Politica

Gangsterpræsidenten

Her er 6 hurtige spørgsmål om tingenes tilstand i United Bluff:

 1. Hvem er denne latterlige mand, som de nu kalder for præsident? Dette spørgsmål er der en hel del mennesker både i og udenfor det land, hvor de kalder ham præsident, der stiller sig selv. 
 2. Hvem er denne beskidte og korrupte forbrydertype, denne gamle gris, der tilsyneladende blev indsat i det øverste embede i USA? Vi ved, han ikke var folkevalgt. Selv mange af hans egne vælgere er klar over, at der var noget helt og aldeles og rivende galt. Så han er altså indsat uden at være valgt.
 3. Hvordan kunne det finde sted? Altså hvordan gjorde de det, hvem er de, og hvordan slap de af sted med det?
 4. Hvordan er det lykkedes medierne i Vesten – som eksempel blot her til lands – fuldstændigt at lade som ingenting? De taler alle sammen om idioten, som om der intet er at komme efter, og alt er gået lige efter bogen. De taler om det, som var det virkelig virkelighed!
 5. Er manden overhovedet præsident andet i et stort vi-lader-som-om teater?
 6. Lever manden overhovedet længere? I skrivende stund 28 februar 2021 er han ikke set offentligt i en hel måned. Ligesom han lå og gemte sig i en kælder under valgkampen. 

Først og fremmest er der en række statsledere i både store og mindre store lande, der direkte har erklæret, at de regner det hele som et fupnummer og ikke anser USA for at have en egentlig og troværdig regering. De vil altså ikke have noget med det at gøre. Lederen for 140 millioner russere har sagt, lederen for 1.39 milliarder indere har sagt det. Lederen for 1.44 milliarder kinesere ved det, for han var selv med til at få det til at ske – han siger til gengæld ikke noget offentligt om det. 

De ved det godt

Så hvis det er tilfældet vil et estimat være, at mindst halvdelen af verdens statsledere ved det, men at ikke alle tør udtale sig om det. De kender alt for godt USA’s politik før Donald Trump og ved, at de udsætter sig for CIA-statskup, support til farvede revolutioner, direkte overgreb- og angreb, proxy-terrorisme, dollar-imperialisme og nu det nye store fænomen: digital kolonialisme. Det var den indiske præsident Nahendra Modi, der introducerede begrebet i forbindelse med deres modangreb mod digitalmafiaen Google-Gestapo-Twitter-YouTube-Facebook under den indledte sag mod staklen Greta Thunberg, der lod sig misbruge til en Twitter-propagandakampagne mod regeringen. De ville inderne ikke findes sig i, så nu har de anlagt en sag for indblanding i landets indre anliggende mod tøsen, der er blevet kørt i stilling som global-fascisternes krænkelses-klynke-kræ med how dare you! og alt det teatercirkus. Jeg tror nok, de regner sagen som en smutter, for den ser ikke godt ud.

Modi har et problem, og globalisterne ved det. Han har lagt sig ud med bønderne og vil gerne modernisere indisk landbrug. Bønderne ved udmærket, hvor det bærer hen, for de ved alt for godt, hvad BigAgro og deres GMO-business betyder for dem. 10.000 af bønder har allerede begået selvmord i desperation over dette ny-slaveri. Pointen er, at de globalistiske tænketanke, der udnytter situation, ABSOLUT INGEN medfølelse har med dem. De hykler medfølelse, de ønsker splittelse og ikke en stærk bondebevægelse. Hvis Modi havde været en mand for fremskridt, så ville han have støttet op om de mange lokaltiltag blandt indiske bønder, der kan gøre dem uafhængige via simpel teknologi + de mange hænders arbejdskraft og ikke begå den fejltagelse, som det såkaldt ‘moderne’ landbrug har begået i Vesten.
Læs: Life Force: Food, Farming and gardening

Så verdens ledere og deres befolkninger kender udmærket USA’s måde at gebærde sig på, en særlig arrogant stil der har været den fremherskende i hele efterkrigstiden gennem den kolde krig og yderligere blev forstærket i Clinton-Bush-Obama perioderne. Et faktum som mange amerikanere desværre har svært ved at se i øjnene, ligesom mange britere har haft svært ved at forstå, hvordan det britiske imperium har begået det ene overgreb og folkemord efter det andet. I Trump-perioden slog det dog igennem, og krigstrætheden blev et regulært taleemne. Amerikanerne begyndte at forstå, at ‘greatness’ ikke havde at gøre med at nedgøre, overfalde, smadre, plyndre og true andre nationer – altså den gamle britiske verdensorden og herskerstil. De burde nok have vidst bedre, da den britiske kroneThe Crown, ikke at forveksle med selve kongehuset – var den fjende, som skabte nationen via en frihedskrig. De blev langsom og snedigt hentet tilbage i folden og gjort til et redskab for denne krone. De blev kronens muskelhund, da kronen selv havde mistet sin fysiske slagkraft efter sammenbrudet af den britiske økonomi lige efter WW2 – takket være Winston Churchill. Og amerikanerne var i mellemtiden blevet et historieløst folk frit svævende i deres forbrugeriske selvoptagethed.

Så hvad skete der for et par dage siden i det tidlige forår eller sene vinter som signal på, at verden nu vendte tilbage til neo-koldkrig > varm krig som under Bush og Obama? Hvad var der lige blevet sat en stopper for under Trump? Proxy-terror-krigen mod Syrien. Amerikanerne bombede en lokalitet i Syrien! De spillede med musklerne og signalerede til hele verden, hvad de kunne forvente sig i den kommende tid, især hvis de ikke makkede ret overfor den nye administration. Krigsherrerne er tilbage ved magten, bare så I ved det derude!

To yderligere hændelser antyder, at den egentlige aggression kommer fra Israel, hovedsædet for Chabad, der anser sig selv for at være den egentlige verdensregering. I antikken var de kendt som Sanhedrin men gik under jorden pga Romerriget. Israeler har for ganske nylig (primo marts 2021) beskyldt iranerne for at have angrebet et israelsk containerskib ved navn M V Helios Ray – der i virkeligheden var et angreb, de selv havde arrangeret. Samtidigt er der forlydender om et angreb på USA med taktiske atomvåben udført af små både. Hvilket vi ved, at iranerne ville være i stand til fra øvelser, der blev holdt i den Persiske Golf. Våbnene er kinesisk producerede. Igen vil det ikke være iranerne selv, der udfører den slags svinestreger, og hvorfor skulle Iran starte en atomkrig med USA og dermed udslette sig selv? Så … Chabad igen. Det vil i så være ‘Joe Bidens’ 9/11-øjeblik. Husk at Iran stod på den oprindelige liste over lande i Mellemøsten og Centralasien, der skulle sønderbombes, den liste som tidligere NATO-general Wesely-Clark fortalte en TV-journalist, at han havde fået fra daværende udenrigsminister Donald Rumsfeld, der igen havde fået den fra, som han sagde: ‘ovenfra’. Det var dengang lige før overfaldet på Irak og Afghanistan. Senere kom Sudan, Libyen og Syrien, men de nåede ikke til Iran. Og hvem var den skjulte hånd i 9/11? Chabad igen.

Skyggepræsidenten

Som sjældent før har man den fornemmelse, at det er en skygge, der er indsat. Der er en vis fornemmelse af, at manden overhovedet ikke lever længere. Han har ikke holdt en eneste pressekonference, han har ikke holdt den obligatoriske indsættelsestale. Men det kan være en klon eller en look-alike i så fald, som de kan sætte ind i stedet. Lige nu bruger de måske præ-optagede klip, for han er ikke ude og svare på spørgsmål fra pressen, ligesom han gemte sig som en hund i kælderen under valgkampen. Det siges, at han overhovedet ikke blev orienteret om angrebet i Syrien, og russerne fik besked 5 minutter før. De er selvfølgelig rasende og er uden tvivl i gang med at tage deres forholdsregler. De har ikke undladt at gøre opmærksom på, at de rent faktisk befinder sig i lovligt ærinde i regionen i modsætning til amerikanerne. Russerne er som bekendt inviteret af den syriske præsident Assad. Et par dage efter kom der et israelsk bombeangreb mod Damaskus. Så ved vi godt, hvem der er tilbage på banen, og hvem der endnu engang trækker i trådene, når amerikanske dukkepræsidenter skal danse: halen der logrer med hunden.

Det ses direkte på det besynderlige skyggekabinet, der er indsat, hvor de første 10 medlemmer var folk med dobbelt statsborgerskab. De er altså zionister, og de skulle (ifølge aftalen = ordren) sikres de primære pladser. Det fortæller lidt om, hvem der har haft fingrene med i spillet. Først klæbede de sig op ad Donald Trump helt ind i hans familie. Hvordan mon forholdet lige nu er mellem manden og svigersønnen, Mossad-agenten, Chabad-redskabet Jered Kushner? Og dernæst stak de med svigersønnens vidende og medvirkende en kniv i ryggen på ham. Det er selvfølgelig teoretisk muligt, at han hele tiden spillede dobbeltspil, og der er folk, jeg før har hængt ud med, der er vældig meget til den teori. Jeg er ikke helt afvisende, men jeg regner den stadigvæk ikke for sandsynlig. Forlydender siger, at Trump blev tilbudt en stilling i den verdensregering, som halen-der-logrer-med-hunden vil etablere i Jerusalem – det Tredje og Endelige Tempel, som de kalder det.

Det næste, der skete efter pseudoindsættelsen 6. januar – dette mærkeligt glædesløse tomme ritual, hvor folk sad med stive ansigter og ventede på … hvad? (bomben, der ikke gik af under den evakuerede regeringsbygning, for den var blevet afmonteret) – var, at det begyndte at vælte ud med udførelsesordrer (executive orders), der alle skulle fjerne de tiltag, som Trump havde gjort. Det var helt tydeligt ikke mafioso Joe Biden, der havde skrevet dem, og på et tidspunkt hørte man ham mumle senilt ind i mikrofonen, at han ikke anede, hvad han skrev under på. Han havde bare fået besked på det. Lidt senere kunne han ikke ramme inderlommen med sin kuglepen. Manden er et senilt vrag, som de hiver op af kælderen, når han skal skrive under. Problemet med udførelsesordrerne var dog, at de ikke blev ratificeret/godkendt, da skyggeregeringens mulighed for det var blevet fjernet (kaldet Hall of Records). Der er mere end én gruppering, der opererer bag facaden, og en anden gruppering har adgang til mere dybdeliggende strukturer – som er beskrevet flere andre steder på nedersteetage.dk.

Men vi taler om kælderen. Regeringen køres ikke af folkevalgte. Den køres af en stak ansigtsløse fascist-generaler, der ligeledes gemmer sig i kælderetagen under Washington DC. Det giver begrebet Deep State en helt særlig og fysisk betydning. I modsætning til generalerne i Sydamerika under den beskidte krig, er de ikke offentlige personer, selvom deres navne er kendt. De kaldes for Continuity of Government. Alle ved, at der under hele regeringsområdet befinder sig enorme områder af underjordisk infrastruktur. De ansatte i regeringskontorerne kender dele af komplekset, for de bruger det, når det er dårligt vejr. Andre dele er én kæmpemæssig bunker. Her sidder så den stak kupgeneraler, der sender signaler op til overfladen om, hvad dukkepolitikerne skal sige og gøre og skide i. Ligesom den stribe af absurde teaterstykker, hvor demokraterne i Trumps 4 år slap igennem med ikke at lave andet politisk arbejde end at sabotere alt regeringsarbejde, så slipper de nu afsted med at revolutionere. Husk hvad det betyder: re-volo = at rulle tilbage. Revolutioner er i modsætning til, hvad folk bilder sig ind, altid tilbagerulninger til en mindre fremskredet tilstand end før, og folk får det altid værre end før. De prøver at gentage operationen under den Russiske Revolution for at smadre US’A’s kultur, forfatning, økonomi, sociale liv, frihed og frihedsrettigheder og hele den velstand, der trods alt har hersket i forrige århundrede. OG: fjerne al modstand mod, at landet bliver smadret.

Nikkedukker og globalister

De skal nu finde en udvej fra Covid-stuntet, da det er blevet for pinligt – samtidigt med, at de skal prøve at fastholde det tyveri af frihed, rettigheder og velfærd, som de slap afsted med via stuntet. Nu er valget jo overstået, og de slap af med Trump. Covid havde alt for meget at gøre med valget, men det kan de ikke indrømme, for så mister folk den sidste stump af tillid. Ifølge direkte udsagn, der er sluppet ud af munden på uber-fascisterne i Davos i World Economic Forum har det hele at gøre med det Store Globale Reset, det ultimative power grab af verdenssamfundet og den planetære økonomi. Det var derfor de kæmpede indædt i 4 år for at slippe af med Trump, for han kom i vejen for dem. Han tilhørte simpelthen ikke klubben. Det er også hovedårsagen til, at teorierne om Trump som dobbeltagent ikke holder vand. Planen var, som nogle er bekendt med, den såkaldte 16-årsplan, hvor Obama skulle bane vejen og Hillary skulle fuldføre jobbet med at at gøre USA til en totalitær fasciststat. Eller en rødfascist-kommuniststat hvis man hellere vil bruge det udtryk. Det er fuldstændigt underordnet, for globalisterne holder både af sort og rødt, gerne på én gang.

Udrulningen af den digitale kolonialisme både internt i Vesten og rettet mod Syden og Østen er en del af operationen. Woke- og cancelkultur hænger nøje sammen dermed. Biden-administration taler nu direkte om at slå Lenin- og Mao-stil ned på alle, der har bakket op om Trump og alle, der mener noget andet end dem. De skal cancel’es, udstødes, forfølges. De skal i hvert fald holde deres kæft, så de skal nægtes adgang til at udtale sig. Så skal de helt afvæbnes … og held og lykke med det i betragtning af amerikanernes forhold til våben og selve antallet af våben i omløb. Det er just det faktum, at amerikanerne er bevæbnet til tænderne, der afholdt nogen ydre fjende fra at tænke på en invasion. Amerikanernes egentlige fjende er ikke den ydre, det er den indre: deres egen regering. OG at denne regering også har lukket den troyanske hest indenfor: zionisterne og kineserne, i nævnte rækkefølge.

I Trumpperioden var vi vidne til, hvordan en stak demokratiske guvernører og borgmeste i større byer godkendte, ja bifaldte, at deres byer og distrikter blev smadret af fascisternes stormtropper Antifa og Black Lives Matter. Det var de samme områder og stater i USA, hvor den systematiske og omfattende valgsvindel fandt sted. Det var også her, hvor de mest totalitære nedlukninger blev indført, hvilket tilsammen resulterede i masseimmigration af indfødte amerikanere til nabostaterne. For nyligt har 5 distrikter i Oregon stemt for secession, hvilket vil sige adskillelse fra føderalstaten og ny tilknytning til et stor-Idaho. Det har betydet dvandring fra den før så pulserende spøgelsesby New York, hvor 70% af alle butikker og virksomheder er lukket og sikkert ikke kommer op igen, for deres ejere er gået konkurs, Denne udvandring er massiv. Den ultra-korrupter mafioso, guvernøren Andrew Cuomo stod for det, men er nu røget ind i en bølge af korruptionsskandaler, bla. det massemord(?) på 10.000 ældre på plejehjem, der omkom efter mandens tiltag om at lukke smittede folk direkte ind på plejecentrene. Ligeledes er udvandringen fra Californien massiv, og nu er dens korrupte guvernør Gavin Newsom ved at blive indhentet af sine ugerninger, for en underskriftsindsamling på 1.5 millioner er ved at bane vejen for hans fjernelse – ifølge amerikansk lov kan det finde sted.

Regeringen i krig mod folket

En af de stater, hvor mange har søgt tilflugt er Texas. Så hvad gjorde Biden-administration som noget af det første? De lukkede ned for olieindustrien i Texas. Og det blev værre endnu: de startede en prøveballon, en test-operation med, hvorvidt de kunne slukke for strømmen, hvilket lykkedes i stort omfang i den koldeste tid. Hvad var det Joe Biden mumlede om på et af sine besøg på overfladen fra sit kælderskjul: En mørk vinter (A Dark Winter)!? Hvordan skulle den lige forstås, tænkte man dengang. Nåe sådan, tænkte man for nylig. Han har været orienteret om det. Det var i samme periode, at vi hørte globalfascisterne fra Davos og deres groteske monster af en talsmand Klaus Schwab udbrede sig om, at de så den næste trussel som cyberangreb, der kunne gå ud over strømforsyningen. De vidste altså det hele, for der var deres aktion. Ligesom de vidste alt om Covid-operation forinden, for det var jo det, de forberedte ved den store simulationsøvelse i New York i januar 2020 kaldet Event 201, hvor globalisterne øvede et scenarium med global nedlukning med afsæt i en ny coronavirus! Altså måneder før, verden var begyndt at tale om det. 

Man kan ikke lade være med at tænke på, hvordan 9/11 stod beskevet i PNAC-dokumentet – Project for the New American Century – et år før hændelsen. Igen en hændelse der stinker af Mossad. De kaldte det behovet for et nyt Pearl Harbor, der kunne sikre motivationen til USA’s militære tilstedeværelse i hele verden på permanent basis. Dengang hed det krigen mod terror, i dag hedder det krigen mod den usynlige fjende. Er det svært at få øje på mønstret? Disse typer er så himmelråbende arrogante, at de taler højt om de ugerninger, de har tænkt sig at begå. De praler af det!

Så de lavede en prøveballon mod Texas. Et perfekt øvelsesområde, for hvis de kunne lukke for strømmen i så stor en stat, så kunne gøre det samme i alle lande af samme størrelse overalt i verden. Der skete så – ifølge min kilde – en modaktion, der fratog globalisterne muligheden for bare at hacke sig ind på statslige energiforsyningsprogrammer. Så hvad gør globalisterne = den amerikanske front-cover-administration med Joe Biden-facaden? De hæver prisen på strømforsyning voldsomt, så folk ikke har råd til det! Der foregår simpelthen et folkemord!

Hvem er denne Joe Biden?

Vi lader som ingenting og taler i nutid, selvom rygter siger, at han ikke lever længere, og noget tyder på, at det kan være sandt.

Vi taler om et af de værste familiebaserede mafia-syndikater i USA. Kun overgået af Bush-dynastiet og Clinton-familien. Biden-familien har en lang, hæderskronet tradition for slaveri. Hvis man spidser ører til Sleepy Joe’s udtalelser, skinner hans foragt for sorte igennem (If you don’t vote for me, you ain’t black). En anden familietradition er pædofili. Der er dusinvis af videoklip derude med Creepy Joe, der ikke kan lade være med at rage på små piger for åben skærm! Og så er der hans korruption med milliardbeløb i Ukraine og Kina. Alle medlemmer i familien har en bunke snavs på lager, og senest er der pinlig fokus på Hunter Biden’s affærer med drugs, mindreårige ludere og industrispionage/pengevaskeri. Han har modtaget store beløb for at formidle betalt indflydelse på sin far – pay-for-play. Joe for sin del har på den mest usympatiske facon ladt sin forpinte og inkompetente søn i stikken, og han påstår bare, at han aldrig har diskuteret business og politik med sønnen eller de andre familiemedlemmer. Altså lige indtil crackhovedet glemte en computer i en repair shop med bunker af snavs på, deriblandt emails, der blankt røbede sin fars beskidtheder.

Det var selvfølgelig aldrig meningen, at Biden skulle være præsident på sigt, for han er senildement. Så det var hele tiden meningen, at Kamala Harris skulle smugles ind og overtage lige efter valget. Men det ville kun kunne lade sig gøre ved omfattende valgsvindel og manipulation med informations- og valgapparatet, hvilket viser, at det var en del af planen. Så der var ikke andet tilbage end at svindle. Allerede på valgaftenen og i løbet af natten begyndte de at stoppe med at tælle i de demoraktisk styrede svingstater, så de kunne køre lastbilfulde ind af falske stemmesedler, der allesammen var for Biden. De blå kurver knækkede helt kunstigt opad, og de røde kurver stagnerede, mens mockingbird-medierne straks udråbte Biden til vinderen.

De har endnu ikke skiftet kælderpræsidenten ud med hans vicepræsident. Måske venter de for ikke at vække for meget opsigt. Det er for overtydeligt. Og hvordan skal en inkompetent og beskidt politiadvokat (hun smed stribevis af sorte californiere i fængsel på livstid påtvivlsomt retsligt grundlag uden mulighed for appel), en storfnisende gimpe (Hillary’s elskerinde!) uden større politisk erfaring gebærde sig på en verdensscene med drevne statsmænd? Husk hvordan en Barack Obama blev pillet fuldstændig fra hinanden af Vladimir Putin i forbindelse med Syrienskrigen. Og han var i det mindste populær, fordi han var en bedre skuespiller. Husk hvordan Kamala Harris var dybt upopulær under valgkampen og meget hurtigt røg ud.

Så dette besynderlige skyggekabinet, det underligste i amerikansk historie, har altså holdt facaden i snart to måneder – egentlig fire måneder, siden de startede efter valget i november. Man kunne også sige, at de startede december 2016, for det er de samme skumle kældermennesker, der har opereret hele tiden. Eller yderligere: baglæns: de samme, der arrangerede statskuppet og overtagelsen af statsapparatet efter mordet på John F. Kennedy.

De repræsenterer den cancer – cancel culture = cancer culture – der har boet i USA fra starten af, og hvor hele den amerikanske historie kan koges ned og forsimples til ét eneste pricip: den konstante krig mellem Kronen/bankmændene og det amerikanske folk. Bortset fra selve Uafhængighedskrigen har det aldrig været tydeligere end i dag. Amerikanernes krig er verdensbefolkningens krigs med denne globale cancer, og taber de kampen, taber vi alle sammen hver på vores måde.

En kommentar

 • omar ingerslev

  Toys´R´US :

  Barbie – Ken – Barbar – Biden

  Deklaration :

  Phtalat-holdigt hulstøbt plastik, svært nedbrydeligt livløst materiale, som samler sig i stadigt voksende flydende affaldsøer i det nordlige pacific, eller indlejres som skadelige mikroskopiske partikler i plante- og dyrevæv

  – vil du give det til dit barn ?

  Er det overhovedet nødvendigt at sige noget – taler dette hulstøbte plastik med indbygget fjernstyret speak ikke for sig selv – eller snarere imod sig selv ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.