Historica,  Politica

Hitler-kortet, kritisk raceteori og valgsvindel

Når en desperat, globalistisk Deep-State kontrolleret politisk fløj går i panik efter at være grebet med bukserne ned og fingrene i kagedåsen.

Når man skal karaktermyrde folk på det grundigste, når man vil hive trumfen, jokeren, jackpotten op af hatten sammen med den hvide kanin – OG når man bagefter har tænkt sig at løbe fra regningen og forpligtelsen til forklare og konkretisere, så trækker man Hitler-kortet

Tag den – infamous straight flush – gotchya!

Når man ønsker at dæmonisere, cancel-kultivere, udstøde, ostrakisere, tilsvine, male verden sort-hvid og tildele sig selv dydsmedaljen, så er det billigst tænkelige udtryk ikke for lavt. Og det er helt gratis! Mener man. Det er vældig populært med den slags hurtige klichéer i en snæver vending især blandt historieløse individer og andre flokdyr. Der ligger et stykke massepsykologi bag. Lad os se på det.

Materialismen

Det første led i forklaringen hører sammen med vor tids overordnede materialistisk og nihilistiske verdensbillede. Vi befinder os et par århundreder efter Oplysningstiden hvor Nietzsche konstaterede, at Gud var død = nihilismen havde sejret, og her mistede vi vores forståelse af de absolutte størrelser. Nihilisme er relativisme, alt er lige godt og lige-gyldigt. Der var herefter intet absolut godt = Gud og heller intet absolut ondt = ondskabens personifikation = Djævelen, Satan, den Onde himself. Vi mistede gradvist fornemmelsen af godt og ondt, hvorefter vi mistede vores moralske kompas og vores samvittighed, det aggregat, hvor kompasset er placeret. Vi kunne nu gradbøje ondskaben, når vi havde brug for det. Gradbøjningsrelativisme = dobbeltmoral. Hjerneforskere lokaliserer dets fysiske sted til frontallappen, da det er dér, man kan måle aktivitet eller mangel på samme i forbindelse med etisk/moralsk aktivitet. Empati er lokaliseret her, og en psykopat udviser en markant mangel på aktivitet i frontallappen.

Nihilister-relativister-materialister – vi kan også bare kalde dem for ateister – har en blind vinkel. De opdager ikke, at de kompenserer for deres karaktermord på enhver mening med tilværelsen bortset fra nydelse og raven-til-sig – det kaldes i filosofien hedonisme – og baner vejen for religion i diverse perverterede former. Altså religion på den ufede måde i form af fanatisk-blind tro kombineret med mærkelige grupperitualer.

Bøh sagde Fanden, og fåret blev til skiveskåret pålæg

Da materialisterne aflivede Gud og Djævelen, skabte de et vakuum. De blev derfor nødt til at fylde noget i tomrummet. De blev nødt til at skabe et nyt billede af den absolutte ondskab, for ellers mistede de grebet om verden og virkeligheden. Så flaskede det sig just så heldigt-bekvemt, at de allierede i WW2 havde skabt et fjendebillede om det absolutte onde, hvilket for dem var nazismen og Hitler. Det blev deres psykiske skraldespand. Alt det lort, som de selv havde fabrikeret, hele løgnen om den gode krig, The Great War 2.0 røg ned i det lokum. Det faktum, at det var det britiske establishment, der havde skabt både 1. og 2. Verdenskrig røg samme vej – for det lykkedes dem at omskrive verdenshistorien til deres fordel. Det gigantiske folkemord, de begik i hyklerisk godheds navn røg ned i spanden. Deres forgudelse af bolsjevismen røg i lokummet (Roosewelt var stor beundrer af Stalin), men nu havde de selv skabt et monster, som de måtte bruge hele den Kolde Krig på at holde fra døren. 

Man trækker underligt nok aldrig Leninkortet, Trotskykortet eller Stalinkortet, når man skal anklage folk for den inkarnerede ondskab. Lige nu trækker man endelig ikke Mao-kortet, for det er politisk ukorrekt (læs: man er kujonræd for repressalier fra det kinesiske kommunistparti). Med Gud døde også Djævelen – hvilket han er vældig fornøjet med, for når man ikke findes, så kan man jo ikke identificeres og modgås – og i stedet siger man: din Hitler, din nazist, din-din …! Det er blevet et kompensat, et substitut for inkarneret ondskab. Det, man ikke forstår og ikke er i stand til at definere og identificere, bliver man selv et offer for og eventuelt en del af. Man bliver nemt en del af det problem, som man råber op om. 

Trotsky kunne godt li’ at være læder-lækker.
Han havde råd til det, for Rockefellerne havde doneret
ham millioner til projektet.

Kagekastning

Det er interessant at vende spejlet om og spørge baglæns, når der foregår Hitler-kagekastning. 

Altså: 

 • Ja, det er da interessant, kan du uddybe det?
 • Altså, hvad tænker du på? 
 • Er det de 25 skrivelser fra Hitler til Churchill med seriøse tilbud om fred, som Churchill afslog? 
 • Var det, at Hitler og tyskerne syntes det var ufedt med etnisk udrensning af sudetertyskere og østpreussere før krigen?
 • Var det, at tyskerne ikke ville finde sig Versaillestraktaten, der forgældede dem i de næste århundreder for en krig, de ikke selv havde ønsket og startet?
 • Var det, at Hitler satte centralbanken stolen for døren og modtog en krigserklæring fra en fiktiv nation kaldet Judea i 1933?
 • Nå, jamen var det så, at indbyggerne i München mobiliserede deres hjemmeværn og smed en stak bolsjevikker ud, der gik rundt og myrdede og truede folk og proklamerede, at revolutionen nu var ankommet til Tyskland? Nå, har du aldrig hørt om det?
 • Var det, at Hitler var folkevalgt og at 95+% af østrigerne stemte for Anschluss?
 • Nåmen var det så Holocaust? Jaja, har du været i Auschwitz for nylig? Nå ikke, for så havde du nok opdaget, at de i mellemtiden har fjernet skiltet med gaskammer, og sidst jeg var der for over 10 år siden, var tallet på omkomne nået ned på 1.1 millioner i stedet for de klassiske 6 millioner. Internationalt Røde Kors, britisk efterretningsvæsen og de interne tyske arkiver er enige om tallet 365.000, hvoraf nogle af dem var jøder.
 • Eller tænker du på den såkaldte racehygiejne, altså eugenikken, der, som du ved, var opfundet af briterne videreudviklet af amerikanerne, der finansierede Kaiser Wilhelm Instituttet i Berlin, hvor de lavede sjove forsøg? Nå, det ved du heller ikke.
 • Eller tænker du på Haavara-aftalen, hvor nazisterne opfordrede jøder til at emigrere til deres ønskeland i Palæstina med alt deres jordiske gods? Nå den har du heller ikke hørt om. Så har du nok heller ikke hørt, at den israelske præsident for nylig har udtalt, Hitler ikke ønskede at udrydde jøderne, bare at skaffe sig af med dem.
 • Jamen jeg prøver bare at forstå din analogi i historisk kontekst, men jeg kan så forstå, at du måske ikke har en … kontekst.

Skal vi nu til at elske Hitler? Nej vel, men problemet er, at det er blevet en indholdsløs stereotyp, der aldrig er blevet udfordret, fordi ingen har turdet. Først når vi kender historien rent faktuelt og ikke propagandaversionen, Hollywood-Spielberg-versionen, fugleskræmslet BØØH! først når personen er kendt og forstået som menneske og egentlig historisk person og ikke et tegneseriemonster, kan vi tage stilling til, hvad vi kan li’ eller ej. Take it or leave it. Men fordi verden kom ud af 2. Verdenskrig, og historien var skrevet på forhånd, sprang vi det led i forståelsen over og tillod sejrherrerne at skrive verdenshistorien. Som Peter Plyds siger : Jeg kan så godt li’ at høre historier om mig selv.

Misbrugerne af Hitler-kortet har ingen historisk kontekst. Deres sprogbrug er historisk non-kontekstuelt. Konfronteret med deres sprogbrug flakker deres øjne, bævrer deres underlæbe og flimrer deres livssyn. Derfor er det så skidesjovt at udfordre dem.

På samme måde er det med misbruget af begrebet fascist. Blot man tilhørte fløjen, var man fritaget for at definere begrebet, der reelt betød: alt der ligger til højre for Mao Tse Dong, og som vi ikke kan li’, og som bare skal ned med nakken og holde sin kæft. Leftism blev en selv-legitimeret karaktermordspraksis. Fløjen var nu selv blevet til fascister – vi så den endelige transformation i Obama-æraen – og projicerede sig selv over på deres hadeobjekter. De smarte lefties vidste det godt, for projektionen var den kulturmarxistiske hovedstrategi bestående i at projicere og karaktermyrde i kombination med offerrolle og falsk solidaritet. De mindre smarte lefties var bare med på vognen og udgjorde den godtroende, hjernevaskede menighed i kirken.

Kritisk raceteori

Så, nu er fløjen så kommet op med et stykke nypudset, afstøvet racisme, hvor de med politisk korrekt skyld-skam-og-frygt kan terrorisere folk og kalde dem for systemiske racister. Sort er blevet til hvidt, hvidt er blevet til sort, alt er som dengang, der vitterlig fandtes racisme. Da den vitterlig ikke findes som sådan længere, har neoracisterne været nødt til at genopfinde den, lige som man genopfandt den Kolde Krig, efter at den var slut. Ufreden måtte sikres.

Hvis du kalder den her en negerbolle ved en fejltagelse, fordi det gjorde de første 20 år i dit liv, så deltager du omgående en underkastelsesøvelse i det offentlige rum.

Firmaer og institutioner er nu begyndt at spille med på terror-teorien og sender deres medarbejdere på udskamningskurser, hvor de skal lære at forstå, at de er hvide overherredømme-svin fra det øjeblik, de er født med hvid hudfarve = forkert hudfarve. Medarbejderne skal i løbet af kurset falde om på knæ og angre de synder, som de per definition har begået via deres hudfarve. Det gælder især hvide mænd, for kritisk raceteori har foretaget en særlig styg kombination af feministisk sexisme og omvendt racisme. Sexistisk mandehad er stadigvæk sexisme, selvom man kalder det for kvindefrigørelse. Racisme er stadigvæk racisme for fuld skrue, selvom man bytter rundt på sort og hvid. Gadefascisme er stadigvæk gadefascisme, selvom dens maskerede udøvere kalder sig Anit-Fa.

Det besynderlige makværk af en pseudovidenskabelig designer-teori lanceres i forbindelse med udrulningen af Black Lives Matter-racismen, Antifa-fascist-voldsbølgen og andet desperat designer-kaos, der er iværksat op til det amerikanske præsidentvalg. Milliardær-celebriten Oprah Winfrey kører frem med de hvides priviligerede overherredømme – altså en stinkende rig, sort, feteret, overprivigeret celebritet og mediedarling … og hun kan ikke høre det selv! I mellemtiden nåede hun at hænge ud med Harvey Weinstein og slikke ham i øret for åben skærm.

Find fem fejl … nej seks fejl. De fem er hvide mennesker, der begår den fejl at hænge ud med de nye racister, der har fundet en smart PC-møde at være racister på. Den sjette fejl står på skiltet. De fem duknakkede tumper ender ikke noget had, de pusher had, BIGTIGME, for det er det, som hele BLM-konceptet går ud på.

Martin Luther King ville vende sig i sin grav, hvis han vidste, hvordan racismebegrebet er blevet perverteret og politiseret på det groveste, og hvordan det bruges til at skabe splittelse, had og ufred. Masser af sorte amerikanere vender sig imod det og kan ikke genkende det syge og ekstreme billede, som køres i stilling. Der foregår for tiden en masseflugt fra demokraterne til republikanerne, men fordi hadet og udskamningen fra demokraternes side er så massivt, så tør folk ikke være åbne om det af frygt for at blive terroriseret. Det vil igen ske det, at en valgsejr og sandsynligvis en endnu større vil komme som en overraskelse for dem. Kampagnemagerne fra inderkredsen er dog ikke i tvivl, for de ved godt, at slaget er tabt på forhånd, medmindre det lykkes at snige massiv valgsvindel ind ad bagdøren.

For nylig røg fløjlshandsken midlertidigt af, og et par BLM-affilierede jurister, der havde medvirket til at smide brandbomber ind i politibiler, blev knaldet. De står nu til livstid for mordforsøg, retssystemet trådte i karakter, og pludselig blev der stille på gaderne hos terror-vandalisterne. De har åbenlyst truet med at lade helvede bryde løs i ugerne op til valget, og hvis – eller rettere sagt når det ikke falder ud til deres fordel da at lukke yderligere helvede løs – make no mistake, som de arrogant siger. Måske de lige tænker sig om, for så har de ikke en Clinton-Obama-Biden-agtig mafioso-administration til at blokere retsvæsenet. 

Som vi har sagt før: WW3 er en kulturkrig, hvor der spilles på alle tangenter.

Den desperate globalistisk Deep-State kontrollerede venstrefløj skaber som vanligt ALT det, som de siger, at de vil bekæmpe. Først og fremmest skaber de elendighed, for uden elendighed – ingen venstrefløj. Men nu er de grebet med bukserne nede og fingrene i kagedåsen. Hvad er det næste?

Valgsvindel

Valgsvindel er det næste, og de er allerede i fuld gang. BigTech-selskaberne er med på vognen i højeste gear. Hollywood er der – de er i mellemtiden blevet opkøbt af kineserne, meget passende i disse coronakinesertider. Wall Street er delvist hoppet af propagandavognen, for hvilken som helst af de latterlige demokratiske præsidentkandidater med begge arme på ryggen og en New Green Deal proppet ned i halsen vil være ensbetydende med en katastrofe for finansverdenen – og samfundet i det hele taget. Ingen tror på den pædofile, præsenile, Kina-Ukraine-korrupte racist (her kan vi tale om racisme) Joe Biden. Kamala Harris, hans vicepræsidentkandidat er næsten lige så forhadt som Hillary Clinton. Forleden dukkede en aldrende opstrammet rynkesæk af fru Clinton i øvrigt frem og tilbød sig endnu en gang som re-run af 2016, som hun kaldte det, og selv hendes egne partimedlemmer måde bede hende om at gå hjem og lægge sig eller blive væk i mørket.

Problemet med valgsvindel er, at de ikke har styr på bivirkningerne ved at bruge hele arsenalet på én gang. For deres corona-biovåben – våbnet var ikke virusen men mediestormen og korruptionskampagnen vendt mod beslutningstagerne – har sammen med gadeterror skræmt de blå vælgere i USA til døde, så de ikke vil turde gå ned og stemme. De havde i stedet for planlagt, at der pga nedlukningen skulle stemmes via mail. BigTech sad på spring, for det vidste de udmærket, hvordan de skulle twiste. Vi så det allerede ved den første demokratiske kongres, hvor demokraternes software fuckede fuldstændigt op – det var da Bernie Sanders for anden gang skulle udmanøvreres (Hillary gjorde det for fire år siden), han var for kommunistisk selv for demokraterne.

Det er de samme mennesketyper – de blå mennesker for hvem politisk korrekthed er ensbetydende med autoritet – vi ser på gaden i Danmark for tiden med maske på. De er simpelthen skræmt til døde af regeringens og DR’s massive kampagne. Et andet bagslag i USA er masseflugten fra blå til rød. Skræmmeriet er blevet så grotest og over-tydeligt, at snoren knækker. 24 millioner i USA er arbejdsløse, små firmaer er lukket ned på stribe og kommer næppe op igen, gaderne i de blå byer i de blå stater er fulde af gadefascister, og politiet har fået besked om ikke at gøre noget ved det. Det betyder også en flugt blandt sheriffer i diverse stater væk fra de blå, siden de ikke kan udføre deres arbejde og risikerer at blive defunded og fyret. Det har betydet masseflugt af indbyggere fra New York og staten Californien, to steder kørt i sænk af korrupte blå guvernører og borgmestre. Det er de folk, der har råd til det, der udvandrer, og alle fattigrøvene er nu fanget i de blå hell holes. med eskalerende gadevold, kriminalitet, virksomhedsdød og galopperende skattetryk som kompensation for tabte skatteindtægter. I Los Angeles er der så meget poop, menneskelig afføring på gaderne, at de har lavet et helt poop-magistrat på størrelse med et brandvæsen, der rykker ud og rydder op. Hele bydele er nu som mexikanske og brasilianske byer regeret af mafia af illegale indvandrer-karteller. Alt sammen på grund af blå politik i årtier. 

Infantil

De har prøvet ALT, de blå uber-mennesker og deres blå under-dogs. Deres arsenal var stort, men også det løber tørt en dag. Først og fremmest har de sat absurditet og barnagtighed i system. De startede lige efter sidste valg med at opføre sig som forurettede børn, der ikke fik deres vilje. Celebriteter stillede sig op for åben skærm og buhuede. Hillary fik et raserianfald. Det mest absurde var, at amerikanerne hadede Hillary Clinton, men at en selviscenesættende minoritet hylede så kraftigt op i de medier, der var udkommanderet til at give plads til hyleriet, at man både derovre og rundt omkring i verden fik det indtryk, at der var sket en katastrofe. Men så begyndte det hele at bevæge bort fra ad helvede til, så hvad skulle de nu gøre? Deres elendighedspolitik var truet. Det er her, vi blev vidne til eskalerede barnagtigheder med falske kongreshøringer, falske anklager om hemmeligt samarbejde med russerne baseret på falske dokumenter, FISA-tilladelser til politisk aflytning baseret på falske begrundelser, falske beskyldninger om korruptionsløfter til Ukraine, falsk rigsret fejet af bordet i senatet, falske anklager mod den udnævnte sikkerhedsrådgiver general Michael Flynn (der vidste, hvor ligene var begravet), falske nyheder i medierne 24/7/36 – fake-fake-fake! Og Hitlerkortet, selvfølgelig! Og fake beskylninger for u-name-it: xenofobi, gynofobi, homofobi, krigsliderlighed, skatteunddragelse, diktatur … alt sammen noget, som karakteriserede dem selv, for projektion er deres mellemnavn. ALT det, de selv har gang i, bliver smurt af på deres hadeikoner.

Den politiske popkultur er nu så latterlig, infantil og bundkorrupt, at bunden er nået. Den politiske kulturs uhellige alliance mellem medier, politikere og deres globalistiske opdragsgivere er syg langt ind i sjælen, + at alle tilskuerne til deres cirkus har ladet sig reducere til reagerende-reaktionære ikke-voksne uden civil kompetence og moralsk kompas. De har købt præfabrikeret meningsdannelse, hvorefter de er som frivilligt ikke-tænkende ude af stand til at foretage egentlig meningsdannelse. Søger du en mening? Fri download her, betal senere. Hvis du synes, at prisen er ublu, send den videre til dine børnebørn.

Vi har som civilister den tvivlsomme fornøjelse af være det fjerde hjul i det uhellige høretøj, det korrupte kvadrat [illustration] Vi burde have sagt venligt men bestemt nej tak, da vi fik tilbudet, men vi valgte at tage imod rockerpengene dengang, for den første er gratis …

Helt stygt blev det, da forkælede Hollywood-Grammy-celebriteter begyndte at synge Imagine over nettet. Wokeness = fakeness

Normalisering af perversion

Man kan ikke lade være med at tænke, at vi deltager ufrivilligt i en serie af træningssessioner. De taler om det nye normale. Siden hvornår har duknakkethed været normalt? Muligvis i de historiske eksempler på slavestater, der har eksisteret, men ikke engang her var folk duknakkede, de holdt bare deres kæft og knoklede videre, for ellers mistede de hovedet. Duknakkethed er, når man virkelig tror på, at underkastelse er til ens bedste og er villig til at udøve terrorpression mod andre mennesker for også at få dem til at underkaste sig. Det er mindsettet i en kult, og det er det, vi ser i dag. Det er hele grundtanken bag fabiansk socialisme fremført af H.G. Wells, Bertrand Russell, Aldous Huxley og de andre stiftere af The Fabian Society. Folk, masserne skulle lære at elske deres egen underkastelse, for erfaringerne fra Sovjetstaten med rå magt var, som marxisterne selv formulerede det: Tryk avler modtryk. Altså de havde ikke engang gennemskuet deres egen doktrin, ikke engang da den ramte dem selv, for de tænkte blot: Så må vi ha’ mere af det samme bare smartere. Vi skal ikke piske dem, de skal lære at blive deres egne slavepiskere. Smart Power kaldes det vist i dag, og metoderne er mange. Nudging er en af dem: flytning af grænser i så små ryk ad gangen, så folk accepterer det som en normalisering af menneskelige relationer. Det var det, de studerede ved Institut for Sociale Studier i Frankfurt (Frankfurterskolen) og ved Tavistock Institute for Human Relations i London. Ved at studere menneskers adfærd og relationer, udviklede de måder til at skade, svække og manipulere mennesker på, enkeltvis eller i flok.

Herbert Marcuse lærte sine elever, at perversion var et samfundsnedbrydende masseødelæggelsesvåben. Han havde fuldstændig ret.

Du udførte serier af studier, der ikke var andet end sofistikerede rotteforsøg. Tavistock-instituttet startede i mellemkrigstiden med et studie af, hvordan granatchok i WW1 havde påvirket den menneskelige psyke via chokket og traumatiseringen. Her skal man ikke være naiv og tro, at instituttet udførte sit studie for at forstå og senere hjælpe mennesker over deres traume. Meningen med forståelsen var at kunne reproducere det på måder, der var mindre forstyrrende for offentligheden end granater lige i fjæset. CIA startede efter WW2 deres program MK Ultra, hvilket var rent rotteforsøg med traumabaseret sindskonkrol. En af Frankfurterskolens ‘opfindelser’ skyldes Herberg Marcuse, da han formulerede begrebet subversiv perversion – på dansk: undergravende forvridning. Han ville have hoppet i sin grav af fryd over, at hans elever, de marxistiske inddoktrinatorer ved universiteterne, lærte deres elever, hvordan de kunne smadre samfundet ved at smadre menneskelig integritet. Glem ikke, at Antifa startede i LGBT-regi. Filosofien bag kulturmarxismen er: kritik ER filosofien. Altså fx kritisk raceteori, hvis formål er destruktion af menneskelige værdier via kritik. 

Eksperimentariet afholder øvelse i iscenesat borgerkrig.
Onkel Soros har betalt festen.

Californien var udset som eksperimentarium. Generelt set hele Vestkysten fra L.A. over Portland til Seattle. Hollywood er indbegrebet af pervertering. I Californien er de nu begyndt at sænke straffen for pædofili, da de arbejder frem mod en legalisering af pæderaster og sodomister. Det er ikke tilfældigt, at de store sager om pædofili og sexhandel dukker op i disse år, Epstein, NXVIM, Pizzagate. Folk er nu ved at lære et nyt ord: Adrenachrome, udvundet af blod fra børn, der er døde i maksimal angst, fx. ved at deres ansigtshud bliver flået langsomt af, mens de malkes for blod. Ja undskyld det anstødelige, men det er sådan, det foregår. I New York har de tilladt mord på fostre op til niende måned, og hvis barnet overlever aborten, kan man myrde det umiddelbart efter fødslen. Det kaldes for kvinders rettigheder og frigørelse. At man glemmer at fortælle, at det bag det hele er linket op til organ-industrien, der sælger abortkød i sækkevis, er en  anden historie, måske. I virkeligheden er det den samme historie om den samme klike af misbrugere med magt og den samme perverterede business case.

En ny film på NetFlix har skabt røre. Cuties hedder den. Her har man filmet børn i nærbilleder, hvor de befamler deres intime dele. Præpubertære piger fremstilles som sexuelle objekter. Hej feminister, hvor blev I lige af her? Nåe nej, for i mellemtiden har der væres pussy power og Cardi  B inde over. En luder er herefter en frigjort person med kussekraft. Der står så bare tilbage at opdrage jeres døtre fra starten af som … cuties

Man kan gætte på, hvad de nuttede var udsat for under optagelserne.
Pædo-Hollywood.

Abort er for længst normaliseret, for det var noget af det første, kulturmarxismen opnåede via feminismen. At tage livet af et stykke liv, der ikke kan tale sin egen sag og forsvare sig, er i dag helt blåstemplet. Hvad så med at tage livet af gamle mennesker, der blot er til besvær? Nej vel, og dog? Hvad var det, vi så for nylig i forbindelse med corona-aktionen i USA? Gamle mennesker blev interneret på hjem, hvor der blev lukket corona-smittede ind, og hjemmene kunne ikke sige nej til det. New York-borgmesteren Andrew Cuomo er kraftigt i kikkerten, for det var ham, der gennemtvang ordningen. Han vidste udmærket, at de gamle var særligt udsatte, og ganske rigtigt: de døde på stribe. Euthanasi står altså også foran en normalisering, hvis agt bliver til magt.

Krigsgalningen Trump

Alle nævnte karaktermorderiske udsagn er blevet anvendt mod den amerikanske præsident. Vi orker ikke at debunke samtlige udsagn fra fløjen, men et af dem er særligt underholdende og afslørende: Manden vil jo bringe os ind i krig hele tiden overalt!! Han har gjort det stik modsatte, og det pisser dem totalt af. Projektion igen. Nordkorea, Syrien, Irak, Afghanistan, Ukraine, Mellemøsten – ingen aggressioner, ingen nye krige, løbende samtaler, forhandlinger og i Mellemøsten en fredstraktat, der bliver underskrevet, hvilket INGEN amerikanske præsidenter har opnået efter WW2. De hader ham for det, det pisser dem totalt af, for de ønsker jo ikke fred! De har aldrig ønsket fred, og alle forhandlinger har været bluff. Det er igen deres elendighedspolitik. Alt det hypede cirkus med Camp David og Oslo var rent spil for galleriet, og Arafat, Begin og Sadat var svindlere. Ingen af dem ønskede fred, for det var krig og konflikt, der holdt dem ved magten. Fuck deres befolkning! 

Trump sagde: Det er egentlig ikke sådan, at militæret er forelsket i mig. Soldaterne elsker mig, men dem i toppen i Pentagon er nok ikke så vilde med mig, for de tænker kun på at lave krige, så alle de vidunderlige firmaer, der producerer bomberne og bombeflyene er tilfredse. Wow, det sagde han rent faktisk! At sige den slags er en gigantisk lussing til det militær-industrielle kompleks. Det er også samtidigt en kommentar til hans politiske modstandere, der har klandret ham for at være krigsmager. Projektion igen, for han har trukket USA ud af ALLE de krige, som DE har startet i stedet for at starte nye. Eller er i fuldt færd med det. Han ved udmærket godt, hvad Obama-admin gjorde i Libyen, Ukraine og Syrien, og hvordan de fedtede for Iran. Han ved udmærket, hvad Bush-admin gjorde i Sudan, Irak, Afghanistan. Han ved udmærket, hvad Clinton-admin gjorde i Kosovo og Mellemamerika. Han kender historien om Nordkorea, Filippinerne og Japan. Hvem havde troet det om en businessmand? Men som businessmand gør man business med alle mulige landes virksomheder, og hvis ens regering (før 2016) ikke bestilte andet end at smadrebombe disse lande, så kan man jo ikke gøre business. 

Det seneste tiltag var at få De Forenede Arabiske Emirater, Israel og Bahrein til at underskrive en fredstraktat. Han hævder, at det vil ende op med, at op til ni lande underskriver traktaten. Det ville være et fuldstændigt stilskift for amerikansk politik og et gigantisk fremskridt for verdensfred. Mellemøsten har været ét stort konflikthelvede, siden briterne og franskmændene smadrede regionenen for over 100 år siden og skar de gamle kongeriger og det ottomanske rige i småstykker. Hvornår har vi hørt den historiske forklaring på den såkaldte Mellemøstkonflikt i medierne? Aldrig. På samme måde vil medierne enten ignorere en historisk fred eller finde en ny måde at svine det til på, for det har de fået besked på, at de skal. Vi er nødt til at vænne os til at forstå medierne som den gule presse i Sovjet eller et lignende totaliært regime. Regimet denne gang er ikke nationalt, der er supernationalt, det er globalistisk. Despotiet er som flydende øer af magt, og man kan ikke gå ind i en bygning i en eller anden hovedstad og finde dem. Regimet ønsker krig, så deres værste mareridt er, at freden bryder ud overalt.

Obama care

Så altså interessant, må man sige, at det tog en businessmand og ikke en karrierepolitiker med juristbaggrund til at skære igennem og komme med en sådan udtalelse. Interessant også, at en businessmand kan gøre, hvad han siger og sige, hvad han gør – i modsætning til karrierepolitikere, der ALDRIG siger, hvad de gør og ALDRIG gør, hvad de sagde, de ville gøre dengang, de holdt valgtaler. Vi kan blot sige Barack Obama, yes we can. Vi skal måske helt tilbage til JFK for at finde en politiker, der gjorde det samme. Det demokratiske parti, han kendte, findes ikke længere, og hans udtalelser og politiske tiltag kostede ham livet. Nixon og Reagan havde deres momenter, især Reagan. Venstrefløjen hadede ham for det. Disse folk var anderledes, fordi de ikke hyldede elendighedspolitik. De var politikere i den Kolde Krig, og hey! hvad handlede den Kolde Krig om? Den handlede om at opretholde et fjendebillede og forhindre dialog, ikke om at skabe fred og formidle dialog. Og hvem tjente kassen på den Kolde Krig? Det gjorde de, som Donald Trump kalder for de vidunderlige firmaer, der producerer bomberne og bombeflyene, og som Eisenhower kaldte for det militær-industrielle kompleks. JFK kaldte dem i sin tale til the News Publishers Association i 1961 for en verdensomspændende og ond kabbale af et hidtil uhørt omfang. Han mindede i de indledende ord publicisterne = pressen om, hvilket tungt ansvar, der hvilede på dem. Et ansvar som pressen i eftertiden gav fuckfingeren, for de blev spist af den onde kabbale og gylpet op som dens talerør.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

 • Thomas Faber

  Det er den første, den fundamentale, fejltagelse, på hvilken alle andre kommer i hælene: at tro at der ikke er Godt og Ondt.

  At lade et menneske, Hitler, stå som den absolutte ondskab forvrænger alle andre forståelser – det er en meget alvorlig sag. Krig er grimt, og ingen slipper vel rene fra det, men absolut ond, det var han ikke. Jeg ved ikke om du har lagt mærke til det, men der er en stærk understrøm af neo-nazisme ovre i USA, og ligefrem idolisering af Hitler og Det Tredje Rige – så langt har den hysteriske venstrefløj faktisk ret. Disse neo-nazister fremlægger en meget renskuret historie om Hitler (den “anden side” af historien, men ligeså ude af balance som den “officielle”), så selv renhjertede og intelligente mennesker går med på den. Jeg er bange for at den kan vokse sig meget stor, meget hurtigt, især set i lyset af de mange paralleler til Weimar-republikken som ses i nutidens USA – perversion, stor korruption, fattigdom, overrepræsentation af jøder i medier, politik, bankverden… Jeg finder det ikke svært at forestille mig at Trump vil blive forkastet senere pga. hans mange forbindelser til jødiske kriminelle netværk. Det er en alvorlig og bekymrende sag. Jeg har set et par skarpsindige rabbinere sige det samme.

  Når det kommer til Anden Verdenskrig tror jeg at vi bør se det gennem det perspektiv som Ezra Pound taler om når han siger: “The technique of infamy is to invent two lies, and then get people to fight over which one is true”.

  Personligt tror jeg at den engelske historiker David Irving er tættest på hvad der skete ift. Holocaust – han siger at der dræbtes 3 millioner på østfronten – i lejrene Belzec, Majdanek, og Sobibor så vidt jeg husker, og at beviserne blev tilintetgjorte (måske hældt i havet?). Røde Kors-dokumentet, den jødiske almanak der viser at antallet af jøder steg i årene 1939-45, og de dokumenter fra efterretningstjenesterne som du omtaler må så, hvis det er sandt, være fabrikerede eller ikke medtagende hele billedet.

  Det har nok primært, eller udelukkende, været oprigtigt religiøse jøder, sephardier, der gjorde deres bedste for at leve moralske og retfærdige liv der måtte lade livet.

  Gid det ikke må gentage sig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.