. Det sagde Pasteur, han var en af fagets fædre, og hans ord blev lov. Men hans kollega Antoine Béshamp sagde: Bakterier lever i et sygdomsplaget terræn. Bakterier forandrer sig konstant, de tilpasser sig, de er pleomorfe. De kan blive til en svamp, de kan blive til en virus. Alt skifter i vores samfund og overalt i naturen, og på nøjagtig samme måde forandrer bakterier sig. At bakterier skulle være anamorfe siger mere om vores anamorfe tankesæt.

Her kommer så det spændende – eller triste: På sin dødsseng trak Pasteur i land og sagde, at han tog fejl og at Béshamp havde ret. Da var det for sent, for industrien var allerede løbet med bolden.

At medicinalindustrien er en businessplan, der handler om at holde folk i live men syge, er ikke ukendt for læseren af denne blog. I stedet for hopper vi videre til en anden gren af videnskaben, der også er kommet til at handle om eksplosion – som i eksplosionsmotor:

Big Bang

Den store eksplosion og Verdens Skabelse. Skabt af en jesuittisk munk og videnskabsmand. Er det ikke, som om jesuittisk og bedragerisk nærmer sig synonym-status?

Problemet med BigBang-teorien er, at den allerede var forældet og dermed et HOAX, før den blev lanceret. Den bygger på en atommodel og en partikelfysik, der seriøst var draget i tvivl, men nu var løbet kørt, og der blev allerede undervist i den på læreanstalterne. Det er en parallel til den Pasteur-model, der blev skudt i sænk ved hans tilståelse på dødssenge – og hatten af for det – men som allerede var implementeret af industrien, før den kunne drages i tvivl.

Kineserne vidste det i oldtiden. Universet i stort og småt er styret af to modsat rettede kræfter, der holdes i ballance af en tredje kraft. I BigBang-universet findes kun den eksplosive kraft, hvilket betyder, at Universet undergår varmedøden iflg. den 2. termodynamiske lov og kollapser. Det er en døds-filosofi, og der er flere penge i død end i liv, hvilket gælder både for fysik, geopolitik, økonomi og lægekunst.

*

Der er flere penge i svindel end i hæderlighed på den korte bane. Svindlere opererer ALTID på den korte bane. De ved godt, at en dag i et univers i en fjern fremtid vil deres HOAX blive afsløret. But who cares? De har lavet kassen og er over alle bjerge, når det bliver opdaget.

Én ting er at etablere et svindelnummer, en anden ting er at opretholde det og forhindre, at det falder fra hinanden. Organiseret svindel kræver momentær energi, men et fortsat cover-up af svindelnummeret kræver konstant tilførsel af energi.

Der er en naturlov for den slags: Løgn kræver konstant opretholdelse, sandhed opretholder sig selv.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

 • Winnie Eldrup

  Wauuv – hvad kan man sige/spørge om….. Du afslører jo det hele (alle de svære “ting”) – og du kommer med svarene – alt er dælme så super/klogt. Jo jo. der er lige et spørgsmål vedr. Titanic. Engang skrev du, at det var planlagt at Titanic ikke skulle nå frem (nogle af verdens rigeste var ombord). Nu skriver du at Titanic IKKE sank, men det gjorde Ulympic, – for at score forsikringspræmie. Stødte Titanic ikke på et isbjerg og sank dengang i 1912.? Eller har jeg misforstået

 • omar ingerslev

  Tak – som altid er det godt hvad du skriver.

  Links til “ophævelse af tyngdekraft” giver fejlmelding ( i mit “computer-www-miljø” ).

  Dine diagnoser er altid rammende og velunderstøttede. I din research må du formentlig også støde på viden om ny forståelse/opdagelse/opfindelse – – – eller
  måske bør man sætte præfixet gen- foran (?) – – – og jeg er sikker på at mange, herunder jeg, vil sætte pris på at få formidlet en sådan viden. Vel, du har også mange henvisninger og krydsreferencer ved hjælp af hvilke man kan finde frem til en sådan viden, og der kan være mange hensyn der gør at du holder dig primært til “diagnosen”. Det er måske bare mig der oplever det som “læge”, og i forlængelse af diagnose rejser spørgsmålet om “behandling” og “mulig helbredelse”.

  PS
  Jeg er ikke læge, men tænker i den slags termer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.