Kailo

F… corona – boost dit system

Hvorfor ikke?

Hvorfor er der så få, der taler om simple sundhedsmæssige modforholdsregler mod virusinfektion?

 1. Den første grund er slem nok:
  Fordi medierne er under pres fra medicinalsyndikaterne og deres lobbyorganisationer, der varetager deres egen business case. Som sekundære lobbyisster er vi desværre nødt til i et vist omfang at medregne Sundhedsstyrelsen, Statens Seruminstitut og lignende institutioner. Og fordi politikere ikke evner eller gider orientere sig udenfor de pressede – eller villigt halelogrende medier, er der kun det lille ekko at hente fra det hold. Altså ingen hjælp.
 2. Den anden grund er værre:
  Fordi det ikke er meningen, vi skal vide, hvor simpelt det ville være at beskytte os eller fjerne infektionen, hvis den skulle opstå. Det ville betyde, at folk holdt op med at frygte og krybe sammen i deres huller og bare ordne den sag uden at vente på, at mor og far giver lov. Staten har brug for borgernes afhængighed for at eksistere. Staten har sin egen business case.
 3. Den tredje grund er værre endnu:
  Fordi det hele er en kæmpestor finansiel-militær operation beregnet på at crashe verdensøkonomien og dernæst indføre global permanent undtagelsestilstand. Til det formål kræves der altid en fjende, der angriber. Som seneste ædelsten i en historisk perlerække af fjender fra mongoler, tyskere, russere, oliesheiker, klimaet, terrorister, meteorer fra rummet – og lige om lidt aliens i flyvende køkkentøj – har vi nu fået globalforkølelse.
 4. Den fjerde grund er den værste:
  Fordi der foregår et organiseret folkemord baseret på biologisk krigsførelse og social-økonomisk kvælning. De gamle skal ryge i svinget, for de har ikke brug for endnu en svækkelse oveni de andre. Det hedder euthanasi. Så slipper Staten for at betale for deres pension og hospitalsophold, og der er færre, der har akkkumuleret livserfaring nok til at gennemskue svindelnummeret og fortælle efterkommerne om simple løsninger fra fortiden.

Vi er kun et skridt, en hårsbredde, et nudge fra, at ikke-blåstemplet egen-omsorg vil blive udråbt som ulovlig selvtægt. Hammeren vil falde, hvis man kommer til at anbefale/foreslå det det andre. For Stat og medicinalindysteri har delt patentet på at rådgive om så vigtige sager som DIT helbred.

Hvad – i stedet for?

Så, hvad kunne disse simple sundhedsmæssige modforholdsregler mod virusinfektion eller bare infektioner i det hele taget være? Siden der nu ikke er andet at hente fra de umyndiggørende myndigheder end stuearrest og isolationscelle – og fjolser som manden her:

Hvis jeg nu lægger ud med en håndfuld opsamlede tips, hvad siger I så? Frem med husgerådene alle I kloge derude! Lad os udøve noget OpenSource journalistik og videndeling:

 1. Sørg for at have zink nok i kroppen. Den styrker thymus, der hos små børn er lige så stort som deres hjerte men hos gamle mennesker skrumpet ind til en tør sveske.
 2. Sørg for C- og D-vitamin – og noget solskin til at booste D-vitaminet.
 3. Oregano-olie har vist sig effektivt. Nogle går så langt som til at sige, at det slår al virus ihjel. Der er sikkert en grund til, at at Dick Cheney og hans hans private krigsindustrielle foretagende hoardede vild oregano på markedet for år tilbage.
 4. Koloidialt nanosølv. Fra den svenske forhandler, som for år tilbage skulle have præsenteret på OpenMind men som ‘blev aflyst’, fik jeg følgende boost-opskrift til at slå en infektionen ned, når den lige er på trapperne: en spiseskefuld nanosølv + saften fra en halv citron + et halvt glas rødvin.
 5. MMS – sodiumklorid, brugt i over et halvt århundrede som kur mod malaria. Skal bruges på den rigtige måde. Alene den påfaldende voldsomme propaganda imod det, som kører på nettet fra medicinalindustriens og sundhedsstyrelsernes hold peger på, at tampen brænder. På samme måde med cloroquin og hydroxy-cloroquin, som det amerikanske militær har anvendt i 20 år. Medie-aggressionen mod blot at teste det fortæller historien.
 6. Alle teknikker eller supplementer – listen er meget lang, for naturen er fuld af dem, der booster det menneskelige biologiske immunforsvar. Visse åndedrætsøvelser har en markant effekt. Her er en teknik kaldet Simha Kriya anbefalet af den indiske lærer Sadguru:
  https://www.youtube.com/watch?v=lP1Y1bk1YgU
  Ikke overraskende har Vim Hoff fra sit udgangspunkt som The Iceman også et bud, og der er faktisk en stærk lighed med kriya-teknikken – udover det kolde bad:
  https://www.youtube.com/watch?v=nzCaZQqAs9I

Man kan godt få den tanke, at al den frygt og alle de restriktioner på nærmest at trække vejret og masker og jeg-skal-gi-dig har det skumle formål at nedbryde menneskers immunsystem De SIGER, at det er for at beskytte dig selv og andre – er det det?. En permanent stresset og angsfuld body-mind er en direkte invitation til at blive syg. Mangel på ilt i kroppen tillader patogener at udvikle sig.

Smid DIT æble i kurven

Hvis du/I kommenterer her på bloggen eller på https://www.facebook.com/marcohanuman, skriver jeg til på listen. Vi skal op på mindst 20 anbefalinger af noget, VI KAN GØRE som forebyggelse eller bagbyggelse (siden det er forbudt at bruge k-ordet på tre bogstaver). Kun kommentarer med positivt anbefalende indhold vil blive delt. Negativiteten skal medierne nok sørge for.

Alle tips til at booste immunforsvaret – både overstående og senere tilkomne – kunne tages et skridt videre. Et sandsynligt scenarium er, at eventen om kort tid bliver brugt som et springbræt for en skummel klike af eugeniske folkemordere i stil med Bill Gates, der står på spring for at indføre global tvangsvaccinering med indbyggede nanochips og obligatorisk digital certificering, som de kalder det. Altså, nu kan du scannes som et stykke kvæg. Det er, hvad de har gjort i Wuhan/Kina, hvor alle skal bære en mobiltelefon med en app, der scanner dig ved ind- og udgang til alle offentlige steder. Nu ønsker Gates, at ‘the mark of the beast’ skal sprøjtes ind i din krop.

Så alle I kloge derude, hvad gør vi ved vores biologiske krop, hvis vi bliver tvangsvaccineret? Findes der måder at rense sig på? Findes der modgifte mod giften? Kom på banen! Vi har ingen tid at spilde.

Det er de SIMPLE remedier, råd, kostanvisninger, øvelser, osv., vi har brug for lige nu. Lige nu og et par måneder frem vælter det op med mælkebøtter i naturen. Frem med poser og kurve og ud og høste dem. Alt kan spises på planten, og ALT booster dit immunforsvar. Tjek at du plukker væk fra marker, der er sprøjtede. I byområder bliver der ikke sprøjtet ret meget, der er til gengæld forurenet. Tag en tur på Amager Fælled, Vestamager, i Dyrehaven. Mælkebøtten er ikke en skovblomst, så det skal være et åbent landskab, og de nævnte er ikke dyrkede og derfor ikke sprøjtede. Og kronhjortene har ikke opdaget, at der er forsamlingsforbud.

 • Lav en salat af de helt unge blade. Bland med æbleeddike, honning, olivenolie, fetaost, rødløg, dadler, valnødder. Lad de store blade være eller bland dem op, de er bitre.
 • Gå efter blomsterne. De kan trække til ice tea. De kan også bruges til eddike. Måske sammen med stykker af ingefær og rå gurkemeje, der også booster.
 • Rødderne kan bruges til at lave kaffe af. Ja, helt serøst! Vær forberedt på et grave- og rensearbejde. Skær i fine skiver og anskaf dig en dehydrator. Jeg har forsøgt i en ovn, det var ikke godt nok.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

 • Stig

  Mind over matter.
  Man får ikke en sygdom. Man tar en sygdom. Så lad vær med at tá den. Nemmere sagt end gjort.
  Vi har allesammen lov til at eksistere.
  Stol på din ret til at være på vej.

 • Freddy Bach

  The One-Minute Cure:
  The Secret to Healing Virtually All Diseases
  by Madison Cavanaugh

  Det virker fantastisk til immunsystemet, er også god til mange andre ting: Brintoverilte 3% Food grade.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.