Historica,  Politica

Følg pengene – qui bono?

Når der sker voldsomme hændelser i vores verden, ser vi i retning af hændelserne.
Vores sanseapparat er retningsbestemt. En fare, en fjende, en ulykke nærmer sig, og vi ser alle i den samme retning. Det er sådan vi er skruet sammen i hovedet.

Vi kunne i stedet slå koldt vand i blodet og flytte fokus.
Vi kunne starte med at stille os spørgmålet: Hvad foregår der, imens ulykken foregår?
Der foregår altid noget imens. Det kan i situationen være svært at få øje på. Der er muligvis nogen, der ikke er interesseret i, at vi får øje på det, og som vil gøre alt for at holde det ude af offentlighedens søgelys.
Vi kan få øje på det ved at stille os selv to yderligere spørgsmål. 

Den ene er: følg pengene, Hvor bevæger pengene sig hen?
Den anden er qui bono? Hvem har gavn af det?

Vi sidder ikke nødvendigvis med beviset og udredningen, den følger efter. Men hvis spørgsmålene bonner ud med, at der er nogen, der helt tydeligt har gavn af et ulyksaligt hændelsesforløb, og at der sker markante overførsler af midler og penge før-under-og-efter, så er det en kraftig indikator. Der er ikke nogen af de store, stygge hændelser i verden, der ikke har en menneskelig komponent. De bærer alle en serie menneskelige fingeraftryk. Der ligger intention bag eller som minimum intention indflettet.

imagery as always: marco_hanuman

Når der udbryder en krig, er det, fordi nogen har ønsket den, og fordi der kan tjenes seriøst mange penge på krig. Enhver krig er en business case med et interessentskab bag. Folk betaler regningen, gulashbaronerne tjener kassen. Så hvem gavner det, hvem er interessentskabet? Den, der startede krigen for det første. Pas på her, for den egentlige krigsforbryder vil altid forsøge at smøre ansvaret af på den angrebne. Dernæst våbenindustrien og dernæst bankmændene, der har investeret i krigen. Begge tjener penge på alle parter. Dernæst de store korporationer, der rykker ind i det område, som er blevet smadret. Dernæst den hykleriske og forlorne industri af kontraktfirmaer, der skal genopbygge, og hvor de bevilgede penge har det med at forsvinde – bare sig Halliburton + Irakkrigen, velgørenhedssvindlere – bare sig Haiti + Clinton Foundation, politikere og deres valgkamp – bare sig Joe Biden + Ukraine eller Obama + Libyen og Syrien.

Klimakrisen var menneskeskabt. Altså ikke global opvarmning, der er et naturfænomen, som har fundet sted i cykler i hele planetens historie. Krisen i sig selv var menneskeskabt, og blev oprindeligt udtænkt af tænketanken Club of Rome. Hvem havde gavn af den? Det havde de globalister, der skovlede ind fra beskatning og grønne afgifter uden at levere pengene tilbage til folk. Det havde big business-syndikaterne, der havde råd til det, fordi de ikke betaler skat ulig de små virksomheder. Dernæst var det en afledningsmanøvre overfor egentligt menneskeskabt klima – det hedder vejrmodifikation. World Economic Forum kalkulerede med klima skyld-skam-og-frygt som deres styreredskab frem mod deres Store Globale Reset, men agendaen løb ud i sandet, så de måtte finde på noget andet.

Sænkningen at Twin Towers 11. september 2001 var menneskeskabt. Ingen mennesker i dag med intakt hjernekapacitet tror på, at det var en langskægget mullah i en hule i Afghanistan, der gjorde det. Et hel bundt insidertrading fand sted samtidigt. En hel masse bevismateriale blev destrueret (bygning 7). Et lager af guld i kælderen forsvandt. Ejeren tjente kassen dobbelt ved forsikringssvindel. Neocon Deep State skabte påskudet for at indlede krig mod syv lande i Mellemøsten, Afrika og Centralasien. Der blev indført fascistiske love i USA (Homeland Security). Ved lignende events i mindre skala indførte europæiske regeringer de samme slags love. I Danmark fik vi en terrorlov og en terrorpakke i milliardstørrelse. Vi fik forinden en amputeret offentlighedslov, herefter en påvirkningslov og nu ankommer en ny pandemilov. Det hele er koordineret og fortløbende, og alle love indeholder et fascistoidt element.

Finanskrisen var menneskeskabt. Et sammenrend af bankfolk – de helt store i branchen – og syndikater i samarbejde med CIA skabte krisen. Formålet var det samme – der er kun ét hovedformål: overførsel af penge og ressourcer til de allerstørste multinationale selskaber. Det samme galt den boligkrise, der akkompagnerede finanskrisen. Millioner af folk gik fra hus og hjem, og opkøberne gik ind bagefter og overtog ejendomme for en slik.

Når der udbryder en pandemi, er det fordi nogen har sluppet den løs. Der er – stik imod hvad folk går og tror og får at vide, at de skal tro – ingen af de store epi- eller pandemier, der ikke er startet i et laboratorium, fordi selve smittekilden, virusen, influenzaen stammer derfra. Den spanske syge, den oprindelige H1N1-influenza, var et amerikansk laboratorieprodukt beregnet på at vinde 1. Verdenskrig. Fugleinfluenza, svinepest, SARS, Ebola, HIV, alle er menneskeskabte. Covid-19 er menneskeskabt og baserer sig på Covid-1-18 patenteret af et stort medicinalfirma – man kan ikke patentere naturfænomener! – og solgt videre til kineserne. Pandemien er rigtig i den forstand, at der findes en virus, der smitter. Den er fake på alle de måder, den bliver formidlet på og de konsekvenser, der drages. Statistikker og proportioner er forvredne, dødeligheden er stærkt overdrevet, videnskaben har armen på ryggen og en kugle for panden, medierne løber med hele løgne og halve sandheder, og korrupte politikere stjæler folks rettigheder og menneskelige værdighed.

Hvem gavner det? Globalisterne og Kina, med hvem globalisterne havde aftalt, at de ville få lov til at overtage verdensøkonomien. Der er tjent rigtig mange penge på denne syntetiske og medieskabte krise. Der har fundet en enorm overførsel af penge sted, medico-selskaberne har haft kronede dage. Det har gavnet politikere i postdemokratiet tidsalder, hvor de har set deres snit til at inddrage de irriterende civile rettigheder, der har stået i vejen for deres ønske om at beslutte hen over hovedet på folk. Det har igen gavnet de allerstørste virksomheder på kloden, der har noget at stå imod med, mens millioner af små virksomheder worldwide med hjælp fra de snotdumme og kyniske politikere har måtte dreje nøglen om og ikke kommer til at åbne igen bagefter. Halve storbyer er spøgelsesagtige, New York for eksempel. Bagefter rykker investorerne og opkøberne ind.

Medicinalbranchen, Bill Gates og deres repræsentantskab WHO regner med i 2021 at komme til at tjene kassen på vaccinerne. Gates alene regner med at tjene 6.4 trilliarder $ på handlen. 

Hvad bliver det næste? Vi ved det allerede, for de siger det selv højlydt og uden skam. Talsmanden for World Economic Forum, Klaus Schwab braldrer for tiden op med, at nu skal vi passe på de store cyperangreb, der vil kunne lægge hele verden ned. Han står med andre ord og siger, at de har tænkt sig at slukke for strømmen. Der er seriøst store penge i cybersikkerhed, og det fungerer på samme måde som forsikringsbranchen. Hvis ikke folk vidste, at de kunne blive ruineret af en ulykke, ville de ikke betale så store beløb til branchen. Her kan man i det mindste sige, at den ulykkesramte som regel får noget for pengene, men branchen tjener deres penge på alle de folk, der ikke kommer ud for ulykker. I de store iscenesatte ulykker, får folk aldrig noget for pengene – de flyder kun i én retning: opad.

Det nye Babelstårn hedder Baselstårnet, for det ligger i Basel, mødestedet i Schweitz for World Economic Forum. Hvis vi skal nævne blot ét sted og ét forum i verden, der er indbegrebet af et agentur for ovennævnte, så er det stedet. Klubben for de ultrarige, det ultra-magtfulde og de ultra-kyniske.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.