Politica

22 statements om coronavirus

Intentionelt:

 • Coronavirus er en politisk virus.
 • Coronavirus har karakteristika, der stærkt antyder, at der er tale om endnu et laboratorieforsøg.
 • Coronavirus er en del af et stykke krigsførelse udført af et interessentskab af US Deep State-aktører i samarbejde med det kinesiske kommunistparti.
 • Coronavirus har som delmål det amerikanske præsidentvalg 2020.
 • Coronavirus er en øvelse i massekontrol i den helt store skala. Kontrollørerne regner herefter med at kunne vende tilbage til enhver tid.
 • Coronavirus er en test på, hvor meget man kan få folk til at hoppe med på, og i hvilken absurd grad folk hopper på.
 • Coronavirus er beregnet som et afsæt for inddragelse af civile rettigheder, ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, frihed til at rejse over landegrænser. Mundkurv og fodlænke.
 • Coronavirus skal skabe paranoid frygt for medmennesker.
 • Coronavirus skal lamme ytringsfriheden ad bagdøren – når vi ikke er sammen, så taler vi ikke sammen, og når vi taler sammen alligevel, så bliver vi aflyttet.
 • Coronavirus er ikke den egentlige virus – whatever that is – det virale er det medieskabte hjernevaskeri.
 • Coronavirus skal lægge samfundsøkonomierne ned til gavn for … ? Millioner af små virksomheder worldwide vil ikke genåbne, og dets tidligere iværksættere og ansatte vil være nødt til at tage jobs hos de store firmaer og de multinationale karteller.
 • Coronavirus er beregnet på at bane vejen for en global vaccinerings-aktion, hvor menneskeheden skal modtage ‘dyrets mærke’ i form af en chip.
 • Coronavirus baner således vejen for den egentlige forgiftning = Bill Gates vacciner.
 • Coronavirus er en euthanasi-aktion vendt mod svagelige ældre, som samfundene ønsker at ‘spare’ væk.

Mod-intentionelt:

  • Coronavirus har afsløret aktørerne, da de overspillede deres kort.
  • Coronavirus var plan-B, da NATO’s 39 terroraktioner blev afsløret på forhånd.
  • Coronavirus har afsløret WHO/FN som en medaktør.
  • Coronavirus har afsløret kineserne, der løj fra starten og lyver til den bitre ende.
  • Coronavirus har afsløret videnskaben, der udtalte sig skråsikkert og ramte TOTALT ved siden af. Sig navnet: Imperial College London.
  • Coronavirus har afsløret medierne, der kørte kampagnen for egen vindings skyld og som ludere for globalsterne.
  • Coronavirus og globalisternes aktion blev til et skjul for en global modaktion, som vi intet hører om i globalistmedierne. 4GW går begge veje.
  • Coronavirus gav bagslag for en anden globalist-aktion: immigrations-krigsførelse.
   Før skulle landegrænserne stå pivåbne, nu skulle de lukkes.

 

–o–

Lad os se på et par af de særligt forstyrrende punkter i den intentionelle liste.

Businessplanen

Den mest komprimerede men ikke mindst skræmmende beskrivelse af Covid-19 er, at det er Bill Gates businessplan.

Microsoft kan ikke tjene nok penge på software længere, så de er nødt til at tage den en niveau op – mener de. Det er ikke en plan eller en beslutning, de tager natten over. Og med ‘de’ menes ikke Microsoft som sådan men Bill Gates, dele af ledelsen, der er indforstået, kunne man formode, og derudover Bill Gates mentorer i sit bagland og hans klub af globalister. Man har gennem et par årtier kunnet høre det komme og hørt ham tale om sit ‘filantropiske’ projekt med reduktion af jordens befolkning, for vi er jo for mange på planeten, det ved vi jo … gør vi det?

Der gælder følgende for store businessprojekter. Man lancerer altid en udrulning i tre omgange:

Beta-lanceringen
var Event 201 i november 2019 i New York, en øvelse der var en nøjagtig kopi af den større event, hvor der blev simuleret et udbrud af en pandemi med en ond virus, og hele samfundet blev lukket ned. Det var et war-game, sponsoreret af bla … Bill Gates og en stak store banker med bevåbenhed fra CDC, Center for Disease Control. Konkluderende papirer på øvelsen bagefter: Sådan bliver det, når det sker!

Eventen set i forhold til de næste trin i udrulningen bærer de samme karakteristika som de øvelser, der tilsyneladende altid finder sted umiddelbart før og nogle gange direkte i forbindelse med og som optakt til større terror-events (jf. Ole Dammegård). Terror er ikke, som vi får fortalt, gale mænds spontane værk i fanatisk vrede over … whatever. Terror er en nøje kalkuleret del af et behavouristisk-politisk styresystem. Terror er en PSYOP, en psykologisk operation. Og det er et middel, som globalisterne selv mener, at de har lov til at bruge, blot fordi de kan, og fordi de ikke bliver stoppet.

Alfa-lanceringen
var selve udbrudet af Covid-19 med frygtbaseret påtvungen nedlukning af verdenssamfundet. Kinas og WHO’s rolle står mere og mere klart. Kineserne og The Wuhan Institute udviklede virusen i samarbejde med en forsker fra Harward. Kineserne løj under hele processen. De kendte udbrudet allerede oktober 2019. Man ved, at de havde et fuldt færdigt genom for virusen i december 2019, hvilket vil sige, at de havde det længe forinden. WHO er købt og infiltreret af kineserne og har under hele processen gjort, hvad de fik besked på. Tedros Adhanon skylder kineserne for at have leveret, hvad der kaldes for Porten til Afrika (the gateway – Gates-gateway, hvor passende!), brohovedet for kinesisk handels-imperialisme i Afrika. Som svindler, folkemorder og tro kommunist – same-same – var han Kinas mand i Ethiopien og Afrika, og derfor blev han placeret i toppen af WHO.

Udover Bill & Melinda Gates Foundation er The Clinton Global Initiative involveret. I samarbejde med Tedros Adhanon og dr. Anthoni Fauci, der er placeret i toppen af projektet som rådgiver for Donald Trump (der ikke kan fordrage manden). Fauci har i årtier været en aktiv spiller i et andet svindelnummer, HIV – AIDS. Det var senest penge i forhold til AIDS i Ethiopien, der blev fiflet og i The Clinton Foundation. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er denne skumle foundation et stykke gedigent charity fraud, altså velgørenheds-svindel, hvidvaskning af penge med velgørenhed som facade. Men Fauci var også med til at fastholde den for businessmodellen nyttige myte, at hiv fører til aids, hvilket er totalt debunked.

Den endelige lancering
den såkaldte gyldne lancering kommer, når vaccinerne bliver ’tilbudt’, læs: krævet. Under forudsætning af, at regeringerne på det tidspunkt er møre og med bind for øjnene underkaster sig kravet.

I ønsker vel ikke endnu en nedlukning af verdensøkonomien, vel?
Det kan I nok ikke holde til, vel?

Coronavirus er en del af et styresystem baseret på frygt. Det er gammelt som Fandens Oldemor, sort som tjære, forudsigeligt som døden, brugt og skamridt som et gammelt øg. Med frygtbaseret menes både frygt for noget virkeligt – der huserer rent faktisk en virus, den er en belastning, for den slår ældre og svagelige ihjel, hvis de samtidigt lider af andre sygdomme og er medicineret. For Covid-19 interagerer med ingredienser i kendte medicintyper. Men der menes også frygt for noget imaginært, hvilket er den virale frygt, der er spredt via medierne. Medierne er ejet af den samme stak globalister, der er indforståede med Bill Gates businessplan. Dette er styresystemet.

Gates of Hell

Business-planen giver Gates og globalisterne ret og lov til at sprøjtelakere hele menneskeheden med vacciner – 7.2 milliarder! Sammen med virusen vil vaccinen, der også indholder virusen, gøre det af med x-antal 100-millioner ældre og svagelige, hvilket forsikringsbranchen og pensionskasserne vil være interesserede i, for så sparer de at betale til folk, hvis liv kun bliver dyrere og dyrere for dem.

Med i pakken er nanobots, der udover at rapportere (som Windows 10) også er sovende-tikkende bomber. Hvis man kan sende signaler den ene vej, kan man også sende signaler den anden vej. Det er som nanoudgaven af CIA, man udspionerer folk, hvorefter man manipulerer eller afliver folk. Wuhan-provinsen i Kina er det første sted i Verden, hvor 5G-teknologien er fuldt implementeret. Der er stærke formodninger om et interaktionsfelt mellem virus og 5G. Det er også her, hvor indbyggerne nu bliver påtvunget at eje en smartphone med en app, hvor de skal scanne ved hvert checkpunkt i det offentlige rum. Hvis scanningen siger coronavirus, er folk låst og fængslet og kan ikke beværge sig ud af stedet. De har mistet samtlige sociale points.

Med Bill Gates’s nye vaccine-injicerede nanobots/nanochips har han matchet det kinesiske program. Man kan smide sin forrædderiske smartphone og smart-app i skraldespanden, men man kan ikke slippe af med en sværm af nanochips, der svømmer rundt med en virus i hele ens biologiske system. Ikke nok med, at selve virusen er et biologisk krigsvåben, den er også en trojansk hest for noget endnu værre. Når den er lagret i dine celler sammen med virusen, der er inaktiv, kan den bruges til at aktivere virusen. Hvis du konstant er i nærheden af en 5G sendepost, er du altid indenfor rækkevidde.

Coronamaske for sumpvæsener

Et indisk geopolisk website ved navn Great Game India bragte 24 april en artikel om Dr. Charles Lieber, forskeren der blev anholdt for beskidt handel med teknologi med kineserne. Han løj om alting, også hvad hans forskningsprojekt gik ud på. Det var ikke nye bilbatterier, som han hævdede. Det var såkaldte virus-transmittere, der kunne gennemtrænge en celle i den menneskelige organisme, lagre sig, ananlysere cellen og sende besked tilbage samt modtage besked. Besked om hvad?

Hvad tror du? Er den kinesiske befolkning er pissed i stigende grad over, hvad de ved, deres regering har gang i? You bet! Det tyranniske kommuniststyre ved, at indbyggerne i Wuhan er nogle af de mest regeringskritiske i landet. For nylig kom der et nyt uskyldigt computerspil for børn og familier på banen. Det var så et problem – for den kinesiske regering – for der var indbygget socialt netværk og multiplayerfunktioner og chatrooms. Folk begyndte at sætte små vejskilte op med statements, som regeringen ikke kunne lide. Spillet er nu forbudt. Hele corona-svineriet er også et udtryk for, at den kinesiske kommunistregering er i evig krig med sin egen befolkning. Og har været det siden Mao indledte sit folkemord, Den Store March og Kulturrevolutionen.

En afrikansk statsleder John Magufuli, præsident i Tanzania, der åbenbart vidste et og andet om svindelnummeret, sendte laboratorieprøver af kiwifrugter, geder, olie og andet totalt irrelevant ind til WHO-testning for coronavirus. Det viste sig, at kiwifrugten havde coronavirus. Så meget for pålideligheden af WHO’s tests!
John Magufuli har i øvrigt en doktorgrad i kemi.

Kineserne har et forklaringsproblem

Og hvad har coronavirus at gøre med Hong Kong?
Det har ALT at gøre med Hong Kong!

Hong Kong-modellen er kinesernes værste mareridt. Hvis den spreder sig som et folkekrav, så er kommunisterne fucked-de-luxe! Hong Kong er ALT det, som de har bekæmpet.

Og hvad har coronavirus at gøre med Taiwan?
Det har ALT at gøre med Taiwan, kinesernes værste mareridt nr. 2.

Taiwan har ikke haft coronavirus, for de har fra starten af beskyttet sig. De kender deres store nabo, hvis intention er at udslette dem. De ved, at Mainland China er i fuldt gang med at udrulle den gennem et halvt århundrede planlagte invasion af Taiwan. Der er flådeøvelser, der er opbygning af militær. Kommer det til at ske? Well, Taiwan har atomvåben, hvilket indtil videre har afholdt kineserne. Mon ikke også Taiwan har erstatningen for atomvåben i betragtningen af, at Taiwan er The Hitech Island par excellence?

Og hvad har coronavirus at gøre med kinesernes New Silk Road?
Det har ALT at gøre med den nye silkevej, One Belt – One Road.

Hvilke lande/regionenr/kontinenter i verden er ramt af coronavirus, og hvilke er ikke?

Svaret er: ALLE lande, der ikke har valgt at tilslutte sig silkevejsprojektet, er ramt af corona. Hele Afrika, der er at betragte som kinesisk domæne pga af deres handels-imperialisme – de gør alt det, som IMF har gjort bare lidt smartere – hele Afrika er holdt fri fra coronavirus. Hvilket så må afføde spørgsmålet: Hvordan bærer de sig ad med at implantere virusen?
Her har vi stadig noget at studere. Men det vil komme frem før eller senere.

Og by-the-way, Microsoft har lige hyret den sataniske-adrenachrome-pumpede Marina Abramovitch – The Abominable Witch – til reklamesøjle. Hvad siger det ikke om selskabet, at de hyrer en pædo-okkultistisk heks som plakatsøjle? Hele agendaen er SATANISK!

Lyt til Joseph P. Farrells vlog fra 23 april med oplæsning og kommentar af en artikel fra Great Game India. Her står det mere klart, hvad den skumle, arresterede amerikanske videnskabsmand Charles Lieber havde gang i med kineserne:

Se også dkDox’ update om Covid-19.
Morten Sangpo Borik er skarp og velforberedet som altid:

Måske udkommer der engang en bog med titlen:

_______________________________________________________________________________________________

Read articles in English on MELLEMSTEETAGE.DK

Kommentarer

 • omar ingerslev

  Det er “psyop” og “chok-terapi” så det basker – og en smule virus af ubestemmelig art …
  alle virker paralyserede. Det er forstemmende – og man må forsøge at finde en måde at reagere på.

  I forsøget på at komme til enten at græde eller le, for overhovedet at føle noget, har jeg her beskrevet den typiske samtale for tiden forløber nogenlunde sådan her :

  En grandios historie om ingenting

  ——————————————————————

  ( et tilfældigt møde  –  snakken gik … )

  – “ C O R O N A … “ , lyder det …
  det bliver sagt i et tonefald så man ikke kan høre forskel på udråbstegn og spørgsmålstegn, et tone-fald hvor trussel og opgivende suk blandes til lyden af et punkterende lastbildæk
  ( ordene flyver planløst og ustruktureret ud af munden og gennem ørerne på dem, uden at være i forbindelse med kæber og kranium – uden at efterlade skyggen af tanke og reflektion – det lyder som et hult og hjemløst ekko af nyhederne, som enhver besindig for længst har slukket for )

  – … det er noget underligt noget …, siger den ene

  – det er naturligt …, svarer den anden

  – hvad mener du !?!?

  – virus tilhører den ældste familie på jorden …

  – jamen C O R O N A !!! – den er så SÅ …..   !!!!

  – … så hvad ???  – hvem ved det ?? – gør du ? – og hvem ved om det primært handler om virus ?

  – ?!?!?!?!?

  – jeg tror ikke du ønsker at se situationen i øjnene :
  – at der blot er tale om endnu en virus, i rækken af de mange
  der kommer og går igennem jordens historie, alle beslægtede
  og indbyrdes forskellige … ligesom alle andre skabninger …
  hverken mere eller mindre …  
  – hvorimod de foranstaltninger der gribes til, er misbrug og udnyttelse af situationen til fremmelse af andre dagsordener … 
  ( og meget lidt begrundet i hvad virusspredning kræver, og endnu mindre hensynstagende til folks tarv ) 
  … er det så svært at forholde sig til det sædvanlige menneskeskabte univers, med magt, penge, kamp, løgn og manipulation, når det stort set er det eneste der foregår helt åbenlyst for øjnene af os ?? 

  – jamen, den VIRUS er jo anderledes, fordi …

  – det ved hverken du eller jeg noget om .. og med os heller ikke de fleste andre … hvorimod de sædvanlige menneskeskabte spil foregår helt åbenlyst for øjnene af os 
  – hvorfor tale om hvad du hverken kan se eller ved noget om, mens det du KAN se, og BURDE VIDE ud fra vores fælles historiske erfaring, forbliver USAGT ?!?

  – jamen, jeg passer jo bare på mine pårørende, fordi…

  – undskyld at jeg afbryder dig  … jeg betvivler ikke dit store hjerte for dine
  pårørende, især de ældre og svage …  men din slægt vil næppe overleve på den form for omsorg og strategi, men snarere sidenhen bebrejde dig at du ikke forholdt dig til hvad der foregår helt åbenlyst for øjnene af dig…  hvorved du måske lader andre stjæle dine egne børns fremtid …

  – jeg vil blot lade tvivlen komme de ældre og svage til gode …

  – er du sikker på at du lader tvivlen komme dem til gode ? – du kan også lade tvivlen komme dig, dine pårørende og livet til gode ved selv at påtage dig et ansvar –  hvad garanti har du for at myndigheder, medicinalfirmaer, millitær, politi, kontrol, inddragelse af borgerrettigheder, tvang, sanktioner, bøder og straf tjener dig og dine pårørende bedst ? …
  hvad har du lært af vor fælles historie og dyrekøbte erfaring, der før har kostet andre livet ?

  – hvad siger du ? – antyder du at jeg ikke ?… påstår du, at ??….  er du det man kalder for…. ??? 

  – undskyld at jeg afbryder dig igen, jeg har ikke tid til at høre dig til ende … jeg antager at du er ved at varme op til udpegning, beskyldninger, smæderier og skældsord …  om ignoranter, konspirationsteorætikere, sølvpapirhatte, terrorrister og tosser osv  – hvilket blot vil bekræfte hvad jeg netop har spejlet for dig …

  ( der opstår en pause i ordstrømmen )

  – de foranstaltninger er underlige, det har jeg allerede tænkt på, uden at være kommet frem til et svar … jeg kan godt se ligheden med andre historiske erfaringer … det er ikke rart at tænke på …
  ( pause )
  … det er noget underligt noget …, siger den ene
  
- det er naturligt …, svarer den anden

  ( ringen er sluttet, stilheden sænker sig …
  alle vender blikket bort, ser tomt for sig, og forlader stedet, hver i sin retning… )

  ( O.I. – 2020 )

 • omar ingerslev

  Forsvar for bedemanden :

  Hans udsagn modsiges ikke blandt “de levende”
  – for de lever i løgnen og selvbedraget,
  og er hverken levende eller døde,
  men netop “levende døde”
  – afsjælede kroppe
  der holder sig selv igang som
  “constantly moving happiness-machines” *)

  Bedemandens udsagn modsiges ikke
  af de døde og deres pårørende, som han involverer sig i,
  – ingen rejser sig fra deres dødsleje
  for at protestere eller modsige ham,
  – ingen pårørende ønsker at begrave deres kære i de samme løgne
  som plagede og hjemsøgte dem livet igennem,
  og måske endda kostede selve livet

  Ingen drager de døde
  og deres pårørendes
  motiver og troværdighed i tvivl,
  for dér hvor de er
  er der intet at miste, men alt at vinde,
  dér er der ingen bestikkelighed,
  ingen løgn, intet bedrag,
  ingen virkelighedsforstyrret sindstilstande
  eller andre tvivlsomme motiver for egen vindings skyld.

  link til samtale med bedemanden JL findes i kommentarspor i indlægget :
  https://www.nedersteetage.com/bedemanden-faar-det-sidste-ord/

  *)
  http://aireform.com/wp-content/uploads/20160219cpy..-Century-of-the-Self-Transcript-4-part-film-series-by-A.Curtis-55p.pdf

  ( husk at kopiere HELE linket, det kan virke forvirrende at kun første del af link er farvet/aktivt )

 • omar ingerslev

  Lockdown Shanghai :

  Natlige droner overvåger shanghai, en skrattende kvindestemme lyder fra oven :

  ” CONTROL YOUR SOULS DESIRE FOR FREEDOM ”

  – en satanisk poesi som Orwell søgte i “1984”
  – nu overgået af en uvirkelig og pervers situation, skabt af syge sjæle…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.