Historica,  Politica

Fantasi versus dystopi

Det er ind imellem en god øvelse at spørge sig selv om, hvorvidt de tiltag i amerikanske politik, der har fundet sted and we ain’t seen nothing yet, ville have været mulig under en Hillary Clinton. En lille øvelse, der kunne være nyttig for de nybagte antitrumpister i undergrunden. Det sker næppe, for nu har de skreget for højt, og så ville de tabe ansigt.

Og for venstrefløjen og for mainstream selvfølgelig, men venstrefløjen er foreløbig udenfor pædagogisk rækkevidde, og mainstream er et mekanisk mundstykke for globalismen og den opdaterede form for fascisme, den udgør. Fascisme = korporatisme, hvor Staten er Alt, som Mussolini sagde, men Staten er nu den globalistiske verdenskontrol, for en den moderne Stat er ikke længere herre i sit eget hus.

Til gengæld kan man ved modsat fortegn forestille sig det omvendte multistrengede rædselsscenarium i form af alt det, der til gengæld ville have fundet sted under hyperheksens regime. For venstrefløjen er det umuligt, da heksen i princippet var deres kandidat, da fløjet i Obamaperioden var blevet snøret af korporatisterne til at elske deres sag. For mainstream er det utænkeligt, for de har fået besked fra deres globalistiske opdragsgivere om at hade Donald Trump og aldrig at kritisere Obama og Hillary-Bill Clinton. Selv ikke Bush kan de kritisere, for det er så søønd for Bush-mændene og -konerne, at deres gamle far er død, og kritik af Irakkrigen ophørte, da vi fik at vide, at Libyenkrigen var de godes krig mod den onde diktator. Ikke et ord om Hillary og Bengazi. Senere fik vi at vide, at Syrienkrigen var de godes krig mod den onde diktator, og at alle terroristerne var det syriske folk, der gjorde oprør. Underligt nok, at det syriske folk var nødt til at hyre horder af udlændinge, der skulle myrde løs på deres dem for deres egen skyld … altså ikke et ord i medierne om, hvad ISIS var for en størrelse.

Forleden i DR1 havde de fundet en syrer, der var villig til at fortælle, at det var amerikanerne, der havde overvundet ISIS. Hvilken udsøgt, pervers hån mod det syriske folk, der med støtte fra russerne og med umådelige ofre og jernvilje har nedkæmpet en terrorhær, der er blevet overøst med amerikanske våben, israelsk efterretning og logistik + saudiske oliepenge!

Men trenden har vendt, og USA + deres terrorhær er på retur – no thanks to USA. De fleste amerikanske hangarskibe er nu i havn og sejler ikke rundt som en trussel mod verdensfreden i Golfen eller det Sydkinesiske Hav. Styrker i Irak og Afghanistan er på vej hjem. Så er DET et problem ifølge mainstream, der altid ekkoer de amerikanske neocons og deres Deep State-medier. For når Trump gør noget, må det jo være forkert, og så mener de det modsatte. Hvor voksen er man så, hvis ens meninger altid er det modsatte af ens fikserede hadeobjekt?

De korporatistiske medier i USA gør sig de største anstrengelser for at udvælge de mest bøvede billeder af Trump – her til en artikel med overskriften: ‘Trump Staff thinks Trump is an Idiot’. Begge dele er bestilt arbejde i den gennemførte tilsviningskampagne af præsidenten. 
Det vil uden tvivl være muligt at finde liberal staff members, man kan få til at sige, at han er en idiot. Fra hans personlige fotograf, der også har skrevet en bog om manden, forlyder det, at fx sikkerhedsfolkene holder meget af ham, for han behandler ham som mennesker og med respekt i modsætning til de andre præsidenter, der var arrogante hele banden fra Clinton x 2 til Bush til Obama.
Der skrevet en bog fra en tidligere sikkerhedsmedarbejder, der har arbejdet under The Clintons med fruen i huset. Hun blev beskrevet som den mest skingre, arrongante bitch, der kunne gå på to ben.
Gary Byrne: Crisis of Charakter

Men hvad vil undergrunden sige til de amerikanske tilbagetrækninger fra Syrien, Irak og Afghanistan? Undergrunden vil straks se en ny konspiration i det, for uden en konstant ulv, der kommer, har de mistet deres berettigelse. Det har overtaget mainstreams og venstrefløjens hadeobjekt, og når først de har sat vognen på de skinner, så er der ingen vej tilbage uden ansigtstab.

Det er en kedelig måde at danne meninger på ved at reagere. På den anden side er det heller ikke nyttigt at være cheerleader-begejstret for Donald Trump, når manden stiller røven i klaskehøjde, så skal han have én i den. Det, der er nyttigt, er at være observerende og vurderende. Hvad sker der? Er der overensstemmelse mellem udsagn og handling. Lad os se på det.

Før og under Trump-regeringen har vi set:

 • Mobilisering af en ellers apatisk vælgermasse, der havde opgivet, at deres føderal regering forskanset bag neoklassisistiske paladser i DC + præsident ville gøre noget som helst for dem. Lutter skuffelser siden Kennedymordet.

 • Clinton-mafien afsløret, tonsvis af materiale lækket om deres forbrydelser, afslørende høringer i Kongressen med bla. Judicial Watch, udrulning af Uranium One-skandalen, stigende fokus på Clintons medvirken til Bengazi-operationen og Libyen-krigen, The Clinton Foundation, Pizza og Podesta + en liste så lang …

 • Bush-mafiaen afsløret, bekymrede ansigter overalt under begravelsen af faderen. Der er gisnet om, at Trump har lavet en deal med Bush-syndikatet om, at de går fri denne gang, og at det bliver Clinton-syndikatet, der bliver ramt. Det vil vise sig. Når rotterne er trængt, bider de hinanden.

 • Mainstream-medierne åbent kaldt for fake news-fabrikker og en galoperende stigning i bevidstheden om deres korrupte væsen og løgne

 • Paris Klima-agendaen blokeret.

 • TPP, Trans Pacific Partnership skrottet – det samme med den transatlantiske. Helt klart kerne-globalistiske tiltag, der nu er stoppet.

 • ISIS neutraliseret, da de mistede amerikansk support og CIA-fundering, amerikanske soldater ud af Syrien, Afghanistan som det næste

 • Militærstøtte til Pakistan stoppet.

 • Militærstøtte til Saudiarabien stillet i bero.

 • Planned Parenthood, en organisation, der bla trafikkerer aborterede fostre, har mistet fundering.

 • 12 konservative landsretsdommere (Circuit Court, mellemniveauet i retsvæsenet) udnævnt. Er det godt i sig selv? Kun hvis det er ubestikkelige og upartiske dommere, og det har de demokratiske vist sig IKKE at være, så det kan kun blive bedre.

 • Neil Gorsuch skal erstatte Antonin Scalia, højesteretsdommeren der blev myrdet af Deep State (demokraterne klappede i deres små fedtede pølsefingre). I både Clinton- og Obama-perioderne blev demokraterne gradvist indrulleret som redskab for Deep State.

 • Obamacare står til afvikling, så amerikanerne ikke skal udsættes for IRS-straffebeskatning, hvis de ikke betaler til det – IRS er det ‘fake’ skattevæsen, der styres af Rothschild-bankvæsenet.

 • Nu 70.000 forseglede anklageskrifter som en tikkende bombe under Deep State-sumpen. Det er næppe tænkeligt, at de alle bliver behandlet, men hvis en stribe sager bliver gennemført, vil blot bevidstheden om, at de findes og kan åbnes, have en stor effekt. Opfør jeg ordentligt, eller vi åbner dem.

 • Retsforfølgelse af pædofile, sataniske, blodsugende børne- og organ-traffickers. FULDSTÆNDIGT utænkelig under en Clinton-administration, da Clinton Foundation var dybt indfedtet i pædofili og børne-trafikering.

 • Seriøs og historisk banebrydende tilnærmelser mellem Nord- og Sydkorea.

 • Effektiv grænsekontrol mod Mexico som opdæmning af horder af kriminelle gang-medlemmer, uhæmmet drugtransport, tilstrømning af terrorister, trafikering af børn, og illegale indvandrere beregnet til at være underbetalt proletariat og stemmekvæg for den liberale regering. Venstrefløjen er rasende, da det er deres eneste sag, de har tilbage – udover at hade Donald Trump.

 • Normalisering af forholdet mellem USA og Mexico efter valget af en venstreorienteret præsident – surprise! Det handler altså ikke om højre mod venstre men om retfærd mod uretfærd. About fucking time!

 • Etablering via præsidentiel signatur af muligheden for militærdomstole for spionage og landsforræderi – sig blot Uranium One. Massedeportation af slyngler til Gitmo bør tages med et gran salt, selvom det kører rundt i højrefløjen af undergrunden. Hvad der derimod kommer til at ske, når retssagerne ruller, er, at nogle personer vælger at plapre løs for at redde deres eget skind. Løgnere og korrupte slyngler er altid kujoner, når det kommer til stykket.

 • Udskiftning af rådden top i FBI og CIA. Stigende opmærksomhed på, at overslynglen og tidligere CIA-chef Brennan står for tur.

 • En præsident, der ikke har blokeret for, at 9/11 kan tages op igen – det er lige sket i New York, at en ansøgning om revurdering af 72 uafklarede forhold i forbindelse med 9/11 er blevet godkendt af retsmyndighederne. Donald Trump ved med garanti tilstrækkeligt om Bush-Cheney-Rumsfeld og the neocon-gangs medvirken. Han har direkte udtalt sig om de eksplosioner, der fandt sted i kælderen og om, at tårnene var usædvanligt stærke stålkonstruktioner – antydninger uden anklager, foreløbig.

 • 1000-vis af afskedsansøgninger fra korrupte tjenere for Deep State ved et hint om ‘vi ved, hvad I har haft gang i og kan bevise det’. Direktører, politikere, bankfolk, pampere og andre har fået et prik og har valgt at trække sig i tide.

 • Konfrontation af de urørlige aka The FED, hvilken ingen andre end marginaliserede folk som Ron Paul har gjort indtil videre. Og de fire myrdede præsidenter i USA’s historie. Nu kommer det fra højeste sted.

 • Forståelse mellem USA og Kina, der allerede har vist sig som fjernelse af de kinesiske handelstariffer.

 • Nødtvungen omend selvvalgt afgang fra denne jord fra John McCain og efter sigende GHW Bush. Så mangler vi bare George Soros og Henry Kissinger, efter at Brzezinski og Rockefeller er kreperet.

 • Gadedemonstranter i Paris, der råber ‘We want Trump!’ i betydninger ‘Vi vil ikke have Rothschild bank-lakajen Macron længere!’

 • Et køligt forhold til globalisterne i London, bla via en udtalelse om, at den lousy deal, Theresa May forsøgte at vride igennem i forhold til Brexit, ikke var det memorandum, som det britiske folk havde stemt igennem.

 • En præsident der sætter Merkel og Macron på plads ved et G7-møde.

 • En præsident, der ikke bukker for den engelske dronning men minder hende om, hvorfor Amerika kæmpede en afhængighedskrig. Hvorefter han overhaler tanten til en parade og vender røven til hende, så hun ikke kan komme forbi. Se klippet på Tuben. Overfortolkning? Jeg tror det ikke. Og hvis man siger den britiske dronning, siger man Rothschild i samme sætning.

 • En præsident, der har et billede af Andrew Jackson i sit kontor – præsidenten der blev myrdet af Rotschild for at gå op imod banksterne.

 • Tiltag til standsning af krigen i Yemen bla ved at aflyse den ellers lovede militærstøtte til Saudiarabien. Saudierne er rasende.

 • Fyring af forsvarsminister ‘Mad Dog’ Mattis. Han kunne bruges til noget et stykke hen ad vejen, men da det drejede sig om at trække ud af Syrien – og sandsynligvis stoppe opbakningen til Saudiarabien i forhold til Yemen, var Mattis ikke brugbar længere. Så mangler vi bare at fyre Bolton.

Samtlige af disse tiltag ville have været FULDSTÆNDIG UTÆNKELIGE under Hillary Clinton.

 

She is not a leader, she is a very angry woman – tidligere sikkerhedsmand i The White House, Gary Byrne

Uden at kunne se det helt tydeligt endnu forventer jeg – og jeg ligger gerne hovedet på blokken og indrømmer, hvis jeg tager fejl, så forventer jeg følgende, eller betragter det som minimum som en sandsynlighed:

 • En normalisering af forholdet til Rusland og ophør af amerikansk support til det korrupte neocon-indsatte kupregime i Kiev.

 • Startskud på en række retsforfølgelser af Deep State aktører på et tidspunkt efter 3. januar.

 • At special counselor Robert Mueller enten bakker ud og bliver afsløret som svindler, eller at han som nogle kommentatorer antyder, allerede har vendt på en tallerken og vil afsløre, at hans undersøgelse har vist noget ganske andet, end at russerne og Trump var i kahyt sammen om at kuppe valget. Det vil vise sig. Manden har dog udvist nogle aldeles Stalin-gestapoagtige takter og har bullied folk til falske tilståelser. Først var det Flynn og senest var det Corsi. Flynn spillede intetanende med, Corsi nægtede at lyve en tilståelse for at få en deal.

 • Et kontrolleret nedsmeltning af det gældsbaserede FED-kontrollerede økonomiske system via en genetablering af en egentlig værdibaseret (guld, sølv?) nationaløkonomi. Evt. kombineret med en nationalisering af FED.

På længere sigt kan man forestille sig yderligere en afvikling eller neddrosling af Rothschild’s private lejehær ved navn NATO. Syndikatet har nu befæstet deres syndikat med hovedsæde i Norge, hvor de også har givet lakkasketten til den tidligere norske statsminister, og derfor så vi også de store, provokerende NATO-øvelser her i slutningen af sidste år.

Vi kan forestille os, at Israel kommer til at miste deres faste megaindtægt, for glem ikke i den forbindelse, at Israel er et Rothschild-projekt. De mange neocontyper i US Deep State har i mange tilfælde dobbelt israelsk-amerikansk statsborgerskab, og hvis der slås ned på spionage, landforræderi og fremmed indblanding i USA’s forhold, så vil det i allerhøjeste grad ramme Israel, der om nogen har manipuleret med amerikansk politik (AIPAC, ADL, Mossad og et væld at lobby-pression-korruption-bestikkelse). Det er bare strategisk uklogt at gå direkte efter dem i første omgang, da det er slangens hoved (Rothschild m.m), og så bider den desperat fra sig.

En forhindring af globalisternes mulighed for at ramme Jordens befolkning fra Rummet. Der er nu igangsat en Space Force, der kan tænkes at have det formål – noget svært at gennemskue. Vi har imidlertid set serier af kunstigt skabte vejrfænomener og på det seneste en serie brande i Californien, der synes at være påsat på påfaldende mystisk vis. Det viser sig så, at alle brandstederne er langs den planlagte højhastighedsbane, der skal bygges langs Vestkysten og op gennem Canada til Alaska, altså en slags amerikansk silkerute. Forsøger man at ekspropriere land via en satelit fra rummet, der via laser/mikrobølger kan antænde højbrændbare skovområder, der i forvejen er pumpet med højeksplosivt aluminium sprayet i årevis fra fly? Trump har været direkte i sin kritik af ‘misligholdelsen’ af skovene, og der er indledt en sag mod det Rothschild-ejede firma PG&E, der mistænkes for at være ansvarlig for katastrofen. Der har været tale om dirigerede energivåben i forbindelse med brandene, da der var de samme tegn som ved 9/11 med nedbrændte biler, der ikke var i nærheden af skovene samt huse, der nedbrændte, men træerne blev stående (jordforbindelse, biler på gummihjul har ikke jordforbindelse). Det er i sagens natur et svært emne at diskuttere, da dødsstråler fra rummet ikke kan spores, kun deres effekt, og så bliver det ret teoretisk og dermed nemt for eventuelle iværksættere af fænomenerne at benægte (probable deniability – det kan ikke bevises med tydelighed, ergo findes det ikke).

Multi-trilliardær-tøsen Lynn i lutter godt selskab med Prins Pædo og IMF-giraffen, Christine Lagarde – billede fra en artikel med titlen: The Worlds richest People meet – og udveksler ansigtsløft og rasler med juvelerne.

Husk i den forbindelse at Hillary Clinton var Rothschilds og Deep States kandidat, og at Lynn Forester de Rothschild finansierede kampagnen togetherforus, altså to get her for us, at få hende placeret, så hun kan gøre arbejdet for os. Alle Deep State aktørerne var 100% sikre på, at hun ville vinde, for de har været vant til at købe sig til alle præsidentvalg. Derfor kunne de bruge alle de mest beskidte midler, for de ville jo aldrig blive retsforfulgt med hyperheksen som garant, ville de vel? De havde så overset den mulighed, at en mand, der i forvejen var milliardær, var svær at købe for deres dirty money. At han er BigBusinessmand og i princippet en af deres slags er ikke pointen, for det, de frygter, er hans uforudsigelighed.

Husk endvidere, at hvis Trump, som det ser ud til, selvom han er smart nok til ikke at stå direkte frem og sige det, som nævnt har tilladt 9/11 at blive revurderet af retslig vej, hvorved han går direkte op imod zionisterne og Netanyahu, hvis fingeraftryk sidder all-fucking-over 9/11. Den konspiranoiske undergrund har kørt ensidigt på Trumps familiære forbindelse til zionisterne, men de skal sno og vride og vende sig mnjæææ det er bare fordi og i virkeligheden … mere end normalt for at bortforklare hans konfrontation af Rothschild-syndikatet og deres redskaber The FED, The Deep State der er selve zionismens slangehoved. By the way, så er Netayahu under anklage i Israel for korruption. Han vil sandsynligvis kunne sno sig som den politiske ål han har været i en menneskealder, men alligevel: utænkeligt for blot 5 år siden.

Det findes ikke et eneste billede på nettet,
hvor Benjamin Netanyahu ikke skuler

Donald Trump har ikke været flink ved EU. Men EU har ikke været flink ved USA. EU er selve globalismens hoved-parkeringsplads. EU-eksperimentet har været globalistisk på en nærmest sovjetisk måde fra starten af – paradoksalt i betragtning af, at det mest var et nazistisk projekt i sin oprindelse.
Se om mødet i Maison Rouge i Strassbourg, 10.08-1944 noteret i US Military Intelligence report EW-Pa 128, hvor ledende tyske industrialister organiserer genopstandelsen af et stærkt tysk Imperium efter den krig, som de vidste, de ville tabe.

Rt.com havde en nytårsudgave af Crosstalk/Bullhorns med Peter Lavelle, Mark Sleboda og Dmitry Babich + tre kommentatorer online. En af kommentatorerne John Laughland karakteriserede EU ved at sige, at:

Projektet er på strækmarch mod totalitærianisme.

Han sammenligner EU med Sovjet.

I Vesten og i USA var der i den kolde krig en diskussion mellem højrefløj og venstrefløj om, hvorvidt Sovjetunionen kunne reformeres. Venstrefløjen mente, at det kunne det – det skulle de jo mene, da de selv var snydt ud af dets næse, omend de mente, at næsen var god nok, det var bare ham Stalin, der havde snottet den til. Højrefløjen mente, at det kunne det ikke, det kunne til gengæld de højrefløjsdiktaturer, som USA havde støttet i fx Sydamerika. Højrefløjen fik ret, Sovjet var ureformerbar og var nødt til at bryde fuldstændig sammen for at give plads til noget andet, mens diktaturerne i Chile, Argentina o.a blev demokratiseret.

Laughland siger endvidere, at

det samme nu er tilfældet med EU. EU kan ikke reformeres, for begge var/er fanget i et ideologisk tankesæt, der gør dem intellektuelt ude af stand til at reformere sig selv. Tankesættet er post-nationalisme, globalisme. Macron i Frankrig slog sig op på, at han kunne reformere, men det viste sig at være vindfrikadeller, og nu har han fået de gule veste på halsen.

Mark Sloboda modificerer udsagnet til, at det aldrig var meningen med Macron, at han skulle reformere men blot være det sidste desperate forsøg for globalisterne på at klamre sig til deres projekt. Selv vil jeg mene, at han var Rothschild’ernes og French Deep States reaktionære anti-Le Pen-operation, for de så, hvor meget vind i sejlene, hun og Front National havde hos franskmændene. Le Pen havde krævet en audit af den franske centralbank Banc de France, der er endnu et Rothschild-organ. Kommentatorer, som jeg læser, mere end antyder, at Macron vandt ved valgsvindel, men at Le Pen i virkeligheden vandt. Macron blev ringet op før valgkampen af ingen anden en Barack Obama, der gerne ville fortælle ham, hvordan han skulle bære sig ad. Hmm, hvor har vi set det samme for nyligt? Sverige, amerikansk midtvejsvalg.

De konflikt- og sensationsskabende medier kan godt li’ at vise billeder af de mest voldelige elementer, der smadrer løs på det hele. 95% af demonstrationerne foregår i største fredelighed uden vold.

Det betyder så ikke, at De Gule Veste bliver en politisk magtfaktor, for det kræver en stærk og koordineret politisk ledelse og et egentligt program. De er et symptom, en protestdemonstration, et tegn til lederne i Frankrig og EU, at europæerne har fået nok af dem, at de er identificeres som fjenden, og at deres dage er talte. Det er Brexit-sprog. Trenden findes i hele Europa, og tekno-bureau-kleptokraterne i Bruxelles og alt deres luksuslønnede politikerpersonel kan ikke redde det længere.

Europe in a bad state

Der er et forlydende, der efter kommunismens og murens fald kom fra en højtrangerende sovjetisk embedsmand, at Michael Gorbatjov blev stillet i udsigt, at hvis han tillod og var instrumental i Sovjetstatens fald, så ville EU blive det nye Sovjet. Det skulle han efter sigende have syntes, var en vældig god ide.

Nation

Anti-nationalismen er på retræte. Det er gået op for folk overalt i Verden, hvad globalisternes projekt gik ud på. Det startede med klassisk Imperialisme og endte med Globalisme, og hvor disse trampede deres vej frem, var der krig, ulykke og fattigdom i farvandet, og kravet til folkene var, at de forrådte deres nationer, deres traditioner og deres suverænitet = den indlysende og naturgivne ret (skulle man mene) til at ønske et liv for dem selv.

Man kan selvfølgelig sige, at Kina har nydt godt af globalismen i et par årtier, for de har skabt en mega-økonomi på, at der blev outsourcet. Undergrundsoraklerne er sjældent i tvivl: Kina er ond, det var i virkeligheden meningen fra starten, at Kina skulle være det nye lokomotiv for globalismen, og se nu bare deres totalitære tiltag med sociale point og social kontrol.

Det sidste er helt bestemt bekymrende, det er indiskutabelt! Og kineserne skal have det at vide. Lur mig bare, om vi har mod til at sige det, for hvad har selv haft gang i her til lands? Hvad har vi tilladt Google, NSA og PET at gøre med vore data? Hvordan er det lige, vores sociale system via samkøring af data med CPR-register som mellemled fungerer? Straffer vi måske de, der ikke til punkt og prikke opfylder ‘den sociale kontrakt’, det skulle jeg nok lige mene. Skulle vi så lige feje lidt for egen dør, OG SÅ kritisere kineserne, der bare er længere fremme i skoene end os!?

Men der er blot det med så grovkornede forsimplinger, at de bliver forlorne. Kina er som fænomen så stort, at det ikke bare er entydigt. Undergrundsorakler har altid brug for entydige meninger (mnjæææ men i virkeligheden…), for det er den vare, de sælger. Det har simpelthen gennemskuet DET HELE. Det har de så ikke.

Også i Kina foregår der brydninger, vi aldrig hører om. De gamle strukturer, klanerne/triaderne, dragefamilierne har deres agenda, som minder meget om Rothschild’ernes. Men der er meget, der tyder på, at de heller ikke længere får lov til at bestemme, og at den kinesiske ledelse – ligesom den russiske, der også har sat deres oligarker på porten – er klar over, at det gamle system og de gamle magtstrukturers tid er slut. Derfor et nyt russisk og kinesisk monetært clearingssystem, derfor en overgang til handel mellem nationerne i egne valutaer. Derfor den seneste forståelse mellem Kina og USA, for Kina har ingen interesse i et totalt nedbrud af den amerikanske økonomi, hvilket netop er globalisternes agenda. De er interesseret i en overgang til en handelsbaseret verdensøkonomi, der bygger på reformering og udskiftning af syge elementer med en sundere og ikke det totale sammenbrud = kaos, der baner vejen for en totalitær New World Order.

Kinesernes stil har aldrig været globalisternes rovdyrskapitalisme, det er simpelthen for uværdigt for dem. Og deres forhold til Vesten er lige nu som til en smuk luder i fuld krigsmaling … med syfilis. Ikke noget erotisk forhold her, før hun har været på en kur.

Hvad har skovbrande i Californien at gøre med One Road, One Belt? Mere end vi tror.

Bare rolig, undergrunden har altid et nyt mnjææ for i virkeligheden … Det er vældig bekvemt at have en teori om Den Store Plan for slaveplaneten, for planen er så stor og dystopisk-dæmonisk, at ingen kan gennemskue eller bevise den, hvorved de aldrig kan blive modsagt eller skal stå til ansvar for deres teori. Der er fri bar for konspiranoikere. Det er gratis at slå sig op som dommedags-orakel på bekvemme entydigheder og springe alle nuancer, modsigelser og mellemregninger over.

Jeg synes bare, Verden er lidt for spændende og mangfoldig til at blive hældt på dåse, og at – hvis man hævder at gå ind for sandheden – man har en forpligtelse til at understøtte dens virkeliggørelse med andet end sure sokker.

Og så synes jeg, man som en, der ytrer sin mening, har en forpligtelse til at danne den via observation og vurdering, ikke via endnu en abstrakt teoretisering og endnu en stak garage-ideologi. Det er so last millenium! Og det mest sørgelige er sgu næsten, at undergrunds-garage-ideologerne aldrig spørger de mennesker, de har meninger om – Hvordan ser I Verden, hvad drømmer I om, og hvad mener I selv, at I har gang i?

Jeg møder indimellem en person, der benytter enhver lejlighed i mødelokalet, hvor der ikke er en stram dagsorden, til at fyre en Donald Trump høhø-had-gylp af: Ja, der er ligesom Trump, ikke!? Og så sidder han og flakser med øjnene, Fik de den, bekræfter de mig, bekræfter de mig? Han har ved tidligere lejligheder antydet, at nu måtte nogen gerne slå manden ihjel. Seriøst! Herlig indstilling til demokrati ikke? Og forleden kom den så: Ja, og problemet er så, at der var så mange, der stemte på ham! OK, så demokratiet er, når det endelig kommer op af sofaen og banker i bordet, et problem!

På en måde er det befriende, at venstrefløjen og de politisk korrekte endelig er kommet ud af busken og meldt klart ud, at de foragter demokratiet og folk generelt. Folkets stemme er et problem, med mindre folket kan forføres eller piskes til at mene det samme som dem. Politiske mord og statskup er helt i orden, for deres højhellige mål helliger deres beskidte midler. Det er herfra, vi har den indstilling, at man ikke behøver at spørge folk, før man har en mening på folks vegne om, hvilket liv de skal leve. og hvilken mening de skal have.

Undergrunden har desværre arvet den uvane. Da det i starten af millenniet begyndte at stå klart, at socialismen og venstrefløjen var død, at dens ideologi var irrelevant, og at den var en del af problemet og ikke løsningen, blev mange med hang til kritik hjemløse. Partiet Alternativet er et udtryk for det, og en del af undergrunden hoppede på den vogn. Det var sådan lidt Obama-besnærende med danske paroler a’la change og yes we can. Deres meninger om en bedre Verden kan såmænd være sympatiske – indimellem, de kan godt sige fornuftige ting – men de har aldrig rigtigt ryddet tavlen og bordet og spurgt seriøst ind til, hvad det var, der ikke fungerede for den venstrefløj, hvis livssyn var ude af sync med virkeligheden. De synes minsandten, at EU er en herlig ting, vi skal bare have mere af det, så skal alt nok løse sig – bla fordi DF var EU-kritiske, og det kan vi jo ikke have, så vi mener det modsatte. De spørger heller ikke andre folk end dem, der er deres egne vælgere, hvor hvis de gjorde det, ville de spørge Europas befolkninger om, hvad de synes om EU-kratiet. De ser også den generelle opbrud som ‘en uheldig højredrejning, som vi må sætte ind overfor’. Altså skyd på budbringeren som de romerske kejsere. Det er faktisk kun den yderste venstrefløj, gammelmarxisterne i fåreklæder, Enhedslisten, der udover DF fremfører EU-kritik – så meget må man give dem.

Undergrunden er mere radikal end de alternative og mener, at alle andre end dem selv er zombificerede, hjernedøde får, der lider af Stockholmssyndrom og i øvrigt er håbløst fortabte. Når de en gang imellem er nødt til hoppe ud af deres fringe-boble og med en vis væmmelse omgås hr-og-fru-hakkebøf, så aner de ikke, hvad de skal stille op. De kan allerhøjest anstille en antropologisk synsvinkel og som fremmedgjorte voyeurister studere dem.

Så de spørger ikke folk derude i Udkantsverden, om de har styr på, hvor de vil hen, for de er jo de dumme, underudviklede goyim der ikke er klar over, at globalisterne allerede har vundet over dem, og at de nu bliver lokket ind i deres masterplan 3.0, for i virkeligheden … Det er bagvendt på en syg måde, når undergrunden mimer den gamle socialdarwinistiske attitude, hvor folk ikke har ret til at føre deres eget liv, for det skal Imperiet nok sørge for – hvis de i det hele taget får lov til at overleve, de uduelige grovædere.

I stedet for at heppe på folks initiativer til lands, til vands og til udenlands, så sidder de og buher af dem og siger: Det kan I godt glemme alt om, for jeres slag er tabt på forhånd, da I ikke har brains til at gennemskue jeres fjende. Jeg må indrømme, at jeg er seriøst led ved den misantropi, den menneskeforagt, der ligger bag attituden.

Forandring sker ikke som en abstrakt ideel plan, der implementeres natten over. Den sker i små ryk, den er ikke perfekt fra starten, der er modstand, der er tilbageskridt iblandet fremskridt, der er magtgrupper der vil forsøge at ride på ryggen af trenden til egne formål. Men at gå ud fra som givet, at tingene KUN kan blive værre, fordi man ikke evner anden form for visualisering end Orwell’sk science-fiction-fremskrivning af de værste trends i vor tid, ER IKKE GODT NOK LÆNGERE!

STIL FANTASIEN TIL RÅDIGHED FOR MENNESKENE – IKKE FOR DYSTOPIEN!

På forhånd tak.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.