Poema

Fra det uforfalskede nyhedsbureau

Og nu til indenrigsstoffet: Den amerikanske regering har lige anerkendt den sataniske kirke som en officiel religion.

Så skulle der være frit slaw for nye kirkesamfund af gedekneppere, fluekneppere, liggnaskere, børnegramsere, kannibalister, hollywoodvampyrer (se billedet), adrenalister og transmutationspingviner.

Her vil de føle sig i godt selskab med Scientologerne og Moonierne, der i forvejen er kirker. Halleluja, min Gud er forrykt! skrev Adolf Wölfli, en schweitzisk skizzofren kunstner fra i sin celle på anstalten. Han fremstår som forbilledlig mentalt sund i forhold til resten af sammenrendet.

Vi kan også vælge at se det som en åbning. Nu vil alle de designerkulte, der opfører sig nøjagtigt som en klam parodi på en religion, føle sig anfægtede og forbigåede. Marxisterne, feministerne, LGBTisterne, antifaerne, antiracist-prædikanterne, nihilisterne, ateisterne, medisterne, …

Jeg ser for mig 100-vis af nye små glade kirketårne skyde op på alle hjørner.

 • Church of Morons
 • Transhumant trossamfund
 • Vampyrernes valfartskirke
 • Shrine of Halloween pumpkins
 • Den veganske menighed
 • Soyadrengenes søndagsskole
 • Holy Sepulcre of the Flat Earth
 • Hellige muldvarpe i Himmerige
 • Piercermenigheden i Pandrup
 • Mammon Tabernacle
 • Moses Olsens kirke for små drenge
 • Kirken for socialt udstødte mobile netværksbrugere
 • Temple of Nihil
 • Alkoholkrævende altergængere
 • Frikirke for fanatiske fitnessvrag
 • Congregation of Forgotitall
 • Masonisk trossamfund
 • Integrationskirken al Jihaddi ut Tapir
 • Church of TOTAL Morons

Lad os ikke diskriminere. Der skal også være plads til alle de nuttede kirker. Før var medlemmerne bare troende, men nu har de fået deres egen kirke at hænge ud i. Det er ligeså forløsende som at få et væreskur for hjemløse med egen bænk og rigtigt askebæger.

Der er alle dem, der tror på julemanden, påskeharen og tandfeen.
Der er dem, der tror, at månen er lavet af grøn ost.
Der er dem, der tror nisser og trolde (det gør jeg for eksempel 🙂
Der er dem, der tror, at de kan flyve … indrømmet, det er måske ikke så nuttet i sidste ende, men nu får de en kirke med en motherfucker skumgummipølle under tårnet, så de kan flyve ligeså tosset de vil.

OK, den sataniske kirke.
De tror på en opretstående fætter med horn, og det skal der jo være plads til.
Altså jeg ved godt, at den har heddet Church of Satan, siden Anton Szandor LaVey fandt på, at den skulle hedde lissom dem ovre på den anden side af gaden og så bare gøre ALTING omvendt.
Men hvor voksen er man egentlig, når man bare gør ALTING omvendt og baglæns og på hovedet?
Kan du ikke sige andet end nej, lille ven? NEJ!
Kan du så sige ja? NEJ!
Har du tænkt dig at sige nej en gang til? NEJ?
Sagde du lige nej til det? NEJ!
Vil du ha en stor is? NEJ … æææ JO!

Så at arrangere kors på hovedet, det går nok, det er jo bare en skrue løs foroven, så klarer brædderne selv resten.
Pentagram på hovedet, det kan faktisk have sine fordele, så kan man også pløkke det ned i gulvtæppet, hvis man ikke har et stativ.
Men jeg tænker: altervin i bæger på hovedet … hvordan fanden bærer de sig ad det?

Undskyld, jeg kom lige til at bande
– og i øvrigt hvordan bærer de sig ad med det?
Siger de fy for Gud, den smagte af Jesus til! Gå ad helligånden til!

Det må også være svært at hyre medlemmer. Man skulle måske tro, at de bare kunne vade rundt ude på CopenHell blandt hardcore piercede-punkede-tatoverede headbangende heavies, men NEJ, for alle de, der dyrker den ondeste tungrock er supersøde og kærlige mennesker, for de har jo fået alle deres aggressioner ud i musikken, så de gider da ikke sidde i en klam kælder for nedrullede gardiner med sorte stearinlys og æde små børn.

Måske er det derfor, at de er blevet lidt ked-frust i Satankirken og har søgt om at blive statsgodkendt ligesom alle de andre rigtige kirker. De vil godt ha, at far-mor-stat klapper dem på skulderen og siger: Du er god nok lille ven, du er en af os, såå-der-nåå-så …

ARH, nu ved jeg det! Hvor dum kan man være?!

Det er fordi, dem derinde i den amerikanske stat allerede er medlemmer af menigheden! Det er jo DEM, der burde sidde dernede i kælderen for nedrullede mørklægningsgardiner og spise børn – efter at de har kneppet dem selvfølgelig, man udnytter vel råvarerne på bæredygtig vis og sælger resten som organer. Det er jo netop det, de laver i deres NXIVM-Pizzaparty-Epstein-Lolita-Hillaryparty-selskaber. Satankirkegængerne er bare trætte af deres klamme kældre for nedrullede gardiner og lugten af sure tæer og prutter, for de har set, hvordan de inde i staten bare gør det hele FOR ÅBENT TÆPPE med hollywoodbelysning, evigt rullende filmkameraer og Beyonzé i højttalerne i regnbuetøj i stedet for alt det der sorte kluns.

Man kan også godt godt unde dem at komme lidt ud i lyset en gang imellem.

Kommentarer

 • lars myhre

  Hej Hanuman I den artikel som hedder ” Hvad blev der af kong david ” vil bare lige spørge hvor hos Josefus mere bestemt er at han fortæller om forholdet mellem jøder og hyksos folk ? så jeg kan slå det op. Vh. L.M.

  • marcohanuman

   Det gør han i sit polemiske skrift ‘Mod Apion’ (Against Apion). Han har det uden tvivl fra den egyptiske historiker Manetho.
   Han oversætter Hyksos med ‘hyrderne’, og historikere er uenige, og mange siger, at han oversatte forkert.
   Historikeren Ralph Ellis er en af dem, der har nærlæst kilderne, og som hælder til den overbevisning, at de, som Manetho siger, er identiske.
   I andre artikler på nettet kan man læse, at Hyksos-dynastiernes skrifter er et semittisk sprog.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.