Essay

Den Gule Pest – en kinamands chance

– og hvorfor det kinesiske kommunistparti i den nuværende fase af dødskrampe udgør den største trussel mod verdenssamfundet.

To store, gamle og fine kulturer i Asien har oplevet det. Verden har oplevet konsekvenserne af det oplevede. En række lande i Verden har efterfølgende oplevet det, og ganske få oplever det stadigvæk. Rusland oplevede det først og gennemlevede det. De kommer aldrig til at vende tilbage til oplevelsen. Halvdelen af Europa kunne ikke afskaffe oplevelsen hurtigt nok, da de fik chancen. Kina ankom senere til oplevelsen. De har nu kulmineret og er nu på vej frem mod den dag, hvor systemet bryder sammen.

Systemet og dermed oplevelsen er selvfølgelig kommunismen. Skulle der sidde et par gamle koldkrigs-kommunister derude, naive, godtroende og, som Joseph Stalin hånligt kaldte de personer eller partidannelser i Vesten, der gjorde hans rædselsregime en gratis tjeneste uden hverken tak, aflønning eller medalje: de nyttige idioter, så fred være med dem, for de fattede aldrig, hvad operationen gik ud på, og hvad de selv var en del af. De havde deres arbejderklasse-romantik, de havde deres klichéer og paroler, de svingede deres røde faner, hvis symbolik de ikke forstod til bunds, de sang deres slagsange til 1. maj, de råbte op i fagbevægelsen og ævlede om kapitalismens forbandelser uden at forstå, at deres aversion ikke galt kapitalismen men dens monopoliserede rovdyrsversion, og de brugte ordet fascist i flæng uden at definere begrebet som andet end ALT, der lå til højre for Lenin og Mao.

Hvad de først og fremmest aldrig så, var, at kommunismen var et gigantisk power grab for lige netop dem, som de anså som deres fjender. Deres opdragsgivere havde skjult sig for dem og var en håndfuld storbankmænd, Wall Street-oligarker i samarbejde med Det Britiske Imperiums efterretningsvæsen. De nyttige idioter var hele tiden en del af problemet, mens de bildte sig ind, at de var en del af løsningen.

Historien er nærmere beskrevet her:
Den russiske revolution
Det kommunistiske manifest

Intet er, som vi lærte i skolen. Intet er, som de selv fortalte og forstod sig selv, for et af kommunismens hovedgreb var fra starten historieforfalskning og virkelighedsforvrængning. Kommunisternes selvforståelse bestod i, at de overhovedet ikke forstod sig selv, og at de kommunistiske regimers undertrykte befolkningsmasser – de så dem aldrig som mennesker men som masser – forstod mere, end de selv gjorde. Folk var pisket til i et kommunistisk regime at spille spillet for at overleve, og man gav aldrig udtryk for sin egentlige mening undtagen, når man troede, at man var helt privat. Ikke engang her var man sikker, for et andet af kommunismens hovedgreb bestod i, at man aldrig kunne vide sig sikker på at være privat, for enhver kunne være en angiver. Man havde overhovedet ikke ret til at være udenfor kollektivets og Statens råderum, for ALT selv ens tanker og meninger tilhørte Staten. Har du set filmen Das Leben der Anderen? Hvis ikke så find den og se den for enhver pris!

Spørg dig selv

Er det noget vi kender? Vi kender det bedre end nogensinde uden at kende det. Spørg dig selv om, hvad din mobiltelefon, de sociale medier og den hydra af privatlivsoverskridelser, som overvågningskapitalismen begår, skal til for. Spørg dig selv om, hvad den såkaldte coronakrise med forsamlingsforbud og social distancering skal til for. Spørg dig selv om, hvorfor Staten inddrager en ny portion civile rettigheder, hver gang noget bliver blæst op til at være en trussel. En pandemi eller terrorhandling for eksempel. Spørg dig selv om, hvad Tech-giganterne og Google-Gestapo har gang i. Spørg dig selv om, hvorfor medierne mere og mere ligner den gule presse – hvilket intet har med asiatisk hudfarve at gøre – i Sovjetstaten. Altså propaganda i stedet for rapportage om virkeligheden, landkortet i stedet for landskabet. Spørg i det hele taget dig selv om, hvorvidt du har et privatliv, om du har de såkaldte grundlovssikrede civile rettigheder, og om du kan sige nej, hvis du vil. Hvad blev der af informeret samtykke, ret til aktindsigt og ret til fri ytring under ansvar? Hvad skal al den eskalerende censur og overvågning til for? Hvem overvåger dig, hvad bruger de alle dine data til, og hvad har de gang i – overhovedet?

Mens vi taler om det, sker der en globalistisk wuhan’isering af verden. Efter kinesisk forbillede. Som sagt, de gamle øldrikkende kommunister i 1. og 2. generation, fred være med dem. De havde deres plakater af Lenin, Mao og Che Guevarra på væggen, og de er snart uddøde. De fik skabt nogle fagforbund, godt-så … og så kom pamperne og hev det i land. De fik sendt alle kvinderne på arbejdsmarkedet, godt-så … og i løbet af en halvt århundrede kunne en familie ikke længere overleve uden to udearbejdende forældre. De troede, de sejrede ad helvede til (citat: LO-boss Thomas Nielsen) for de gik fra overenskomst til overenskomst, fra konflikt til konflikt, fra strejke til strejke, men de så ikke med deres skyklapper, hvordan de tabte på den lange bane.

Problemet er den 3. og 4. bølge, der er produktet af ideologisk krigsførelse under den kolde krig. Subversion (undergravelse af et samfund og en kultur) tager en generation for at slå igennem, hvorefter den er irreversibel. KGB havde en hel klar strategi og et udbygget program for det, og afhopperen Juri Bezmenov beskrev det til mindste detalje allerede i 1984 i et berømt TV-interview med G. Edward Griffin. Vi ser resultatet i dag, hvor de sovende celler af hjernevaskede millennium-zombier er aktiveret og sendt på gaden i USA. Det sker simultant med, at Kina har indledt en ikke-erklæret krig mod USA på alle fronter. Det er 4GW (4. generations krigsførelse), asymmetrisk krig. Det er kulturkrig, som da formand Mao førte en krig mod sin egen befolkning kaldet Kulturrevolutionen, og som kostede 100 millioner kinesere livet! Det er økonomisk/finansiel- og handelskrig, det er informationskrig, det er mental-psykologisk (ideologisk) krigsførelse, og det er biologisk krigsførelse apropos wuhan’isering. Det er en teknokrig, hvor kineserne bruger alle deres tyvstjålne patenter. Og i det skjulte foregår der ting og sager, der tyder på, at en varm krig er startet.

Partiet

Når der her tales om kineserne, så menes der det kinesiske kommunistparti og ikke den milliard+ hårdtarbejdende kinesere, der må leve under regimets multi-forbandelser – gule, røde, grønne, regnbuefarvede, whatever. De allerfleste kinesere var helst foruden. En del kinesere er selvfølgelig afhængige af regimet og ville miste deres privilegier, for det er via disse robotniks, at regimet kan opretholde sit greb om befolkningen. Det er et system, der bygger på hierarkisk korruption, hvor partiet og partiledelsen styrer fra toppen og nedad via folk placeret i styresystemets forgreninger. Den gule pest er i første omgang en social pest, en syg struktur implanteret indenfor landets egne grænser. Det er som alle totalitære regimer et rædselsregime, for som Lenin og Trotsky så klart formulerede det: kun via den evige terror kan masserne holdes i ave. Hvis man er stemplet som politisk dissident i Kina, bliver man anholdt og smidt i fængsel. En dag ankommer de, binder én fast til operationsbordet, giver injektionen, holder liv i hjerne og hjerte mens de høster essentielle organer, der kan sælges på markedet, hvorefter hjertet ryger med i køleboksen. Sådan behandler et af historiens ondeste og mest kyniske regimer i besiddelse af avanceret (stjålen) teknologi sin befolkning, når den ikke makker ret. Mens de tjener penge …

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kina begik et folkemord og overgreb på Tibet. En unik religiøs kultur måtte gå i eksil i Nordindien for at overleve. Kun museumsstykkerne fik lov til at forblive. Af frygt for at fornærme det kinesiske regime – vi kunne jo risikere, at de ikke ville handle med os, at vi blev straffet for at kritisere dem, og at vi blev ramt af sanktioner nu, hvor vi er i gang med et glimrende handelsfremstød. Lille-Lars, globalist-lover, den fadbamsede lakaj i cykelshorts holdt svært igen, da Dalai Lama besøgte København i 2015. Lille-Lars inviterede ikke det tidligere statsoverhoved og nu statsoverhoved i eksil indenfor til et officielt møde – af frygt for at fornærme kommunist-Kina! Kujon eller åleglat strateg?

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kina behandler udøvere af den gamle spirituelle praksis og videnskab, daoisme. Det er ikke en religion men en videnskab om livsenergien i mennesket og verden – hvilket vestens videnskab selvfølgelig vil forstå som religion, da deres univers ikke er levende men en død, randomiseret maskine. Vores videnskab er materialistisk/nihilistisk. Det samme er marxismen. Den forfølger praktiserende af daoisme og qigong-teknikker i Falun Gong-bevægelsen, smider dem i fængsel og henretter dem. Det er virkelig en syg kultur, som maoisterne har skabt, siden de ser deres egen oprindelige kultur som en trussel.

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kinas begår et systematisk folkemord i Shinjang-provinsen også kaldet Turkestan. Befolkning er uigurere og taler et sprog, der er i familie med tyrkisk. Der eksisterer en historisk forbindelse mellem dem og den nuværende befolkning i Tyrkiet, hvilket går tilbage til den store folkevandringstid. Men selvom vi ved en hel del om det, nægter medierne at berette om det. Den uiguriske befolkning lever i et fængsel svarende til Gazastriben i kanten af Israel, Gulag-øhavet i Sovjet-Sibirien og en detentionslejr i Pinochets Chile, hvor de ikke må tale deres sprog, dyrke deres kultur, få børn i deres familie eller protestere imod, at de som folk og kultur bliver massemyrdet, og at deres organer bliver høstet i de koncentrationslejre, hvor den kinesiske udgave af dr. Mengele opererer.

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kina nu slagter Hong Kong. Det er totalt ris til egen røv, for de slagter en af de største succeser for handel i Verden, der kunne have været en kronjuvel for Kina. Men nej, Hong Kongs selvstændighed og iværksætterenergi er politisk ukorrekt ifølge kommunistpartiet, for hvem topstyret planøkonomi er det eneste korrekte. Alle firmaer i Kina, ALLE! er ejet af den kinesiske stat. Privatøkonomi og private virksomheder findes ikke i Kina. Når man handler med et firma fra Kina, handler man med Staten. Hvis man ønsker indsigt i en handels-transaktion, der synes skummel, hvilket er en ret i Vesten, bliver det nægtet og blokeret i Kina, for det er jo en del af Staten og dermed en statshemmelighed. Hvis et udenlandsk firma i Kina gør noget, der strider imod korrektheden, bliver de indlemmet og tømt for penge og viden. Man kan ikke føre en sag mod kineserne, for det er jo staten, der opererer, og ingen i Kina har ret til at udbede sig oplysninger i en ikke-retssag som i Vesten.

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kina har tænkt sig at omstyrte den ø af dissidenter, Taiwan, der blev dannet i regimets tidlige dage. Taiwan ER det Kina, der blev omstyrtet i eksil (og derfor reelt ikke omstyrtet), og derfor er det også i al sin succes en konstant torn i øjet på omstyrter-regimet. At det ikke allerede er sket, skyldes at Taiwan er væbnet til tænderne også med atomvåben. Et direkte angreb på Taiwan vil betyde udslettelsen af Beijing, Shanghai, Guanjiou, u-name-it af multimillion-storbyer i hovedlandet + diverse strategiske mål. Muligvis er missilbårne atomsprænghoveder forældede i dag, men vi kan være helt sikker på, at taiwaneserne er opdaterede med næste generation af hi-tech-våben whatever-that-is. Taiwan er, selvom øen via det kinesiske pres ikke er officielt anerkendt som en stat, en reelt fungerende stat. OK, de må ikke kalde sig en stat, så bruger de det til egen fordel, for så har de heller ikke en stats forpligtelser. Ikke nok med det, for Taiwans nationaløkonomi svarer til nazitysklands mellem 1933-40, altså det store boom, hvor Tyskland løsrev sig fra det globalistiske centralbanksystem. Like it or not. Altså selve årsagen til WW2, for en sådan løsrivelse måtte ikke finde sted ifølge globalisterne / centralbanksterne / zionisterne aka den khazariske mafia, for skulle det gribe om sig, ville det betyde enden for deres globale mafia-regime.

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kina købte sig ind i World Health Organisation, WHO, for at æde den op indefra. Sammen med medicinalindustrien og Bill Gates, der ‘ejer’ majoriteten af organisationen. De placerede en marionetdukke, terroristen og folkemorderen Tedros Adhanon fra Ethiopien, et land i Afrika, der er købt af kommunist-Kina og udset som brohoved for kinesernes One Road One Belt aka Den Nye Silkevej i Afrika. Verdens mest ressourcerige kontinent, Afrika, er nu kuppet som kontinental pumpestation for kineserne, hvor det førhen var ditto for stormagterne i den klassiske imperialismes æra, vi ved hvem. Taberne er nu som dengang: afrikanerne. Vi ved også, hvordan overtagelsen af WHO var koordineret med det biovåben, der rullede over Verden i marts 2020, og som kineserne kendte til længe forinden. Wuhanisering igen-igen.

Vi ved, hvordan kommunistregimet i Kina er skingrende paranoide overfor alt folkeligt og fællesskab, der ikke er kontrolleret. For nylig bandlyste og forbød de et harmløst computerspil, hvor der var indbygget socialt netværk, og hvor man kunne sætte skilte op i et virtuelt landskab. Kinesere kan ikke søge oplysninger via de vestlige søgemaskiner men får alting filtreret og censureret. Hvad tror vi lige, at den sociale distancering og det forsamlingsforbud, som de har formået at eksportere til Vesten, skal til for?

Hvordan går det så med det kinesiske fremstød?

Det kinesiske kommunistparti har ønsket det i lang tid og planlagt det nøje. Det blev ovenfor antydet, at der udover den vidt forgrenede 4GW er indledt regulær kinetisk krigsførelse – kinetisk = konventionel, krudt og kugler. I Nepal har kineserne længe støttet det marxistisk oppositionsparti og har besat et lignende område af Nepal, der nu også kræver annektering af et område af Indien. Der har også været en militær grænsekonfrontation med Indien i Galwandalen i Ladakh. Det skete i juni 2020 og var et decideret forsøg på annektere dalen for at kunne udbygge sin infrastruktur, en del af det store Silkevejsprojekt. Hvis de havde holdt venskabelige forbindelser til inderne, havde de overtalt og ikke angrebet dem, men spændingerne går langt tilbage. Galwandalen blev paradoksalt forsvaret for inderne af netop nepalesiske gurkhasoldater i 1962, da maoisterne også dengang forsøgte en annektion.

Kineserne betragter det Sydkinesiske Hav som deres, selvom der ligger mange lande og østater ved havet: Vietnam, Filippinerne, Indonesien. Længere mod øst er der Japan, der bestemt ikke bryder sig om kineserne. Også her har der været konfrontationer om øer mellem de to lande, hvor Kina har været aggressoren. Konflikten mellem Nord- og Sydkorea har altid været i Kinas interesse, for en svækket og splittet nabo er enhver imperialists ønske. Sydkoreanerne kan ikke fordrage kineserne, og hvad nordkoreanerne tænker, kan vi kunne gætte os til, for de må ikke sige, hvad de mener, da de har kopieret det kinesiske regime. Historien går langt tilbage, og et sort kapitel var Koreakrigen i en post-WW2- og koldkrigstid, hvor USA var den store aggressor.

Russerne er et kapitel for sig. Det var sovjetstaten, der blev kopieret og tilpasset til Kina. Efter murens fald og under Putin har Rusland tilnærmet sig kineserne af pragmatiske grunde. Kina har ikke noget olie, og Rusland har rigeligt. Begge lande var en del af Shanghai Corporation Organisation og BRICS-samarbejdet, men man har fornemmet en vis kølig afstandstagen fra russernes side overfor kineserne. Forståeligt nok, for Kina befinder sig i sin samfundsmodel og behandling af indbyggerne, hvor russerne for længst er kommet ud på den anden side. De kan ikke stole på kineserne. De ved fra egen bitre erfaring, at kommunistregimer konstant lyver, og at de aldrig spiller med åbne kort. Rusland har for nyligt afbrudt et salg af S-400-missiler til Kina med begrundelsen: Kina har bedrevet spionage mod Rusland! Altså et reelt tillidsbrud mellem allierede og handelspartnere. Kina er ved at fucke alle sine venskaber op, og Rusland var måske det forkerte venskab at fucke med. Til gengæld har de solgt det samme system til Indien, mens de har flyttet deres egne missilsystemer til Sibirien. Vendt mod …? Inderne på deres side har givet store lån til Rusland. Glem ikke hvor stor en nationaløkonomi, Indien er som verdens næststørste land og befolkning.

Med den åbenlyse konfrontation med USA, går det ikke helt efter planen for kommunist-Kina. Deres lyssky og sædeles undergravende virksomhed ikke blot overfor USA men hele Vesten er nu hevet frem i lyset. Jeg skal indrømme, at jeg selv for blot 5 år tilbage ikke havde indset problemets omfang og var klar til at forsvare kineserne for deres foretagsomhed. At de forberedte – kan vi godt tillade os at sige – en verdenskrig, stod ikke krystalklart. Der begyndte at komme fokus på sagerne, da firmaet Huawei og dets kvindelige arving blev arresteret i Canada og sendt til USA. Huawei er i virkeligheden ikke et firma, det er den teknologiske gren af kommunistpartiet. Deres mobiltelefoner og deres version af 5G-teknologi er spionudstyr og udstyr til mind control. Endvidere er det et potentielt masseødelæggelsesvåben, der kan bruges til at ‘riste’ mennesker, for det kan serieforbindes og aktiveres som en kæmpestor mikrobølgeovn. For et års tid siden var der en sag, hvor de truede Færøerne med at afbryde deres handelsaftaler, hvis ikke de tillod dem at bygge 5G på øerne. Sager som disse optræder overalt, hvor de kommer frem og viser, at vi ikke taler om Onkel Rar.

WW3

For nylig har der været to sager om våbensmugling. En hel skibsladning af indsmuglede kinesiske dele til automatiske kamprifler blev fanget i Florida, USA. Hvem var de beregnet til? Den ca. 1 million sovende celler alias kinesiske agenter, der kan aktiveres på det rigtige øjeblik, hvor USA er svækket af indre borgerkrig? Antifa og Black Lives Matter? Den varme del af den 2. amerikanske borgerkrig? Den kinesiske ambassade blev lukket ned i Houston, Texas. Ambassaden har gennem længere tid været en rotterede for al mulig undergravende virksomhed og tyveri af patenter. Da de fik ordren, var der pludselig en masse besynderlig aktivitet i den indre gård i ambassaden, hvor containervis af papirer blev brændt af. Ikke så meget at tage fejl af her. Den officielle kinesiske udmelding er: Ondsindet og løgnagtig beskyldning … eller som den brilliante kommentator Joseph P. Farrell udtrykte det, den helt særlige kommunistiske måde at sige: det er lige nøjagtigt, hvad vi har haft gang i. Hvis man er gammel nok til at huske de sovjetiske pressemeddelelser tilbage i 70’erne, så var det nøjagtigt det samme klichéesprog, som ingen kan tage for hverken pålydende eller alvorligt, selvom sammenhængen er yderst alvorlig.

En anden sag om kinesisk våbensmugling er netop yderst alvorlig. De blev grebet i at smugle atomvåben ind i Pakistan. Hvis de gør det i Pakistan, så gør de det andre steder også, fx. USA. En beskidt bombe placeret det rigtige sted vil kunne destruere en hel del infrastruktur. Til gengæld kan man så spørge sig selv om, hvorvidt amerikanerne har en finger med i spillet med noget vejrmodificerings- og jordskælvsteknologi ved den kinesiske kæmpe-dæmning, der lige nu er ved at bryde sammen. Det vil betyde gigantiske oversvømmelser i Kina, millioner af omkomne, en humanitær katastrofe – og økonomisk.

Pilfingeriet er ren gisning, for i virkeligheden var der involveret en hel mængde lokal korruption, da De Tre Kløfter Dæmningen blev opført med største hast. Den blev klistret udenpå klippegrunden og ikke solidt forankret. Det lyder som opskriften på nedtælling til en katastrofe. En taiwanesisk produceret simulation viser den skræmmende oversvømmelse, der vil være resultatet af sammenbrudet, og som en tsunami vil bølgen skylle ned ad floden og oversvømme adskillige millionbyer … i Wuhan-provinsen! Resultatet vil være mange millioner omkomne og måske den største menneskeforskyldte naturkatastrofe i dette årtusind.

Man kan spekulere på, om kommunistpartiet kynisk regner på den sympatibølge, der også vil skylle ad Kina til midt i en stærkt anti-kinesisk trend i verden. Man kan ligeledes spekulere på, hvilke andre katastrofale tiltag, der bliver sluppet løs ved samme lejlighed. Kina har omfattende forskningsprogrammer i biovåben, og den forkølede coronavirus er you-aint-seen-nothing-yet. Dette er spekulationer på nuværende tidspunkt, men med det kendskab, vi har til kommunistpartiets tankesæt, er de i stand til hvad som helst, og et sådant scenarium er fuldstændigt efter bogen og den måde, de tænker på.

Eller skal vi begynde at udvide begreberne og forstå Kina i dette århundrede/årtusind og dets rolle som en del af en større plan, der ikke er Kinas egen i sidste ende? Den gemmer vi lige lidt.

Det store opgør

Kina er stærkt presset for tiden. Historien med Indien og Rusland viser, at de stort set ingen venner har tilbage i regionen. Altså rigtige venner. Regimet i Venezuela er venskabeligt, da mega-pamperen og drug-mafiosoen Maduro har kørt sit førhen så smukke og velstående land socialt og økonomisk i sænk. Men det er langt udenfor regionen. Hong Kong har verdens bevågenhed. Lige nu er der indledt en udrensning i det kinesiske statsapparat. Det er ligesom Sovjetapparatet under Stalin. Først smadrede han Ukraine ved at sende storbønderne til Sibirien og lave en Holodomor-massakre. Så gik det ad helvede til med landbruget i Ukraine – en no-brainer, siden al ekspertise var aflivet. Så fik hans politiske modstandere skylden for det og blev henrettet. Trotskij nåede at flygte til Mexico men blev indhentet og fik en issyl i baghovedet af Stalins agenter. Hans tilhængere flygtede til Californien, hvor de årtier senere genopstod som de velkendte neocons – og nej, de er ikke nykonservative. De er kamæleoner. De var de undergravende Deep State operatører i Bush-æraen. De skiftede farve i Obama-æraen – tænk på Victoria Nuland og hendes mand mr. Kagan (khazarisk mafia) og deres iscenesættelse af neo-fascist/neocon-kuppet i Ukraine (der var Ukraine igen). I Trump-æraen kuppede the neocons det demokratiske parti og trådte i karakter som det, de altid har været: trotskistiske marxister, terrorister og statskuppere (Trotskij: masserne skal have den evige terror …).

Så Xi Jinping er i gang med en udrensning. Der foregår altså en intern strid i Kina. Når den slags sker, vil et totalitært styre altid vende aggressionerne udadtil for at aflede opmærksomheden indadtil. Dernæst ruller der hoveder bag murene. Begge dele er, hvad vi ser lige nu. Er det det store indre opgør? Er det selve kommunistpartiet og dets hårde kerne, der er trængt? Eller er det interne fraktioner i partiet, der bekæmper hinanden? Det kunne være begge dele på én gang. Vi så noget lignende, da hardcore-maoisterne og den såkaldte Firebande blev udrenset efter massemorderen Maos død. De forlyder offentligt, at det er for at bekæmpe korruption, hvilket kan betyde hvad som helst.

På et eller andet tidspunkt kommer det store opgør også internt. Det kan ikke undgås, for ethvert sygt, menneskefjendsk og despotisk regime har en indbygget, tidsindstillet nedtælling til egen undergang. Vi ser under alle omstændigheder den udadvendte aggressionsfase og dens modspil. Der er for mig ingen tvivl om, at hele corona-affæren er et stykke vaskeægte biovåben udviklet og anvendt af kineserne på baggrund af stjålet teknologi fra Vesten (vha dr. Charles Lieber, leder af afdelingen for kemi og mikrobiologi på Harward-universitetet, USA, Xia Liang Li, agent plantet i Winipeg, Canada, NML, National Microbiology Laboratory, dr. Anthony Fauci, m.fl) vendt primært mod USA og sekundært mod hele Vesten og resten af den verden, der ikke vil adlyde og underkaste sig det storslåede, det strålende kinesiske projekt om at erobre verden med silkeveje og handelsbælter og gøre dem rige og mægtige.

Og vendt mod deres egen befolkning må vi ikke glemme – startende i den traditionelt regeringskritiske provins Wuhan, hvor også Wuhan Institute of Virology befandt sig – hvor dr. Charles Lieber var ansat syv måneder om året, og som svindleren Anthony Fauci støttede med store pengebeløb. Hele det interne kinesiske styresystem med sociale straffepoints og efterfølgende social udstødelse kombineret med Huaweis mobil- og 5G-overvågningsteknologi … OG den annoncerede massevaccination med indbygget bio-tracking (spørg blot Bill Gates) er alle komponenter i et stykke tekno-kommunistisk undertrykkelsesteknologi.

Ikke se, ikke høre, ikke tale. Store Far bliver bare vred.

Valgkampen 2.0

Der er fuld fokus på den amerikanske valgkamp i 2020 lige nu. Den har ALT at gøre med kommunist-Kina og 3. Verdenskrig. Krigen er ikke identificeret som sådan, for forståelsen af en krig og i særdeleshed en krig af dimensioner, der berettiger til at bruge orden verdens-, er ikke på plads. Krig i folks optik er stadigvæk krudt og kugler og skyttegrave som for 100 år siden, men den tredje krig er ‘den totale krig’, som Hitler udtrykte det. Når ALT i verden er militariseret, er militæret ikke længere i uniform og derfor ikke identificerbart.

Den amerikanske præsident har formået og vovet at placere sig i centrum for opgøret med globalismen, teknokommunismen, like him or not. De er hans erklærede fjender, og amerikanerne bakker i stort antal op om hans erklæring – til KÆMPE irritation for globalisterne. Og for kineserne – same-same. De er absolut frådende-skummende rasende, og de vil gøre hvad det skal være for at slippe af med ham. Donald Trump repræsenterer ALT det, der truer deres strålende fremtid, deres greatness. Det er ikke lykkedes dem at myrde ham endnu, for der åbenbart nogen, der læser deres tanker og passer på ham. I stedet har de opfundet det ene absurde karaktermord efter det andet, hver dag en ny variation, hver dag en ny medieløgn, hver dag en ny beskyldning. Hvis jeg var amerikaner ville jeg være godt og grundigt træt af det.

Hvad har hans politiske modstandere i kongres og senat at stille op i valgkampen? Lad være med at fortælle, at Joe Biden, der sammen med sin ligeså korrupte søn har modtaget milliard-bestikkelser fra kineserne, er et seriøst bud. En senil, dysfunktionel olding, et sminket lig kørt frem til lejligheden – c’mon! Er det for at køre bitchen i stilling igen, Hillary Clinton, mafiosaen, der sammen med sin pædofile voldtægsforbryder af en mand serverede statshemmeligheder fra sin lokumsserver til kineserne mod betaling til hendes valgkamp og deres svindelfirma The Clinton Foundation, pay-for-play? Muligvis.

Du bliver lige nødt til at se den her: Joe Biden-citater læst op, som var de modernistisk digtning – der er fanderme sjovt:

For der er lige én hurdle, én lille detalje i kupmagernes masterplan, hvis den er rigtig gættet, der ikke er helt oppe at køre. Joe Biden, det senile fjols, skal lige vinde valget først. Det er næppe sandsynligt. Det er faktisk fuldstændigt usandsynligt, så der må være noget andet i skuffen. For nylig kom der en udtalelse – og den slags kommer altid som enten freudianske fortalelser eller som bevidste medie-dumps i form af sidebemærkninger. Nancy Pelosi, den næsten ligeså senile Speaker of the Congress – det ansigtskirurgiske politiske fænomen iført centimeter tykt lag rynkecreme på et botoxfjæs holdt oppe af det seneste skud adrenachrome – udtalte, at hun var den næste i rækken, hvis præsidenten skulle blive ude af stand til at udøve sit embede. Det er hun så ikke, for der er noget, der hedder en vicepræsident, men hun kan ikke tælle til 3. Ikke desto mindre en indirekte hentydning af, at ordren til at myrde Donald Trump er givet, og at hun ser sig selv som mediet for magtovertagelsen efter likvideringen. De har givet grønt lys for en JFK!

Men igen: lykkes det? Plan B består i systematisk valgsvindel? De forsøger for fuld skrue, men de er set. Det lykkedes til dels under midtvejsvalget, men nu er oplysningerne ude om, hvordan lastbilfulde af stemmesedler aldrig nåede frem. De forsøgte via corona-nedlukningen og gadevolden at gennemtrumfe afstemning pr. mail. Det ved deres gode venner i Tech-mafiaen alt om, hvordan de kan manipulere. Stemmemaskinerne ved valgstederne er så usikre, at en 12-års knægt med hacker-skills kan bryde ind i den. Softwaren er Window XP, den værste Windows-version til dato, og maskinerne er ejet af George Soros, globalist og verdens førende finansterrorist. Organisationen Judicial Watch har dokumenteret, at millioner af vælgere findes på stemmelisterne men ikke i virkeligheden. Afdøde personer figurerer på listerne. Illegale indvandrere figurerer – grunden til at demokraterne er så vilde med illegale indvandrere, som de i øvrigt ikke giver en skid for, er blandt andet, at de skal fungere som deres stemmekvæg. En anden grund er, at de er involveret i deres drug-karteller og deres menneske- og organ-trafikering. En tredje er, at de skal skabe social ustabilitet, grobunden for enhver voldelig magtovertagelse. En fjerde er, at de skal være globalisternes nye løntrykker-proletariat og underbetalte slavehær.

Statskup 2016-2020

Så alle sejl er sat til frem mod november 2020 for at forhindre globalisternes værste mareridt, Donald Trump, i at få sin 2. valgperiode. Manden har svoret at gøre livet surt for dem, og at der ikke bliver lagt fingre imellem. Bedømt ud fra hans konsekvente og direkte vej fra løfte til handling, så er det ikke tomme ord og valgflæsk. Man kan li’ manden, eller man kan lade være, men man skal sno sig verbalt i ganske overordentlig grad, hvis man skal benægte, at han har stukket en kæp i hjulet på globalisterne og US Deep State. Projektet er ikke fuldført, hvilket jeg indimellem hører som et underligt argument imod mandens handlekraft – altså c’mon, han er oppe imod en struktur, der har de dybest tænkelige rødder, er internationalt funderet og har haft næsten ubegrænsede midler til rådighed! Men se i øvrigt, hvor meget deres ubegrænsede midler hjalp dem i 2016. Trump er ikke færdig med at dræne sumpen, og som han selv indrømmer: han havde ikke gjort sig klart fra starten, hvor omfattende den var, sumpen. Det kunne forskellige kyndige folk måske have fortalt ham, men han var nødt til at se det med egne øjne.

D.C. – en sump af magtmisbrug.

Som sagt, valget i USA 2020 har ALT at gøre med kommunist-Kina. Trump har tydeligt bekendtgjort, at Kina er ansvarlig for coronakrisen. Manden har sandsynligvis ret. Han har klart udtalt, at kineserne har stjålet teknologi og patenter med arme og ben, hvilket er indiskutabelt. Og han har proklameret, at han han tænkt sig at bringe de firmaer, de jobs og den produktion tilbage, der blev outsourcet til Kina gennem den 30-årige outsourcing-trend. Han har indført tarif-afgifter på varer importeret fra Kina, og det rammer hårdt. Vi har set under coronakrisen, hvordan kineserne groft har udnyttet deres industrielle monopoler på medico-udstyr. Selv i lille dumme duknakke-Danmark er man nu blevet klar over, at den ikke holder at være afhængig af kinavarer, men at det er vigtigt at producere dem selv. Har kineserne skudt sig selv i industrifoden her? Kommer vi til at se en global anti-globalistisk anti-outsourcing-trend?

Har globalisterne skudt sig selv i foden ved at satse så ensidigt på de billigste slavestater og deres slave-produktions-apparater? Vi har set det i Europa. Først blev Sydeuropa målsat af EU-kratiet som den nye proletariat-region. Her var der billig underbetalt arbejdskraft. Så blev de ustyrlige, hvorefter man indlemmede Østeuropa. De talte også for det meste slavisk, så de kunne passende være de nye slaver. En vis dansk statsminister spillede en aktiv rolle i denne vriden-armen-rundt-proces og fik en fin NATO-lakkasket som belønning. Nu slår østeuropæerne sig i tøjret (Polen, Tjekkiet og Ungarn), og EU har ikke flere steder at gå hen. Englænderne er gået i EXIT, sydeuropæerne er kørt i sænk af ECB, Tyskland kan ikke betale regningen længere, og deres forfatningsdomstol har taget bladet fra munden, franskmændene er hærget af gule gadeoptøjer vendt mod deres globalist-præsident, et stykke jakkeklædt og ålegladt Rothschild-bankster-yngel. Men altså, hr. Macron, var det nu nødvendigt at brænde tagkonstruktionen på Notre Dame af for at føre okkult symbolpolitik?

NATO

Og så er der NATO – ynken vil ingen ende tage. Der har lige været en konfrontation mellem Tyrkiet og NATO i Middelhavet, og NATO er voldsomt afhængig af Tyrkiet som fremskudt post mod Mellemøsten og Rusland og ind i Centralasien. Der kan i øvrigt være grunde til at mene forskelligt om den tyrkiske præsident Erdogan, men NATO virker til at være på vej samme sted hen som EU – på lossepladsen! De har for længst udlevet deres historiske mission, de har ingen troværdighed eller legitimitet, de er og bliver en højprofileret terrororganisation (glem aldrig Operation Gladio!), og de bliver opretholdt udelukkende ved kunstigt åndedræt fra Eurokratiets hovedkvarter i Bruxelles. NATO’s nuværende lakkasket, Stoltenberg, var aktivt omend uofficielt involveret i en vis terrorhandling på en ø nordvest for Oslo + sprængningen af et ministerium under ombygning i hovedstaden. Hans søn var placeret i en båd nordøst for øen, og da grønskollingen hørte skudene, sejlede han i hast væk i stedet for at komme til ofrene til undsætning. Nordmændene har aldrig konfronteret deres eks-statsminister og hans feje søn med disse skræmmende facts. Til gengæld har de norske politikere valgt at sende ALLE deres penge til ulandshjælp til korrupte Gates-købte og Kina-kuppede WHO. Hvad handler det lige om? Et milliardbeløb betalt af norske skatteydere lige ned i lommen på global-fascisterne og det kinesiske kommunistparti! Hvilket minder os om, at endnu tidligere norske statsminister, Gro Harlem Brundtland, sammen med marxisten Maurice Strong var en af medstifterne af Agenda 21, masterplanen for den globale landsby, hvor alle overgiver deres suverænitet til det forlorne fællesskab. En sammenhæng her?

https://www.youtube.com/watch?v=IS_r96_9iNM

Den evigt årvågne journalist, Ole Dammegård, manden der har opklaret mordet på Olof Palme, fik i slutningen af 2019 via sit omfattende netværk melding om, at NATO havde planlagt 30+ terroraktioner i Europa. Det var inden corona-eventen og Event 201, hvor hele corona-scenariet i detaljer blev afprøvet i januar 2020 i New York, hvilket vil sige to måneder forinden. Så de vidste det hele, ligesom kineserne vidste det hele. De planlagte terroraktioner var målrettet de eurozoner, hvor der var folkelig protest imod globalisterne, Paris/Frankrig – gule veste, Catalonien/Spanien – løsrivelsesbevægelse, England – Brexit + Sverige – et atomkraftværk, havnen i Rotterdam – indskibningscentrum til hele Europa. Forinden havde der været, hvad man kunne kalde en international militær-olympiade (Military Games) med medvirkende fra hele verden … i Wuhan-provinsen! Husk hvordan det 20. århundredes store pandemi, Den Spanske Syge også kaldet The Army Flue og også et biovåben udviklet i laboratorier, blev spredt via en deling soldater. Men NATO’s serie-events blev opdaget og meddelelsen løb som en steppebrand via de sociale netværk. NATO indkaldte til hastekrisemøde med udenrigs- og forsvarsministre og hele baduljen i Bruxelles … og vi så ikke noget til disse events. Derfor er de også benægtbare. Men vi ser deres applikation, coronakrisen.

Vi ser samtidigt en voldsom stramning i de sociale medier, der slår ned med omfattende censur på alle kritiske røster og alle, der mener noget andet end den vedtagne globalist-fortælling. Et år forinden havde man den danske påvirkningslov på plads. Initiativet (kravet?) kom fra den NATO-affilierede tænketank Atlantic Council om at indføre denne drakoniske lov, der giver Staten lov til at fængsle folk i op til 12 år, hvis de skønnes at påvirke andre i en retning, der potentielt kan være til fordel for en fremmed stat – underforstået en stat, der er udpeget til at have potentielt fjendtlige hensigter. Mig bekendt er loven ikke taget i anvendelse endnu, men man vedtager ikke en lov, der ikke er beregnet til at blive brugt. Love som denne findes der kun mage til i totalitære regimer. Igen-igen: er der en sammenhæng her?

SELVFØLGELIG er der en sammenhæng, der er op til flere sammenhænge, der er masser af sammenhænge! Sammenhængene stritter lige ud i luften både til højre og til venstre. Man har bare ikke lov til at tale om dem, så der bliver ikke talt om dem. Medierne undgår dem, politikerne undgår dem, folk undgår dem. De er fraværende i det åbne samtalerum, der ikke længere er et reelt åbent rum men lukker sig i en sær lurende angst for at nævne de unævnelige sammenhænge.

Så meget desto mere grund til at nævne diverse sammenhænge, agendaer, intentioner, mønstre og associationer. Det være hermed gjort.

Globalismen

Kina har uden tvivl infiltreret store dele af Vesten og Verden. Vi ser det bla. i den allesteds nærværende frygt for at komme til at fornærme kineserne vha. kritik. Vi ser det i det eftersnakkeri, som medierne udøver, især de amerikanske medier, og da verdens medier er ejet af hovedsagelig seks nyheds-korporationer, har de været i stand til at censurere og ensrette al journalistisk information, der blev bragt i mainstream-medierne globalt.

Der er en skjult hånd, der opererer i skyggerne. I coronakrisen var den danske regering meget hurtige med at lægge sig direkte i baghjulet af Imperial College i London, hvis chefforsker Neil Fergussons prognoser var fuldstændig overskruede. Resultatet var regeringsdrevet panik og undtagelsestilstand, hvor de kunne spærre deres befolkning inde. Det mest absurde er, at de danske myndigheder uden at blinke overlod til WHO at træffe deres beslutninger vel vidende, hvor korrupt en organisation, det er. Den danske sundhedsminister hænger gladeligt ud med Bill Gates, hvis hovedagendaer er depopulation af jordens befolkning, salg af vacciner i gigantisk omfang og implantering af nanochips ved samme lejlighed beregnet til overvågning af jordens befolkning på celleniveau. Og det, der er værre.

Statsministeren skriver sig ind i danmarkshistorien som den mest populære statsminister, så har hun og hendes regering har ikke interesse i andet end at køre på panikken. Der er intet som elendighed og folk, der råber på hjælp, der giver en regering selvrespekt og vind i sejlene. WHO gav regeringerne instrukser om at teste alle, der var meget syge. Hvilket vil sige syge af alt muligt. Når de så døde, så blev dødsårsaget bogført som coronavirus. De døde ikke af covid-19, de døde med covid-19, hvorved statistikkerne blev skyhøje i forhold til virkeligheden. Coronavirus er en forkølelse. Selv folk, der havde overstået deres forkølelse, men som testede positive med antistoffer … og så døde af kræft, nyresvigt, hjertestop, osv kom på corona-statistikken.

Der var simpelthen er stærk interesse i fra WHO’s side, at regeringerne skulle følge deres skema. Den danske regering modtager altså direkte ordrer fra WHO, der er et organ for medicinalindustrien, Bill Gates og det kinesiske kommunistparti. Mette Frederiksens regering nægter af offentliggøre regeringens korrespondance med WHO. Hvad er der at skjule? Lukkethed er altid et tegn på slet spil. Og hvad har medicinalindustri og Kina at gøre med hinanden? ALT! Coronakrisen viste tydeligt, hvordan Kina har overtaget og monopoliseret en masse produktion af medicin og medicinalvarer. De brugte kynisk lejligheden til at holde forsyningerne tilbage og skrue priserne i vejret.

Men alt dette er kun det, vi kan få øje på, og som vi ved at lægge 2+2 sammen kan kortlægge. Den skjulte hånd er stadigvæk skjult og uidentificeret. Meget få mennesker taler direkte om det. Et fremragende interview i dkDOX med Søren Ventegodt danner et stykke hen ad vejen en undtagelse:

Der var for år tilbage en mindre storm med Søren Ventegodt, hvor han måtte deponere sin lægeautorisation bla pga en sag med en kvindelig patient i terapi, der beskyldte ham for seksuelt overgreb. Uden at kende sagen til bunds og uden at kunne bevise eller påvise noget med sikkerhed, er min stærke mistanke, at sagen var bestilt arbejde af den magtfulde industri, som han forholdt sig kritisk overfor. Der skete det samme som med Peter Gøtscke fra det uafhængige forskningsinstitut Cochrain, der havde langt bedre data om medicin end den Sundhedsstyrelse, der blot tager alle data fra industrien for pålydende. Gøtscke mistede sin professortitel, blev fyret fra Rigshospitalet, så sit institut blive lukket og blev udsat for et karaktermord fra de industritro kolleger og industrien selv.

Den skjulte hånd

Den skjulte hånd er globalismen, og Ventegodt oplevede den som medicinalindustrien. Men hvad er globalismen for en størrelse? Det er intet andet end den våde drøm om verdensimperiet beregnet for de få udvalgte og betjent af de mange, der udset til at være deres slaver. Det er en urgammel drøm. Men det er mere end en drøm, for det er en urgammel praksis, en status quo gennem sekler, en permanent undtagelsestilstand, der har hersket på planeten Jorden i årtusinder. Alt har været styret af en skjult inderkreds af individer, der aldrig trådte frem i offentligheden. Deres tidslinje er ikke kommunistiske 5-årsplaner. Det er 50-100-500-5000-årsplaner.

Her kommer noget insider-info modtaget af en outsider: For otte år siden mente inderkredsen, den skjulte hånd, at deres plan var fuldført, for nu tilhørte ALT på Jorden dem. Derfor havde de ikke brug for deres håndlangere længere og distancerede sig fra dem. Den skjulte hånd slog hånden af sine håndlangere. Disse håndlangere er dem, som vi set udefra og nedefra har anset for at være herskerne på planeten Jorden, men de var altså kun den øvre del af herskernes undersåtter. Blandt disse håndlangere hører en klan ved navn The Chinese Elders. Det er dem, der styrer det kinesiske kommunistparti. De andre strukturer består i The Dragon Families. De kinesiske ældre er en af disse. Andre dragefamilier er Den Blå Drage, der er kredsen udgående fra det britiske kongehus og ud i de europæiske adelsslægter. Der er sorte, gule, røde og hvide dragefamilier, og de har fungeret som mafiafamilier, der har delt territoriet mellem sig. En anden fraktion kaldes Order of the Black Sun. Indimellem bekrigede de hinanden, indimellem havde de indbyrdes aftaler, som de holdt – indtil de blev brudt. Så længe de sørgede for at transportere ressourcer til den skjulte hånd, inderkredsen, toppen af pyramiden med det altseende øje, der var adskilt fra resten af pyramiden, så havde de lov til at operere og bruge af de midler, de havde stjålet fra menneskeheden.

Men for otte år siden slog inderkredsen hånden af dem. Der skete imidlertid også noget andet. Inderkredsen blev likvideret. Delvist af sig selv, delvist via intervention udefra. 150 af de højest placerede individer på planeten omkom i løbet af en dag. Og med udefra menes … udefra. Jorden er ikke et lukket system, og vi er ikke unikke. Med andre ord: Jorden er ikke flad, hverken på den ene eller den anden måde. Undtagelsestilstanden og den skjulte hånd havde på det tidspunkt regeret i 16.500 år.

Kontrollen med den centrale fond, der ejer alle ressourcer blev overtaget af et menneske. Via sin unikke DNA er dette menneske den eneste, der kan åbne for den kvantecomputer, der styrer verdensøkonomien. Mennesket er en kvinde. I starten forsøgte hun at samarbejde med dragefamilierne og de hemmelige selskaber, centralbankvæsenet, Rothshild’erne m.m. De nægtede pure, for de var vant til, at de havde magten. Hvilket de så ikke havde, for de var kun håndlangere, men de følte, at de relativt set var de øverste magtfulde. Da de ikke længere modtog ordrer fra det triumvirat, der hidtil havde udgjort toppen af inderkredsen og den skjulte hånd, rendte de rundt som forvirrede høns. De prøvede, og de prøver i dette øjeblik ALT, hvad de har på lager af beskidte tricks og landeplager. Men som overskriften i denne artikel siger, så er det blot deres dødskramper, vi er vidne til.

En ny struktur

En ny struktur er ved at danne sig. Basis for strukturen er på plads. Den bliver ikke en opdatering af den hidtidige, og der er ikke sket en ny paladsrevolution. Det er selve præmissen, der for første gang bliver pillet ved. Kontrakten med magtens håndlangere er ophævet, den årtusind lange undtagelsestilstand er ophævet, og der er indgået en fredsaftale.

Mellem hvem spørger du med rette? Selvom jeg har oplysningerne fra folk, jeg stoler meget på, er dette svært at tale om, da jeg ingen mulighed har for at verificere det. Fredsaftalen er ifølge mine oplysninger mellem de folkeslag, der bebor planeten Jorden. Det gælder både mennesker og andre menneskelignende væsener, der alle har indvilliget, for de har alle lidt under undtagelsestilstanden og den skjulte hånds tyranni. Garanten for aftalen – og her bliver det temmelig Star Wars-agtigt – er et galaktisk råd, hvor vi nu har lov til at sidde med til bords.

Der er dog ét krav, der skal opfyldes. Mennesker skal tage ejerskab og ansvar for deres nye frihed. Hvis ikke de gør det, går den historiske chance til spilde. Der er stærke omend nu svækkede kræfter, der arbejder desperat på at forføre menneskeheden endnu engang. Men der er ligeledes kræfter af voksende styrke, der arbejder for at mobilisere menneskehedens livskraft – dens Life Force – til at sige fra og vælge deres egen skæbne og fremtid.

Disse kræfter er ikke noget fluffy newage-noget. Det er konkrete og håndgribelige tiltag, der involverer både militær, lovgivning, teknologi og medier. Menneskehedens største svaghed har været dens uvidenhed kombineret med dens barnlige autoritetstro. Vi vil ligesom børn åh-så-gerne tro på, at ‘de voksne’ vil os det godt, mor og far ved bedst. Problemet er, at mor og far er psykopatiske, pædofile junkies med hang til kleptomani og lystløgne.

En ny form for nyhed

En ny global nyhedskanal er ved at blive kørt i stilling. Dens navn er UNC, United News Channel. Hold øje med den. Den går for alvor i luften om kort tid, og vil starte langsomt op. Det vil blive et seriøst indspark i en tid med ultimativ korruption af afstumpning af de globale nyhedsmedier. Det vil blive muligt for folk selv at producere indslag, og vægten vil ligge på rigtige nyheder og historier fra virkeligheden. Der vil ikke blive iscenesat nød og elendighed og fake news og syntetiske konflikter og politisk korrekt propaganda. Der vil ikke blive tappet fra den store brune medie-kloakstrøm. Det bliver meget interessant, hvordan de vil håndtere det. Der er udviklet en app, der er et alternativ til Facebook og de andre socialfascistiske platforme styret af Google-Gestapo. UNC har det suveræne fortrin fremfor mediefascisterne, at de har direkte adgang til topklassificeret materiale, som kun de store efterretningsvæsener har haft – og har tilbageholdt for egen vindings skyld. På engelsk kaldes det Rule by Secrecy. Den viden, der kunne have været folkenes empowerment, er i stedet blevet weaponized imod folkene. UNC afmonterer våbnet.

Kimberley Ann Goguen fra Life Force og UNC orienterer

Et globalt korps af millioner af mennesker er ved at blive mobiliseret som en beskyttelse af civile. Regeringerne beskytter ikke længere civilbefolkningen, de respekterer ikke landets egen grundlov, og retsvæsenerne er korrupte. Folk mister deres civile rettigheder, og beslutningerne fjernes fra det offentlige rum. Demokrati er en by i Sovjetunionen, eller vi burde sige i Wuhan-provinsen i disse tider.

I dette korps eller netværk, der kan mobiliseres via en app – man kommer til at kunne tilkalde hjælp – indgår der toptrænede veteraner, der har deltaget i krige, og som ved nøjagtigt, hvordan man skal håndtere situationer uden at eskalere til magtudøvelse. Kun om nødvendig vil de bruge fysisk magt. Desværre er de opkomlinge af revolutionære fascister, der i stigende grad begår disse overgreb, ikke blege for at bruge magt for at skræmme folk. Deres svaghed er til gengæld, at de er lalle-amatører, og de vil uden tvivl stikke halen mellem benene, når de møder kvalificeret modstand. Veteranerne er blevet brugt til at udføre globalisternes beskidte jobs rundt omkring i verden, og når de vender hjem, bliver de behandlet som lort. De er derfor konstruktivt desillusionerede og topmotiverede. De er så at sige det nye hjemmeværn med fokus på den indre fjende, the domestic terrorists.

I USA har denne interne terrorisme vist sig at bestå af en uhellig alliance mellem korrupte, demokratiske borgmestre og guvernører + gadehorder af antifaer og black-lives-matter, hjernevaskede, nyudklækkede universitets-marxister + en hord af opportunister, der bekvemt glider med strømmen for at smadre og plyndre i slipstrømmen af politisk korrekthed. At der findes brådne kar af korrupte og kompromitterede politifolk, som korpsene for længst burde have gjort kort proces overfor, er politisk misbrugt til en hadkampagne mod politi og retsstat. I Californien er der løsladt 8000 fanger fra fængslerne. Et sidestykke til det stunt findes kun i den Russiske Revolution, hvor alle straffefanger blev sat på gaden for at skabe kaos. Revolution er manipuleret kaos.

Det gamle system med folkedomstole baseret på almindelig eller naturlig lov er ved at blive genetableret. Læs Magna Carte og landets lov.

Ja, jeg ved det, og jeg har det ligesom dig: Det vil jeg se, før jeg tror det. Jeg har været så heldig, at jeg via mit eget netværk fik et smugkig ind i processen for ca. et år siden. Siden har netværket åbnet sig, og det er nu muligt for alle at følge med. Jeg har haft den største skepsis, for det er jeg forpligtet til overfor mig selv. Jeg har ikke kunnet finde fejl i fortællingen. Der er hverken the smoking gun eller the loaded gun. Det kan ikke debunkes, og det kan heller ikke sandsynliggøres på den anden side af tvivl på nuværende tidspunkt.

Mnjææ, det har jeg da ikke hørt om i TV-avisen, så det kan da ikke passe!

Og det kommer du heller ikke til, Honey, i et pænt stykke tid. Men hvis du optræner dig selv til at læse mellem linjerne – altså det, som du ikke må, for så kalder de dig for en konspirationsteoretiker – så vil du være i stand til at finde forbløffende mange lighedspunkter mellem mainstream-narrativet, der fremlægger nyheder om afgørende events på mainstream-propagandisternes særlige præfordøjede og ‘veltilrettelagte’ måde og undergrundsversionen, der sætter de samme events ind i et helt andet perspektiv. Eller bare i et perspektiv, for mainstream fragmenterer alt og sætter det ud af perspektiv. 3D-virkelighed versus fladskærms-2D-virkelighed.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

En kommentar

  • perhag

    Nederst i afhandlingen omtales Kimberley Ann Goguen, som siger hun forsyner tidligere magthaverfraktioner med billioner af dollars. Svært at modbevise, men det kunne ligne beroligelsesvildledning fra magthaverne, sådan at der skabes kontrolleret opposition. Hendes efternavn betyder spilopmager:

    Goguen Name Meaning
    Variant spelling of French Goguin, a nickname for a prankster or joker, from Old French gogue ‘joke’.

    Source: Dictionary of American Family Names ©2013, Oxford University Press

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.