Essay,  Politica

Det forlyder …

Disclaimer:
Der bliver ikke viderebragt forlydender fra denne blog, med mindre bloggeren = undertegnede føler sig sikker på, at der er hold i disse forlydender, og at kilden er troværdig.

Følgende vil ikke være at finde i mainstream-medierne og kun meget få steder i de alternative medier grundet deres natur.
Følgende er ‘forbudt for børn’ og sarte sjæle, selvom de mere maleriske detaljer er udeladt.
Følgende kan ikke publiceres på de gængse sociale netværk, så de er eksklusivt for dig, der læser nedersteetage.com
.

Siden 21. december har der fundet en række anholdelser og tilbageholdelser sted indenfor det amerikanske statsapparat og det segment, der har at gøre med det kompleks af korruption, som nogen har kaldt for The Deep State og andre malerisk har kaldt for The Swamp. Vi taler om det skred, der har fundet sted blandt efterretningsvæsener – i særdeleshed CIA – siden 1947 og det statskup, der fandt sted i forbindelse med mordet på John. F. Kennedy i 1963.

Operationen, der ifølge forlydender finder sted i denne tid, er nøje planlagt og timet, og de personer, der er målsat, har været i søgelyset i længere tid. Især drejer det sig om personer, der har været prominent deltagende i Obama-administrationen og dens statskup 2.0 mod præsident Trump 2016-20. Operationen bliver udført af særlige enheder med særlige beføjelser. De opererer i overensstemmelse med den del af det amerikanske militær, der ikke er kompromitteret og har deres forhåndsoplysninger (intelligence info) fra kilder med højere clearance end CIA og NSA.

De udsete personer er delvist kendt af offentligheden og delvist ukendt. Blandt de kendte personer hører en stribe skikkelser, der har figureret i medierne i forbindelse med de iscenesatte og manipulerede Kongres-høringer om det påståede samarbejde mellem præsident Trump og russerne (Mueller investigation), den påståede quid-pro-quo-aftale mellem den ukrainske præsident og Donald Trump og den ubegrundede rigsretsat baseret på yderligere påstande, der blev iscenesat derefter. Som bekendt blev alle påstande forudsigeligvis fejet af bordet, men medieeffekten op til valget 2020 var uantastet. Derudover personer, der er associeret med Covid-19-operationen og hvad der kun kan betegnes som verdenshistoriens største valgsvindel i forbindelse med præsidentvalget 2020. Igen understøttet af en totalitær medie-tsunami fra de mainstream-medier, der er ejet worldwide af 6 syndikater kontrolleret af den samme Deep State Swamp, der skabte alle de falske påstande.

De fremtrædende personer tilbage fra Mueller-høringerne og de synkrone høringer, der forgik i Kongressen var Adam Schiff, Jerry Nadler og Nancy Pelosi. De blev alle opsøgt af afhøringsteams, der stillede dem ubehagelige spørgsmål baseret på skudsikker dokumentation vedrørende deres bestikkelsessager. Schiff havde både pædofili- og mordsager på halsen ved siden af bestikkelse. Han har indvilliget i at samarbejde efterfølgende. Folk, der samarbejder, bliver indtil videre forskånet for kort proces. Herved bliver de samtidigt vidner mod en lang række medimplicerede. Jerry Nadler (the. Penguin) siges at være uvillig til samarbejde. Nancy Pelosi var efter forlydende så drugged og adrenachrome-inficeret, at hun ikke kunne få et ord frem. Hun lettede sig i begge ender af skræk – stanken var mærkbar. Hun skønnes ikke at ville overleve.

Kort proces blev tildelt tidligere FBI-direktør James Comey, der var udenfor pædagogisk rækkevidde. Det samme galt to af hovedaktørerne: Bill og Hillary Clinton. Det blev under likvideringen konstateret, at det dæmoniske væsen, der havde besat Hillary Clinton, nægtede at forlade hendes krop i over et døgn, indtil det omsider blev udstødt.

Og så lander vi i toppen af kabbalen. Barack Obama var ikke en del af den seneste operation, for han blev allerede sendt hinsides i september 2020 i forbindelse med årsmødet i Bonn for Order of the Black Sun, for hvilken han var Pindar (Dragens Penis). Denne mega-orden er lige nu den ene halvdel af Global Deep State, hvor den anden halvdel er The Dragon Families og Rodthschild-syndikatet.

Præsidentkandidaten i 2020, Joe Biden, går rundt med fodlænke. Han har allerede talt ud om alle forhold, han har medvirket i. Hans vicepræsidentkandidat, Kamala Harris, Hillary Clintons lesbiske elskerinde, er foreløbig ikke berørt, men den anden lesbiske elskerinde, Huma Abedin er tilbageholdt og har talt ud om alt.

To korrupte bykonger i New York, guvernør Andrew Cuomo og borgmester Bill de Blasio har valgt at tage flugten. En af dem har sandsynligvis valgt at flygte til Island, der er blevet et midlertidigt tilflugtssted for Deep State-slyngler på flugt? Det er her, at blandt andre Jeffrey Epstein befinder sig. Og som vi alle ved: J.E. didn’t kill himself (actually he wasn’t killed).

Der har gået mange rygter om, hvorvidt Guantanamo-basen i Cuba var den nye internerings- og afhøringscentral. Dette rygte er ikke sandt ifølge forlydender. Det er derimod Thulebasen på Grønland. Så kan dette sted omsider gøre sit gavn efter et halvt århundrede, hvor vi som danskere måtte spørge os selv og regeringen om, hvad amerikanerne gør på dansk grund? Uden at få svar.

En af de i medierne fremtrædende skikkelser i forbindelse med Covid-operationen, dr. Deborah Birx, valgte at aftræde. Hun følte nettet stramme. Dr. Anthony Fauci har nok tænkt sig at gå samme vej.

Danse Macabre

Og her bliver det lidt makabert. Mere end lidt. Diverse agenturer, bla. CIA, har for ganske nyligt modtaget pakker med afhuggede kropsdele fra ovennævnte personer. Medfølgende var en besked i stil med: Hvis I fortfarende nægter at medvirke til restaureringen af de institutioner, der er udset til at genskabe fremtidige livsbetingelser for menneskeheden og fortsat insisterer på at understøtte menneskehedens hovedfjende = jeres hidtidige opdragsgiver, den globale deep state og al dens væsen, så vil de næste pakker indeholde kropsdele fra … jer!

Hold-on-a-second! Det lyder som mafiametoder. Her er der så blot én ting, vi er nødt til at forstå. Modtagerne af disse pakker er folk og organisationer, der i generationer har arbejdet målrettet på slavegørelse og aflivning af størstedelen af menneskeheden. De er psykopatiske massemordere, der konsekvent i det seneste år har nægtet at samarbejde og tage imod generøst udstrakte hænder. De er 100% udenfor pædagogisk rækkevidde. Vi taler om den sidste mulighed / option for at få dem i tale i form af et håndgribeligt ultimatum: Samarbejd i dag eller forlad denne planet i morgen! Dette er det eneste sprog, de forstår.

Tidligere forsvarsminister Mark Esper er ude. Den diskret-korrupte justitsminister William Barr er ude. Samtidigt har undersøgelsesadvokat John Durham fået udvidede beføjelser og kan nu deklassificere de sager, som Barr blokerede. Epsteinsagen bliver genåbnet (lukket ned af Barr). DC-eliten ryster i bukserne over det. En af de internationale spillere med fingrene langt ned i Epstein-netværket, det israelske efterretningsvæsen Mossad, er sat ud af spil. Deres chef blev likvideret for tre uger siden. De opfattende pædofilnetværk er blevet indhegnet. Den fortløbende serie af sager i forbindelse med verdenshistoriens største valgsvindel (benægtet af justitsminister Barr selv efter hans afskedigelse) er intakt. De vil blive opsummeret 6. januar 2021.

1000-vis af labs, der har produceret de vacciner, der skulle være kørt i stilling efter Covid-operationen, er blevet destrueret. Disse labs har ikke blot fabrikeret vacciner men en hel række kemisk-biologiske våbensystemer beregnet på … os alle sammen. Nogle af disse labs er på størrelse med byer. Enklaver af disse labs skjuler sig stadig omend kun i kort tid bag skudsikre murværker.

De seneste forlydender

Ovenstående handlede om modoperationen, der flyver under radaren. Men denne verdens herskere fortætter ufortrødent, til den dag, de omsider er nødt til at pakke sammen.

Med udgangspunkt i skandalen her til lands – og skandale er vi nødt til at kalde den – med det statsministerielle dekret om at aflive 17 millioner mink pga formodning om Covid-19 i den samlede danske minkbestand, rejser der sig et par meget betændte spørgsmål: Hvad handlede det egentlig om? Man kan også spørge sideløbende: Hvor fik statsministeren og regeringen den ordre fra, hvem lagde den på deres bord?

Det begynder at tone frem. De 17 millioner mink var kun en opvarmningsøvelse. Det næste, der er linet op, er alle husdyrracerne. Det dukker op i medierne – og ALT, der på denne måde dukker op i medierne er plantet – at svin nu muligvis også kan bære smitte. De har allerede slagtet 100.000 ænder i England på grund af denne formodede smittefare. Bliver der linet op til nedslagtningen af 20 millioner svin i Danmark – for en sikkerheds skyld? I Japan har de også slagtet dyr på den formodning.

Vi er nødt til at bruge udtryk som formodet, for den enorme usikkerhed der er forbundet med testmetoden, kan kun give baggrund for formodninger. Der var opvarmningsforsøg for år tilbage med kogalskab, svinepest og fugleinfluenza. De kører det simultant lige nu, for danske hønseafvlere har ikke lov til at lukke deres dyr ud pga fugleinfluenza. De er nødt at vade rundt i deres eget lyge lort indendørs uden adgang til græs og sngle og orm og frisk luft.

De øver sig de fine herrer og damer. De vænner befolkningen til at acceptere disse groteske nedslagtninger. Det egentlige formål er et anslag, en krig imod fødevarer og ernæring. De ønsker af svække og i sidste ende aflive menneskeheden. De har gjort det adskillige gange før i Verdenshistorien, og de gør det nu igen. De har i forvejen gjort det næsten umuligt for smålandmænd at have en mindre bestand af dyr alene på grund af bureaukrati, reguleringer og afgifter. Kun de store har råd til det.

Den forvirrede statsminister, der i sin forvirring lægger beslutninger i hænderne på globalisterne i Basel, vil være villig til at slagte samtlige danske husdyr, hvis hun får besked på det. Igen vil det fremme de store producenter med fx svine- og hønsefarme, hvor det hele foregår i snævre bure under kontrollerede forhold – der til gengæld er så unaturlige og ‘syge’, at dyrene naturligvis bliver … syge, hvorefter de pumpes med medicin.

Er det ikke et sært sammenfald, at de samme storspillere, der nu kører deres profitable vacciner i stilling og sprøjter dem indover deres nye trilliardær-marked, er de samme, som har lancerer frankenfood og syntetisk kød? Et særdeles klamt produkt.

Når der nu tilsyneladende køres et nyt udkog i stilling på baggrund af Covid-19, må vi samtidigt spørge os selv om, hvorfor der OVERHOVEDET IKKE omtales eller stilles spørgsmål ved de ALLER VIGTIGSTE forhold i den forbindelse:

 1. Hvorfor ved folk ikke, at Covid 1-18-stammerne var patenterede (= syntetiske fremstillede) og dernæst solgt til kineserne, der udviklede Covid-19?
 2. Hvorfor har medierne ikke bragt billeder af glade kinesere i Wuhan, der fyldte gaderne og fyrede kinesere af nytårs aften, mens Rådhuspladsen i København og Time Square er nedlukkede og mennesketomme? Kunne de tænkes at vide noget, som vi ikke har lov til at vide? Antallet af covid-19-smittede i Beijing er fx … 3 personer!
 3. Er Covid-19 overhovedet forstået og identificeret af sundhedsinstitutionerne?
 4. Er de vacciner, der nu er på markedet af samme årsag gennemtestet og sikre?
 5. Er den testmetode, der bruges, overhovedet brugbar til sikkert at påvise noget som helst?
 6. Er denne virus så dødsensfarlig og masseødelæggende, som medier og politikere fremstiller det?
 7. Hvorfor disse besynderlige statistikker, der skriver covid-relateret som dødsårsag? Man plejer ikke at skrive influenza-relateret eller byld-i-røven-relateret i forbindelse med dødsfald.
 8. Hvorfor disse ENORME anslag imod sunde mennesker, når dødsfaldenes gennemsning er for folk over 82 år?
 9. Hvorfor denne markante filtrering af data, der underminerer fortællingen om den nye sorte pest og favorisering af de, der bekræfter den?
 10. Er masker effektive til forhindring af smittespredning, og hvilke undersøgelser og data underbygger det? Det virker som om, det modsatte er tilfældet – hvorfor bliver det ikke omtalt?
 11. Hvorfor blev Sverige udsat for et internationalt pres, og hvad var det, de ikke måtte vise ved deres oprindelige politik? Og her gik vi og troede, at videnskaben var så glade for blindtest, så de måtte da være interesserede i at se, hvad resultatet ville blive, hvis man gjorde noget andet?
 12. Hvorfor blev WHO’s oprindelige udsagn om, at nedlukninger ville være en total katastrofe, som de på ingen måde anbefalede – hvorfor blev det ikke viderebragt i medierne og taget alvorligt af beslutningstagerne. Var beslutningen taget på forhånd?
 13. Hvordan kan regeringen på den anden side tillægge WHO så stor autoritet, da samme organisation for år tilbage i forbindelse med H1N1 tog røven på en foregående regering?
 14. Hvad har salget af Statens Seruminstitut til en saudiarabiske lilleprins at gøre med Covid-operationen?
 15. Hvad er årsagen til, at begrebet vaccineskader er blevet gjort ugyldigt?
  Hvorfor denne beskyttelse af medicinalbranchen og deres businessplan fra regeringshold? Hvem er denne regering, der tillader den slags, og på hvis vegne opererer de?

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

En kommentar

 • omar ingerslev

  Det lyder fuldstændig forrykt og langt ude forbi de yderste galakser. Det er umiddelbart svært at tage ind. Men når man ser på den nuværende situation, og spørger sig selv hvordan man ville have reageret hvis man var blevet forholdt den for bare 5 år siden, så ville man have reageret på samme måde : “ … forrykt … for langt ude … “

  Man behøver ikke kende til detaljerne når man går forbi et hvepsebo. Lyden fra det fortæller alt hvad man behøver at vide. Og for tiden lyder det globale hvepsebo, så ingen har lyst til at komme for tæt på.

  Jeg har tjekket med andre troværdige kilder, som indirekte kaster lys over hvad du skriver. De formidler aktuelt tilsvarende “forrykte” efterretninger, og havde jeg ikke kendt dem igennem lang tid, ville jeg også have haft svært ved at tage det ind fra dem.

  Stærke sociale netværk er det vigtigste i en krise som denne – vigtigere end arbejde/penge/beskyttelsesrum. Og det er netop fællesskab/sociale netværk der er udsat for hovedangreb !

  I nøden vil man også lære sine sande venner at kende – det kan også være en pinefuld erkendelse,
  når man må tage afsked med gamle venner, og endnu ikke ved hvem man kan fortsætte livets rejse med. Overalt er der opbrud i relationer, i familier, gamle venskaber osv. De menneskelige omkostninger af den storm der raser over vore hoveder er nærmest fuldstændig ignoreret i enhver offentlig sammenhæng. Så meget for medier og politikeres påstand om at ville varetage folks tarv. Ikke mindst den IT-entrepenør, der igennem flere årtier IKKE har kunnet løse virusproblemer i sine egne produkter, og som nu påstår at han vil løse den fysisk virkelige verdens “virusproblemer”. Hvis nogen tror på det, opfatter jeg det som den største naivitet.

  Det bliver vigtigere end nogensinde at være i kontakt med den indbyggede evne til intuitivt med hurtighed og præcision at kunne skelne mellem løgn og sandhed, skelne mellem respekt for liv eller mangel på samme – en evne som alle børn fødes med. En evne som igennem opdragelse, uddannelse og arbejdsliv ofte undergraves – men evnen er altså indbygget og kan genfindes, kontakten genetableres – og det behøver ikke nødvendigvis at tage lang tid, hvis de ydre forhold er pågående og konfronterende.

  Og vel kan det gøre ondt – the truth hurts, but the lie kills – og man bør ikke vige pga “smerten”, men må betænke alternativet. Man kan være så bange for døden, at man snyder sig selv for at leve. Tilpasningsevnen kan være berettiget i gode og stabile tider, men kan være farlig i ustabile tider – ligesom det også er det for frøen i gryden under opvarmning på ilden.

  Vanen tro
  
er de Vantro

  – de som tror
  
at de tror
  
er ofte utro,
  …når verden er under hastig forandring…

  
– de tilpassede og normalitetssøgende

  står ofte dårligere

  end de utilpassede og fritænkende,
  …når verden er under hastig forandring…

  
- de højtspecialiserede og rige
  kan råbe og skrige,
  det er de fattige og frie
  der er bedst til at leve, uden lige,
  …når verden er under hastig forandring…

  
Karavanerne drager videre
  mens resten sidder fast i vanerne …
  -det er verdens gang
  mellem overgang og undergang…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.