Politica,  Scientia

Hjernedød

Her er hun så.

Hun har meldt sig under fanerne hos økoterroristerne for at stå og råbe til et kommende klimamøde i København. Hun er den inkarnerede hjernedød i form af en af de mest stupide amerikanske politikere for tiden. Hun er eksponent for den nyradikaliserede, nymarxistiske/nyfascistiske fløj i det Demokratiske Parti. Men hvad betyder det, som avisen Politiken ytrer ved at rydde forsiden til hendes fulde billede, blot hun er politisk rockstar? Hun skal bare kunne råbe højt nok, fyre alle de politiske korrektheder af for den hujende crowd af antifaer (et bagvendt ord for de globale fascist-gangs) og deres hangouts.

Se dem dernæst vælte ud på gaderne og smadre løs i den kommende valgkamp i USA. Og nu kører de efter sigende Hillary Clinton i stilling 2.0 – det bliver underholdende!

Kan man være en politisk rockstar på sit tandsæt alene?

Her har globalisterne/økoterroristerne forinden kørt et andet stykke mentalt børnevoldtægt i stilling, et medieudtræk af skamløs propaganda-pædofili. Hjernedøden har indfundet sig i form af en autistisk tøs, der græder snot og snerper hønserøv how-dare-you!! i medierne, så der kan lægges pres på alle skyldsramte forældre via deres mentalt voldtagede børn, der nu ikke længere tør trække vejret af skræk for at ødelægge livet på Jorden. De vil græde sig i søvn og vågne midt i et mareridt.

Alt ved disse to globalistiske rockstar-performere, er designsvindel. Det er vigtigt at forstå, at de fremstår som autentiske i deres tildelte roller. Ocasio-Cortez er for dum til at forstå, at ALT, hvad er kommer ud af hendes rapmundede bitch-kæft er løgn og svindel. Hun aner det ikke! Thunberg er et stykke autistisk hjernevask, et produkt af familieudgaven af MK-Ultra. Misbruget her er så grelt, at man krummer tæer. Hun er ikke dum, hun er bare totalt uvidende om Verden. Med viden ankommer tvivlen, men den ejer det stakkels uskyldige kræ ikke, så derfor er hun perfekt i rollen. Hun er method-actor uden at vide det (det ved hun heller ikke).

De spiller ikke en skuespiller-rolle, de tror selv på det, de siger og råber. Det, de siger, er uautentisk. 100%. Men i deres måde at sige det på, er de autentiske. Globalisterne ved det, for de har skabt det.

Folk kan ikke gennemskue det, så de labber det i sig.
Deri ligger hemmeligheden bag folkelig forførelse.

Hjernedød kræver hjernedød

Når man sætter hjernedøde skrighalse op foran the crowd, kræver det tilstedeværelsen af hjernedød hos the crowd selv i ret massive mængder. Horder af hjernedøde millennials og deres små søskende skal nu synge i kor med pop-fænomenerne for at skamme menneskeheden ud. Følelsen af harme skal være til stede, fornemmelsen af, at der er noget galt med miljøet, skal bunde i noget: AT DER ÉR NOGET GALT MED MILJØET! og at det skyldes mennesker. For det er der.

Disse twistede propagandastunts gør dyb skade og fucker med vores hjerner, følelser og evne til at træffe valg på alle fronter. Klimaævlet har ødelagt miljødebatten og -bevidstheden hos to generationer. Politikere og medier er ramt af hjernedød. Videnskaben selv er ramt af hjernedød på et højere plan i form af højspecialiceret videnskorruption – hvad hjælper det at tænke dybt, hvis man ikke kan tænke klart?

Det er ikke tilfældigt

Mens vi taler om køer: Det er ikke tilfældigt, at globalisterne har kørt veganismen i stilling som ernæringsreligion på samme tid. Køns-, hormon- og mentalforstyrrende soyaprodukter skulle erstatte sundt indtag af animalske fedstoffer, der har holdt menneskeheden sund i 100.000’er af år. Platon vidste det for mere end 2000 år siden, da han skrev, hvordan hans tids magthavere burde proppe folket med korn og stivelse og fratage dem muligheden for kød i kosten, så de blev fysisk og psykisk svækkede. Fedstofferne danner vores hjerne og nervesystem og skaber knogler og sundt væv. Når man fucker med hormonsystemet, fucker man med bevidsthed, intelligens og menneskets styrke, og man får slatne mennesker uden modstandskraft for Magtens overgreb.

Det er heller ikke tilfældigt, at LGBT-religionen er kørt i stilling på samme tid, opfølgeren til feminismen (forløberen for pædofilismen, kannibalismen og nekrofilismen). Globalisterne har bestilt just den vare. Et af valgtemaerne lige for tiden i Polen – et land med stigende modstand mod EU-globalisterne – er LGBT. George Soros og co. har været inde over med propagandamiliarder til NGO’ere og samfundsundergravere. LGBT-pervertismen har, siden Herbert Marcuse formulerede begrebet subversiv perversion, været en del af globalisternes strategi. Vi taler ikke om, at det skulle være perverst at være bøsse, for fred være med dem. Vi taler om militariseret (weaponized) design-kønslighed med identitetspolitisk* ærinde. Fem vigtige lande har imidlertid bandlyst George Soros og hans vifte af OpenSociety-goons: Ungarn (hans eget fødeland), Filippinerne, Rusland, Pakistan og ?tjek?, og de bliver ikke de sidste, for rygtet om den måde, han slagter nationer på via finansterrorisme og korruption, har spredt sig.

* Identitetspolitik:
Narcisistisk pseudopolitik der via offerrolle-gørelse skal forme både indehaveren af den kunstige identitet og alle andre, der påduttes politisk korrekthed via skyld, skam og frygt.

Det er heller ikke tilfældigt, at indvandrings-invasionen nu i et par årtier har hærget Europa og USA – en anden af Ocasio-Cortez’ mærkesager. Globalisterne bestilte varen efter 9/11. Vi smadrede deres hjemlande med terroroverfald, vi tvang dem på flugt, Soros og co. forsynede dem med penge på lommen, alle opportunisterne så deres chance, hvorefter horderne oversvømmede vores hjemlande. Netværket af traffickers – også Soros-finansieret – var sideløbende kørt i stilling. Globalismen smadrer ALT på sin vej, for den kan kun eksistere i en surbund af global forarmelse.

Og mens det skete, sad alle de hjernedøde og heppede på globalisterne. De heppede og klappede, da vi smadrede Jugoslavien, Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien og Ukraine. Og så heppede og klappede de, da indvandringsflodbølgen ankom, for nu skulle vi alle sammen være kultur-masochister – ellers blev vi udskammet som politisk ukorrekte dårlige mennesker, and how dare you?

Det er ikke tilfældigt

Davos

Hvem sidder og finder på den slags? Det gør the Davos Crowd, det gør globalisterne i deres forum med hovedsæde i Davos, Schweitz, i deres tænketanke, i deres løbende netværks-fora, i deres styrende organer spredt ud over den vestlige verden. Det gør de via deres sekundære organer, politikere, medier, uddannelses-institutioner. Det gør de via bestikkelse, manipulation, social-mental ingeniørkunst og via deres lukkede institutter for social-psykologiske studier (Frankfurt, Tavistock, Rand Corporation, you name them) og udvikling af metoder til mind-fuck. Det er ikke tilfældigt, at hjernedød er en global folkesygdom.

De kalder det World Economic Forum

Det er derfor, vi nu oplever en Ocasio-Cortez og en Thunberg kørt i position som hjernedøde, højtråbende frontfigurer. Det har årtier været globalisternes strategi at skabe en ny verdensøkonomi baseret på klima-agenda og -kontrol. Ved at hæfte systemet op på noget så fluffy-kryptiseret som klima, vil globalisterne kunne bestemme, hvilke firmaer og brancher, der skal leve og hvilke, der skal dø. Altså hvis det lykkes for dem. Ved at omregne al virksomhedsøkonomi til obskure størrelser i form af påstået omkostning for klimaet, har man indskudt et nyt globalt beskatnings- og styringsredskab i al omsætning. INGEN opdager herefter, at selve præmissen for det hele er en total absurditet, nemlig at det er pruttende og bøvsende køer, der ødelægger Universet. Som Al Gore sagde: Det er nu indiskutabelt (læs: det er forbudt at diskuttere), det er et overstået stadium, der er KONSENSUS! – læs: VI har konsensus, VI er blevet enige med OS SELV om, at I derovre og dernede skal være enige, læs: underkaste jer konsensus.

Til eksempel: Konsensus er det, de fremtvang på Tvindskolerne, da de satte eleverne i en rundkreds, lukkede dørene og indefrøs dem, til de blev enige. Det er sådan, at det totalitære, globalistiske mindset fungerer, og det er sådan, man skaber en crowd-zombie i en zombie-crowd.

Det hedder også Delta-møder. De, der styrer møderne, kalder sig for facilitatorer. Udover facilitatorerne befinder der sig implantater på gulvet i the crowd, der på særlige tidspunkter træder i karakter, tager ordet og agerer som meningsdannere. Man kan kalde det for alt muligt, men organiseret gruppepres eller anvendt gruppepsykologi vil være passende. Google praktiserer via deres manipulations-algoritmer. Det kinesiske kommunistparti praktiserer det overfor 1.4 milliarder mennesker via deres hitech-sociale pointsystem.

Du husker måske, hvordan Tvindskole-modellen (der selvfølgelig ikke er opfundet af men blot lokalt implementeret af maoisten, Amdi Petersen) blev brugt i opskaleret version i forbindelsen med fornyelsen af EU-traktaten i 20xx? Der var et land, Irland, der nægtede at udvise konsensus. Det stod i den foregående traktat, at der skulle være 100% enighed for at gå videre med Europas Forenede Stater kaldet EU, den endelige afgivelse af al national suverænitet. Så sendte man Irland og traktaten til tælling, vred armen rundt på de ulydige irere i baglokalet, lavede en ny afstemning og … vupti! så var der sørme konsensus!

Kommentarer

  • Soveranger

    En anden detalje omkring de biokemiske- og mentale konsekvenser ved veganisme man ikke nævner, er den, at når mennesker indtager kød i fælles lag, så danner de et særligt kemikalie i tarmsystemet, et “bonding kemikalie” som danner tillid imellem de deltagende i måltidet og det udløses kun ved kødspiseri. Det giver derfor perfekt mening for globalisterne der vil opløse sammenhængdskraften imellem kernefamiliens- stammens- og ultimativt nationens medlemmer, at fjerne kød fra vores diæt, så dette kemikalie ikke kan være med til at holde sammen på os. Derfor: SPIS KØD!!!

    Se 2:57 inde her:

    https://www.youtube.com/watch?v=MSx9KsMCGGI&t=1s

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.