Cultura,  Economica,  Historica,  Psychologia

Den store virkelighedsøvelse

Hvis vi ved nærmere eftersyn i et tilbageblik kommer til den konklusion, at det 20. århundrede var et af de mærkeligste århundreder i menneskehedens historie, så er det ikke helt ved siden af. Man kan sige, at der i det mindste var der en form for virkelighed tilstede, omend konstant afbrudt af uvirkelige hændelser. Man kan også vælge at sige: hændelser så stærkt virkelige i deres groteske fremfærd, at de antager karakter af uvirkelighed.

En af de dominerende spilplatforme hedder Unreal Engine – uvirkelighedsmaskinen.
Her er det mennesket mod maskinen.

Men vent, det var kun en opvarmningsøvelse. You ain’t seen nothing yet!

Det 21. århundrede overhalede mærkelighedens århundrede indenom i uvirkelighed. Man fornemmede det allerede ved nytårsskiftet år 1999-2000, hvor folks villighed til pisse i bukserne af skræk blev testet af, fordi the millennium bug var udråbt til at være den digitale dommedag. Det var selvfølgelig falsk alarm, men reaktionerne blev nøje observeret af behavouristerne. 1-2-3, det var bare en øvelse, for ingen troede seriøst på det, og mig bekendt var der ingen server-eller styresystemer, der gik ned, og Jorden gik heller ikke ned. Tilsyneladende.

En serie lignende øvelser blev skudt af de næste to årtier. 

Her er 17 highlights:

 1. 9/11, terrorangreb som inside job, totalteater for åben skærm
 2. Mellemøst-invasioner, jagt på medieskabte masseødelæggelsesvåben
 3. Afghanistan, opiumseventyr og jagt på fiktive mullaher i bjerghuler
 4. Finanskrise, et globalt bankrøveri med røverne på den anden side af skranken i banken
 5. Grækenland på skideren, EU, ECB og Goldman Sachs med alle fingrene i kagedåsen
 6. Obama, fake-præsidenten med fake-kone, fake-børn, fake statsborgerskab iført fake fredspris, som endte med at skrive en fake selvbiografi om Yes we can fake og fake change
 7. Glemte vi at sige: fake henrettelse af en fake bin Laden
 8. ISIS – CIA’s al Qaeda 2.0 udstyret med spritnye Nike-sko og Toyotaer
 9. Farvede revolutioner, finansieret af George Soros
 10. Immigrationsflodbølger, også finansieret George Soros
 11. Serieterrorisme, teaterstykker med eller uden menneskeblod, altid med crisis actors
 12. Ukraine, statskup for neocon penge, CIA’s og NATO’s iscenesatte borgerkrig
 13. ‘Sjove’ flycrash og fly, der forsvandt i den blå luft
 14. 2012, Hollywood-stil dommedagslir for fantasy-konsumenterne
 15. Flat-earthing for fantastofile fladpander
 16. Det store Trump-show, mere fakness på begge sider af de fake’ede fløje, fake anklager, fake rigsretsager, fake russer-samarbejde og ikke at forglemme Mr. Fake Himself i frelserkostume
 17. Det store pandemi-show, fakeness er nu det nye normale

Fake-pandemien er kulminationen på de to uvirkeligheds-årtier, der nu har skudt sig ind i det 3. årti. På blot 21 måneder er det globale virkelighedsbillede perverteret i en grad, der ikke er set før i menneskehedens historie. Der er INTET i Operation Lockdown, der er rodfæstet i den virkelige virkelighed, ALT er en del af scriptet, teaterstykket.

Der bliver ikke sparet på teaterrøgen i forestillingen Operation Lockdown.
Det har nu kørt for fulde huse med tvangsindskrevet publikum i 21 måneder.

Uvirkelighedens overtag

Forstå det ret. 
Der er virkelige mennesker, der dør af virkelige komplikationer.
Der er virkelig biokemi i omløb, der får folk til virkeligt at blive syge.
Der er virkelige private firmaer, der er tvunget af virkeligt forfejlede regeringspolitikker til at dreje nøglen
om. 
Der er virkelige lidelser, og der foregår et virkeligt folkemord og et virkeligt medicinal-industrielt-finansielt
globalt statskup.
Der foregår en virkelig centralisering og overførsel af ressourcer til de ganske få og magtfulde. 
Og de gør det, fordi de kan.

Det stærkt UVIRKELIGE ankommer, når vi får at vide, at det hele er velgørende, og at alle disse virkelige lidelser blot er foranstaltninger for vores egen frelses skyld = hykleri
Alle begrundelser, årsagssammenhænge og forklaringer er uvirkelige = løgnagtige
Statistikker er uvirkelige = manipulerede
De anti-pandemiske foranstaltninger er ikke, hvad de giver sig ud for, og ikke hvad de sælges som = falsk varebetegnelse.

Dødssejleren

Den medieskabte ‘virkelighed’ har revet sig løs fra den virkelige virkelighed og sejler rundt som en Flyvende Hollænder, dødsejleren styret af spøgelsesagtige virkelighedspirater. You can’t make this up!
Jeg ser vores opgave i denne situation – den mærkeligste i nogen mands minde – at bevare vores mentale sundhed i en forvirret Verden gennemtrængt af gaslighting*.

*Definér begrebet: 
Gaslighting: manipuleret-iscenesat virkelighedsforstyrrelse, der skal få offeret til at betvivle sin mentale sundhed. En kafkask tilstand, hvor processen opbygget omkring individet som eneste formål har nedbrydelsen af personens psyke, hvorved hovedpersonen bliver syndebukken, menneskeofferet befængt med systemets mentalforstyrrelse. 

I kabbalistisk terminologi hedder det håndspålæggelse. Offeret bliver udstyret med bøddelens synder (oh du Guds lam, der bærer alverdens synder), systemet er forbryderen, men offeret for forbrydelsen bliver nu den skyldige. Abra-kadabra og pludselig er bødlerne ofre, og ofrene er bødler. Dette er en satanisk-magisk rituel handling, som er meget lidt beskrevet og forstået, men som er en del af tænkesættet bag det, vi oplever.

Vores mærkelige opgave er at udvikle et mentalt immunforsvar for dette mentale angreb. Hele pandemi-operationen går ud på at nedbryde det fysiske immunforsvar og erstatte det med et syntetisk ditto, der kan kontrolleres, registreres, afmonteres (døden indtræffer), kommercialiseres, militariseres og finansialiseres. De nye vacciner har dette og KUN dette som formål. Glem ALT om folkesundhed. Enhver snak om andet er en del af uvirkeligheds-tågerne, den store gulbrune, ildelugtende sky af gaslighting

Tredje Verdenskrig

Det 20. århundrede præsenterede os for begrebet verdenskrig. Disse krige var vandrette/horisontale. De var nationers kamp mod nationer, det var os mod dem derude et andet sted på landkortet, dem derude i horisonten. Vi var de gode, og de var de onde. Eller rettere, de store krige tog sig ud som sådan. Det lodrette/vertikale gemte sig i baglokalet. 

Hvad menes der med det lodrette? Det er det store globale upstairs-downstairs, etablissementet mod rosset, de ultra-få mod de overvældende mange. De fede der sidder på flæsket mod de mange, der sutter på patten. Globalisterne mod resten af menneskeheden.

Tredje Verdenskrig er simpelthen den mest oversete event i verdenshistorien. Den foregår LIGE NU for næsen af os og med os som statister og kanonføde. Krigen foregår uden krigserklæring – det nye normale – og er en vertikal borgerkrig mellem lederskab og befolkning. Det er nærmest bibelsk med fårene, der skilles fra bukkene. Det er de korrupte, tilfangetagne regeringer og deres politikere + deres håndlangere + alle de hjernevaskede, der ikke ved bedre imod borgerne i samfundet. Det er de globaliserede statsapparater imod mennesker, der nu ikke længere har lov til at være mennesker og have et menneskeliv.

Vi så det ikke komme. Og da det ankom, så vi det ikke ankommet. Det er her lige nu, det er uvirkelighedens virkelighed. Folket har ikke længere en regering, så når deres såkaldte regering indleder en ikke-erklæret krig mod dem, så findes der ikke en etableret instans, der kan modtage en krigserklæring ej heller en hær, der kan mobiliseres i tide. Vi er blevet taget på sengen uden regering og forsvar.

Amerikanerne har et forspring fremfor de europæiske nationer. Deres forfatning afspejler, at de rent faktisk har prøvet det før. Amerikanerne ved via deres historie fra dannelsen af nationen og deres kamp med mod den britiske krone (The Crown, en protofascistisk sammensmeltning af Stat, Kongedømme og bankvæsen), at staten kan være folkets værste fjende. Andre lande i verden har et forspring fremfor fx lilleputstaten Danmark, der kun har en kort og relativt harmløs oplevelse af det totalitære. Vi har ikke et begreb for det andet end som noget, der er sket engang derude, og som stak hovedet forbi i fem år engang, som vi slap nemt om ved det – og som aldrig ville kunne ske her, for vi er jo så civiliserede.

Vi burde også have en klar fornemmelse af, hvad feudalisme er, hvor vi kendte det under Stavnsbåndet. Men vi er ude af stand til at bruge en 200 år gammel historisk erfaring til noget konstruktivt, for vi har ikke opdaget de slående paralleller til nutidens hændelser. Vore forfædres hårdt prøvede kampe synes nu forgæves, for de er reduceret til museumsstykker. Blot et halvt århundredes velfærd har fået os til at glemme tusind års armod.
Læs: Bombet tilbage til middelalderen

Vi burde også have en forståelse for, vi også har haft en kamp mod The Crown i starten af 1800-tallet, hvor vi blev sønderbombet, og hvor Danmarks Nationalbank ophørte med at være national. Men den erfaring er totalt ubrugelig, for halvdelen af historien er aldrig fortalt i offentligheden. Det er en af de bedst bevarede statshemmeligheder.

Tyskland og Østrig er lande, der lige nu har slået fuldstændig ind på en gentagelse af deres egen dystre fortid. Især tyskerne burde vide bedre, og mange tyskere er ganske klar over, at dette er rivende galt. De skaber nu et samfund, som de siger, med stærkt begrænsede muligheder for de uvaccinerede. De skal nu gå med det nye gule jødearmbind. Der forberedes interneringslejre som i Australien, det nedlukkede kontinent, der er blevet et åbent fængsel med uhørte rædsler. Østtyskerne burde kunne huske tilbage til tiderne under forrige totalitærregime med berufsverbot. Danske politikere bruger ordet ‘en samfundskritisk sygdom’ i flæng. De dummeste kan ikke engang selv høre klangen af rædslerne i Østblokken og DDR, hvor det netop var samfundskritikerne, der mistede mulighederne for at opretholde et liv. De mindre dumme og til gengæld mere psykopatiske politikere er ganske klar over undertonerne.

Kommentarer

 • A. Putin

  BEFOLKNINGSREDUCERING
  (skrevet i 2017) !

  (FNs Verdensmål Agenda21 ”Bæredygtig grøn udvikling” / Den Nye Verdensorden, ID2020, 5G, Event201)

  Indledende ord;

  WHO og EU er FNs højrehånd
  FN og NATO same, same
  FN står bag 5G i samarbejde med EU / WHO samt Telekom, EL, vand og varme industrien.
  5G er et militærvåben og hører af samme årsag ind under forsvarsministeriet (modsat de andre G´er 4, 3, 2 som hører under energistyrelsen)
  5G implementeres i bæredygtighedens navn Globalt præcis som Corona udspiller sig globalt.
  Alt Imens folk går rundt med mundbind opgraderes der master over alt på hustage med øgede mængder RF/EMF (radiofrekvent elektromagnetisk stråling) SOM NEDBRYDER IMMUNFORSVARET og gør en masse mennesker syge
  5G kører på 60 GHz der kvæler oxygen, som er ilt.
  2G, 3G og 4G bliver ikke taget ned selvom 5G kommer til hvilket betyder, at man med 5G yderligere øger de radiofrekvente microbølger og den elektromagnetisk stråling
  Babyer, små børn, de unge, EL overfølsomme, de ældre og kronisk syge bliver eksponeret for den selvsamme mængde miljøforurenede, sundheds og helbredsnedbrydende stråling som en fuldt ud voksen robust mand.
  Der er massiv videnskabelig dokumentation på, at radiofrekvent elektromagnetisk stråling (fra 2g, 3g og 4g) på flere niveauer nedbryder og skader mennesker (herunder dyr, planter, insekter..) fra anerkendte, uvildige forskere, læger, ingeniører verden over (Google; ”The 5G Appeal” / 5G Appellen”)
  5Gs radiofrekvente microbølger / elektromagnetiske stråling med satelitter i rummet og antenner opsar over alt, er en trussel mod miljøet og en bombe under klimaet

  BEFOLKNINGSREDUCERING !
  (Skrevet slut 2017 med mindre rettelser og opdateringer)

  Smart Cities – Smart Meter – Smart Grid – Politistaten – EU, FNs Bæredygtig Udviklings Verdensmål / WHO / NATO, USA, Bilderberg Gruppen – Rockefeller / Rothschild – 5G – WiFi – Radiofrekvente microbølger, Elektromagnetisk Stråling – EL Overfølsomhed – Digitaliseringen – Big Pharma / Medicinalindustrien – NWO = Den Nye Verdensorden = Det Nye Normale (kært barn mange navne).

  De bæredygtige SMARTe – men yderst s u n d h e d s s k a d e l i g e – OVERVÅGNINGs cities er elitens lydløse krigsførelse mod os alle, globalt ! (Google, smart cities, smart meter, smart grid)

  Og tag endelig ikke fejl, for det er en orden, den nye verdensORDEN = Det Nye Normale. Vi vil ikke se noget der flyder eller roder eller skimme en eneste blodsdråbe. Ude af øje, ude af sind…. Og de oppefra elitestyrede medier vil ikke skrive om eller fortælle os om noget som helst…

  LIDT OM EU OG FN´s TÆTTE SAMARBEJDE

  EU´s 2020 plan, med de fjernaflæste trådløse overvågnings EL, vand, varme-målere direkte ind i privaten udspilles i samarbejde med FN´s GLOBALE verdensmål (Agenda 21 ”bæredygtig udvikling”) som implementeres LOKALT ude i samtlige kommuner over hele Danmark..

  EU og FN har begge rødder i Bilderberg gruppen (gå på Youtube og søg;”Demokratiets Fald ? – Bilderberg er i byen” med Martin Spang Olsen)

  ”Bæredygtig udvikling” er et dække over den GLOBALE diktatur / fascisme (kontrol, registrering/sammenkørsler, tvang, overvågning…) som implementeres over alt, med sigte mod én Verdensregering.

  Eliten vil med digitaliseringen og centraliseringen (af magt) og på sigt, rigtig gerne overvåge samt have ejerskab over og kontrol med al jord, vand, penge, energi, natur, kosttilskud /mineraler, dyr, samtlige medier (censur, propaganda) og ALLE mennesker……

  ALT hvad vi ser udspille sig i Danmark af den tiltagende fascisme / diktatur, kontrol, overvågning og tvang kommer ——->

  – UDEFRA og IND (EU, FN,WHO, lobbyister, USA, Bilderberg gruppen videre til embedsværket, centraladministrationen, de få rige / magtfulde dansker, vores politikere, ud til kommunerne, til lokal samfundet og beboermøderne ….osv).

  OG

  – OPPEFRA og NED (centraladministrationen, DJØFER, embedsværket, DI/DA, forretningsfolket, lobbyister, de rige, magtfulde, og indflydelsesrige, – videre til politikerne, lokalpolitiker / mellemledere, til skoleleder / sagsbehandler og til dig og dit boligselskab hvor du naturligvis har mega INDFLYDELSE på beboermøderne præcis som ved ”valget” generelt i Danmark ….. ) …..

  Det foregår med “pisk og gulerod” … Fx at “nogen” under et møde ved noget, som så påskønner én deltagers GODE IDE som til forveksling ligner elitens bæredygtige agenda ELLER omvendt, at den som “ved et og andet” siger; “JAMEN, HØR HER, JEG HAR EN MEGET BEDRE OG LANGT BILLIGERE (smartere, nemmere, hurtigere, sikre) LØSNING !” Og h v e m kan stå for det ? Bare betegnelsen – bæredygtig grøn udvikling i én og samme sætning, lyder jo fantastiskt….

  DE BÆREDYGTIGE SMARTe OVERVÅGNINGS CITIES !

  Kig dig omkring i vores lokale SMART CITIES samfund. Hvor alt vender op og ned og på hovedet med tiltagende fascistiske og kontrollerende tiltag, reguleringer, reformer (jobcentret der nedbryder arbejdsløse og syge Google; ”flere end 65 døde under ressourceforløb”, de glade slaver i job som kun NYTTER for den virksomhed der får en billig eller gratis arbejdskraft uden rettigheder, overenskomst eller retssikkerhed, rygeforbud her og der, nedskæringer og overvågning overalt … ja fyld selv på……). Hvor du ser og oplever, at kommunerne løbende, på skift, (også i samarbejde med almennyttige boligselskaber) river bygninger ned, fæller træer (5G skyder ikke igennem træ så vi må dræbe sunde, smukke træer og lave bænke, papirs sugerør, træbestik og papirs bæreposer mv. og kalde det for ””bæredygtigt””) og ny og til-bygger og samt graver kabler og vandrør op (også langs vejkanter) for at lægge ”de bæredygtige” ned og renoverer toiletter / køkkener til de bæredygtig vand/el-forsynings-.SMARTE-rør (det hele lige klar til 5G smart grid). Med SMART WiFi overvågning over alt i gader og stræder og i de skarpe lede LED gade, stisystems og opgangs-belysninger (5G kører i øvrigt på smart meter lys). Og smart overvågnings WiFi reklame-skærme i samtlige kbh. busser / toge og i supermarkeder fx Føtex (som summer i baggrunden imens der også spilles centermusik som distrahere dig og skal fjerne dig længere væk fra dig selv, din kerne, sjæl og ånd og lukke dig af og ned…. det kræver emeriger at lukke af for baggrunds-støj og jo bedre man bliver til det, des mere man faktisk blevet lukket ned og af) endda med stikkontakter i toge og busser til lige netop din SMARTphone eller SMARTE computer. Samt SMART WiFi digitaliserings-kommunikationsmidler i vuggestuer, børnehaver og på skoler. Alt imens personalet i LIDL og Jysk render rundt 8 timer i streg med TRÅDLØST WiFi-headset. Og der popper SMARTe ANTENNER, basestationer og ”SENDE MASTER” op OVER ALT omkring os alle… !!..

  Men hør, hvad er det egentlig der sker med alt det SMARTE noget dér, over alt i hele Danmark ? .. Lad os kigge på det og have in mente, at elitens krigsførelse mod os alle er lydløs…

  Jo, eliten har gjort generationer AFHÆNGIGE af dét V Å B E N, som at når folk først for alvor forstår, hvad der foregår og hvilke fatale konsekvenser dét medfører og vil “trykke på aftrækkeren”, – ryger kuglen tilbage mod dem selv.

  Eliten har ganske enkelt lagt deres VÅBEN, mod os selv, i hånden på os alle…

  Er dét SMART ?! …….Hitler ville have været grøn af misundelse…

  Men de unge (og voksne) de ved det bare ikke og færdes derfor rundt omk med hovedet begravet i deres SMARTphones, altid kiggen ned og 24/7 få serveret UNDER-holdning , junkfood for sjælen og de hurtige fix. Således at de i k k e OPDAGER hvad der foregår lige for snuden af dem endsige ikke engang kunne finde på at lade tanken strejfe, at noget SÅ uhyggeligt finder sted og at de allerede overvåges 24 / 7 og for længst (delvist ! …… for befolkningen har ikke fået fortalt og ved derfor ikke hvad smartphonen skal anvendes til eller indgå i eller hvad SMART-meters i virkeligheden handler om og går ud på) har accepteret at miste både privatliv og frihed.. “Legetøjet” som skal afspore, vildlede og passivisere befolkningen er langt i hånden på alle og nu blevet langt vigtigere end at forholde sig til den virkelige virkeligheden af tabet over og retten til VORES frihed, privatliv, helbred og sundhed

  INGEN har sagt fra, ingen har gjort oprør, – så nu er tiden moden for de trådløse wifi EL, vand/varme SMARTmeter, helt ind i privaten..

  Hvis vi et øjeblik kobler ovenfor nævnte om smartphones underholdning, junkfood for sjælen og de hurtige fix (hvormed man kommer længere og længere væk fra sin egen indre kerne og det at mærke sig selv – fordi vi konstant er udadrettede og udadstyrede) sammen med EU´s drøm om, at bekæmpe FAKE NEWS “””for demokratiets skyld””” (som oversat til dansk betyder, at EU vil indfører endnu mere censur og propaganda) ja, så har vi folk der fixer sig selv og fylder sig med junkfood – samtidig med, at vi alle nu kun kan søge og serveres ensrettede medie-information fra de elitestyrede mainstream medier (som også styrer tjekdet og faktatjek og som også regerer i vores land og styrer og bestemmer over vores skiftende regeringer og er pænt ligeglade med om regeringsmagten i Danmark er rød eller blå, for eliten, den er hele tiden den samme) og summer summarum, – så har vi ensrettede massemennesker med fælles kunstig intelligens !…

  (For det er dét DE kan med digitaliseringen. DE kan servere dig de nyheder DE synes du skal have og tilbageholde information DE ikke mener du skal have indblik i… Hele uddannelsessystemet er rent faktisk bygget op på samme princip, af den selvsamme elite. Vores pensum omhandler derfor ikke nødvendigvis hverken SANDHED eller FAKTA, men om den retning som DE gerne vil have os alle ind i.
  Pressefriheden er ligeledes fortid med offentlighedsloven 2013. Mediernes vigtigste opgave 2021 er og bliver derfor at smide underholdning og madding ud til befolkningen. Ud til alle synsningerne og meningerne med ubegrænsede taletid, som altid mener og synes en hel masse om det hele, uden faktabaserede evidens, helt uden fundament.
  Den letteste måde at vildlede en hel befolkning på og fluks få alle derhen, hvor DE ønsker os hen, er netop ved at fortie, skjule og tilbageholde betydningsfulde, vigtige og afgørende informationer OG manipulerer, lyve og fordreje sandheden / virkeligheden).

  NB. Når vi hele tiden er udad styrede på de sociale medier og i digitaliseringens hellige navn. Så sker der det, at vi som nævnt kommer længere og længere væk fra vores egen kerne og det at kunne mærke os selv. Og når vi ikke længere kan mærke eller forstå os selv, så kan vi heller ikke se, mærke eller forstå andre. Og det betyder rent faktisk at vi mister empati, over tid)…..
  .
  SMART OVERVÅGNING, – DIREKTE IND I PRIVATEN !.

  Med de (sundhedsskadelige !) trådløse fjernaflæste EL, vand / varme OVERVÅGNINGs målere – som ikke er grøn (!) – ved DE (som skulle ønske at vide det) præcis h v o r du befinder dig i dit hjem og hvor længe. Om du er hjemme udfra + / – aktivitet. Hvornår du bruger ovnen og hvor længe. Hvornår du er på wc og minsandten også om og h v o r n å r du har gæster og hvor længe…
  For det er dét radiobølger kan og gør, – de sender RADIOBØLGER (som er et gammelt militær v å b e n) ind på ALT aktivt, i dit hjem, og sender så AL aktivitet tilbage, igen… Din vens SMARTphone og radiofrekvenser er som pot og pande. Og man kan med radiofrekvenser (hvis man ønsker det, men hvem skulle dog ønske det…?) spore og aflytte samtaler… Og hvis du nu får lyst til at dykke dybere ned i kaninhullet her (hvorfor så ikke lige tage 5G med i købet, når nu du alligevel er der) – skal du være så velkommen !

  SÆT DIG NED OG REFLEKTERE OG SKRIV OM FØLGENDE

  Men nu kunne jeg så godt tænke mig at høre dig !

  Hvad forbinder du med ordet FRIHED ?
  Hvad betyder FRIHED for dig. Hvad får dig til at føle dig fri, på hvilken måde, hvorfor, hvordan ? Og hvad mener du at din basale friheds-RET består i ?

  LAD MIG OVERBRIGE DIG EN TRISTE NYHED !

  For det er blevet mere og mere SMART at benytte visa-kort, Digital-Post, rejsekort, mobilepay osv. fremfor KONTANTER fordi det er SÅ nemt, – er det ikk rigtig ?.
  Det betyder for det første, at du allerede har afgivet din frihed / privatliv og altså allerede overvåges. Og for det andet, at om inden længe, vil den eliten som rigtig gerne vil eje og styrer ALT og ALLE – gennem bæredygtig udvikling (FNs agenda21 som omhandler centralisering af magt, fascisme og diktatur) – også rigtig gerne styrer dine penge, helt !

  Og gu ved hvilket tilbud eliten kommer med, til lige netop dig fx den dag postforsendelsen med dit tiltrængte nye VISA-chip-KORT, er fortid ? Det kan selvfølgelig også være noget computer-terror /attentat som fjerner kontanterne og udløser (måske) chippen (det blev så corona og altså ”et virus” der blev KRONEN over værket = Google Corona oversat til dansk).
  MEN uanset hvad midlet mod elitens mål (for at fjerne kontanterne) bliver, så kan vi alle være 100 % sikre på – FOR DEMOKRATIETS SKYLD, forstås – at det med garanti bliver SÅ stor en succes, at man med fordel kan sprede den (Epidemi lovens TVUNGEN vacciner) til resten af befolkningen (den er under forhandling og 3. behandles d. 1. Marts 2021).

  Når eliten med deres ejerskabsfornemmelser (kontrol, registrering, og tvang), rigtig gerne vil overvåge og eje al jord, land, mineraler, energi, vand, dyr og alle mennesker (og dit barn og din kat) og samtidig hermed bekæmpe ”FAKE NEWS” (fjerne sandheder). Så tyder noget kraftigt på, at vi bevæger os i den retning, hvor det på et tidspunkt ikke længere bliver SMART eller plads til hverken fritænker, samfunds/systemkritiker eller folk der af en eller anden årsag bare ikke dur eller ønsker at leve, tale og bevæge sig frit eller som nægter at betale en uforklarlig skyhøj EL-regning eller bare ikke vil bøje nakken for systemet.

  FORDI, de som overvåger og EJER dig, allerede meget snart (med 5G og 5Gs smart grid) vil styrer dit liv, din tilgang til alt og alle dine værdier (vand, strøm, varme, penge, medie-informationsstrømmen, dit børn osv..) og kan, hvis de ønsker det, slukke og lukke ned og af og serverer dig hvad de synes af nyheder og tilbageholde resten som de ikke mener du skal have indsigt i. Desuden kan man med RADIOBØLGER lave en hulens masse rod for mennesker i deres sind og kroppe og + så meget mere.
  Og vi må ej forglemme POLITISTATEN som skal servicere statsmagten eller for den sags skyld noget med nogle lejre / Zoner !

  Det jeg prøver at fortælle er ……….

  Vi er i rivende hast på samtlige planer og niveauer på vej mod en fascistisk, diktatorisk overvågnings TOTALITÆRSTAT under ÉN VERDENSREGERING, globalt. Hvor eliten, inden længe, vil kunne spille The SIMS tm 4 med os alle (kender du spillet ?); “VI kontroller, VI bestemmer, VI styrer” (hele dit liv og om du skal leve eller dø)

  LAD MIG OVERBRINGE DIG DEN NÆSTE TRISTE NYHED

  Radiofrekvent elektromagnetisk stråling (EMF) er y d e r s t sundheds og helbredsskadelig med døden til følge. Eliten vil med med 5G som du ikke skal undervurdere og Danmark er testland for, sammenkoble os alle (med antenner opsat over alt tæt op og ned af boliger og satteluitter i rummet), GLOBALT over smart grid. Vores EL, vand/varme smart meter indenfor i privaten skal indgå i 5Gs smart grid ligesom andre trådløse enheder. Og alt skal og vil blive chippet, lige fra mælkekartoner til babybleer osv. Chip er som en magnet for elektromagnetisk stråling. Det hele skal samspille i ét gigantisk radiofrekvent elektromagnetisk felt(r)..

  Det vi taler om er, – at det ikke kun er din frihed og dit privatliv som er i farer, men i allerhøjste grad DIN og din families SUNDHED og HELDBRED ! Det skal du hermed skrive dig bag ørerne og holde dig for øje….

  Sagen er, at de trådløse systemer og enheder som udsender EMF / radiobølger (som man i øvrigt anvender i en microbølgeovn) påvirker ALLE uden undtagelse (også dig !). M e n at det i k k e er alle som mærker til det, FØR det er for sent og skaden ER sket !

  Det giver sig selv, at det er hamrende FARLIGT og dødsens USUNDT, at bosætte sig i en microbølgeovn. Og med 5G bliver den rigtig grim for alle.

  Flere anerkendte og uvildige forsker, læger, ingeniører verden over med stor viden og indsigt på området, har for længst været fremme og kraftigt advarer mod dette Wifi (radiofrekvente elektromagnetiske strålings) overflødighedshorn herunder alle de omfattende katastrofale sundheds og helbredsmæssige følgeskader og virkninger det har og får på menneskeheden, g l o b a l t. Men de har fået mundkurv på og holdes ude af mediebilledet (derfor beder jeg dig om at Google; ”The 5G Appeal”). Fordi det ER en del af agendaen og Big Pharma / medicinalindustrien (eliten, over eliten) mangler goodwill. Ingen syge mennesker, ingen penge til medicinalindustrien !.

  Eliten vil —–>

  ———— BEFOLKNINGSREDUCERER ! ———

  Nogen skal hægtes ude og af og dø, for at give plads til ”Moder Jord” (eliten) !

  Symptomerne på EL-overfølsomhed er omfattende. Her skal nævnes nogle af symptomerne ud af rigtig mange;

  Svimmelhedsanfald, susen før ørerne / tinnitus, hovedpine, stress, indre uro, kvalme, brystsmerter, hjerterytmefejlslag og forstyrrelser, eksem, astma, ADHD, indlærings og adfærds-problemer, personlighedes-forstyrrelser, irritabilitet, hukommelse og koncentrationsbesvær, hjernetåge, lys og lyd følsomhed, smerter og ømhed i led og muskler, kraftesløshed i led og muskler, appetitløshed, bevægelsesvanskeligheder, smerter der flytter sig rundt i kroppen, sitrende, snurrende, prikkende kropsfornemmelse, mavesmerter, kræft / hjernekræft, demens / alzheimers, angst, forandret og/eller mærkelig søvn og rytmer (kan ikke falde i søvn, sover dårligt, vågner tidligt), udmattet-hed (magter og orker ingenting), psykoser, kramper, slagtilfælde, lammelser, latent forkølelsestilstand, tømmermændsligende fornemelae. uforklarlig betændelses tilstande (øjenbetændelse, tandkødsbetændelse, bullen finger…), vejrtræknings og åndedrætsbesvær, svien i øjnene, tryk bag øjet, fornemmelse af grus i øjnene, diabetes, tandfyldninger der smuldre, synsforstyrrelser, grå stær m.m….

  SLUTTELIGT !

  For min skyld behøver EU ikke sætte ind mod Fake News ”for DEMOKRATIETs skyld”. Jeg personligt har det fint med at famle i blinde og nøjes med at være uintelligent… For sagen er, at det altid har været og fortsat altid vil være sådan, at de fleste rigtig gerne vil være de D Y G T I G E, mens de få af os må nøjes, med at B Æ R E over med de fleste (fåreflokken). Og dén verden, dén forbliver at være den samme, uanset !……

  Google;

  1 The 5G Appeal (5G Appellen)

  2. WHO video Dansk

  3 BitChute, De Grønne Monstre

  4 Danmark er testland for lynhurtigt 5G-netværk

  Gå på YouTube og søg;

  1 5G Dokumentar – Hvad Er Det Nye 5G Netværk
  Youtube Kanal, Øjenåbner

  2 . Rosa Koire: Agenda 21. Open Mind Conference 2013
  Youtube Kanal; OpenmindconferenceDK
  (Rosa Koire fortæller hele sandheden om FNs globale Verdensmål Agenda21 ””bæredygtige udvikling”. Søg efter hendes navn på YouTube)

  3. Rosa Koire. UN Agenda 2030 exposed
  Youtube kanal; John Nord

  4 Smart Meter problematikken, del 1
  Youtube kanal; Safe Electrowaves

  5. Hvad er 5G
  YouTube kanal; Safe Electrowaves

  6 ROSA KOIRE _ ‘Secrets Behind U.N. AGENDA 21 & Global Sustainability’
  Youtube kanal; Age Of Truth TV

  7 Facebook Politi (som fortæller om propagandaen og censuren)
  Youtube kanal; dkdox .dk
  8 Demokratiets Fald ? – Bilderberg er i byen
  Youtube kanal; dkdox .dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.