Economica,  Politica

De Gule Veste og den antiglobale modbevægelse

Tour de France – nu med gule veste

Der spørges for tiden: Er det nu en folkelig opstand, eller er det iscenesat?
Den med De Gule Veste.

Svaret er, at det er et godt spørgsmål. Det er også et interessant spørgsmål, for svaret er lidt mere komplekst, end de fleste populister fra både mainstream, venstrefløjen eller undergrunds-segmentet vil stå ved.

Tendensen i mainstream er overvejende, at det er bølleoptøjer. Men dele af mainstream har faktisk været nødsaget til at anerkende fænomenet som folkeligt, for der var jo masser af ‘almindelige mennesker i almindeligt tøj’, der fredeligt gik på gaden og udtrykte en fredelig protest imod den franske præsidents seneste indgreb mod almindelige menneskers i forvejen betrængte økonomi. For nu var det fanderme nok! Og så på den anden side: Det seneste, medierne har introduceret – det måtte jo komme – er, at det sikkert er russerne, der har sponsoreret vestene. Man orker det næsten ikke, vel?

Venstrefløjen er splittet. Hovedparten var vilde med globalisten Macron, fordi han valgsvindlede sig til en sejr over Marine le Pen, som de reaktionært hadede, og fordi de i Obama-perioden var blevet til globalfascister. Dernæst var den ekstreme del af venstrefløjen, der som i USA (Antifa ..) har modtaget penge fra George Soros’ terror-milliarder, straks på barrikaderne med velorganiserede voldsaktivister klar til at kuppe og styre det folkelige element i oprøret og køre det i grøften. Der ligger en tanke bag, når asfalten koger. Når det bare er ekstremistiske optøjer, er det ikke længere en bred folkelig utilfredshed, hvorved det kan fejes hen og slås ned.

Er det en helgenglorie eller en gul narrehat?

Undergrundssegmentet har ikke rigtigt løftet sig fra deres slidte lædersofaer, for de har travlt med at hade Donald Trump – der i øvrigt har hånet Macron for hans seriøse problem med folkelig opbakning. Så vi kan forudse, at segmentet vil være imod De Gule Veste som reaktionær reaktion. Fred være med dem og deres sofaer.

Der ankom prompte som Deep State reaktion en ny iscenesat terroraktion i Strassbourg. Forstå lige først (eller mind dig selv om det, hvis du godt ved det), hvad Deep State er for en kompleks størrelse. Det er ikke et uniformt styresystem koordineret fra den store førerbunker af en sammenspist, almægtig gruppe af onde illuminati eller whatever, som undergrunds-segmentet har det med at hævde. Det er en række globale aktører, uafhængige, antagonistiske og dog indbyrdes netværks-forbundne i det omfang det passer dem, der opererer udenfor demokratiske institutioner, hvorfra de manipulerer med regeringer og organisationer for at fremme egne formål, der ALDRIG er i folks, nationers og staters interesse. At de har formået at bilde folk, nationer og stater ind, at det er i deres interesse, er en anden sag.

Så Deep State er altså ikke et uniformt system. Når først dette går op for folk, så vil folket kunne udøve del-og-herst overfor Deep State, så den i løbet af no-time smadrer sig selv, for dens smadrekraft er fortfarende formidabel. Som man siger: Når krybben er tom, bides hestene.

Men altså: der ankom igen en terroraktion. Her må vi forstå, hvor vi ser repræsentantskabet af Deep State i selve Staten. I Europa har det på det seneste været tre skikkelser med M i efternavnet: Merkel, May og Macron. I Frankrig er det netop den siddende præsident, Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, der udgør repræsentantskabet. Manden er udlært og opdraget i Rothschild-bankvæsenet. Han er globalist om en hals, og derfor tro imod det midlertidige projekt for ‘væsenet’ ved navn EU, indtil det som planlagt skal gå i opløsning og give plads til den ultimative verdensregering og verdensøkonomi. Han er udset som den nye leder af EU-projektet, men her kommer så problemet: Det går ikke knaldhamrende godt for projektet, og lige nu er der for mange gule veste på gaderne, så man er nødt til at smide noget Strassbourg-terror indover, som man har smidt Charlie-Hebdo-terror, stadion-terror og andet styresystematik indover – uden den afgørende effekt. Deep State er for at sige det rent ud: På skideren!

Macrons seneste nødtvungne udspil var, at bestikke oprørerne ved at love befolkningen penge. Men bare rolig, dem skal han nok stjæle et andet sted, som en fransk kommentator udtrykker det.

Fløjen

Venstrefløjen er den nye tjenende ånd for The Deep State. Det er med beklagelse, at jeg er nødt til at sige, hvad jeg er nødt til at sige, men sådan er det. Venstrefløjen har ikke meget at byde på i generel betragtning, for fløjen er nu en del af Problemet. Årsag: fløjen lod sig forføre via sin ulyksalige hang til emotionalitet. Nogen viftede velkalkuleret med en indfarvet klud for næsen af fløjen, og den reagerede … som forventet.

Så venstrefløjen er nu instrumental i globalist-positiv tolkning af det generelle oprør, den udbredte modstand blandt befolkningerne i Europa mod EU-kratiet = instrumentet for det globalistiske slave-projekt. Fløjen tolker det ulmende fælleseuropæiske og særdeles upside-down-folkelige oprør mod EU-fascismen – for det er just, hvad det er – som ‘en højredrejning i Europa, som vi må tage afstand fra’. Fløjen har ikke forstået, at de som meningsdannere ikke længere nødvendigvis har folkets opbakning (havde de nogensinde det?), og at folket i Europa ikke længere vil finde sig i deres elskede EU-kommissærvælde. Sig Syriza i Grækenland, sig femstjernebevægelsen, Beppe Grillo og Matteo Salvini i Italien, sig Brexit i England, sig Alternative für Deutschland i Tyskland, sig Front National – og De Gule Veste! – i Frankrig, sig Sverigedemokraterne i Sverige, sig Frihedspartiet i Holland, sig Donald Tusk i Polen, sig Victor Orban i Ungarn, sig Pedro Sánchez i Spanien. Men venstrefløjen udspyr deres 20. århundredes, støvede-halvfordærvede klichée om højredrejning, uden at forholde sig til, hvad drejningen går ud på. Noget drejer, noget modsiger vores regime, noget repræsenter noget, vi vistnok ikke kan li’.

 

Venstrefløjen havde ingen problemer med at støtte en nynazistisk ultrahøjrefløj i Ukraine, for de var jo the good guys indsat af de demokratiske amerikanere – ved et statskup.

Samtidig har fløjspillerne FULDSTÆNDIG glemt, hvad det var, de satte ud for dengang i forrige århundrede, altså kritik af rovdyrkapitalismen og skabelsen af et menneskeligt samfund med solidaritet. At det så i forvejen ikke var det, deres designerideologi var skabt til fra starten, gør det ikke mindre absurd. Men igen: Det besynderlige er, at alt det, som ‘drejningen’ repræsenterer, er alt det, som venstrefløjen stod for i 60’erne-70’erne. Men fordi de ikke længere selv sidder i førersædet, er de imod.

Man er velkommen til at føle sig undtaget, hvis man mener, at man stadig har sine idealer, for jeg taler om fløjen som sådan og ikke om de udmærkede mennesker, der naivt mener, at fløjen som sådan har noget at byde på, og som ikke bryder sig om monopolkapitalismens grimme fjæs og bekymrer sig om almindelige mennesker. Men der er altså endnu en dårlig nyhed, og den er til at få øje på. Folk er trætte af fløje, de er trætte af partipolitisk kadaverdisciplin, de er trætte af blåt-rødt pingpong ad absurdum, de er trætte af politikere, der ikke tør mene, hvad de mener, men taler, som de får besked på. De er trætte af brudte løfter, og de er trætte af at blive forrådt. Se hvordan fløjene trådte hinanden over tæerne for at vedtage salget af DONG Energy, vedtage offentlighedsloven og nu vedtager den fascistiske påvirkningslov. De er trætte af et dødssygt, politiseret og udpint skolesystem, der gør børnene dummere og dummere. SF gik nedenom og hjem på grund af det stykke landsforrædderi med DONG-sagen. Deres vælgere valgte ikke at bruge udtrykket, for det er jo gjort forbudt som et højrefløjs-udtryk, som DF-lingo. Men det var, hvad det var.

Tegning fra Jyllandsposten i artikel: Staten blev snydt i Dong-handel

Hvad var forskellen på en Helle Thorning og en Lars Lykke? INGEN, for de er begge ærke-globalister, der til enhver tid er klar til at sælge Danmark til de største hajer i farvandet, hvis der er noget i det for dem. Lars Lykke har lige jublet over, at Danmark godkender FN’s bud om, at alle skal have ret til at flytte land, som det passer dem. Uhæmmet immigration skal nu være en menneskeret! Totalt destruktivt, det bliver Angela Merkel på steroider. Og hvorfor gør statsministeren det? Det gør han, som han siger: For at sikre Danmarks anseelse ude i Verden!! Lille Lars er simpelthen bange for de store drenge ude i skolegården og vil åh-så-gerne være med i magtklubben. Sig det lige ud, Lars, det er DIN anseelse, du er bekymret for. Og også her er venstrefløjen totalt uduelig, for George-Soros-indvandring for fulds skrue er stort set den eneste politisk korrekte sag, de har tilbage – og det er en VIRKELIG dårlig sag!

The Crowd

Tilbage til spørgsmålet, om De Gule Veste i Frankrigs gader er et arrangeret setup. Der er ingen tvivl om, at der arbejdes på sagen. Enhver bevægelse vil blive forsøgt manipuleret og afsporet. De samme skumle kredse, der har været så dygtige til at arrangere visse hændelser, hvor der indgik terror, er selvfølgelig også på banen her. Jeg vil stærkt gætte på, at nogle af de mest ‘professionelle’ af de voldsliderlige typer er udkommanderet af det samme bagland, der altid crowd-controller større massebegivenheder med politisk indhold. I DK så vi dem i kampene på Nørrebro om Ungdomshuset, og vi så dem til klimatopmødet. De er der, hver gang der er topmøder i Verdensbanken. Det er de samme celler, der arrangerer lastbiler amok i julemarkeder. Sjovt nok ryger der altid en synagoge eller lign. jødisk med i købet (jf Krystalgade) – når vi nu er i gang, kan vi lige så godt ride på ryggen af grisen, tænker nogle af arrangørerne.

Men De Gule Veste er ikke så nemme at styre med crowd control. Det er en meget bred del af befolkningen, der deltager, for det er stadigvæk en bevægelse vendt mod Macrons politik. Turen var generelt kommet til Frankrig. Kloge hoveder har forudset det for år tilbage, da bølgen begyndte at rulle med EU-overgrebet mod Grækenland, fulgt af Italien, Spanien og Portugal. Og Irland må vi ikke glemme, altså de fattige områder af Europa. Franskmændene kneb balderne sammen og dukkede nakken i første omgang, men de vidste godt, at den var ved at være gal. Nu er det så deres tur at blive udsat for hestekurspolitik, der – hvis man barberer det ind til benet – er en toporganiseret udplyndring af en given befolkning.

Plyndringsbølgen faldt i tre stadier. Først nakkede banksterne i Bruxelles Sydeuropa, for de havde indlemmet et nyt proletariat af billig arbejdskraft i form af Østeuropa. Så nakkede de også Østeuropa, og nu ulmer modstanden også her. Til sidst nakkede de hele Europa ved at oversvømme med emigranter. Som i USA skal emigrantbølgen tjene tre formål:

1. Dannelse af et nyt proletariat, så de kan dumpe lønninger og levestandard yderligere for europæerne. Her er det helt besynderligt, at venstrefløjen hylder det.
2. Skabelsen af stemmekvæg, der kan sikre kommissærernes magt, så længe den varer. NB! EU er udset som en midlertidigt stadie på vej mod et globalt uber-styre – Churchill sagde det helt tydeligt efter WW2.
3. Destruktionen af europæisk kultur og fuldførelse af nationernes ødelæggelse, som var et af hovedformålene med Den Franske Revolution.

Apropos fransk revolution. Men grunden til, at De Gule Veste ikke er en ny fransk revolution er, at deres hovedmodstander så åbenlyst er medlem af illuministklubben, globalisterne, logebrødrene, det samme slæng der dengang skabte revolutionerne i både Frankrig, Amerika og Rusland. Vestene er gule, ikke røde.

Topkællingerne

Simultant med de farvede veste i vest, er der to topkællinger, der lige har fået et spark i europæisk politik. Theresa May har blameret sig eftertrykkeligt overfor den britiske befolkning. Da det gik op for hende, at hun ville blive nedstemt, aflyste hun bare afstemningen! Det er totalt primitivt! Kan en sådan person nogen sinde tage ordet demokrati i sin mund? Det gør hun selvfølgelig alligevel, hun bruger bare sproget, som hun vil uden respekt for meningen. Alle briter – undtagen de allerdummeste eller mest autoritetstro – kan nu se, at de i realiteten har afskaffet demokratiet i den britiske regering og skider på det valg, som befolkningen traf. May fik så ikke sparket i sit eget parti, men hun måtte pænt love ikke at stille op igen. Det skal nok hjælpe …

EU-kraterne og deres britiske venner i etablissementet er voldsomt bekymrede for, at England tager en hård Brexit – og efter et par hårde år faktisk vinder på det. Det var på sin vis det, som skete i Rusland, efter murens fald. Først blev det værre, men så gik det konstant fremad. Og sanktionspolitikken fra USA med EU som tvungen medløber har kun gjort dem stærkere. Hvis briterne slipper afsted med det, er der en helt stribe lande, der følger trop. Italien er allerede i fuld gang. Vent og se, hvad der sker i Spanien. Polen og Ungarn rykker sig i tøjret.

Angela Merkel fik sparket af vælgerne og sit eget parti. Hendes destruktive indvandrerpolitik blev for meget for tyskerne. De er meget tolerante, for en tysker vil nødig anklages for at være racistisk – som om det var det, det handlede om. Men nok var nok, og der var aldrig tale om racisme – eller rettere: der var nærmest tale om racisme udøvet af indvandrere mod tyskerne. Som i Sverige fik horder af unge mænd i den værnepligtige alder lov til at udøve massevoldtægter mod kvinderne, og ikke engang de højhellige feminister løftede en finger. Den ene politiske korrekthed over-rulede den anden.

Og mens vi snakker om Sverige, så er der minsandten også opbrud i højborgen for politisk korrekthed. De står uden regering, for Sverigesdemokraterne har fået for mange stemmer – som ingen vil samarbejde med! Hvor barnagtig kan politik egentlig være. Der var i øvrigt noget uldent ved det svenske valg, og kommentatorer har peget på, at der muligvis foregik valgsvindel, for SD stod til en langt større valgsejr. Det kan være, de har ringet til Hillary Clinton og spurgt, hvordan man gjorde.

Vi så den samme stil i DK for år tilbage med Dansk Folkeparti, der blev gjort til pariaer af Nyrup Rasmussen (‘de bliver aldrig stuerene’). Man iklæder sig en kappe af forloren hellighed for at få ret over sine modstandere og holde dem udenfor indflydelse. Det hedder vist demokrati. Og ikke at DF egentlig er min kop te, men de er det eneste parti i folketinget, der tør løfte stemmen mht indvandring og EU. Vi havde egentlig et blødt halvbrexit ved sidste folkeafstemning om EU-forbeholdene. Det viste sig, at det var politikerne, der elskede EU, mens befolkningen mente noget andet.

En omvendt europabevægelse

Det er måske det, der er essensen i den europæiske bevægelse, som venstrefløjen er så bange for og kalder ‘højredrejet’, selvom det er skudt ved siden af. EU repræsenterer globalisttanken og er skabt for globalistsegmentet, rigmandsklubben af styrtrige BigBankingBusiness-baroner. Kommisariatet er et ikke-demokratisk styresystem – parlamentet er bare til at lukke op og ævle i og til, at der skal skrives under på 1000-vis af kvælende lovforordninger, der iflg EU ALDRIG kan tilbagekaldes. Hvilket de selvfølgelig kan og vil blive, den dag EU bryder sammen.

Essensen i bevægelsen er, at der er skabt en tydelig og særdeles mærkbar kløft mellem borgerne i de europæiske lande på den ene side og deres politikere i deres lande og i EU-kratiet på den anden side. Det er ikke længere muligt at opretholde illusionen om, at politikerne arbejder for folkets sag (res publica), når det er tydeligt for enhver med øjne i hovedet, at de arbejder for deres egen sag. Politikere er helt vilde med EU, for bare tanken om, at de som Helle Thorning, der i øvrigt startede med at blive snydt ud af næsen på EU, efter at have været EU’s garant for EU-venlighed i en årrække, kunne løbe fra regningen og score megaløn med ultrapension tilbage i EU igen. EU-politikere lever som grever og baroner og betaler ikke skat til Danmark.

Når en tekno-bureaukratklasse kan score så fedt et ben som en post i EU giver, så er det da klart, at de elsker det. Men ikke nok med, at politikerne feder sig, de er også kriminelle og korrupte. Og så lyver de for deres befolkninger.

Tyskland opfattes normalt som et velbeslået land, og tyskere opfattes som regelrette og vel også som hæderlige duksedrenge. Den tyske økonomi opfattes som stærk, men hvordan er det lige med det? Den uden sammenligning største bank i Tyskland hedder som bekendt Deutsche Bank. Problemet er, at omfanget af kriminel virksomhed, der dagligt foregår i DB er af ufattelig størrelse, og at der aldrig bliver grebet ind overfor den. De går gennem den ene skandale efter den anden, men fortsætter, som om intet var hændt. Banken har et seriøst dårligt rygte i udlandet for sin systemiske kriminalitet, og hvad de har gang i i Den Danske Bank er peanuts i forhold til det. Hvis der blev stillet krav fra regeringen i Tyskland om, at de skulle stilles til ansvar for deres svindel, og at deres direktør fx skulle gå af, så ville tysk økonomi pludselig få slået benene væk under sig. Men regeringen i Merkels periode har været medkorrupt, og bankimperiet har været too big to fail, too big to jail.

Det er ved at gå op for de europæiske befolkninger, i hvilket omfang politikerne blot er instrumenter for den form for mafiøst bankvæsen. I USA foregår der lige nu en magtkrig mellem FED-systemet, det globalistiske centralbankvæsen, der rundt regnet er ejet af Rothschild-dynastiet. Macron er udklækket af Rothschild i Frankrig. May arbejder som repræsentant for etablissementet per definition for Rothschild, for britisk økonomi blev kuppet af Rothschild himself i slutningen af napoleonskrigene, hvor han overtog Bank of England og aldrig har sluppet grebet siden. Sig bare City of London, og du siger Det Britiske Imperium 2.0. Og hvad med dansk nationaløkonomi, findes den overhovedet? Spørg først, hvem der ejer Nationalbanken i Danmark? Måske står der, som i årsregnskabet for Bank of England ‘an unknown shareholder’? Men hov, er en nationalbank et aktieselskab? Måske den slet ikke er national.

Amerikanske FED er helt åbenlyst ikke national, og de fleste amerikanere er blevet klar over, at den blev kuppet og købt for en rød reje i 1913 ved et veltilrettelagt nationaløkonomisk statskup udført af en stak bankfamilier (søg: Jekyll Island). Disse bankfamilier skabte datidens finanskrise, Wall Street-krakket og depressionen, og de samme familier og deres hangarounds skabte 70 år senere en tilsvarende finanskrise. Dengang førte det til skrappe reguleringer og adskillelse af privat- og investeringsbankvæsen. Bill Clinton, Rockefeller-protegéen, drugdealeren, finanssvindleren og krigs- og voldtægtsforbryderen, fjernede i 90’erne de sikre skodder mellem de to typer bankvæsen og deregulerede, som det så poetisk blev kaldt. Banksterne havde brug for ‘frihed’, hed det sig. Når det gik godt for dem, ville der helt sikkert regne nedad i hierarkiet med guld og grønne løfter – der selvfølgelig ikke holdt, for så lavede de en finanskrise, hvor de tog for sig af retterne og oven i købet tog sig betalt med bailouts for at dække deres underskud … der i virkeligheden var et kæmpe overskud! Ebberød Bank på steroider!

Amerikanerne er ved at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen. Det er derfor, banksterne og Deep State er rædselsslagne for, at en stribe dokumenter, der er kørt i stilling, nu skal blive deklassificeret. Det vil vise amerikanerne i detaljer, hvad Deep State har gjort mod dem, og hvem der er dens spillere. Som nyligt afdøde George W. Bush sagde til en journalist: ‘Hvis befolkningen vidste, hvad vi havde gjort mod dem, ville de jagte os ned ad gaden og lynche os’. Og han mente det.

Der sker noget i både USA og Europa. Det sker synkront. Det er så mærkeligt og mangelaget, at både mainstream (forventeligt) og venstrefløjen (efterhånden også forventeligt) og undergrundssegmentet (overraskende men fremover nok også forventeligt) har svært ved at tolke det.

Logikken i undergrundssegmentet er, at der findes en folkelig bevægelse som en mosaik rundt omkring, men at der opererer korrupte celler, der forsøger at kuppe bevægelsen. Og fordi der findes denne modstand, der modarbejder bevægelsen, må HELE bevægelsen derfor være korrupt og ‘kontrolleret opposition’. En ny variation af den falske logik kaldet appel til association. Samme logik som: Den amerikanske præsident er omringet af folk, der modarbejder ham, ergo må han I VIRKELIGHEDEN være en af dem. Men segmentet tager fejl her. Fordi der er modstand og modsigelser, er der en større bevægelse, der ikke er til at stoppe. Og hvis segmentet, som det hævder, ønsker at medarbejde denne større bevægelse og yde et bidrag – og det påstår de jo, at de vil – så burde de lade være med at skyde alt og alle i sænk, når de forsøger sig. Det er sgu et sørgeligt syn. De ikke bare skyder sig selv i foden, og jeg skal da lige love for, at de er gode til det! De får stort set intet fra hånden. Men de lægger også en tung dyne af sur røv på initiativer, der peger mod en ny verden og en ny politik.

Desillusion og paranoia

Det er ikke svært at se, hvorfor det sker. De har min forståelse et stykke hen ad vejen. De er desillusionerede. De har set så mange bevægelser blive skudt i sænk, og de har en pointe i, at der skydes i sænk hele tiden. Antikrigsbevægelsen i 70’erne løb ud i hashtåger og hippiehejs. De farvede revolutioner og det arabiske forår var stort set rene CIA-operationer, selvom der var et vist folkeligt element især i starten. Occupy Wall Street var bare en overtrykskanal for reaktionen på finanskrisen, selvom der også her var et folkeligt element. Det er klart nok, at magthavere vil gøre alt for at dæmme op for folkelige opstande ved alle de midler, de har til rådighed. Efterretningsvæsenerne har hele tasken fuld af den slags hundekunster. Behavouristiske tænketanke arbejder i døgndrift på at udvikle metoder til social kontrol. Så vidt så godt.

Men problemet med oceaner af sur røv forneden i segmentet, der kalder sig for kritisk og vågent, er – udover stanken – deres hang til selvdestruktion, opgivenhed, offerrollemageri og evige hang til at myrde initiativer ved mistænkeliggørelse. De lever i en paranoid subkultur, hvor det næsten er umuligt at trække vejret for fremmanede spøgelser. Ikke så snart, de har fået øje på mennesker i bevægelse, før de er i gang med at skyde dem ned. De har en næsten trotskistisk foragt for alle de dumme får, der ikke fatter en meter og går rundt i deres zomificerede tilstand af … og så kommer der en svada på et helt afsnit uden punktum. Når man har hørt remsen de første 100 gange, orker man ikke længere.

Det er stærke kræfter, menneskeheden er oppe imod i disse tider. Er det på tide at tage nogle flere gule veste på? Hvad kommer der i det hele taget ud af det? Hvis oprøret løber ud i sandet, vil surmuler-segmentet sidde og hovere over det. Hvad de ikke får øje på er, at oprøret fortsætter, det forgrener sig, vandet finder en vej udenom dæmningen – eller også løber den bare over. Den folkelige modstand er som bølger. De skyller frem og tilbage. Men en dag har de undermineret en hel kystlinje, og der falder store stykker ned. Bølgernes kraft er stor. Der kan rejse sig en storm en dag, og de fine herrer i deres luksuslinere skal til at passe på, for champagnen kan risikere at skvulpe over.

En børnehave ovre i Jylland har besluttet sig til at starte tidligt med at træne med gule veste for at protestere mod nedskæringer i daginstitutionerne.

Som en klog mand citerede forleden på Facebook: Lad være med at bekæmpe systemet. Skab noget andet. Jeg tror jeg vil sige: Gør begge dele. Men hvis man bruger AL sin energi på den første sætning, altså at bekæmpe og skyde i sænk og FULDSTÆNDIG UDELADER den anden sætning, så laver man en Robert Mugabe. Manden havde brugt alle sine kræfter på at bekæmpe briterne. Da det så lykkedes, kørte han sit land i sænk, for han var ikke i stand til at opbygge. Det tog et ellers potentielt frugtbart land 37 år at slippe af med manden, så de kunne starte på det, de havde kæmpet for i sin tid.

Efterlysning:
  • Mere skaberkraft og resultater fra bunden af og mindre sur røv
  • Mere klarhed, mere vision, mere tænkning og mindre fortænkthed
  • Mere konstruktiv kreativitet og mindre destruktiv konspiranoia
  • Mere hands-on og færre dårlige undskyldninger
  • Flere støvler på jorden og færre luftkasteller og vindfrikadeller
  • Flere sympatier og færre antipatier
  • Mere humor og mindre surmuleri

Med eller uden gul vest.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.