Cultura,  Economica,  Essay,  Historica,  Kailo,  Philosophia,  Politica,  Psychologia,  Scientia

ANTROPIA – visionen om en fremtid

Vi etablerer nu erstatningen for kontanter. Der er en stor forskel dér.
I dag ved vi ikke, hvem der bruger en 100 $ seddel eller en 1000 peso seddel.
Hovedforskellen ved CBDS (Central Bank Digital System) er, at centralbanken vil få absolut kontrol med regler og forordninger vedvørende centralbankens ejendom. Vi har også teknologien til at gennemtvinge det. Disse to forhold er ekstremt vigtige. Det gør en kæmpe forskel i forhold til, hvad kontanter nu er.
Augustin Carstens, general manager for BIS, Bank of International Settlements, centralbankernes centralbank

Sagt på forståeligt dansk eller andet menneskesprog, så betyder dette stykke finansmafia-gobledigook, at hvis du ikke har lov til at bruge penge mere end fem kilometer fra dit hjem, så kan du ikke det, og hvis det skønnes at være upassende for dig at bruge deres penge på en pizza, så kan du ikke det. Og, som der blev sagt mellem linjerne, så er det ikke længere dine penge men deres. Hvis du ovenikøbet ikke skønnes bevaringsværdig i deres businessmodel, kan du overhovedet ikke bruge penge.

Reset – det global-finansielle statskup

Hvordan kan de kontrollere det? Det vil de kunne, når de sidste brikker er på plads. Og en af deres brikker er at sørge for, at alle mennesker har teknologien indbygget i deres krop. Dertil var der brug for så hurtigt som muligt at injicere folks kroppe med denne teknologi. Påskuddet var en virus udviklet med deres vidende og på deres foranledning, som de kaldte for COVID, hvilket betyder Certification Of Vaccination Identification, altså sikkerhed for, at alle på et tidspunkt ville kunne siges at være smittet og – hvilket er pointen indbygget i betegnelsen – ville blive tvunget til at blive stukket med den vaccine, som man ville sige var nødvendig for at være modstandsdygtig overfor smitte. Det sidste er så ved at falde nærmest fuldstændigt fra hinanden. Fra min egen arbejdsplads har jeg en kollega, der godtroende som de fleste har fået alle de jabs, han kunne komme i nærheden af, og som nu er sygemeldt med coronavirus. Som han sagde: Jeg var bordherre til den eneste dame i selskabet, der var smittet, og så …

Pointen er, at vaccinerne ikke virker en skid, for deres formål var aldrig at virke på den måde. Deres formål var at transportere ‘noget’ ind i kroppen, og dette noget er komponenterne til styresystemet. Vi ved fra mikroskopundersøgelse af vaccine-samples, at der svømmer ting-og-sager rundt, der opfører sig som superledere i elektroniske devices og andre tingester, der opfører sig som syntetiske parasitter med bevægelige lemmer. Disse væsener eller nanobots har oven i købet et navn: Archon 2. Vi ved, at der befinder sig metaller i vaccinen, som vi på ingen måde har brug for, men som DE har brug for i deres nye kontrolsystem, hvor mennesket ikke længere lever med et styresystem men i et styresystem. Det hedder transhumanisme = menneskets sammensmeltning med programmet i maskinen.

Sådan en vil du vældig gerne have til at svømme rundt i din organisme.
Hvad var det, de sagde til Neo i The Matrix: You are bugged.

Vi ved også i dag, at de vaccinerede er stærkt smitsomme for andre. Når man befinder sig i deres selskab, bliver der via luft og berøring overført ‘varianter’, som de har skabt i kroppen. Luc Montagier, nobelpristager i medicin, har sagt det helt klart: Vaccinerne er set ud fra et sundhedssynspunkt en katastrofe. Det er dem, der skaber varianterne. Folk er omvandrende fabrikker for varianter skabt via den flodbølge af mrna, modificeret og fritsvømmende messenger-rna, som kroppen prøver at skaffe sig af med, da rna er beregnet til at forblive indenfor en celle og intet har at gøre udenfor. Kroppen går til angreb på det indtrængende, og der skabes et auto-immundefekt-syndrom. Derudover er der hele spike-protein-fænomenet, der giver hjerteproblemer og blodpropper. Nu er de begyndt at vaccinere børn også, og der meldes om, at de nu er i fare for at udvikle hjertebetændelse. Børn bliver ikke syge af coronavira (der findes 2000 af slagsen, og de har altid fandtes), så alene dét viser, at det ikke er sundhed, det hele handler om men noget ganske andet.

I Kina har de allerede en variant af systemet, da alle offentlige steder er så overvågede, at man ikke kan gå over for rødt lys, uden at bøden allerede er trukket fra din bankkonto, inden du er nået over gaden. Som de siger: Nu har vi vaccinen, man det er kun som backup, for det andet virker. 

The biggest Big Brother on Earth

Sagt på en anden måde: Vaccinens efterladenskaber i kroppen – udover en kraftig nedsættelse af det naturlige immunforsvar (som min uvidende, godtroende kollega) – er at etablere den elektroniske komponent, der kan kommunikere med centralbankernes styresystem og sende og modtage signaler. Man kunne spørge, om det ikke snarere er medicinalindustriens interesser, vi her taler om. Men der er ingen forskel her, for centralbanker, teknologi og kemi er alle en del af systemet. Bill Gates har leveret sin komponent kaldet Microsoft Azure. Alle deres softwaresystemer er hooket up til Azure, eksempelvis Windows. Det samme gælder Apples styresystemer og Googles Android. Kun brugere af Linux kan sno sig udenom, men så har de sikkert en mobiltelefon, og så er de lige vidt – med mindre de tilhører nørdklubben, der har installeret en alternativ ROM-version som styresystem. Medicinalindustrien og industrien for kemisk-biologisk krigsførelse – hvilket er samme branche – har leveret både virus og antivirus efter princippet: skab et problem og tilbyd løsningen … der så ikke er en løsning alligevel men skaber et nyt og større problem, det egentlige problem. Virusen var kun en forholdsvis harmløs forkølelse, men dens formål var at være den trojanske hest.

En særlig målgruppe er imidlertid alle de ældre og gamle. Kineserne, hvor virusen blev udviklet på deres mest avancerede laboratorium for biologisk krigsførelse, har et demografisk problem. De har for mange uproduktive gamle. De måtte skaffe sig af med dem. Gamle blev både i Kina og i Vesten af globalisterne regnet som affald. Ældre og gamle har ikke brug for endnu en komplikation ved siden af influenza og lungebetændelse + diverse, altså hvad man kalder for co-morbiditet. Men sammen med den dødsangst, den stress og den isolation, de ældre blev udsat for + vaccinerne, der tilsammen svækkede deres immunforsvar, så dør de af coronavirus – eller som teknokrat-statistikerne kalder det: coronarelateret, med coronavirus som en af flere faktorer. Statistikker er et helt kapitel for sig selv, men læs som minimum, hvad den belgiske statistiker og professor i psykologi Matthias Desmet siger om sit speciale og om, hvordan statistikker blev stærkt misbrugt i Operation Lockdown: Massehypnose – hvordan kunne det ske?

Grunden til, at FN skiftede fra Agenda 21 til Agenda 2030 er, at de blev forsinkede. Og nu har de travlt. World Economic Forum siger det direkte: Det er 2030, og du har ingen penge længere. Og du er lykkelig. På forståeligt dansk: Vi har taget alle dine penge, og du er hjernevasket.

Uafhængig finansrådgiver og tidligere viceminister i den amerikanske regering (Reagan-perioden) Cathrine Austin Fitts giver i et konferenceforedrag under titlen: Useful Steps for Navigating the Financial Reset en stribe rettesnore for at overleve disse hypertotalitær-tider. 

Konferencen fandt sted i Holland november 2021 og blev kaldt Antropia – altså ikke Utopia, der er globalisternes tusindårsrige og den venstreorienterede narresuts-vision men Antropia, der er visionen om Menneskets Tid. Et fantastisk navn, som vi bør bruge en hel masse – mens vi rent faktisk mener noget med det.

Vælg side

Du kan ikke stå med et ben i hver lejr og omgås systemet længere ved at spille dets spil. Systemet og dets herskere levner ikke længere den mulighed. Den ene vej kan føre til frihed, den anden (deres) fører til slaveri – i uhørt grad! Regeringer og myndigheder har allerede valgt deres side. Og rigtigt gættet, de har valgt at understøtte slaveriet. Årsag: De var allerede i slavelænker, og da de fik pistolløbet for panden, tissede de en tår i underhylerne og sagde: Ja far, det skal jeg nok far. Far (som i Godfather) der sagde til dem: Hvis I vælger friheden for folk, så tager vi jeres liv. Hvis de i samlet flok havde valgt frihed, så ville de have set fars nedsmeltning.

Anskaf et godt kort

Faktisk to kort. Den ene viser den officielle virkelighed, altså den simulerede virkelighed skabt af de gamle og hendøende medier, der til det sidste klamrer sig til deres systemiske løgn. Det andet kort viser … virkeligheden. Vi har brug for begge kort. Kortet over den officielle virkelighed er nødvendigt for at være i stue med andre mennesker uden at være nødt til at smide sandhedsbomber ved middagsbordet. Lad være med nødvendigvis at eksplodere, fordi de smider løgnebomber. De gør det, fordi de er usikre og gerne vil bekræftes. Det er et slags ritual, de udfører for at føle sig accepterede i flokken. De fleste ‘normale’ mennesker er nødt til at hænge med hovedet nedad over afgrunden, før de muligvis overvejer deres virkelighedsbillede. 

Brug ikke den officielle virkelighed til risikostyring (risk management), det er sådan, at folk kommer til at miste deres ejendele og deres liv. Brug ikke den virkelige virkelighed til middagsselskaber, for så mister du venner og bekendte, der ikke ønsker at kende virkeligheden. Igen er det nødvendigt at kende begge kort, ikke at hengive sig til dem. Den virkelige virkelighed kan også kun approximeres, vi kan nærme os den, vi kan komme langt. Ofte er den det stik modsatte af den officielle, fordi virkelighedens sortekunstnere ikke har fantasi til andet end at vende den på hovedet. Som finansmanden Mads Palsvig siger om sin tid som trader: Da jeg så, at centralbanksterne anbefale at gøre sådan-og-sådan, fordi de hævdede, at konjunkturerne måtte pege i en bestemt retning, besluttede jeg mig til at gøre det modsatte – og det virkede!

Som Cathrin Austin Fitts blev Mads Palsvig blacklistet i finans-etablissementet, da han udfordrede dem.

Begge kort er nødvendige i en verden, der lider af MPD, multiple personality disorder, en personlighedsforstyrret og personlighedsspaltet verden. Når eksempelvis talsmænd for den danske regering gylper det seneste corona-ævl ud over fladskærmen, så skal vi have en oversættelsesmanual. Stort set ALT, hvad Mr. Twoface siger, er forkert, bortset fra, når de røber, hvilke syge tiltag, de mener, befolkningen skal underkaste sig, for det er ikke engang løgn! Men begrundelserne for det er helt hen i vejret. Derfor er det i virkeligheden – hvilket ER virkeligheden – når Augustin Carstens (start-citatet) fra BIS i sin megalomane arrogance siger det, som det er: at de tilstræber den ultimative kontrol over alle menneskeliv. Eller når Klaus Schwab (WEF) på lignende psykopatvis stiller sig op på vegne at milliardærklubben og siger, at de har tænkt sig at stjæle alle dine penge og alle dine rettigheder, og du vil elske det! Eller når et af de dummeste svin af en minister i den danske regering siger lige ud: Folk tror, at de har frihedsrettigheder. De har de jo ikke!

Den virkelige virkelighed stikker på denne måde ud gennem sprækkerne af den krakelerende virkelighedsmur, som globalisterne har stillet op. Det er fordelen ved, at de er kommet bagefter i deres planer. De fortaler sig, de snubler over deres egne fødder, og de begår tydelige fejl, hvorved de røber sig selv. De forstærker dannelsen af revner i deres eget murværk. 

Og folk er begyndt at blive observante. I Holland, hvor den citerede konference blev afholdt, er de meget observante. 50 organisationer samledes om en massedemo med 10.000’er af deltagende. Lige nu eksploderer det i Rotterdam – en by, der vil blive brugt til at lukke ned for forsyningerne til Europa, da det er hovedportalen indad og udad til. Hvorvidt de voldsomme opstande, der fandt sted her, gavner folkets sag på sigt, og om de ikke er provokerede for at legitimere regeringens brug af rå magtmidler, er en anden historie. Men Holland er også et eksempel på et omfattende netværk af nye medier, der tilstræber at formidle den virkelige virkelighed.

Rotterdam – måske ikke den rigtige vej at gå? Man kan ikke bekæmpe en voldelig stat med vold.

De ubesvarede spørgsmål

Den officielle virkelighed glimrer ved fraværet af besvarede spørgsmål. De få svar, der forsøges eller rettere hævdes leveret, er lige til at lukke op og skide i. Det betyder, at der er god plads, mildest talt, til at stille virkelige spørgsmål og søge virkelige svar på dem. Det er med fare for at svare forkert undervejs, men det er altid bedre at ramme ved siden af end slet ikke at ramme = den officielle virkelighed.

Siden WW2 har der dannet sig et afskåret samfund. En gruppe har skabt et parallelt system, hvor de hiver alle værdier over. I USA forsvandt der 21 trilliarder $ – sandsynligvis stærkt underdrevet – pumpet ind i … ja ind i hvad? Udviklingen af teknologier, etablering af gigantiske og jordomspændende undergrundsfaciliteter, et hemmeligt rumprogram, våbentyper i stand til destruktion i uhørt grad. Og så videre. Skatteborgerne har betalt en milliard gange for deres egen ødelæggelse, mens de ikke opdagede det, for de havde travlt med at tjene penge, så de kunne betale skat til deres egen ødelæggelse.

Cathrin Austin Fitts giver et eksempel på symptomerne på destruktiviteten. Vi lever under overvågningskapitalisme, og det konstaterbare faktum at 190 statsledere og deres regeringer i verden opfører sig mærkeligt, fx. stiller sig op ved særlige lejligheder og ordret gentager det samme, så er det, fordi globalisterne via deres overvågningsnetværk har belastende sagsakter på dem, som de har ladet forstå, at de kan slippe løs, hvilket vil ødelægge deres karrierer og liv. Man kommer ikke til tops i styresystemet, uden at have begået ‘noget’, der er kompromitterende. 

Vi har i nyere tid her til lands en stribe statsministre med lig i lasten. Den ene var pædofil, den anden medvirkede sammen med sin finansminister til finansbedrageri, den tredje opførte sig som en psykopat overfor medarbejderne i partiorganisationen, så man måtte sørge for, at vedkommende ikke var alene i stue med dem. Disse typer har alle vidst, at man havde noget på dem, så de vred og vendte sig for at få deres mærkelige opførsel til at tage sig så pæn ud som muligt. Efter endt udåd og tjenesteydelser til deres overvågere har typerne det med at forsvinde ud af politik og ind i vellønnede jobs, som overvågerne belønner dem med. Ved folk det? Nogle gør, de fleste har ingen anelse, en hel del trækker bare på skuldrene som resignerende defaitister. I Frankrig, derimod, mener 70% af befolkningen, at deres politikere er stangkorrupte. Forståelsen af en del af den virkelige virkelighed er altså langt højere i Frankrig end i Danmark.

Og hvad har de så på hende her, Slette-Mette, Mette-Mink, Maske-Mette?

Austin Fitts havde en verdensturné engang, hvor hun alle steder spurgte sit publikum om, hvor mange, der så TV, og det var kun omkr. 10%. Det giver en slags omvendt indikation af, at det kun er 10%, der ikke er opslugt af den officielle virkelighed, og at fladskærmsvirkeligheden netop ER den røgskærm, der skjuler den virkelige virkelighed. Vejrmanipulation er en anden metode til virkelighedsforstyrrelse. Man kan nu bestemme vejr og nedbør på geografiske lokationer. En canadisk minister talte over sig ved en pressekonference ved at sige tak til dem, der sendte regnen. What!? Vejrguder i jakkesæt? For nylig har en hel region i Canada oplevet besynderlige regnskyl, hvor regeringen efterfølgende har skjult vejrsimulationerne og satelitbillederne. Disse regnskyl har lammet handel, transport, trafik omkring Vancouver med følger langt udenfor landet og med skader 30x det normale. Ligeledes forekommer der iscenesatte krigshandlinger, der skal tage sig virkelige ud, når de rammer fladskærmen, men som blot er teaterstykker – ofte med uvidende statister, der selv tror, de er i krig og måske omkommer for den ‘gode sag’. De sparer på teaterblod ved at bruge rigtigt blod …

Det allermest nødvendige

Globalisterne har udset sig følgende mål-og-midler – udover det økonomiske felt – med hvilke de kan ramme menneskeheden: 

 • Fødevarer
 • Vand
 • Energi
 • Husly
 • Helbred
 • Fællesskab

Fællesskabet kan udtrykkes sådan: Din familie er dem, der ikke vil angive og forråde dig.
Har vi fundet vores familie?

Fordi globalisterne vil ramme os på de basale behov, så er det dér, vi skal satse. 

 • Vi må lære os selv igen at blive selvforsynende med fødevarer, dyrke vore grøntsager, fange vores egne fisk, holde høns og rapænder.
 • Vi må lære at filtrere regnvand til drikkevand og etablere egne boringer (stat og kommune vil prøve at forhindre det sidste).
 • Vi må lære at gå off-grid med de simple teknologier, der er mulige + dem, der er på vej igennem hemmelighedsmuren, og som de færreste har hørt om endnu.
 • Vi må lære igen at bygge vore egne huse og skrue ned for kravet om luksus og bekvemmeligheder. Vi løber sikkert ind i muren med byggetilladelser skabt af korrupte politikere, der har serviceret den ligeså korrupte byggebranche fremfor borgerne.
 • Vi må lære os selv at pleje helbredet, for industrien og deres til formålet hyrede sundhedsarbejdere på de nye supersygehuse har – lad os sige det diplomatisk – ikke lige tid og overskud til det.
 • Vi må lære at bruge netværket til andet end Facebook-Twitter-ligegyldigheder – og nu mens vi er i gang, skal vi så ikke finde en non-globalistisk platform til det, der ikke er styret af techno-fascisterne?

En del af Operation Lockdown går på at forhindre folks fællesskaber. Forsamlingsforbud, rejseforbud. Og de sociale-medieteknokrater hjælper til med taleforbud.

Nedlukning er isolation, isolation er lammende for det sunde menneskelige samfund. 
Nedlukning er den sygeste ide i hovedet på de mentalt sygeste mennesker.
Nedlukning er Dys-antropia, umenneskelighed sat i system. 

Husk igen hovedaksiomet for systemteori: Et system er, hvad det gør. Så hvis systemet skaber angst, isolation, sygdom, død, handlingslammelse, så ER det systemet i sin essens. Det var intentionen bag systemet, det er effekten af systemet, it walks like a duck … det ER systemet. Ikke hvad de siger om det, ikke hvad de lover, at det engang vil være, ikke hvordan de taler for deres syge moster, men hvad de rent faktisk gør ved samfundet og menneskeheden. 

Punktum, end of discussion! 
Mnjææ, men I må jo forstå, at vi skam bare gerne vil … SJÅÅT THE FÅÅÅK ÅÅP!

Tilbageerobring af kulturen

Menneskeheden som skatteborgere har finansieret deres egen værste fjende. Vi har godvilligt smidt umådelige summer efter globalisterne. Bland andet ved at godkende fritagelse fra skat, hvilket er en fordobling af overførselseffekten. De har været i stand til at slippe afsted med det, fordi de behersker voldsomme magtmidler. De multinationale – som de hed dengang i det forrige årtusind, da venstrefløjen stadig havde et par hår på bollerne – altså globalisterne har budgetter og magtmidler, der langt overgår nationalstaternes tilsvarende. 

Så vi har voldsomt brug for at finde måder til at genopfinde en sund økonomi på udenfor det totalitære styresystem. Økonomi = husholdning. Til det har vi brug for kulturen. Fingrene væk fra kulturen! hvilket er for sent, for de har allerede forurenet den. Men så en tilbageerobring, en restaurering af kulturen. Ikke finkultur og teaterbesøg og højhellige, fimsede gallerier for grim kunst – men KULTUR-kultur. Kultur er ligesom kærlighed. Den kan ikke købes for penge, den kan kun skabes af levende hoveder, hjerter og hænder. Kultur er det guddommelige i hverdagslivet. Kultur er den nattergal, som vi har byttet bort for en mekanisk fugl. 

Grøn mug er også en kultur. Det er ikke den, vi taler om her.
Og har du nu husket at betale dine grønne afgifter for at redde kliiiimaet?

Kultur er nu alt det, som vi har lagt på hylden i den overbevisning, at vi ikke har brug for den, for vi kan jo bare købe noget til at fylde i hullet, så det ikke runger så meget. I vores kulturelle fantomsmerter opfører vi os som dumme, forkælede og lettere ondskabsfulde børn. Vi har mistet demokratiet, de civile rettigheder, og nu mister vi også vores sundhed og om ganske kort tid vores mulighed for at overleve. Det meste af det, som vore forfædre og -mødre kæmpede for i generationer, er skødesløst foræret væk på blot 21 skaldede måneder.

Vores ledere har begået et gigantisk svigt, en statsforbrydelse. Vi skal bare huske, at vi har ladet dem gøre det, og at vi selv har medvirket til et gigantisk kulturtab. Det vil tage os lige så mange kræfter at vinde kulturen tilbage, men vi skal åbenbart opleve, hvad det vil sige at miste ALT, før vi får røven op af lænestolen.

En meget vigtig del af kulturen er børnene i skolesystemet. Det, der gøres ved børnene i skolerne, gør dem ikke i stand til at forstå verdens virkelige virkelighed. De bliver indoktrineret med den officielle virkelighed og lærer hverken at tænke eller handle. De bliver afrettede til ikke at udrette noget. Læg dertil det grådige overgreb, som diverse industrier begår på børn. Kære forældre, få de børn ud af skolesystemet, og det kan ikke gå for stærkt! Nu vil man oven i købet begå en Dr. Mengele på børnene ved at pumpe dem fuld af vacciner! Der er faldet udtalelser fra regeringstro såkaldte eksperter – læs talsmænd for medicinalindustrien – som: Vi ved ikke, hvordan børn vil reagere på vaccinerne, men det kan vi jo ikke vide, før vi har gjort det, vel? Igen WHAT?! Vi lever i de ondeste tider nogensinde, når nogen slipper afsted med at sige og gøre den slags.

Et af de lande, som den danske regering modellerer deres politik over, er Israel.
Et andet er Østrig, et tredje er Australien. Med blot lidt opdateret ægte viden om, hvad der foregår i disse lande af perverse overgreb på befolkningerne, ved vi, hvad vi kan forvente. Og november 2021 ankom det så. Vi kan se en mørk tid i møde.

Menneskeligheden

Det er meget nemt i disse dystopiske tider, hvor den globale totalitærstat med nationalstaterne som marionetdukker begår disse afskyeligheder mod deres befolkninger, at miste håbet og modet og kærligheden. Der eksisterer sammen med frygten en stor vrede, der bygger sig op. Den skal bruges konstruktivt og på en måde, så vi ikke mister kærligheden, der er sammen med tro og håb er den største af de tre. Kærligheden er i stand til at pisse de sataniske parasitter mere af end noget andet, de kan simpelthen ikke klare dens højfrekvens. Vi er i en situation, hvor de psyko-sociopat-mennesker, der mangler kærlighed, har været vældig gode til at finde sammen med hinanden og inspirere hinanden (kon-spirere). Vi har brug for at konspirere uden at miste vores menneskelighed. 

Kend din fjende, lad være med at blive som din fjende.

Globalisterne står for centralisering i ekstrem grad. Vi har brug for at udvikle en decentraliseret kultur og et decentraliseret finansvæsen. Lad os vende Klaus Schwabs udsagn på hovedet og sige: Det er 2030, vi har et decentralt finansvæsen og bankvæsen. Og I vil elske det ligesom os.
En lidt mere kærlig måde at sige: Gå ud i baglokalet og leg med jeres afføring, og hold jeres kæft, når de virkelige mennesker taler. 

Menneskets store styrke består i dets spirituelle evner og dets evne til forestilling. Dette er ikke tiden til at skrue ned for forestillingsevnen og smide håndklædet i ringen. Tværtimod skal vi skrue op. 

Cathrin Austin Fitts slutter sit foredrag med en overraskende men indlysende og markant bemærkning. Hvis du ikke er med i en konspiration, så er det på tide at starte én.

*

I en verden fyldt med nedslående nyheder om korruption og statsforbrydelser mod borgerne, har der i et af de hårdest ramte lande, Australien, samlet sig en formidabel modstand mod deres lokalregeringer. En af de ledende figurer, Monica Smit, blev smidt en måned i isolationsfængsel for opfordring til ulydighed. Resultatet var et kæmpe bagslag for de korrupte politikere. Hun har startet en folkebevægelse med stor opbakning kaldet Reignite Democracy Australia, der også har skabt opmærksomhed i resten af verden. Australien er det perfekte testområde for nedlukningspolitik. Der er lav befolkningstæthed, befolkningen er spredt over et meget stort område, og der er vand på alle sider. Politikerne har skabt verdens største åbne fængsel, og politibrutaliteten ligner noget, vi kun har set i samfund, som det har været trendy at tage afstand fra. Det er det åbenbart ikke længere ifølge etablissementet.

Se klippet fra UK Column News, hvor hun taler med en af verdens bedste journalister – en ægte journalist! – Patrick Henningsen:

4 Comments

  • marcohanuman

   Det er lidt mærkeligt. Links til UK Column News virker for mig. Det kunne jeg godt tænke mig at vide lidt mere om.
   Er det noget Yandex-noget?

   • Omar Ingerslev

    ja, der er ( desværre ) flere ting, der fremtræder anderledes i forskellige browsere – og løsningen herpå er ikke så enkel

 • omar ingerslev

  Det var i de dage, hvor der udgik befaling om at alverden skulle optælles og indskrives digitalt. Horderne trak sig i endeløse køer tilbage til deres hjemstavn, hvor de lod genne igennem folden for at blive optalt og indregistreret. Folkene tryglede deres ledere om lindring for deres angst. De bad i kor, så det lød som en brægende flok får, mens de dunkede sig selv i brystet : ” min skyld, min skyld … min store skyld .. “. Deres falske profet vendte dem ryggen under bønnen for at skjule sin latter, mens der hånligt, spottende og nedsættende grintes lige op i ansigtet på deres gud. Folk blottede deres lemmer, så blodårerne svulmede og gjorde det lettere at donere og tappe dem: ” tag vort blod, og skriv med det tegnet over vor dør, så dødens engel går forbi i denne frygtelige nat.” De som ikke frivilligt årelod deres livskraft, blev forfulgt og indfanget. Sammen blev de alle fastspændt, klynget op, gennemnaglet og fæstnet med søm og kanyler, og rejst til offentligt skue, så alle kunne se de korsformede silhouetter mod aftenlandets nedgående sol. Dødskultens leder og profet så på det med tilfredshed. Mens en tåre kneb sig ud af øjenvigen og trillede ned ad kinden, udbrød den falske profet bevæget : Det er fuldbragt !

  De få der overlevede, og befolkede for eftertiden verden og byggede templer til ære for dødskultens leder og profet. De trøstede deres eget afkom med, at denne såkaldte “forløser” vil komme igen, og afslutte sit forehavende.

  Gennem alle tider er den falske profet ansigtsløs og navnløs – bærer altid maske, på hvilken ansigter og navne utrætteligt påklæbes og udskiftes for for bag illuminationen at skjule illusionen. Angst og frygt er den falske profets scepter – styrken kun selve fortryllelsen/forbandelsen til at forlede folk til at undertrykke sig selv, og bruge deres livskraft imod sig selv og hinanden.
  Det mærkelige er, at angsten for det tomme rum, som ikke eksisterer, eksisterer – og at frygten beror sig på folks egen skygge – og at ingen bør frygte, andet end frygten – og at på trods af det, lader al den lidelse sig stadig virkeliggøre gennem menneskesindets kringelkrogede veje og vindinger.

  ( Denne tekst fra en nær fremtid eksisterer på samme præmisser, som de bibelske tekster mellem år 30-70 evt gør )

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *