Essay,  Journalia,  Politica

De korte nyheder igen

Boing har indbygget et stykket software i deres passagerfly, hvor en hændelse med piloterne, der begge falder om på gulvet – og hvad skulle dog bevirke det … ? – udløser et automatisk styresystem, så flyet lander af sig selv. Det kaldes for Orange Box eller Black Box. Men den slags software har også sin mørke side, og al software kan hackes. Denne hacking, der egentlig blot er en feature ved systemet, betyder, at der allerede er installeret fjernkontrol af Boing-fly. 

SÅ:
Denne uge (omkr. 8. april 2022) var det planlagt et crash af 600 Boing-passagerfly worldwide, og dette skulle være den nye 9/11 false-flag event. Disse oplysninger kommer fra GIA, Global Intelligence Agency, der befinder sig niveau(er) over de pseudonationale efterretningsvæsener, og som er deres og Global Deep State’s usynlige modspiller. Den globale terror-event skulle bebrejdes russerne som et påskud for starten på en fullblown WW3 i den hotte version.

Denne event blev via GIA forhindret. 

En synkron event var placeringen af en plasmabombe i et monument i New Jersey kaldet Teardrop. New Jersey ligger lige op af New York Manhattan, og det dirigerede energivåben skulle aflive 10.000’er af newyork’ere. Igen skulle det smøres af på russerne, for det var den russiske regerings sympati-donation, der opførte Teardrop-monumentet. Rækkevidden af EMP-udbrudet (ElectroMagnetic Impulse) ville have en rækkevidde på 7-10 miles. Resonnans-apparatet ville være mobiltelefon-tårnene i hele verden. Husk at 5G-netværket blev fuldt aktiveret for 3 månedere siden, og der taltes om potentielle seriøse prolemer omkring lufthavne.

Denne event blev også forhindret.

Deep State – SSP = Secret Space Program og Deep State-generalerne – havde etableret en stor undergrunds-facilitet i Australien [billede af lyndragen].
Fra dette sted opererede medlemmer af Wuu-familien, en gammel dragon family slægt. 

Bortset fra dragens øje – sorry, couldn’t help it – er det et billede fra ekstreme vejrforhold i det centrale Australien på det seneste.
Australien er berygtet for to ting for tiden: Totalfascistiske nedslag på befolkningen og underjordisk militær-aktivitet.

Herfra blev der aktiveret programmer, der påvirkede mennesker overalt på kloden via elektronik, plasmatech og kemi (bla chemtrails, hvor aktiviteten har været ekstremt høj på det seneste). Dette underjordiske komplekst og dets indsatte leder Winston Wuu blev pulveriseret i denne uge.

Der er en grund til, at Deep State og deres operativer i FN udsatte Agenda 21 til Agenda 2030. Det skyldes det blowback, som operationen for at slavegøre hele Verden blev udsat for. Efter planlagt fire år med Hillary Clinton, der var sat til at vinde valget i 2016, skulle overgangen være fuldført, og hele verden ville være inddæmmet. Det skete som bekendt ikke. Og nej, det skyldtes ikke Donald Trump, for han var kun krusningen på overfladen. Han var som Barack Obama kun en rolleindehaver i et i forvejen planlagt setup. 

Men 2030 er stadig vigtig, for det er Deep States endelige deadline for det globale magtovertag. Vi har bemærket, at Klaus Schwab og The Devils of Davos har udtalt: I 2030 ejer du INTET, og du er lykkelig. Oversat til menneskesprog: I 2030 har vi stjålet ALT, du ejer, og du kan ikke gøre en skid ved det.

Hvad Klaus og co. måske ikke eller måske alligevel gør sig klart er, at 2030 også er det tidspunkt, hvor de har tabt spillet, og hvor Den Store Opvågnen er slået igennem. Herefter har de INTET at stille op. Verden er herefter tabt for globalistisk dominans.  

Globalisternes planlagte End Game inkluder det, som i Apokalypsen kaldes for De Fire Ryttere.  Det er vigtigt at forstå, at disse folk er eskatologer. DE tror fuldt og fast på profetierne om de sidste tider. Uanset hvad DU og andre tror om den slags ‘overtro’, så er det dét, som disse folk tror på, og DERES virkelighed og tro afgør VORES virkelighed, da DE har magt til at gennemtvinge DERES tro og virkelighed. 

Apokalypsens Fire Ryttere skal ifølge Apokalypsen, Johannes Åbenbaring, optræde på samme tid, for ellers er det ikke Apokalypsen. En anden ting, vi derfor er nødt til at forstå, er at disse folk opererer med baglæns profetier eller selvopfyldende profetier. Vi tænker normalt – hvis vi anser den slags profetier for en mulighed – at logikken er: Fordi dette er forudsagt i fortiden, så kommer det til at ske i fremtiden. Sådan er det ikke. Logikken er: Fordi VI = eskatologerne, eventmagerne, verdens herskere har læst, godkendt og fortolket visse nedskrevne profetier, som VI synes om, så vil VI sørge for, at disse profetier bliver realiseret i vores interesse. Dette er selvopfyldelse.

Men deres problem er, at det er morderligt svært at aktivere alle fire ryttere på én gang:

Hunger, Krig, Sygdom, Naturkatastrofe
… især hvis globalisterne lige nu oplever, at nogen drejer hanen om for deres forsyningskilder.

Sygdom
Vi har lige været igennem to år med en fake-pandemi.
De prøver lige nu at genstarte den i en runde-2, hvilket vi vidste, de have i pipeline.
De nye varianter er helt sikkert dødelige – får vi nu at vide, og gaab hvor vi allerede keder os i forvejen, og hvor har vi hørt det før ? …

Krig
Derefter gik de over til krigsscenariet i Ukraine og den planlagte eksalering til WW3.
Krig er den evige afledningsmanøvre for indre svaghed, konflikt og forfald.

Hunger
Vi oplever lige nu, at der er drejet om for forsyningerne. Der er INGEN mangel på forsyninger og varer globalt, men når distributionen bevidst bliver saboteret, så opstår en akut forsyningskrise. 
Som det 20. århundredes førende geopolitiske manipulator Henry Kissinger sagde: 
Fødevarer – det er den måde, vi rammer folk på. 

Naturkatastrofe
Kliiima-vrøvlet fik et skud for boven, men de holder den kogende på lavt blus i baglokalet for at skrue op for det igen lige om lidt. 

Dette er De Fire Ryttere, som globalisterne opererer med som de plager, der skal sende efter menneskeheden for at få dem ned på knæ. Verdensomspændende operationer er imidlertid hundedyre at gennemføre. Og globalisterne får lige nu trukket det økonomiske tæppe væk under dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.