Politica

Executive Order

They had it coming, som de siger derovre på den anden side af vandet.
Det lille vand, det store vand, det er sådan, de siger det.
Det har selv bedt om det, siger vi på denne side af vandet.

Vi snakker om Tech-selskabernes grænseoverskridende landevindinger, hvor de lige nu er i stand til at agere som en despotisk Uber-Stat med alle foregående despotiers værste uvaner og karakteristika. Vi taler også om, at der lige er ankommet et tilsyneladende seriøst modspil.

Vi taler selvfølgelig primært om striben af Tech-giganter med hovedsæde i Silicon Valley, vi taler bla. om CIA-operationen, der senere blev kendt under navnet Google og hele det blæksprutte-medusa-tentakel-netværk, der skød ud af denne operation. Dengang var de ikke giganter men fremstod som innovative IT-firmaer, der bare var kommet op med smarte søgemaskiner, der pludselig gjorde det nemmere og hurtigere for alle at søge informationer worldwide og forbinde os med andre, der søgte de samme informationer.

Disse selskaber, der i dag er dækket bag et skjold af uansvarlighed overfor almenvellet SAMTIDIG med, at de hævder at varetage det almene som neutrale platforme, og hvor de blot yder deres services, blev dengang i startfasen favoriseret som netop platforme i den hensigt at styrke en ny form for kommunikations- og netværkskultur. Vi, de, politikere troede simpelthen på dem som nye formidlere, der gav plads og platforme til menneskeheden, hvilket de et godt stykke hen ad vejen også gjorde. De gjorde det så langt, at folk – der også troede på dem – blev afhængige af dem, fordi de det gjorde mest effektivt, mens de lige smadrede deres potentielle konkurrenter. Og så skete der noget andet.

Tech-giganterne trådte i karakter. Man kan spørge, om de blev kuppet? Måske. Men var det ikke snarere sådan, at det var indbygget = indprogrammeret fra starten? Hvis Google var en CIA-operation – og det er beviseligt og indiskutabelt, at det var – så var det ikke et kup, det var et implantat. Hverken Gates eller Zuckerberg går fra at være et garage-baggårds-initiativer til at være ledere af altdominerende korporationer, uden at en vis storspiller, en anden og mere lyssky gigant i baglokalet har spyttet midler i foretagenet og banet vejen. INGEN i big-business kommer til tops uden clearing fra deres rige onkel. Den mindste slinger, og de er OUT! Det var i samme periode, at Google droppede sit oprindelig slogan: Don’t be evil. Var der i øvrigt nogen, der tog det alvorligt?

hmm, vaffor en plade skal jeg stikke i dag?

Med den lovgivede favorisering som springbræt ragede Tech-selskaberne til sig, mens de blev til giganter. De sagde tak for det ved at sige fuck you very much. De blev monopoler og karteller, og de dækkede deres uansvarlighed bag en firewall af legal gråzone, der gik på en bekvem fortolkning af forskellem mellem platform, forum, serviceorgan for sociale netværk og de friheder, det giver på den ene side og publicisme på det anden side med de forpligtelser og det straffeansvar, det medfører, hvis man bryder visse principper for virksomhedsførelse. De har som små børn til et fødselsdagskagebord for andre små børn taget det bedste af begge dele. De har ingen ansvar, for de er jo bare en platform, og de kan ikke gøres ansvarlige, for de er jo ikke publicister. Til gengæld opfører de sig som publicister, der redigerer, censurerer, smider folk ud af legepladsen, demonetariserer, diskriminerer, shadow-banner, faktatjekker, filtrerer algoritmisk, propaganderer og fordrejer virkelighed og sandhed. Årsagen er ikke bottomline: at de rimeligt nok ikke giver plads til porno, pædofili, pik og patter. Årsagen er, at nogen ikke har den samme virkelighedsopfattelse som smart-ass’ene i Silicon Valley, the Deep State, Big Tech, Big Pharma, Big Agro, Big Food, globalisterne i Davos og the woke left. Det gør det af kommercielle, ideologiske og politiske årsager.

MEN, så ankom det, som de bad om. Det, som alle uopdragne børn og sociopater – en barn, der aldrig er standset i sine grænseoverskridelser, bliver sociopatisk – skriger på: SÅ SÆT DOG EN GRÆNSE! De kender ikke grænsen for deres egen krop, de har ingen moral, empati eller samvittighed, og de ved ikke, hvordan de skal opføre sig i andres selskab. Google er endnu værre end sociopatisk, for de mener ikke selv, de gør andet end det, som de har lov til (CIA gav dem lov). De afspejler den mekanisme, der styrer toppen af det internationale erhvervsliv: psykopater stiger altid til tops. Og psykopater besidder nærmest superkræfter i manipulerende intelligens, spørg psykologer/psykiatere, der har studeret dem.

Hov stop!

Mens vi har pegefingeren fremme, så bør vi nok lige standse op. Hvem er vi, der peger løs? Vi er nogle, temmelig mange, der har medvirket som forbrugere, aftagere, kunder i butikken, for ellers ville det aldrig være lykkedes for dem at monopolisere sig frem til status som en blanding mellem KGB-Stasi-Gestapo, den romerske kejser, Pravda og samtlige ministerier i en fiktiv Uber-Stat. Vi er alle medmisbrugere, for vi har tilladt dem at misbruge. Vi har set den anden vej, når vi hørte om misbrugene. Sagt på en anden måde: vores moralsæt var ikke konsistent, for vi ville gerne have alle de gratis goder, men vi gad ikke betale for dem. Så måtte de tjene deres penge på anden vis. Hvilket de så ikke havde noget imod, javist. De regnede faktisk ikke med det, og de havde jo også tilbudt det helt kvit og frit. De glemte bare at sige, hvad der ikke engang stod med småt i kontrakten.

Folk troede, at de som små børn kunne forbruge løs uden at betale en regning. Regningen blev ikke kun i form af penge, der pludselig skulle afleveres. Det blev de via alle de firmaer, som Google uden af sige det sendte personlige oplysninger videre til i overvågningskapitalismens gode sags tjeneste. Google fortalte heller ikke, at deres brugere ikke var deres kunder, for brugerne, altså vi var deres høstmark og kvægfarm. Det var Big Business, der var deres egentlige kunder, og de betalte for, at DERES kunder blev mangfoldige og villige og blev i høstmarken og kvægfarmen. De fortalte heller ikke, at de udover kunder havde en opdragsgiver, CIA, der havde sin helt egen agenda: at blødgøre menneskehedens modstandskraft i så total grad, at vore hjerner blev som kogt havregrød.

Folk betalte en dobbelt pris, og den anden pris var den værste og stak langt dybere. Den anden pris var at miste friheden, miste de civile rettigheder, miste grebet om virkeligheden og miste adgang til ikke-voldtaget information. Folk, der troede på demokratiets velsignelser, mistede demokratiet. Folk, der troede på republikkens velsignelser, mistede republikken. Alt det, vi fik uden at betale for det eller arbejde for det – same-same – var lokkemad, honning for fluer. En børnelokker tilbød os en pose bolsjer – for at røvpule os. Hvordan føles det bagefter? Har vi lidt ondt i ringmusklen?

Vi er medansvarlige, eller rettere: Jo mere ansvar vi tager lige nu, jo bedre er chancen for et skift bort fra dette misbrug-medmisbrugs-kompleks. Vi blev forført, lad os bare sige det, og det er bestemt ikke usandt. De sagde aldrig, hvad de havde gang i, for så ville mange have sagt fra. Nu er det hele så ude i lyset, og nu har folk så muligheden for at vise, hvad deres moralske standard er. Hvad bliver reaktionerne? Alle slags, uden tvivl.

Alt fra:

Nåe, jamen det VAR vi da klar over og herregud, det kan vi da ikke gøre noget ved, for det gør sådan nogen som dem, de skal jo også leve …

BEEP x 3!
I var IKKE klar over det, hyklere,
vi KAN gøre noget,
og de SKAL ikke nødvendigvis leve på vores bekostning!

Eller dummere:

Jeg synes det er godt, at de sætter en stopper for alt det der fæik njyus eller hvad det nu hedder, vi kan jo ikke have, at alle og enhver kommer med den slags. Og jeg er da tilfreds med at se dumme mennesker og kattekillinger lave åndsvage ting på YouTube, og jeg har da ikke noget at skjule, så de må da gerne se, hvad jeg skriver i min mail.

BEEP x 3!

De sætter ikke stopper for fake news, de storproducerer det!
Hvis ikke alle og enhver har lov, har ingen lov, heller ikke du!
Alle har lov til at have noget at skjule. Så de må gerne wiretappe, når du har sex med kæresten, hacke dine koder, stjæle din identitet og hæve på din konto? Nåe, hvorfor ikke, du har da lige sagt ...

Eller endnu værre:

Jeg mener ligesom Google. Bare det kun går ud over dem på den anden fløj, og som bare skal cancelles, censureres, karektermyrdes, dø-skal-de svin, så vi kan få ødelagt det bestående og gennemført revolutionen, så vi kan overtage magten og-og-og … behøver vi at fortsætte?

BEEP x 100!

Ingen kommentarer – det skulle da lige være: gælder det også, når de går efter DIG? En vis Michael Moore er ved at lære en sur lektie for tiden, for han er lige blevet pc-cancelled for at anfægte en af jeres hellige kører: klima-agendaen. PC-livret: forloren hellig ko.

Eller ovre i den anden grøft:

Det er f-fiseme for dårligt, vi må straks splitte dem op i atomer og censurere censorerne og nationalisere dem og-og-og …

BEEP x 3!

At splitte dem op svarer til at smide rockerne ud af Christiania, og herefter er de ALLE steder og får børn til at sælge shit ovre i DIN park.

De skal ikke censureres, de skal slæbes i retten en million gange, til de taber så stort, at deres hundekunster ikke kan betale sig længere, og deres kunder dropper dem som uinteressante – bortset fra, hvor går deres store kunder så hen, og har vi så ikke dem ovre i parken også sammen med rockerne?

Nationalisere dem, siger du. Er det ikke at ekspropriere? Eller måske som de gjorde i Sovjetstaten at stjæle private midler og lægge ind under Staten? Det er nu, vi skal tænke os om.

Ordren der skal udføres

Og her er vi så ved selve overskriften: The Executive Order. Præsidenten på den anden side af det store vand har udstedt en forordning til udførelse. Det skete d. 27.05 2020. Den går kort fortalt ud på at fjerne de beskyttende privilegier for Google og omegn – det er jo samme ejer, for pokker! – som de har benyttet temmelig groft til at føre politik.

Præsidenten er ikke uden personlig interesse i at dæmme op for selskaberne, det deep-state-fascistoide sammenrend, the swamp, the fake media, globalisterne, toppen af efterretningsvæserne, for det var just dem, der var uforbeholden opbakning til hans politiske modstander, Hillary Clinton, i 2016, og som er i fuld gang med at gøre det samme bare endnu værre frem til valget i december 2020. Lige så meget kampagne, de kørte for hende, lige så pissed blev hun og hele fløjen og alt dens væsen bagefter, for dette kunne jo ikke ske med årtiers undergravende virksomhed og 21 trilliarder dollars, der manglede i blot justits- og boligministeriet, og alle de stjålne penge fra haitianerne, og al den support fra kineserne og-og-og … Deres reaktion var ikke, hvad man normalt ville betragte som normal voksen adfærd.

Måske er infantil adfærd det nye normale?

Men præsidenten agerer ikke kun på egne vegne. Det er det, der gør ham til den mest betydningsfulde præsident måske i hele USA’s historie – ja, du læser rigtigt, like it or not! Man behøver ikke engang at være enig med ham eller kunne li’ ham for at forstå det faktum, der ikke kan Google-faktatjekkes-bort. Han har formået at placere sig selv lige i centrum for Den Store Krig, der foregår, WW3 om man vil, altså hvis man forstår, hvad 4GW, 4. generations krigsførelse eller asymetrisk krigsførelse er for en diffus og uigennemskuelig størrelse. Den foregår overalt og med alle midler. ALT er gjort til et våben (weaponized).

Læs:
Corona Hysteria – Asymmetrisk krigsførelse
Wargames
Orden og kaos i WW3
Battlefield Internet
Den korrigerede virkelighed

I denne pressekonference, hvor Donald Trump sammen med justitsminister William Barr annoncerer forordningen, bliver banen kridtet op.

Tre spørgsmål melder sig straks:
Er det en klog beslutning?
Er det en gennemtænkt beslutning?
Får beslutningen nogen betydning med det samme eller på sigt?
De korte svar er Måske, muligvis og ved-ikke.

Én ting er helt sikkert. BigTech har allerede set det komme, for de har bevidst fremprovokeret det, og de har en Plan B. Twitter har allerede erklæret præsidenten krig. Men hvor stærk er selskabernes Plan B så, og hvor mange træk forud i 4D-skakspillet har præsidenten og hans hold? BigTech har bestemt ikke tænkt sig at rulle om på ryggen og opføre sig ordentligt. De gør absolut INTET, uden at de er slæbt i retten x-antal gang af en hel masse ofre for deres misbrug og har måttet bløde væsentligt for det. De småtterier, som vi har set i den genre i Europa, er rent symbolteater. Margrethe Vestager og co er en fis i en hornlygte, og en milliardbøde til Google for magtmisbrug og karteldannelse er en dråbe i havet, som Zuckerdrengen og hans bagland griner af.

EU er totalt two-face i den sag, for de har lige forbudt deling af indhold på FaceBook og YouTube, for nu skal man have en kontrakt med ejeren af det delte. Så ved vi, hvad GDPR-hykleriet skulle til for, for det var åbenbart en trojansk hest til mere globalistisk Uber-Stats-kontrol fra EU’s side, og de er ikke et hak bedre en Google. Den som fisen lugte kan, …

Styr på det?

Så har præsidenten og holdet styr på det?

Q-Anon’erne vil straks sige: Han har fuldt styr på det, han har planlagt det hele i detaljer på forhånd, han får bare BigTech til at blamere sig, han spiller 4D-skak, patrioterne har kontrollen. Sure?
Tvivlerne blandt supporterne siger: Han plejer at have styr på det, men måske har han dummet sig denne gang. Han svarer altid igen, når han bliver angrebet usagligt, så har de luret ham? Ain’t seen nothing yet?
Modstanderne er helt oppe at køre, for uanset hvad manden foretager sig, så er det helt forfærdeligt, hvorefter de helt automatisk-mekanisk mener det modsatte. Yeah right! Og hvor voksen er man så?

Det kaldes at være reaktionære, et ord som de samme modstandere og deres segment-fløj har slynget om sig med i et århundrede, og nu er de selve indbegrebet af reaktionære. Omvendingen af højre-venstre startede helt tilbage i 80erne, men det blev for første gang tydeligt i Obama-perioden, at der var en egentlig operation i gang. Venstrefløjen begyndte stille og roligt at opføre sig fascistoidt. Vælgerne så igennem fingre med det, for præsidenten var jo så lysebrun og lækker, og han var SÅ god til at holde lækre taler – uden egentligt indhold, men pyt med det bare det lød lækkert. De overhalede højrefløjen i Bush-perioden indenom i perfiditeter, overgreb, krigshandlinger, udplyndring af skattebornerne (Obama-care), misbrug af efterretningsvæsenet, løgn via medierne – og decideret landsforræderi, ved vi nu. Der ruller en Obama-gate, som globalist-medierne gør ALT for at undertrykke, for det kunne aldrig have foregået uden dem.

Pressesekretæren, muligvis den mindst dumme blondine i branchen,
har et par spørgsmål til den tidligere administration.
Den tidligere administration har ikke tænkt sig at svare,
medmindre den bliver tvunget til det.

Bemærk præsidentens sidebemærkning i pressekonference om, at han har konstateret, at en del demokrater også mener, at BigTech er gået alt for vidt, men nu får vi så at se, om de stadig mener det samme, når de finder ud af, at VI er enige med DEM. Det er jo en interessant bemærkning. Deep State-slænget i toppen af DNC har jo regnet med, at Google og de sociale medier igen bliver deres redskab i valgkampen, så de igen kan valgsvindle, manipulere, lyve, iscenesætte bigtime, for de har intet andet tilbage som politisk redskab. Hvorfor mon de er så besatte af at fastholde nedlukningen af samfundet og hele tiden ævler om stemmeafgivelse pr. email? De har brændt al etik af for længst. Deres troværdighed har nået et nulpunkt. De har intet konstruktivt, som de går ind for – New Green Deal er samfundsøkonomisk det mest destruktive fantasiforslag, der nogensinde er fremført – de ved kun, hvad de er imod, og at det er den præsident, der truer deres våde drøm om et globalist-imperium, og som stak en kæp i hjulet for 16-årsplanen, der bestod i otte år med Obama for at blødgøre systemet og otte år med sækken, pulverheksen Hillary til at fuldføre svineriet, den totale korruption af USA. Samtidigt var det den internationale del af planen, at Kina skulle overtage verdensøkonomien.

Ingen af delene kom til at ske på den måde, det var planlagt. Vi er på ingen måde sluppet af med parasitterne, men der blev trukket i nødbremsen og slået bak midt i forløbet. Som den mærkelige præsident, der placerede sig i centrum og trak i nødbremsen, sagde til landets borgere: Det er jer, de går efter – jeg kom bare i vejen for dem.

Forordningen til udførelse, the executive order, kan vise sig nyttesløs, eller den KAN blive et redskab til at stække en magtstruktur, der har raget beføjelser til sig, der kun kan sammenlignes med propagandaministeriet + efterretningsvæsenet i et totalitært regime, rød- eller sortfascistisk.

Hvis det ikke bliver stoppet her-og-nu og effektivt, er vi alle sammen fucked! Det er bare ikke nok at udstede end executive order, hvis den ikke bliver fulgt op, eller hvis der ikke findes funktionelle retslige sanktioner til at bakke den op. Hvad hjælper det, hvis justitsministeren stiller op bag ordren, hvis flertallet af medarbejderne i ministeriet stadig er korrupte Obama-zombies, der ikke gør dagens arbejde, og hvis de udfører noget ‘arbejde’, så består det i aktivt at forhindre, at retten sker fyldest, hvilket er grund til at pulverheksen, nougatdrengen og hele deres giftige korps ikke allerede sidder bag lås og slå.

Korrumpering af retsvæsenet i USA er det helt store problem for landet. Forfatningen er god nok, landets lov er fuldt tilstrækkelige. Men forfatninge bliver undermineret, og mulighederne i lovene bliver ikke udnyttet. Hvis vi i øvrigt tror herovre på vores side af vandet, at der står meget bedre til, så er vi til grin.

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.