Politica

17 udsagn om det politiske venstre i den Vestlige Verden

Når man som det politiske venstre i den Vestlige Verden er slået ind på en dyster vej med at lyve, svine folk til med karaktermord, man ikke kan lide, udøve censur, lukke munden på anderledes tænkende, iscenesætte hadkampagner, misbruge minoriteter som politiske redskaber … når man først har gjort det, kan man ikke gøre det ugjort. Bordet fanger. Bølgen ruller, og når bølgen rammer muren, ruller den baglæns. Karma.

Det, der kendetegner det politiske venstre i den Vestlige Verden, er, at de er ude af stand til at lære af deres fejltagelser. De forstår ikke, når de har dummet sig, blameret og afsløret sig, tabt en sag og gentager derfor de samme dumheder dobbelt op, tredobbelt op, firdobbelt op. Deres irrationelle tankesæt er: Når noget ikke virkede, er det nok fordi, der ikke var nok af det. Skyklapper.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden regner folk for sagt lige ud at være dumme. De appellerer til folks dumhed, de forventer folks dumhed, de kalkulerer i deres egen form for kalkulerende dumhed med, at folk reagerer som små børn uden rationalitet. Af samme grund anser de det som overflødigt og direkte skadeligt at beskæftige sig med fakts og substans og ikke kun reaktionspotentiale. Reaktionær.

I den debatterende politiske verden opponerer man som regel andre som mennesker med dårlige ideer. Herefter vil man forsøge at argumentere for sine egne ideer, og hvorfor de er bedre. Det politiske venstre i den Vestlige Verden opponerer andre som dårlige mennesker med ideer og behandler dem derefter. Hvis man kan dæmonisere, infantilisere, animalisere og umyndiggøre sine opponenter, behøver man ikke at udvise den pli at behandle dem som ligeværdige mennesker. Arrogance.

Hvis man vil se den allerbedste, mest rammende og mest præcise beskrivelse af deres adfærd og charmerende kvaliteter, behøver man blot at studere deres karakteristik af dem, som de hader og betragter som deres fjender. Projektion er for dem en grundtilstand. I en psykologisk profil ville det blive betegnet som narcissistisk (narcissist er ved at blive den nye kliniske betegnelse for psykopat). Hangman.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden er indhyldet i en kultisk stammereligion. Det er tribalismen i deres kult, der dikterer dem altid at mene det modsatte af deres modstandere. Det er for dem et substitut for egentlig tænkning og meningsdannelse. Et andet udtryk er et, som de selv har opfundet og slidt tyndt i over et halvt århundrede: reaktionær. Når man er medlem af en menighed, synger man med på salmerne og siger amen på de rigtige steder. Baviansocialisering.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden opererer ved hjælp af løgn, fordi deres ideologisk-politiske afsæt fra starten og i sin kerne var en løgn. Marxs, Lenins og Trotskys ideologi var én stor løgn, og deres uhyre foragt for masserne står at læse direkte i deres skrifter og de nedskrevne udsagn, de kom med. At betragte et gigantisk massemord med omkr. 300 millioner døde med international-socialismen som direkte årsag som en velsignelse eller som minimum en retfærdiggjort nødvendighed kræver en løgn helt ud over det sædvanlige. Som vi har hørt fra national-socialisterne, så er forudsætningen for løgnens salgbarheden direkte proportionel med dens størrelse. Lyv stort nok og folk æder den! Moralsk korruption.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden lever i en indbildt virkelighed, hvor alle deres ideer kan lade sig gøre. De mest intelligente men samtidigt mest ondsindede blandt dem – bekvemmeligheds-lefties – har to virkeligheder: den der gælder for dem, og den der gælder for fårene. De ved godt, at deres latterlige utopismer aldrig vil blive til virkelighed, men så længe fårene tror på det, så sidder de på magten. Magtsyge.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden opererer ved hjælp af offerroller. Offeret er deres politiske våben. Postulerede eller reelt undertrykte minoriteter er blevet et automatvåben for dem. De egentlige ofre bliver derved dobbelte ofre. Ikke nok med, at de er forfordelt af majoriteten i samfundet, de bliver også taget som emotionelle gidsler for offerrolle-narkomaner. Opportunisme.

Den anden komponent i fordelagtighed ved offerroller er skyld, skam og frygt. Det politiske venstre i den Vestlige Verden‘s hovedformål er social kontrol over masserne og magt til dem selv. Sanktioner er ostrakisering, trusler om social udstødning, hån og latterliggørelse og karaktermord. Hvis vi i et lyst øjeblik skulle få den pludselige indskydelse, at denne agenda til forveksling ligner overklassens, herskerelitens agenda og IKKE det, som folkets forfægtere postulerer er deres agenda, så har vi fat i noget. Same-same.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden har ikke længere en politik, de har ikke en sag, de har ikke noget at byde ind med – bortset fra latterlige utopier, der aldrig vil blive til noget, eller som hvis de nogensinde blev virkelighed ville være ensbetydende med det ultimative helvede, den endelige totalitære slavestat for alle mennesker på planeten. Utopia.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden er nødt til at operere ved hjælp af mediepropopaganda. Både international- og nationalsocialisterne indså det, skabte en propagandaapparat og lærte Vesten, hvordan det kunne bruges. I deres medieverden registrerer man ikke virkeligheden, man kommenterer og formidler den ikke – man skaber den. Hjernevask.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden kender ikke til selvkritik. De anser sig selv for at være på højere moralsk grund end andre. Virkeligheden er, at deres moralske kompas er ude af kurs, de er reelt nihilister, og at deres øjeblikkelige meninger er styret af, hvilken farve klud, der bliver viftet om næsen for dem. De har taget patent på at være kritiske, hvilket normalt ville kræve, at man først havde udøvet selvkritik. Snotforkælet.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden bruger gerne betegnelsen progressiv om sig selv. Begrebet er udelukkende begrundet af den marxistiske logik, hvor fremskridtets determinisme er progressionen i klassekampen, mordet på bourgeoisiet og proletariatets diktatur. At disse tre mekanismer i samtlige kommunistregimer førte til regression i form af ENORME tilbageskridt for kulturen, skabte dysfunktionelle samfund, menneskelig ulykke, massemord og undertrykkelse er det politiske venstre i den Vestlige Verden på mirakuløs vis i stand til at se bort fra. Abstraktion, distraktion.

For det politiske venstre i den Vestlige Verden er der ingen grænse for syge fantasmer. I en valgkamp vil medlemmerne af kulten jokke sig selv over tæerne for at overbyde hinanden med gyldne løfter og overgå hinanden i social-økonomisk bestikkelse. De lover gratis uddannelse, gratis socialhjælp, gratis understøttelse, gratis indvandring uden regler og fuld forplejning, gratis lægebehandling, gratis kønsskifte og abort, gratis dit og gratis dat, fri bar og tag-selv-kagebord – hvis bare folk vil stemme for dem. Hvor pengene skal komme fra er ligegyldigt, for efter et valg trækker de deres gratis tilbud tilbage vel vidende, at midlerne ikke findes. Eller også ‘glemte’ de at fortælle, at total-skatteprocenten blev hævet fra de nuværende 83% til 87%. Herefter bruger de al energi på deres yndlingsbeskæftigelse: at beskylde deres politiske modstandere for at ødelægge deres gavebod med sur realisme.

Da det politiske venstre i den Vestlige Verden lever i en ideologiseret virkelighed, et politisk trosparadigme, kan der indenfor deres kunstige virkelighed generes et utal af memes, der accepteres af medlemmer af kulten.

Tre eksempler:

 • Klimaet på Jorden skyldes køer, der prutter, bagere der bager brød og hr. Olsen, der griller en pølse. Så vi skal holde vejret for ikke at lave et CO2-fodaftryk, og afstå fra nogensinde at stige ombord på et fly.
  Og fjolser i hobetal tror på det.

 • Indbyggerne i Vesten er racister, der skulle skamme sig, hvis ikke de forærer alt, som de selv, deres forfædre, og deres forfædres forfædre har kæmpet for og skabt til enhver, der ankommer udefra og kræver alle privilegier på et splitsekund.
  Og fjolser i hobetal mener, at det er helt rimeligt.

 • Kvinder har ret til at tage livet af deres børn i fosterstadiet. I den seneste update af denne ‘rettighed’, har de ret til at forlange abort i 9. måned, og hvis barnet skulle overleve en time efter fødslen, har kvinden ret til på skatteydernes regning at kræve det aflivet. Det sker lige nu i USA, og hvis ikke det stoppes, vil det ske her.
  Og fjolser i hobetal vil være medløbere.

Det politiske venstre i den Vestlige Verden er nået grænsen for eksistensberettigelse.
Medlemmerne af kulten har to muligheder:

 1. At fortsætte i samme spor uden at tage deres ideologiske paradigme op til en grundlæggende revision. De vil da fuldføre den allerede langt fremskredne proces og blive som deres fjendebillede: fascismen. Dødsprocessen bliver fæl, skinger, patetisk og ucharmerende. Guillontinen vil i værste fald ramme dem, som de ramte deres modstandere/ofre med gulliotinen i årene efter 1789.

 2. At tage deres ideologiske paradigme op til en grundlæggende revision. Hvis de er mennesker med en samvittighed, vil det betyde, at de er nødt til at forlade den kult, der blev dannet i starten af forrige århundrede med rødder tilbage til Den Franske Revolution.
  NB! De betænksomme bliver ikke højreorienterede, for højrefløjen er også en del af det store polariserede skakspil med de hvide mod de sorte brikker. De begynder simpelthen at tænke.

En kommentar

 • Vibeke Larsen

  Jeg er meget enig.
  Det danske valg med de røde er fuldstændig som beskrevet her.
  Skyld og skam. Løgn og latin. Ensretning for Klimaets skyld, der er valgt i hele verden til at snøre mennesker med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.