Historica,  Politica

Det 17. bogstav

Det bogstav som vi ikke må nævne anonymt.
For så kommer BigTech-tankepolitiet og sletter dig.
Hvilket selvfølgelig betyder, at nogen har ramt en nerve.
Men hvad er det for et fænomen?

Der må være en grund til, at BigTech-mafiaen, medierne, globalisterne, de korrupte demokrater i USA og alle deres eftersnakkere har så travlt med aktivt at benægte fænomenet. Hvorfor ikke bare ignorere det, hvis de mener, det er en fis i en hornlygte?

Lad os starte med at kassere den værste af alle dumheder: At det er et svindelnummer begået af sindsforvirrede konspirationsteoretikere, der sidder i en eller anden kælder og fyrer gas af. Det er maninstream-mediernes bud – eller man burde måske sige påbud, da de og de nye BigTech-medier og er det nye tankepoliti. Deres version er til gængæld i kategorien sindsforvirring og konspirationsteori. Som i alle forhold vedrørende vigtige sager kan vi ikke bruge medierne til andet end endnu engang at konstatere, hvad det formidlede og officielt afstumpede verdensbillede stadigvæk består i: det samme som i går og i forgårs = vildledning. De er forfarende i en tilstand af panisk benægtelse.

Det er på den anden side en udbredt misforståelse også blandt afficionados, tilhængerne, at det er et nyt fænomen i disse for et vist land så betrængte tider. Der svæver forlydender rundt om, at det var John F. Kennedy, der startede det, før han blev skudt. Det er ikke rigtigt. Der er nogenlunde enighed om, at der er militærfolk og deres interne efterretningsvæsen involveret, for graden af træfsikkerhed i de kryptiserede oplysninger er for påfaldende. Der er også nogenlunde enighed om, at præsident Trump på ingen måde er uvidende eller uopmærksom på Q-Anon-fænomenet. Så vidt så godt.

Den virkelige historiske historie

Q-Anon startede i 1860, nærmere bestemt 1. april. Vi er i året før den amerikanske borgerkrig (16. april 1861 – 9. april 1865). En kreds af 25 nordstats-generaler slog en beskyttende ring omkring to forhold: Den første amerikanske forfatning (1776 > 1781 > 1787 > 1789) = den rigtige forfatning, og præsidenten = Abraham Lincoln. Generalerne var alle sammen udpeget af Lincoln og startet/ledet af generalmajor George C. McKellen sammen med generalmajor Henry M. Halick og general Winfield Scott.

Man kan ikke set i historiens lys sige, at de var succesfulde i disse to sager. Præsidenten blev myrdet 15. april 1865 på befaling den britiske krone og deres bankmænd, Rothschild-dynastiet udført med general John Pope som håndlanger. Forfatningen blev forvredet til bankmændene = den britiske krones fordel, og den anden amerikanske forfatning blev vedtaget i 1871. Vi får hermed mulighed for at betragte dannelsen af, hvad professor Peter Dale Scott i dens senere version har kaldt for The Deep State. Den var der så at sige fra starten, for den var dengang som i dag just den britiske krone, Imperiet, bankdynastiet og deres efterretningsvæsen. Det britiske MI5 startede som efterretningsvæsen for British East Asian Company, hvilket vil sige Rothschild-dynastiet. Briterne betragtede Amerika som deres retmæssige koloni, og det gør de stadig den dag i dag. US Deep State og dets forgrenede netværk er deres operative arm, så det er ikke bare en betragtning, det er en reel praksis, et stykke funktionel virkelighed. Man kan sagtens sige, at de nutidige hændelser ligger i direkte forlængelse af, hvad der skete dengang. Vi er vidne til fuldbyrdelsen – eller i hvert fald videreførelse af et stykke unfinished business.

Den første amerikanske forfatning var en republik. Husk hvad det betyder. Der er Folkets Sag (res publica). Det er noget andet end demokrati, der på trods af dets udråbte og vedtagne status som ‘det mindst ringe styresystem’ altid ender med at være Magtens styresystem. Og hvor godt er det så? Republikken er, som der står i forfatningen, af folket og for folket. Demokrati er et flertalstyranni, en popularitetskonkurrence og en potentiel korrupt markedsplads med råbende sælgere, ludere og lommetyve, levebrødssvindlere, kræmmere og ågerkarle. Hvis dagens flertal vil lynche mindretallet, så kan de gøre det. Hvis oligarkerne/globalisterne vil købe demokratiet, kan de gøre det. Hvis medierne vil manipulere demokratiet, kan de gøre det. Hvis nogen vil snige fascismen ind og kalde det demokrati, kan de gøre det. Det har de allerede gjort. Demokratiet er af Magten og for Magten.

USA’s historie har hele vejen igennem været en kamp mellem republikken, der var på folkets side og demokratiet, der var på bankmændenes side. En skikkelse, der stikker ud, er en af demokratiets og Imperiets agenter. Da Kronen/Imperiet vendte tilbage – og husk at The Crown ikke er det britiske kongehus men snarere The City of London, altså finansimperiet –  gennemtvang de i samarbejde med Vatikanet under pave Pius d. 9. (og dermed jesuitterne) indsættelsen af en krone-venlig præsident, general Ulysses S. Grant, deres agent. Hans formål var at underminere Lincolns politik og bane vejen for den forvredne forfatning, der skabte USA om fra at være en republik til at være en corporation. Landet hed nu ikke længere The United State FOR America men The United State OF America. Den første forfatning var en suveræn stat for suveræne mænd og kvinder, den anden forfatning var en vasalstat for ufrie mænd og kvinder. I den første forfatning blev folk kaldt for an american sovereign, i den anden forfatning blev folk kaldt US citizens. Borgere er dem, der er indenfor borgens/citadellets mure. Borgere er subjekter til Staten (subjacere = at underkaste). Samtidigt begyndte amerikanerne at betale skat (IRS) til kronen. Og hvorfor ikke til Staten og dermed sig selv? Fordi ingen dollar nogensinde er gået til offentlige projekter til gavn for folket men direkte til Rothschild-dynastiet via en bank i Caribien. Men amerikanerne ved det ikke. IRS, The Internal Revenue Services er en ulovlig organisation.

Q-Anon var etableret af en kreds, der ønskede at beskytte Uafhængighedserklæringen, den oprindelige forfatning og The Bill of Rights. De var patrioter, hvilket helt nøjagtigt betød den koalision, der bekæmpede briternes og deres kolonistyre i uafhængighedskrigen. Når de i dag kalder sig for patrioter, så kan det nøjagtigt som dengang gøre de imperietro og korrupte demokrater rasende. I modsætning til, hvad mange går og bilder sig ind, var det republikanerne og ikke demokraterne, der afskaffede slaveriet. Ku Klux Klan er et demokratisk sydstats-fænomen. Hvis man er et indbildsk venstrefløjshoved, har man fået vendt historiske fact 1800 rundt og på hovedet. Og hvem blev kørt i stilling i dag som henholdvis præsident- og vicepræcidentkandidater? To personer, Joe Biden og Kamala Harris, hvis familie var slaveejere. Det er demokraterne og ikke republikanerne, der den dag i dag mener, at de sorte mennesker bør blive på plantagen og opføre sig som slaver. Hvad taler vi om, for der findes jo ikke bomuldsplantager med sorte slaver i dag, som der gjorde til 1. marts 1863? Men USA’s sorte befolkning er begyndt for alvor at forstå, at plantagen som et styresystem stadig findes og er vedligeholdt i alle de distrikter, der har haft demokratisk styre i årtier. Det er også årsagen til, at de ny-radikaliserede demokrater ønsker at genindføre racismen (Black Lives Matter). Den var en del af deres styresystem.

Q-Anon er en organisation med ubrudt kontinuitet til beskyttelse af republikkens forfatning. Et andet forhold, der fuldstændig pisser demokrater af, er, at forfatningen er baseret på kristne værdier. I den anden forfatning ankommer frimurerne og jesuitterne med deres demokrati og deres nihilisme. De 25 generaler startede deres operation som et nationalt vagtværn i den ånd, som de stiftende fædre udtrykte som folket forpligtelse til at gribe ind, når Magten forgriber sig og misbruger sin magt. Altså når politikere ikke længere agerer af folket og for folket

Q har en esoterisk betydning. I kabbalistisk gematria betyder det 17. bogstav fra mørke til lys. Anon har en lignende esoterisk betydning: at være vågen – altså i betydningen at have taget den røde pille. Interessant i øvrigt at rød er den republikanske farve og blå er den demokratiske. Blå er The Matrix.

Når man på engelsk siger awakened har det også en esoterisk betydning: genopstået fra de døde. Når en slave døde i USA, blev han placeret i en trækasse, en wake. Så blev kasset bragt hen foran slaveejerens hus, så denne og hans familie kunne se kassen/kisten, mens de spiste til middag. Deraf det senere navn corporation, der indeholder ordet corps = lig. Virksomheden indeholder de dødes lig.

Organisationen Q-Anon opererer altid i baggrunden. Det er grunden til de mange gætterier ud i den blå luft, som folk har forstand til. Man kan sige, at Q befinder sig i samme belysningsfelt som Deep State, men deres intentioner er anderledes. De træder i karakter ved forskellige lejligheder. En skikkelse som general Smetley-Butler var et Q-Anon-medlem. Han blev forgiftet 21. juni 1940 – en typisk og foretrukken jesuitter-praksis. I det spændende år 1933 havde han afsløret The Business Plot Conspiracy, en gruppe af rige businessmænd med Rothschild-forbindelser planlagde et statskup. De havde selv indsat kommunisten og Stalin-beundreren Franklin Roosevelt, og nu ville de fjerne ham. Gruppen havde stor lighed med den britiske gruppe kaldet Focus, der hyrede Roosevelts fætter Winston Churchill – surprise, det familieforhold har de ‘glemt’ i historiebøgerne – for at han kunne hjælpe med til at sætte WW2 i gang. Et lignende statskup har vi just været vidne til imod præsident Trump. Roosevelt blev fjernet ved forgiftning – jesuitpraksis igen. Hans gode ven Joseph Stalin lod hemmeligheden falde i en sidebemærkning til Roosevelts søn ved faderens begravelse (‘Var du klar over, at …’).

En anden Q-Anon-general var George S. Patton. Han blev forgiftet 21 december 1945 – der var de igen de rare munke. En tredje skikkelse er general Douglas McArthur, der afslørede korruptionen omkring præsident Harry S. Truman. En fjerde Q-Anon-general var Dwight D. Eisenhower. Han er husket for sin afskedstale i 1961, hvor han som den første bruger ordet det mililitær-industrielle kompleks, og hvor han advarer Kennedy mod at lukke disse typer ind i regeringen. Der er herfra ideen om, at det var Kennedy, der startede Q-bevægelsen. Han lyttede bare til budskabet, hvilket som bekendt kostede ham livet.

Det bringer os frem til den skikkelse, der helt sikkert vil få venstrefløjen til at se rødt. Senator John McCarthy var Q-Anon, og han afslørede Deep State Kabbalens operationer i Hollywood og i de amerikanske medier. Begrebet maccarthyisme er venstrefløjens er-det-ikke-så-søøønd-for-os offerrollebegreb til at modgå, at de bleve grebet med bukserne ned i at underminere samfundet. Hvad ser vi lige for tiden i USA i dag? Sumprotter på steroider! Et kommunistisk statskup, en iscenesat revolution under udrulning. Senatoren fik ret. Og Hollywood er i dag opkøbt af … kineserne, hvilket vil sige det kinesiske kommunistparti. Senatoren fik dobbelt ret. Samtlige amerikanske mainstream-medier er opkøbt af globalisterne = Deep State-operatørerne = fjenderne af den 1. amerikanske forfatning og Q-Anons fjender. Senatoren fik tredobbelt ret.
Læs hans Lincolns Day-tale til Womens Club i Wheeling, West Virginia i 1950:

I Oliver Stones film fra 1991 JFK optræder der en skikkelse, der bliver spillet af Donald Sutherland. Han kalder sig i filmen for Mr. X. Han siger, at han ikke kan røbe, hvem han repræsenterer. Han rigtige navn i virkeligheden var Leroy Fletcher Prouti. Han var chef for Special Operations for The Joint Chiefs of Staff under JFK og Q-Anon-medlem. 

I dette intense klip taler Mr. X alias Leroy Fletcher til Kevin Costner alias Jim Garrison om, hvordan sikkerheds-enheden havde fået besked om ikke at gøre deres job i Dallas den dag, og hvordan attentatet og dermed det 20. århundredes måske fæleste statskup nemt kunne være undgået, hvis man havde fulgt den vedtagne procedure.

Vi skal helt frem til 2016, før Q-Anon træder frem på scenen med navns nævnelse. Ikke med personers navne men med Q-navnet. US Deep State har hele tiden været klar over deres eksistens, for de har bekæmpet dem med næb og klør og giftmord fra starten af. Mediernes fake-debunk af fænomenet skyldes, at deres opdragsgivere er voldsomt nervøse for i disse tider, at folk skal forstå fænomenet. 

Q-Anons er for så vidt selv en del af The Deep State. Men de er det på en undercover-måde. De var involveret i det opgør, der har fundet sted og stadig finder sted med den egentlige Deep State, globalmafiaen. Eller rettere global-mafiaerne, for der er for tiden kun to hovedfaktioner tilbage.
Se artiklen Mafia.

Donald Trump

På det allerseneste er der sket besynderlige ting, som alle er klar over. Er det amerikanske valg overstået med en beskidt sejr til demokraterne baseret på valgsvindel? Har Trump givet op så let? Eller bluffer han?
Der er dukket følgende op på nettet, hvor Trump bliver budt velkommen i dette selskab:
SENATUS CONSULTUM ‘Conspriptus Electus’
med de besynderlige ord:

Donald J. Trump
– 46th and last President of the United States
– CEO Drain the Swamp

– Awards: Tree of Life Award (Jewish National Fund),
Friend of Zion Award,
Humanitarian Award (National Jewish Health),
Order of Freedom (Kosovo),
Medal of Bravey (from the Afghan people by Laga Province,
3 nominations for the Nobel Prize.
– Middle East Peace Agreement

Et andet sted læser man fra den samme gruppe:

SENATUS CONSULTUM i Honorede to Announce ‘The Peace Agreement of the 13 Families’.

Familiernes navne er:

Rothschild, Rockefeller, DuPont, Reynolds, Bundy, Onassis, Freeman, Russell, Astor, Kennedy, van Duyn, Li og Collins

Deres logoer er to fredsduer – husk Columbia er navnet for frihedsgudinden og Washington D.C. også kaldet District of Columbia + Senatstegnet (Rom) + en pyramide med Horus’ øje. Mere masonisk og illuministisk kan det vist ikke blive.

SÅ – det store ubesvarede spørgsmål er nu, om Trump har spillet et spil med dem, et noget-for-noget for at få fredsaftaler i land, eller om han har solgt ud til dem?
Med andre ord: Er det en god, en halvgod eller en dårlige nyhed?
Er han i færd med at håndtere dem, er han gået på kompromis med dem, eller har han overgivet sig til dem for at få en plads i deres parnas? Vi ved godt, hvem de er, disse familier, de er The Dragon Families, delvist zionister/khazariske mafiosi, angelsaksiske mafiosi og franske jacobinere. En skøn blanding af adel, bankmoguler, gamle industrialister og hi-level kriminelle

Dernæst må man undre på, om han virkelig har smidt håndklædet i ringen og foræret Joe Biden og Kamala Harris præsidentskabet uden at blinke. Først bad han alle undersøgelserne om valgsvindel om at standse, og så genstartede han dem. Hvad skete der her? Enten er det et totalt stilbrud, eller også har der været en aftale, som han har været rigtig god til at holde hemmelig. Noget vil vise sig.

Er Q infiltreret

Vi husker, da Q var ned fra platformen og så dukkede op igen. Hvad skete der der? Seneste forlydende er, at Trump og hans familie blev forrådt af en slange i familien. Hans navn er Jered Kushner. Hans forbindelse til Mossad og Chabad, inderkredsen af Zionisme og jødisk mafia – de er jo ikke engang jøder disse typer, de er khazarer – er velkendt. Hans far var dybt kriminel med våbenhandel, menneskehandel og drughandel + bestikkelser og sex-blackmail a la Epstein på bagen. Trump kan umuligt have været uvidende om, at sådan type giftede sig ind i hans familie.

Det forlyder nu, at Jered Kushner og hans netværk har tænkt sig at bruge Q-Anon som en del af listen over dem, der skal ‘håndteres’, når Trump er vippet af pinden og globalisterne har overtaget intet mindre end verdensherredømmet, og Israel er den nye verdenshovedstad styred af Chabad, vor tids Sanhedrin. Kushner beordrede også – eller var agent for ordren om, at hans svigerfar skulle myrdes.

Så hele Q-fænomenet er lige nu et meget ambivalent og tvivlsomt fænomen. Der har været mange antydninger undervejs, der har fået folk til at tænke og researche. Det er den ene æg på sværdet. Den anden æg er desværre også passificering: Stol på planen, patrioterne har styr på det, where we go one, we go all. Betyder det så, at vi alle går ad helvede til – sammen?

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.