Historica,  Politica

Alt hvad de tror på …

Von Braun sagde det, og han sagde det som insider med maksimal viden om, hvad agendaen bag regeringsførelse, sikkerhedspolitik, krig og fred, sandt og falsk, videnskab og vrøvl, oplysning fra Staten til borgerne = den officielle fortælling om virkeligheden, der tilflyder os gennem medier og historiebøger, det vi dagligt skyller vores hjerne med, det samfundet og Staten har lært at lære vores børn, og det vi har lov til at mene, uden at hammeren falder.

Von Braun sagde det via sin fortid i Nazitysklands stab af top-videnskabsmænd og nutid dengang før sin død i 1977 som ex NASA-ansvarlig ekspatrieret/importeret Operation Paperclip-fysiker for udvikling af raketsystemer og senere som ansat i Fairchild Industries til sin personlige sekretær og talskvinde, Carol Rosin. Han er altså en mand, der vidste, hvad han talte om, og han smed denne bombe af illusions-punktering på bordet. Den var ikke i udtalelsens øjeblik beregnet på offentliggørelse, men min fornemmelse er, at Carol Rosin fornemmede – den var lidt langt ude – at hun godt måtte viderebringe den 25 år efter hans død.

Von Braun sagde – og jeg citerer fra hukommelsen med en vis parafrasering og udpensling uden, forhåbentlig, at slagte selve meningen med udsagnet:

Al legitimitet til udviklingen af avancerede våbensystemer afhænger af måden, vi identificerer en fjende på. Uden fjendebillede, ingen våben og ingen krig (folk vil ikke købe den …).

Det første hovedfjende er Sovjetrusland (det var det allerede i den Kolde Krig, da udtalelsen faldt). Den næste fjende vil være terrorisme og galninge i den Tredje Verden. Herefter vil det være asteroider fra det ydre rum. Den sidste og ultimative hovedfjende vil være aliens, der invaderer Jorden.

OG – sagde von Braun med streg under: DET HELE ER EN LØGN!

Jeg havde personligt fornøjelsen af at tale med Carol Rosin, da ChaosNavigator fra paradigment.blogspot.dk var så flabet at ringe hende op og stikke mig telefonen ‘du skal sgu lige snakke med von Brauns sekretær!’ Hun har i årtier arbejdet ihærdigt på at forhindre, at Rummet blev militariseret og udsat for en ny kold – eller varm – rumkrig, men meget tyder på, at løbet allerede var kørt. Godt kæmpet, Carol, i det mindste har du skabt opmærksomhed på problemet, og der er et problem for hele menneskeheden.

I den forbindelse har det ikke været til nogen hjælp, tværtimod, at flateartherne har afskaffet Rummet som sådan. Og det gælder både Rummet i den standardiserede tygdkraftsversion og i form af det elektriske univers med en ny fysik, som vi for længst burde være nået frem til eller i det mindste burde være i fuld gang med at udvikle. I stedet har vi fået endnu et lag grums til forståelsen af både Rummet, fysikken OG ikke mindst: hvad Rummet nu bliver en slagplads for. Vi taler ikke bare om muligheden for krig, vi taler også om en rum-baseret økonomi, en mulighed for dominans og kontrol fra Rummet, et helt nyt kapløb om ressourcer og muligheden for personager, der ikke ønsker noget godt for menneskeheden, at stikke af og skjule sit i det nye, store ‘off-shore’.

Så årtiet globalistpris fra the Secret Space Academy går til … flateartherne!

Og mens de nulrer deres navler med deres tegneserie-memes, kan vi andre passende overveje de mere seriøse implikationer ved von Brauns udsagn.

Von Braun kunne – før asteroiderne – have indskudt klimaet. Han kunne såmænd også have indskudt overbefolkning og fødevaremangel – nu prøver de med vandmangel og epi- og pandemier. Eller hvad med hvide mænd i den vestlige verden og deres giftige kønslige egenskaber, dø skal de eller i hvert fald holde deres kæft – alt kan bruges, bare det ødelægger kulturen. Og mens vi har den fremme: hele den vestlige civilisation.

Hvad skal de til for, disse fjendebilleder? Von Braun sagde det. De skal legitimere Statens overgreb på både egen befolkning og andre staters befolkninger. De skal legitimere våbenindustrien og dens ejere, det globale kleptokrati. OG ALT DE FORTÆLLER JER ER EN LØGN!

Det sparker i øvrigt bolden videre til, hvad tidligere CIA-direktør, William Casey sagde på samme tidspunkt:

Den dag, folk tror på alt det modsatte af, hvad der er sandt, så har vi vundet.

Hvad von Braun siger med et stænk af desillusioneret melankoli og anklage, siger Casey med hoverende arrogance. De har begge det samme bagland, da CIA opstod ud af General Reinhard Gehlens Gestapo-netværk efter WW2. CIA blev på fordækt vis nazisternes postkrigs-forlængede arm. Ligesom EU, der i sin oprindelsen er et projekt udtænkt og fremlagt af nazisterne (Hotel Maison Rouge i Strassbourg i 1944), således er både det amerikanske, det israelske og det egyptiske baseret på general Gehlen. Begge projekter handlede om videreførelsen af det kontrolapparat, de magtcirkler, der betjente sig af Det Tredje Rige og brugte Nazityskland som affyringsrampe til deres vision om verdensdominans og Total Kontrol engang i fremtiden. Fremtiden for dem dengang er det, som vi i dag kalder for nutiden.

Casey kæder Sovjetunionen sammen med terrorisme, så her er bolden sparket videre i den kæde af fjendebilleder, som von Braun opstiller. Han taler om sovjetstøttede netværk af terrorisme. Der har uden tvivl været noget om snakken, men ironien er tyk, når man betænker CIA’s konsekvente forbrug af terrornetværk fra Operation Gladio til ISIS, altså i en periode på over 40 år. Da USA skyder The War on Terror i luften i 2001 efter 9/11 er det på baggrund af terror, som de selv havde iværksat (og alt, de fortæller, er en løgn). Krigen mod terror er ikke en krig mod terror men en terrorkrig, hvor terror er legitimt. Begrebet er ren 1800 projektion og, som Casey sagde, folk skal tro på alt det modsatte af, hvad der er sandt.

På samme måde som The War on Drugs i USA ikke er en krig mod drugs og drugkarteller men en krig mod alle, der står i vejen for CIA’s fulde kontrol med og profit fra drughandel. Som Vietnamkrigen, som partisankrige i Syd- og Mellemamerika, som Afghanistankrigen – fællestema: drugs, opium, heroin, cocain = BIG BUSINESS.

På samme måde som vacciner ikke er designet til at kurere sygdomme men at skabe en livslang, en kronisk tilstand på lavt blus af potentiel sygdom, et syntetisk immunforsvar, der kan kontrolleres og skabe profit. Folk skal dø langsomt men ikke hurtigere, end at de fungerer som monetære malkemaskiner for medicinal-monopolet.

På samme måde som US Deep State og et af deres nuværende redskab, demokraterne i den amerikanske regering (i Bush-perioderne var det republikanerne) og deres højtskrigende modstand mod grænsekontrol ved USA’s grænse mod Mexico ikke handler, at det er åh-så-søøønd for alle de stakkels forfulgte illegale indvandrere, der ikke må få lov til at vælte indover grænsen. Det handler om, at redskabernes/demokraternes opdragsgivere, US Deep State profiterer på, at narkokartellerne operer frit over grænsen, at der er frit flow af human traficking/mennesketransport, organtransport og slavehandel med børn – der også ender som organer hen over grænsen. Det handler også om, at disse gangs holder gang i efterspørgslen af drug i USA. Og mens de nu er der, så kan de samtidigt tjene som løntrykkende underbetalt arbejdskraft, der underminerer livsbetingelserne for den amerikanske arbejdende befolkning OG fungerer som stemmekvæg for demokraterne, når de skal vinde valget i 2020, ligesom de gjorde i 2016, hvor de blev materiale for Hillary Clintons tiltag med valgsvindel – hvilket så ironisk nok ikke virkede, fordi fjolserne havde fejlbedømt en massive opbakning, der var til Donald Trump, så de måtte gribe til plan B, der ‘forsikringspolitik’ baseret på spionage, forfalskede FISA-godkendelser og falske dossierer om ‘det var russerne og Trump’.

På samme måde som …

En kommentar

  • Jonas

    Og han smed denne bombe af illusions-punktering på bordet. Tjek hans gravsten.. Psalm 19:1 King James Version (KJV)
    19:1 The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.