Politica,  Scientia

Corona Hysteria

Kære læser! Har du det på samme måde?
I det mindste i et eller andet omfang – indimellem.
Der er noget, der ikke stemmer med hele hysteriaen.
Der er noget andet på færde.

Der er for det første en hel masse ubesvarede eller usikkert besvarede spørgsmål. Her er de første syv:

  • Hvor kommer denne virus fra?
  • Er den naturlig eller kunstigt skabt?
  • Er den så smitsom og dødelig, som der hævdes?
  • Er dødstallene så voldsomme, som der hævdes?
  • Er der belæg for de gennemgribende og altomfattende tiltag, vi udsættes for?
  • Er der overhovedet tale om en pandemi?
  • Hvorfor tilbageholdt de kinesiske myndigheder oplysninger i to måneder?

Det er hævdet, at den har eksisteret længe, men er sprunget fra dyr til mennesker. Det er påpeget, at kineserne har den ulækre skik at æde kogt eller oven i købet rå flagermus, der stadig er levende. Flagermus er notorisk berygtede for at flabre rundt iført en bunke møgsygedomme, som de ikke selv bliver syge af, men som de i uheldige tilfælde spreder. Hvordan er denne syge madkultur opstået især i Østasien? I Indien fx er der en ældgammel praksis for at gennemkoge animalske produkter, så al risiko er elimineret.

Det er bemærkelsesværdigt, at de kinesiske myndigheder tilbageholdt oplysninger om udbrudet i to måneder. Hvorfor? Var det bare for ikke at tabe ansigt, eller var det for at give virusen tid til at sprede sig i hele provincen, andre steder i Kina og i de lande, hvor der arbejdede kinesere (Italien og Iran)? Og derfra til resten af verden. De løj altså. Var det blot, fordi det kinesiske kommunistparti er notoriske lystløgnere og ikke kan lade være?

Eller var der en overordnet agenda? For nylig slap et notat ud, hvor en kinesisk general citeres for, at det er på tide, at Kina tager et biologisk krigsvåben i brug, som vi har udviklet på. Vi kan ikke banke amerikanerne, vores værste økonomiske fjende, vha konventionelle eller andre ‘normale’ våben, men vi har også visse hemmelige våben, deriblandt kemisk-biologiske, står der (parafraseret) i notatet. Det anføres, at der er for mange kinesere i Kina, og at der skal tyndes ud i befolkningen samtidigt med, at der skal etableres ‘et andet Kina’ uden for Kina. Men der bør ikke reduceres for meget blandt Kina-kineserne, for så ryger arbejdsstyrken. Den amerikanske arbejdsstyrke bør derimod reduceres – til ubrugelighed!

Så hvad gør kineserne, da verdens bevågenhed falder på deres (bevidste) sløseri? De begynder at beskylde amerikanerne for at have implanteret virusen! Det er overhovedet ikke utænkeligt, at nogen med base i USA kan have haft en finger med i spillet. En forsker ved navn dr. Charles Lieber fra Harward University (hovedsæde for ‘the liberals’) blev for nylig arresteret på en rejse til Kina medbringende ‘visse biologiske substanser’ og for at lyve for FBI.

Lieber blev i 2011 en ‘strategic scientist’ ved Wuhans Teknologiske Universitet. Hvad der ikke er belæg for, er at beskylde amerikanerne og deres regering som sådan for den slags. Globalistiske bio-svin som dr. Lieber med ondsindede agendaer og internationale netværk kender ingen grænser ligesom vira og influenzaer. Og mediepropaganda skærer 90% af virkeligheden fra og lancerer resten som skinbarlig sandhed.

Naturlig?

Så er virusen naturlig? Den udviser karakteristika, der ikke findes naturligt. Den springer direkte mellem mennesker, hvor der normalt skal ske et overførsel fra dyr efterfulgt af en mutation. Den muterer hurtigere end andre coronavira, så man kan få den samme virus flere gange på en ny måde. Den har en ubehagelig måde at lamme luftvejene på (som andre coronavira), så den i forbindelse med andre svækkelser og infektioner kan blive dødelig.

Er den værre end andre vira? Målt på dødstallene kan det ikke siges endnu. Det skyldes, at tallene ikke er sikre. Da italienerne forsøgsvis for nylig lavede en statistik, hvor de udlod alle dødsfald, hvor andre sygdomme var formodet involveret, og hvor årsagen helt entydigt var coronavirus, faldt tallet til … to personer! Interessant. Til sammenligning kostede den spanske flue fra 1918 og frem sammenlagt 100 millioner dødsfald!

Så: hvor meget er dis- og misinformation pga mediernes grove overdrivelser og interesse i sensation? Eller pga. at medierne bliver fodret med fordrejet info for at skabe rædsel via sensation af globalistiske interessentskaber, der ønsker at bruge rædsel som løftestang. Løftestang for hvad?

Så mange spørgsmål – så få sikre svar

For nylig kom det frem, at der for to år siden blev taget patent på Wuhan coronavirus / COVID-19 af et af verdens største medicinalfirmaer, Novartis International AG med hovedsæde i Basel, Schweitz. Det er samme sted som World Economic Forum, hovedorganet for globalisterne og BIS, Centralbankernes centralbank. Patentet blev taget i samarbejde med Hoffmann LaRouche (Rothschild-arm). Medlemmerne af disse fora er i stand til hvad som helst, da de tror sig urørlige.

Virusen blev oprindeligt udviklet af et firma ved navn Keiron, der også udviklede SARS-virusen. Firmaet blev opkøbt af Novartis og findes ikke længere.
Patentnummeret er US200 625 57852
Patentindustrien er en af de mest svindelagtigt-korrupte industrier i verden, så nummeret vil muligvis ikke være direkte søgbart. Muligvis vil du som dansker ikke kunne søge på US-patentnumre. Jeg kunne derfor binde dig noget på ærmet, og historien kunne være spin – men nu er nummeret ude.

Det kom også frem, at et canadisk laboratorium skulle have haft fingrene med i spillet.

Se tidligere blog: Virusen
Her begynder vi at forstå, at tankesæt og praksis for kunstige vira som våben mod menneskeheden på ingen måde er en teoretisk størrelse men stærkt dokumenterbart og særdeles virkeligt.

5G og coronavirus

Wuhan-provinsen i Kina er det første sted i Verden, hvor 5G-teknologien er fuldt implementeret. Kina indfører for tiden et totalitært system for social kontrol, hvor en kineser, der afviger det mindste fra den korrekte adfærd defineret af Staten = det kinesiske kommunistiske parti, mister sine sociale points, hvorefter muligheden for at bruge penge, rejse, interagere og kommunikere og i sidste ende at leve bliver frataget borgeren?

Det nu er påbudt alle kinesere at eje en smartphone med en installeret app, hvor borgeren skal QR-scannes ved indgangen til alle transportstationer, offentlige bygninger, uddannelsessteder, større butikker m.m. Hvis den bonner ud med sandsynlighed for corona-virus, må borgeren ikke bevæge dig ud af stedet.

App’en er udviklet i samarbejde med HuaWei, der ikke er et telefonselskab. Selskabet er heller ikke en normal corporation men den teknologiske arm af det kinesiske kommunistparti. HuaWei opererer globalt med direkte politiske agendaer og har for nylig truet det færøske samfund med: Hvis I ikke giver os eneret til at indføre 5G på Færøerne, så bliver I straffet ved, at Kina aflyser alle handelsaftaler med jer? Da HuaWei et et statsligt selskab, er dette et stykke stats-terror mod et lille lokalsamfund.

Udbrudet sker på samme tidspunkt, hvor Kina har seriøse problemer med underkuelsen af befolkningen i Hong Kong. Teknologien kan altså bruges som påskud for at lukke ned for byen og internere dens indbyggere. Og hvad sker der så med udvalgte Hong-Kong’esere? Så hører vi ikke mere fra dem – og deres organer bliver solgt på markedet for den slags.

Flere spørgsmål

Nogle af de allervigtigste spørgsmål, vi må stille os selv, er:

  • Hvilke sociale, politiske, juridiske, økonomiske, medicinske eller militære tiltag bliver befolkningerne udsat for simultant med bekæmpelsen af corona-virus?
  • Hvilke civile rettigheder bliver nu udsat for angreb og overgreb?
  • Når grebet på et tidspunkt løsnes – det er nødt til at finde sted, hvis ikke samfundene skal gå totalt ned – hvilke af disse inddragede rettigheder vil blive tilbageleveret?

For at starte med det sidste: INGEN af disse inddragede rettigheder vil blive tilbageleveret i umodificeret form. Det går ALTID kun den ene vej, når Staten rager til sig på befolkningens bekostning. Enter mister vi permanent en rettighed, eller også laver Staten en klausul, der gør, at den til enhver tid kan inddrage denne rettighed uden varsel, dommerkendelse og overholdelse af hidtidige spilleregler. Det er militær undtagelsestilstand via bagdøren – men folk kan jo nok forstå, at det er for deres eget bedste, kan vi ikke?

Globalstaten – sådan ser deres sammenrend sig selv – har fundet en løftestang for at sætte sig hårdt på nationalstaterne, så de kan sætte sig hårdt på befolkningerne. Måske ruller den store sten ikke med løftestangen på én gang, men nu har vi ØVET os, og nu har man afprøvet og studeret folks reaktioner og villighed til at ofre sig selv i bekæmpelsen af det fælles onde.

Vi slipper ikke afsted med at påstå, at selve virusen er et hoax. En virus er en virus, og når den først er sat i værk, så gør den, hvad vira gør. Men der er hel række piggybagging, riden-på-grisens-ryg i det her. Situationen bliver udnyttet.

En af de rettigheder, der pludselig ikke længere fandtes, var friheden til at forsamles. Jeg tænker, hvor har vi lige set det før? Det er et af de første tiltag, et totalitært regime gør, fordi det er hunderæd for befolkningen. Vi så det i Danmark under besættelsen, vi har set det i diverse juntastyrer i både Europa og i Sydamerika. Problemet med et sådant forbud er, at folk finder veje til at omgås det, og at det fascistiske – om farven er sort eller rød er underordnet – styre har svært ved at håndhæve det ud i krogene. Men NU har de fundet et middel. Fjenden er overalt, din nabo, din kollega og dine egne børn og forældre er nu dine fjender! Vi er blevet bange for os selv og hinanden, og vi hopper på den.

Karantæne = husarrest = isolationscelle. Og hvad laver folk under karantænen derhjemme, når de røvkeder sig? De doper sig med medier, der overskyller deres hjerne på fear-porn! = opdragelsesanstalt. De holder op med at tale direkte sammen, og når de kompenserer via sociale medier, så bliver alt, de siger, aflyttet og optaget.

Operationen

Vejen er banet for yderligere tiltag. Folk spillede med på spillet, de blev tilpas bange, da der blev sagt BØH! Medicinalindustrien – uanset om den har patent på dimsen eller ej – er ikke kommet op med en af deres elskede vacciner. Har de faktisk gjort i nælderne – opfindelse eller ej – da virusen er så muterende, at en vaccine allerede ville være forældet, inden den var produceret?

Er operationen overhovedet vellykket, og har dens operatører ikke skudt sig selv i foden? Giver det ikke bagslag for dem på væsentlige områder? Kina for eksempel. Hvis det var planen for The Chinese Elders at lægge hele verdensøkonomien ned især den amerikanske, så de kunne overtage den bagefter med ‘det andet Kina’, og denne verden nu afbryder forbindelserne med landet, fordi vi helt tydeligt ikke kan stole på kineserne – hvor godt synes de så selv, det går?

Hvor godt synes medicinalindustrien, at det går for deres vaccinecirkus? Hvis det er rigtigt, som den amerikanske præsidents rådgivere er kommet op med, og et simpelt medikament til kurering af malaria fjerner virusen med 100% succes-rate, hvad er der så tilbage for giftpusherne? Jeg har ikke tjekket cloroquin og hydroxy-cloroquin, men det minder gevaldigt om det produkt, der blev lanceret som MMS for år tilbage, og som var meget effektivt i bekæmpelsen af både malaria, som det oprindeligt var tiltænkt – det var et vandrensningsmiddel til folk, der arbejdede i junglen i Sydamerika – men også en hel stribe patogener i kroppen, vira, bakterier, parasitter, infektioner … MMS og Jim Humble, der udviklede det, blev selvfølgelig totalt karaktermyrdet af medicinalindustrien og udskreget som svindler, for hvis han fik ret efter fortjeneste, ville det fuldstændig ødelægge deres business case. Industrien tjener penge på behandlinger, ikke på kure, og Jim Humble tilbød en kur.

Her er, hvad han skriver siger lige nu på sit site:

MMS (sodiumclorid aktiveret med citronsyre der producerer clordioxid) slår de fleste sygdomme ihjel. Jeg ved ikke med sikkerhed med coronavirus på nuværende tidspunkt, men vi ved, at MMS slår vira og patogener ihjel og er opbyggende for immunsystemet. Der er meget beretningsevidens for, at MMS har vist sig effektiv til at fjerne vira inklusive Ebola, svineinfluenza, TB og andre åndedrætssygdomme (coronavirus er netop en type, der sætter sig på åndedrætssystemet). Clordioxid var totalt effektivt mod Anthrax i 2001 og blev brugt af det amerikanske militær mod Ebole i 2014. Det er bevist af Røde Kors til at fjerne malaria på blot fire timer. Jeg har fået feedback i over 22 år fra folk overalt i verden, der har genvundet deres helbred efter en række ødelæggende og i mange tilfælde dødelige sygdomme via MMS. Derfor har jeg alle mulige grunde til at tro, at det kan bruges til at stoppe og forebygge den nye coronavirus fra at sprede sig.

Interessant er det, at militæret og nødhjælpsorganisationer, der arbejder i felten, gerne må bruge den slags, da de ved, det virker. Men alle andre mennesker, der er faste kunder i den store medicinalfabrik, må IKKE bruge det, for så er det svindel og kvaksalveri. Har nogen et forklaringsproblem?

Men hvad nu, hvis operation coronavirus bevirker, at folk begynder at tænke seriøst i de baner og finder en stribe midler til at styrke deres immunforsvar, hvilket er hele humlen i menneskelig sundhed? HVILKET omvendt er hele humlen i den systematiske nedbrydelse af immunforsvaret, som menneskeheden på alle tænkelige måder har været udsat for. Hvad ville der så ske?

Og hvad nu, hvis der – hvilket der selvfølgelig gør – findes læger og forskere, der ikke er indforstået med agendaen og bare lader sig intimidere. Den 19 marts kommer følgende nyhed frem om, at et fransk peer-reviewed studie viser, at der findes en kur med 100% sikkerhed for helbredelse i løbet af seks dage:

For grundige folk, der ønsker at læse dr. Riganos rapport, så findes den her. I en tweet skrev Rigano:

Full peer-reviewed study has been released by Didier Raoult MD, PhD. After 6 days 100% of patients treated with HCQ + Azithromycin were virologically cured.

Eksperter som dr. Raoult bliver taget ud af mediestrømmen, og ordet bliver givet til folk som professor i epidemologi Neil Ferguson fra Imperial College i London, hvis skråsikre prognoser var, at en halv million britere ville dø og 2 millioner amerikanere + alt det anden løse skrammel i udkantsverden. Det var udsagn fra folk som ham der brugte deres position fra den høje stol til at skabe denne enorme frygt, og som regeringer og institutioner tog bestik efter. For en uges tid siden trak han så i land og ikke bare en smule: 20.000 sammenlagt – max! Men da var medier, politikere og andre opportunister løbet med den store fodbold hele vejen op ad banen.

FN og WHO

Jamen FN da, de er jo den store velgørenhedsorganisation, så dem må vi da kunne stole på i tider som disse. Eller kan vi?

Lederen af WHO hedder Tedros Adhanom Ghebreyesus. Han har som den første på posten ingen medicinsk baggrund. Til gengæld er han medlem af en kommunistisk organisation, TPLF, der har status som terrororganisation og som foranstaltede et statskup. Der tonsvis af historier og klager fra Amhara-befolkningen i Ethiopien, hvor Adhanom var sundhedsminister i 10 år, om at han medvirkede til et folkemord. Hans egen gruppe udgør kun 6% af befolkningen men satte sig på magten. 2 millioner ‘forsvandt’ simpelthen pga mandens decideret diskriminerende og ondsindede politik.

Han tilbageholdt oplysninger = løj om en koleraepidemi i Ethiopien i 2007. Nabolandene havde kolera, men Ethioperne fik bare lidt diarhee. Han tvang internationale organisationer til at omdøbe epidemien og skjule antallet af inficerede. Da Tedros stoppede som sundhedsminister for at fortsætte som udenrigsminister frem til 2017, var der 8 millioner, der var i færd med at dø af sult og sygdom. Her startede en systematisk forfølgelse og undertrykkelse af modstandere og journalister i landet. Ved en protest i 2016 lod han nedskyde 500 mennesker og lod 70.000 arrestere!

Som noget af det første på posten, udnævnte han ingen ringere end Robert Mugabe til goodwill-ambassadør for FN – altså den kommunistiske præsident der myrdede 20.000 zimbabweanere og kørte landet fuldstændigt i sænk.

Han har ikke forsømt lejligheden til at lovprise den velgørende kinesiske regering – dem med corona-virusen, you know … Som også bekendt har Kina gjort massive investeringer på hele det afrikanske kontinent. Det har fundet sted bla via bestikkelser af de lokale regeringer. Kineserne var også rundhåndede i finansieringen af nye, lækre regeringsbygninger – der så viste sig at være fyldt med aflytningsudstyr.

Glemte vi at nævne, at WHO fra 2008 var ved at gå ned pga pengemangel og åbnede dørene for alle slags private donore og deres lobbyorganisationer og særinteresser? Tedros selv blev funderet af Bill Gates, verdens rigeste eugeniker og i godt selskab med det elitære globalist-segment der ønsker at reducere menneskeheden til en halv milliard (jf Georgia Guidestones).

WHO har i samme periode oplevet stribevis af tunge korruptions-skandaler. I 2016 viste en undersøgelse, at dens medlemmer over en fire-årig periode havde brugt 200 millioner dollar om året … på at rejse! Penge, der skulle være gået til en koleraepidemi i Yemen – et ultrafattigt land, der er ødelagt af globalist-politik – blev kanaliseret ned i lommerne på WHO’s ansatte og The Clinton Foundation via en af Tedros og Clintons venner, dr. Anthony Fauchi, manden der nu poserer som højeste autoritet på corona-virus i USA.

Se John Martins veldokumentere video (klik)

Hvad laver en notorisk folkemorder og udøver af forbrydelser mod menneskeheden og korrupt nikkedukke for globalisterne i topledelsen af World Health Organisation?!

Svaret er: netop det! Privatfinansieringen af WHO forklarer, at noget sådan kan finde sted. De påberåber sig at være en global super-regering og tager sig friheder derefter. Ud fra en teknisk definition af begrebet fascisme, er det intet, der kommer tættere.

WHO udsendte en test, der havde et 80% forkert udslag i retning af at vise positiv for corona. Samtidigt kører de til lejligheden udkommanderede skødehunde-medier kampagne mod cloroquin og hyler op om, at man kan dø af det! Medikamentet, der kræver lægerecept, har eksisteret allerede godkendt og gennemtestet i 20 år, så aktørerne i baglokalet prøver altså at terrorisere læger fra at udskrive det.

Hvad kalder man den slags?
Det minder om en krigshandling uden at være det.

Asymmetrisk krigsførelse

Operationer som disse har et navn. 4. generations krigsførelse (4GW) eller asymmetisk krigsførelse. Midlerne i denne krig er … ALLE. Hvem var det lige, der talte om den slags i midten af forrige århundrede – der blev brugt udtrykket Den Totale Krig?

Det samlede middel beskrevet som summen af effekt kaldes for et strategisk chok. Det er meningen, at den angrebne – og jeg vil sige målet i denne operation er os alle sammen, og angriberen er et netværk, en kabbale der ønsker destruktion af civilisationen for at bibringe deres Dystopia Imagine there’s no countries … og globaltyranni. Den angrebne befinder sig i et totalt krydsfelt af forstyrrelser, disruption, subversion. Alting skrider, moral, økonomi, sundhed, værdibegreber, … jeg behøver ikke at remse op, for hele nedersteetage.dk har gennemtrevlet dette skred på kryds og tværs.

Asymmetrisk krig er den TOTALE KRIG

Asymemtrisk krigsførelse foregår i gråzonen, hvor der ikke er tale om konventionel, kinetisk krig, der kræver mobilisering af et militært forsvar. Det er en snedig og samtidig en fej krig. Det svarer ganske nøje til den beskrivelse af subversion, som KGB-afhopperen Juri Bezmenov gav i slutningen af den kolde krig. Da Rusland i dag ikke længere er Sovjettisk og derfor ikke længere har et sådan program kørende med at subvertere Vestens samfund, har vi en anden stor spiller på banen, der aldrig har opgivet marxismen som ideologi og kommunismen som styresystem. De råber ikke op med maoistiske paroler, men CCP styrer alt i Kina.

Det er ikke tilfældigt, at den foregående administration servicerede kineserne. The Clintons var Rockefeller-protegeer, og David R. lovpriste Mao’s Kina i høje vendinger. Hillary havde en server på sit lokum, der stod pivåben med statshemmeligheder for kineserne. Hun var deres kandidat sammen med US Deep State, og via pay-for-play blev der fiflet penge ned i Clinton Foundation. Hendes parti og DNC blev kuppet af rabiate ekstremister på det ydre venstre, mange af dem særdeles shady bagland, nogle decideret korrupte. Der er personer med kommunist-baggrund i toppen af diverse organer, CIA, FBI, deres samarbejdspartnere i British Intelligence. Rød-fascisterne = Antifaerne hærger løs på gader, stopper trafik på highways, udøver vold mod deres udskregede modstandere. The Bernie Bros sidder i baglokalet og blærer sig med, at de vil henrette folk og smide dem i Gulag, når de overtager magten. Universiteterne er gennemsyret af hjernevaskede fanatikere. Lige nu prøver demokraterne at luske deres Green New Deal igennem – ren marxistisk Agenda 21/2030 (stifteren Maurice Strong var ærke-marxist). World Economic Forum i Basel giver den kinesiske præsident stående ovationer. Og som pauseklovn har de hyret stakkels Greta-how-dare-you.

Globalisme = tekno-kommunisme

Modoperationen

Noget kunne imidlertid tyde på – og jeg skal her blot antyde – at der foregår noget andet bag kulisserne end den global-fascistiske operation Iron Mountain – den mørke, asymmetiriske, 4GW-operation havde faktisk et navn. Der findes grupper af white hats, som nogen har kaldt dem, placeret højt oppe i systemet, der har kendt denne agenda, set den komme og taget deres forholdsregler.

Piggybagging the piggybagging

Der kom i 2018 et paper, hvor forfatteren oberst Jean Hunt Kuester (interessant navn i øvrigt, Q’ster) fra United States Army War College under titlen Unwriting the Future: Decoding the Next Strategic Shock beskriver, hvordan USA og Vestens civilisation nu er nødt til at tage højde for og engagere aktører i gråzonen, der er i færd med at underminere samfundene. USA’s forsvarsmodel er forældet og tager ikke højde for disse koordinerede angreb.

Angrebet finder sted i form social disruption, økonomiske anslag (en George Soros-specialitet bla.), subversiv perversion (et Frankfurterskole-koncept), iscenesat spænding mellem etniske grupper (Black Lives Matter o.a.), Media Fake News, lawfare (underminering af retssystemet), drugs (opiumskrig 2.0), klimaagenda (how dare you!), transgender- og transhumanisme, pædofili og blackmail, politisk korrekthed (skyld-skam-frygt), NGO-lobbyisme/aktivisme, social justice war, cancel culture, korruption, identitetspolitik, social medie-infiltration, immigrations-invasionsbølge, fake terrorangreb, 5G, chemtrails, underminering af sundheden, osv. osv.

Totalitær og asymmetrisk kulturkrig

Og coronavirus? Er det den event, der skulle samle op på alt det andet? Er virusangrebet – og især den helt overgearede globale respons et planlagt strategisk chok? Det global-totalitære omfang af responsen tyder stærkt på det. Eller er det blot det første i en serie af lignende våben, der bliver sluppet løs?

Strategiske chok er uventede forandringer, der opstår i samfundets eller styresystemets miljø, som disses aktører er nødt til at reagere på.
Dr. Helene Lavoix

Strategiske chok ryster konventioner i en sådan grad, at de tvinger påvirkede institutioner til fundamentalt at reorientere strategi, strategiske investeringer og deres formål.
Professor Freier

Er det ikke nøjagtigt, hvad der er sket i forbindelse med coronavirusen? Nogen indenfor amerikansk militær har åbenbart set det komme. Interessant at forfatteren udover at hedde Kuester (Q’ster), har en video, hvor han viser rundt på sin militærbase og gør et markant stop foran en figur af en hvid kanin med en blå pille i højre hånd og en rød i venstre! WHAT! Follow the white rabbit, blue pill/red pill! Det er jo ren Q-snak.

Er vi vidne til en asymmetrisk WW3 mellem USA/Vesten og Kina/kommunismen? Og i øvrigt den kinesiske regering mod sin egen befolkning. Eller skal vi have den helt store skala frem for at forstå, hvad der sker?
Tjek Qster and Flynn and 4th Generation Warfare fra den utrættelige Amazing Polly.

14 november 2016 lige efter præsidentvalget, holdt General Michael T. Flynn en tale for en forsamling af studerende. Ja, den general Flynn, som blev karaktermyrdet og røvrendt af den fake-deep-state undersøgelseskommission kaldet The Mueller Investigation. Here’s why – han nævner direkte den asymetriske krigsførelse, som Donald Trumps modstandere førte før og under valgkampen. Og efterfølgende videreførte i absurd grad, hvilket han dermed forudså. Han kendte planen:

En af Flynn’s pointer i talen er, at 99% af medierne førte valgkamp for Hillary Clinton. De bedrev 4GW. Men amerikanerne så det og fattede det intuitivt og stak en kæp i hjulet. Hvad de asymmetriske krigsgalninge heller ikke forudså, var at business-geniet og ikke-politikeren Trump havde set det og sagde (til Flynn på en flytur, da de browsede gennem alle de negative medier): Boy, you can’t get better media than this!

Og hvorfor vandt Trump valget? Fordi han gjorde samme som det, han altid havde gjort som ejendomshandler på højt plan. Han fandt byggegrunde, der ikke var værdsat og i høj kurs og udviklede dem, så de kom i høj kurs. Under valgkampen fandt han vælgere, der ikke var i høj kurs hos regeringen, foragtet af regeringen, misbrugt af regeringen, forrådt af regeringen – og værdsatte dem. Og de belønnede ham for det. De viste sig at udgøre et flertal af den amerikanske befolkning. Et flertal, der med udgangen af nuværende valgperiode på fire år vil være vokset betydeligt.

Så har coronavirusen også noget at gøre med præsidentvalget i 2020? You bet! Efter at deep-state-aktører havde fejlet med deres Mueller investigation, deres Russia hoax og deres fake empeachment, ankom coronavirusen og dermed deres forsøg på at crashe økonomien.


Hvis du er klar til at udvide skalaen, kan du med fordel se interviewsamtalen med Susanne Hovmand på bionauten.dk:

Den synlige og usynlige verdensorden – del 2
og glem ikke optakten fra del 1:
Den synlige og usynlige verdensorden – del 1

I disse to samtaler bevæger vi os fra det synlige til det usynlige, og vi får et indblik i, hvad det er for en modoperation, der foregår og er så svær at tyde. Den vil imidlertid blive mere og mere synlig og dermed tydelig fremover.

Se også Janet Ossenbachs tre videoer:

Covid-10 Part 1
https://www.youtube.com/watch…
Covid-19 Part 2
https://www.youtube.com/watch…
Covid-19 Part 3
https://www.youtube.com/watch…

Gåder for voksne

Hvad er forskellen mellem coronavirus og isolationsfængsel?
Tremmer, betonvægge og fængselspersonale.

Sikker corona-sex: Tag en plastikpose over hovedet, før du kysser din kæreste.
Burde der ikke være et marked for erotiske latexfabrikanter her?

Hvad er ligheden mellem besættelsestidens forbud og coronavirus?
Inddragelse af forsamlingsfrihed.

Jeg har lige aflyst mit sociale og professionelle liv – resten af mit liv.
Så er jeg sikker på, at jeg ikke medvirker til overførsel af livslyst.

Hvad betyder: Han havde ikke en kinamands chance?
Det betyder, at han ikke havde sociale points nok til at beholde sine indre organer.

Jeg er en celebritet, jeg er totalt berømt, jeg er i karantæne, er det ikke synd for mig?
OK bitch, stil op i køen på nettet og vis, hvad du kan uden maskine og producer.

Hvad er ligheden mellem den spanske syge, SARS, svinepest, Ebola, HIV og coronavirus?
Laboratoriefolk i hvide kitler iført masker bekymrede sig for dem FØR deres frigivelse.

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.